- 23 Ekim 2016
- 12
- 1
- 1
- 45
- Konu Sahibi yalnizkedi
-
Eşim iyi biri. Ama calisiyirsak ortak değil miyiz? Siz ya calismiyorsunuz ya yardım edeniniz varErkeğin işi ayrı senin ki ayrı.Evi aramamaliydin.Senin işin değil.
Bunlar neysede ben sizde vajinusmustan kaynaklı depresyon sezdim.Esiniz iyi biri.Sadece bi günah keçisi aradiniz ve buldunuz gibi ...
Yok yalan söylemem asla. Kandiramam iyi niyeti kullanmak olur buTatli dil kullaninben oyle yapiorum. Hasta numarasi yapin arada
Tamam işten cik der herhalde. Borçlar çok onuda uzattirir. Ama işten çıkmak istemiyorum memurum on yıl oldu neredeyse.
Hiç demedim anneme . Evliliğimle ilgili hiç bisey anlatmam zaten kimseye. Bende çok üzüldüm duyunca.Kiyas yapmayin. Birinin kocasi cam siler birininki utu yapar baska birininki de gunde uc posta dover.. Kiyas ancak sizi mutsuz eder.
Vajinismus kocanizin sofra kurup kaldirmasindan daha oncelikli bir sorun. Onu asmaya calisin..
Anneniz kayinvalidenize oglun yemege yardim etsin demis. Demekki surekli bu konuyla ilgili soyleniyorsunuz ki anneniz annesini uyarmak durumunda kalmis. Bence hic hos degil.
Hiç demedim anneme . Evliliğimle ilgili hiç bisey anlatmam zaten kimseye. Bende çok üzüldüm duyunca.
Vajinismus tek başıma asabilicegim bisey değil ne yazık ki. Çok üzülüyorum bu yüzden.
Hiç demedim anneme . Evliliğimle ilgili hiç bisey anlatmam zaten kimseye. Bende çok üzüldüm duyunca.
Vajinismus tek başıma asabilicegim bisey değil ne yazık ki. Çok üzülüyorum bu yüzden.
Ay nasıl mutlu olurum var yaBazen ortaya soylediklerimiz biz bilmeden hedefe ulasir ya da dolayli yoldan muhattabini bulur. Bire bir annenize dert yanmamis olabilirsiniz ancak genel olarak isten gucten hic biri tam yetistirememekten dert yaniyorsaniz anneniz esinizin size yardim etmedigi kanaatine varmistir.
Siz suan tasindiniz ve yeni eve hala tam yerlesemediniz mi? O kismi pek anlayamadim.
Bir yakininiza rica edin yerlesmek icin size yardimci olsun. Arkadasim bana rica etse gocunmam giderim ben. Iki sohbet muhabbet azicik gayret yerlesiverir ev. Hatta suan size gelip evi derleyip toparlayasim geldi..
Çok bunaldim. Yıllardır tatile gitmedik. Para yok zaten günübirlik şehir dışına bile cikamiyoruz. İzinlerimi bile iş için yada hastalık için alıyorum. Çok az kaldı iznim . Hep böyle şeyler için gitti.Benim eşimde yapmaz ev işi alıştım ben bende memurum 16 yıllık ama mutluyum dert etmem yani
senin ilk sorunun vajinismus diğerine maddiyat bunların ikisinide düzeltiniz zaman düzelecek hersey iki sorunun altında eziliyorsun dışarı vururum farklı oluyor gerçek sorunları gün yüzüne çıkartabilirsen tüm derdin bitecek
Mutlaka bir uzmandan yardim almalisin.Ay nasıl mutlu olurum var ya
Ama cevremde beni eleştiren insanlar dolu. Bir iki kişi var onlarda zor. Arkamdan dedikodu yapmayan zor bulunur. Şunu niye böyle yapmiyorsun bebek ne zaman ev ne zaman araba alsaniza para çok sizde bilmem ne
Kimse kimsenin içini bilmiyor buraya bile yazamadigim çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?