Eşimle kavgada söylediği hakaretler

Çocuğuna düşkün öyle mi? Köpek ederim kapıma böylesini çocuğunu bırakmazmış. Velayeti anne alınca nasıl bırakmak zorunda kalıyor acaba 😔
Küçük bir bebeğim var şuan kendi içimde evliligimiz bitti diye yorumluyorum zaten aynı yerde yatmiyoruz.birde üstüne seni bırakırım oğlumu bırakmam gibi şeylerde soylendi
Kv de oğlum karın evde değil mi burda niye yiyorsun diye sormayacak kadar oğulcu..

Kavganın da bir sınırı var ya hakaret etmek küçük görmek gerçekten çok kırıcı bunları bir ömür çekmek var iyi düşünün. Çocuğunuzu falan da bahane etmeyin sakın öyle bir ortamda büyümesi de çok sağlıklı olmayacaktır sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

B

Boşanma sebebi. Unutmayın sinirli, öfkeli anla da olsa ağızdan çıkanlar doğrulardır, söyleyemediklerini kusmuş işte. Yok öfkeyle söyledim, psikolojim yerinde değildi ırt zırt hep palavra bunlar. Ben en öfkeli olduğum anı hatırlıyorum sevgilim değil ama karşımdaki kişiyle kavgada etsem her zaman düşünerek konuşurum. Geri dönüşü olmayan sözler etmem ediyorsamda onu gözden çıkarmışım demektir. Erkeklerde genelde ne derlerse desinler kadınların boşanmaktan korktuklarını bildiği için böyle rahat konuşabiliyorlar. Sizin hakkınızda ne düşündüğünü öğrenmiş oldunuz en azından. Ha birde bana böyle nefretinden bahseden beni sevmeyen adamla aynı yatayı hiç paylaşmam kısa süreli değil zira midem kaldırmaz. Sevmiyorum ama sevişelim bitsin mi diyecek :KK70:
Yok zaten bende şuanda ayırmışim yatakları midem almıyor duygularımı o kadar azaltmiski tukendigim zaman artık kaldırmaz. Konuştum onunla güzelce oda ucuz dedim o anlamda değil böyle boş boş konuşan düşüncesiz anlamında söyledim diyor rabbimin üstüne yemin etti asla kötü bir niyetle söylemediğini diye ama özür dilemesini istiyorum ben o anlamda demedim dilemem aksine sen özür dile diyor bebeğe mama verecektim oğlumu bana vermedin benimdir dedin diye şuan o benden özür bekliyor

Niye iki yetişkinler gibi oturup konuşmak yerine tartışma çıkarıyorsunuz anlayamadim
Bu yorumunuzu okuyarak gittim oturdum güzelce konuştum ve beyefendi benden özür bekliyormuş. Yemin ediyor diyorki ben kötü anlamda ucuz demedim düşüncesiz saygısız boş boş konuşan anlamda dedim diyor. Lanet olsun evlendigimiz güne dedin diyorum onu o sinirle söyledim çocuğa mama verecem dediğimde onu bana vermedin bağırdın bana bende o anda sinrilendim diyor. Özür dile diyorum yok sen dile diyor

Bütün hataları kendinizde arayın önce. Adamın size böyle davranmasının sebebi sizsiniz. Sindirmişsiniz karşı tarafıda affedilmeye alıştırmışsınız. Ne kadar tartışırsanız tartışın bu böyle gelmiş böyle gider.

Küçük bir bebeğim var şuan kendi içimde evliligimiz bitti diye yorumluyorum zaten aynı yerde yatmiyoruz.birde üstüne seni bırakırım oğlumu bırakmam gibi şeylerde soylendi
Ay bıraksında görelim. Tırıs tırıs gelir böyleleri. Tabiki oğlun yanında olmalı. Bebek o. Kv ile aran nasıl. Acaba eşini sana karşı doldurmuş olabilir mi?

Yaptığı hakaretlerin hiçbir affı ve mazereti yok. Ama siz neden çocuğu annesine bırakmak istemediniz? Kavga ondan çıkmış sanırım. Benim eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz, bir yere gideceğimiz zaman bırakıyoruz, çocuğu çarşıda nişan alışverişinde dolaştırmanın anlamı yok.

Çocuğuna düşkün öyle mi? Köpek ederim kapıma böylesini çocuğunu bırakmazmış. Velayeti anne alınca nasıl bırakmak zorunda kalıyor acaba 😔

Kv de oğlum karın evde değil mi burda niye yiyorsun diye sormayacak kadar oğulcu..
Yok annesinde yemiyor evlerimiz yakındır annesi yapıyor arabayla gidip eve getirip yiyor

Yaptığı hakaretlerin hiçbir affı ve mazereti yok. Ama siz neden çocuğu annesine bırakmak istemediniz? Kavga ondan çıkmış sanırım. Benim eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz, bir yere gideceğimiz zaman bırakıyoruz, çocuğu çarşıda nişan alışverişinde dolaştırmanın anlamı yok.
Bende bırakıyorum kayınvalideme. Ama o inat etti sende yitmiceksin otur çocuğuna bak diye yoksa kayınvalidem iyidir Allah razı olsun 🙏

Kavgamizin sebebi abuyuk abimin düğünü var ve annem olmadığı için tek kız olduğum için çarşıya çıkınca oglumuda(3.5 aylık) kendimle götürmek istememdi.illakki annemde kalacak diyor.bende istemiyordum tartışırken seni bırakırım oğlumu bırakmam ucuz evlendigimiz güne lanet olsun diye cümleler kurdu
Bu ne sacma tartisma sebebi..

onlara deseler vok çok fena yaparlar onu
Seni bırakırım oğlumu bırakmam diyen adamla bu şekilde anlaşılır. Konuşmamak küsmek bunlara bir şey ifade etmez. Yalnız iş o noktaya geldikten sonra kopmalı. Karısının abilerinden çekindiği için seviyormuş gibi yapmasındansa ayrılmak daha iyi gibi. İyi davransa bile gerçek mi değil mi anlayamayacaksınız.

Kayınvalidem benden yana yazmışsınız aranız iyiymiş, niye bırakmadınız bebeği kendisine? Asla bırakmam niye? İlgilenmiyor mu yoksa siz mi ayrılmak istemiyorsunuz? Çünkü ben burada eşinize hak verdim. 3,5 aylık bebek sokak sokak mağaza mağaza gezdirilmez. Uyuması emmesi lazım. Her tarafta bebek odası arayıp işi uzatacağınıza 2 saatliğine bırakabilirdiniz.

çocuğa mama verecem dediğimde onu bana vermedin bağırdın bana bende o anda sinrilendim diyor.
Doğru anladıysam babası yedirmek istemiş vermemişsiniz. Bu niye? Sizin kadar onun da çocuğu verin yedirsin baksın.

Diğer sorumu zaten cevaplamışsınız, sadece çocuğu bırak dememiş sende gitme otur çocuğa bak demiş.

Bu yorumunuzu okuyarak gittim oturdum güzelce konuştum ve beyefendi benden özür bekliyormuş. Yemin ediyor diyorki ben kötü anlamda ucuz demedim düşüncesiz saygısız boş boş konuşan anlamda dedim diyor. Lanet olsun evlendigimiz güne dedin diyorum onu o sinirle söyledim çocuğa mama verecem dediğimde onu bana vermedin bağırdın bana bende o anda sinrilendim diyor. Özür dile diyorum yok sen dile diyor
Bence güzel bir adım atmışsınız eşinize duygularinizdan bahsedin suçlayıcı konuşmalar sadece tartışmayı siddetlendiriyor.
Ayrıca eşinizin sizinle böyle konuşmasına müsade etmeyin .bağırmaya başlarsa ortamı terk edin sakinleşince konuşalım diyin.
Sakinleşince rahatsız olduğunuz durumları analtin bence

Back
X