Eşimle kavga ettik

Erkeğin işi ayrı senin ki ayrı.Evi aramamaliydin.Senin işin değil.
Bunlar neysede ben sizde vajinusmustan kaynaklı depresyon sezdim.Esiniz iyi biri.Sadece bi günah keçisi aradiniz ve buldunuz gibi ...
Eşim iyi biri. Ama calisiyirsak ortak değil miyiz? Siz ya calismiyorsunuz ya yardım edeniniz var

Çalışıyorum.Tasinmissam bunu arkadaşlarım biliyordur illaki.Misafir alamiyorum demiştiniz.E almayın ne olacak.Hem neden agliyorsun o kadar.Misafir dedik lerinden yardım iste
.Ben pazar günümde herseyimi yapıyorum.Esime gerek yok.Zaten şunu toplar mısın desem toplayamaz döker daha beter eder erkek sonuçta.Pazar gunlerinizi iyi değerlendirin

bence abartıyorsunuz gibi.
şöyle ki çocuk olmadan önce ben haftada bir gün akşamları temizlik yapardım. eşim saat 10 da gelirdi o akşam evi baştan sona silerim süpürür toplardım. yemeğimi de her zaman tam yaparım onda da sorun yok.
ha çocuk olduktan sonra ev ahır kıvamında. ama yine de yemeklerimi yaparım.
vajinusmus konusu çok önemli 3 yıl çok bir süreç. cinsellik için mi evlendik derseniz ewt üyük çoğunluğunu o oluşturur derim. zira bu tam boşanma nedenidir.
anlattığınız şeyler eften püften de bu konu ciddi.
bir de annenizin, kayınvalideye şikayet etmesi çok çok çirkin bir durum. sanırım eşim bana bunu yapsa çok büyük kopukluklar olurdu. iyi yine eşiniz sadece tavır yapıyor.

Kiyas yapmayin. Birinin kocasi cam siler birininki utu yapar baska birininki de gunde uc posta dover.. Kiyas ancak sizi mutsuz eder.

Vajinismus kocanizin sofra kurup kaldirmasindan daha oncelikli bir sorun. Onu asmaya calisin..

Anneniz kayinvalidenize oglun yemege yardim etsin demis. Demekki surekli bu konuyla ilgili soyleniyorsunuz ki anneniz annesini uyarmak durumunda kalmis. Bence hic hos degil.

Memursanız 200 tl verip (bazı yerlerde daha az) yardımcı çağırabilirsiniz eve. Hatta ücretin yarısını da eşinizden alın.

Vajinusmus sorunu var seni tek bırakıyor.Doktora bile gitmiyor.Evde bir ton iş var yine seni tek bırakıyor.Böyle bencil adamla evli olduğun için stresli olman gayet doğal.

İşi yapma.Bırak evi mok götürsün.Nasıl olsa yapan var deyip poposunu yayan erkeklere hiçbirşey yapmayacaksın.

Y ada en azından haftada bir ayda bir yardımcı temizlikçi al.

Hiç demedim anneme . Evliliğimle ilgili hiç bisey anlatmam zaten kimseye. Bende çok üzüldüm duyunca.
Vajinismus tek başıma asabilicegim bisey değil ne yazık ki. Çok üzülüyorum bu yüzden.

Utu yapip camasir yikayan asan adamlarda mi var ya :)) Benimki yedigini kaldirsin cikardigini yerine koysun sukrediyorum ben :))) Gerci hakkini yemiyim benden derli topludur esim. Ama su var ya kadin vucudu erkekle bir mi yoruluyoruz azicik isin ucundan tutsunlar. Buarada ben calismadigim halde yetemiyorum calisanlara Allah yardim etsin.

Hiç demedim anneme . Evliliğimle ilgili hiç bisey anlatmam zaten kimseye. Bende çok üzüldüm duyunca.
Vajinismus tek başıma asabilicegim bisey değil ne yazık ki. Çok üzülüyorum bu yüzden.

Aynı böyle yapmaya devam edecekse çokta uzatma.3 yılın gitmiş zaten.Cinsellik olmadan kendi nasıl rahat oluyor onuda anlayamadım.

Bazen ortaya soylediklerimiz biz bilmeden hedefe ulasir ya da dolayli yoldan muhattabini bulur. Bire bir annenize dert yanmamis olabilirsiniz ancak genel olarak isten gucten hic biri tam yetistirememekten dert yaniyorsaniz anneniz esinizin size yardim etmedigi kanaatine varmistir.

Siz suan tasindiniz ve yeni eve hala tam yerlesemediniz mi? O kismi pek anlayamadim.
Bir yakininiza rica edin yerlesmek icin size yardimci olsun. Arkadasim bana rica etse gocunmam giderim ben. Iki sohbet muhabbet azicik gayret yerlesiverir ev. Hatta suan size gelip evi derleyip toparlayasim geldi..

Son düzenleme:
Benim eşimde yapmaz ev işi alıştım ben bende memurum 16 yıllık ama mutluyum dert etmem yani
senin ilk sorunun vajinismus diğerine maddiyat bunların ikisinide düzeltiniz zaman düzelecek hersey iki sorunun altında eziliyorsun dışarı vururum farklı oluyor gerçek sorunları gün yüzüne çıkartabilirsen tüm derdin bitecek

Ay nasıl mutlu olurum var ya
Ama cevremde beni eleştiren insanlar dolu. Bir iki kişi var onlarda zor. Arkamdan dedikodu yapmayan zor bulunur. Şunu niye böyle yapmiyorsun bebek ne zaman ev ne zaman araba alsaniza para çok sizde bilmem ne
Kimse kimsenin içini bilmiyor buraya bile yazamadigim çok şey var

Çok bunaldim. Yıllardır tatile gitmedik. Para yok zaten günübirlik şehir dışına bile cikamiyoruz. İzinlerimi bile iş için yada hastalık için alıyorum. Çok az kaldı iznim . Hep böyle şeyler için gitti.
Para yok kışlık almam lazım kilom var her kıyafet olmuyor paramda yok zaten. Ya aynı kıyafetler - kilo aldığım için gobegim çıkıyor zaten - yada 5 liraya alınmış kazakları giyiyorum. Kuafore bile yılda bir o da saç kestirmeye gidebiliyorum. İhtiyaclarim var. Çok bunaldim. Nefes alamıyorum artık.

Öncelikle ne yapın edin tedavi olun aranızdaki gerilimin sebeplerinden biride cinselliğin olmayışı..Ev temizliğinide kocanızdan beklemeyip bir temizlik görevlisi tutun..Keşke ev o hale gelmeden siz evin kadını olarak eşinizin gözüne bakana kadar temizliğinizle ilgilenseydiniz biraz tembelsiniz galiba..Nice çalışan bayan bilirim çocukları olmasına rağmen evleri mis gibi..Siz evi ve kendinizi canlandırın bakın kocanızda canlanacak,elinden geleni yapacak iş biraz kadında biter@yalnizkedi

cinsellik konusunda neden yardımcı olmuyor sana? eşinde sorun olmadığına emin misin?

Vajinismus payı büyük bu durumda, önce onu atlatmaya çalışmanız gerek, Emin'im yazıldığı söylendiği kadar kolay bir durum degil dir, ama evliliğinizde büyük bir stress kaynağı ikiniz içinde. Önüm verdiği huzursuzlukla biraz bencillik yapıyor sanırım esiniz. İnsallah önce bu sorun çözülür gerisi de daha kolay gelir. Etrafında Bebek beklentisi de vardır muhtemelen onun ailesinden vs, halbuki kimseyi ilgilendirmez ama bu tarz çevre baskıları da olumsuz etkiliyor üstüne. İnsallah bir an evvel çözülür sorunlarınız, yoksa esiniz iyi birisi okuduğuma göre.

Mutlaka bir uzmandan yardim almalisin.
Vajinusmus ile birlikte diger etkileri de uzman yardimiyla zamanla cozulur.

Kk daki diğer konuları araştır derim vajinismustan dert yanan ama çeşitli tavsiyelerle egzersizlerle vs bu durumu birlikte aşan üyeleri okuyun, inşallah çabucak çözülür sorununuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…