eşimle kavgamız eve gelmedi

Kızlar size bir soru soracağım denizden çıkıp evinize döndüğünüzde ıslak g*tünüzle (ben isviçre görmedim açık yazamıyorum) nerelere oturuyorsunuz hayır bende geneldeki balkondaki sandalyeye mindere otururum da sonra yıkarım kısa programda yaz günü kurur gider bende ince bi köylülük var siz neler yapıyorsunuz ?

Üslubunuz çok kötü.. Avrupa da yaşasanız ne yazar yaşamasaniz ne yazar.

tavsiyeniz için teşekkür ederim MAŞALLAH konuda hereks laf atmaya gelmiş bir tane tavsiye veren yeni çıktı!!
Papucumun modern haspalı eşinizin ıslak g..tüyle oturduğu koltuk kadar değer verseydin kv ve eşine azıcık insanlıktan nasibini almış sayacaktim seni. Terbiyesiz benim ülkemin köylüsüne sen nasıl hakaret edersin yol yordam bilmez zehir akıyor dilinden kurban ol sen onlara.

Islak götü minderde iz bırakmış derken siz çok şehirli görgülü oluyorsunuz heralde. Hadi eşinle sorunların vardır derim de durduk yere seni sakinleştiren kadına köylüsünüz ne demek ya. Eşinin yerinde olsam yüzüne bakmam senin. İlk defa bu kadar kötü bir yorum yaptım birine..

Vallahi ben ıslak popocumla çatır çutur salondaki kanepeye oturuyorum.Balkon minderine oturan köylüyse ben kabilede yaşayan bir yerli oluyorum herhalde.

Evet şimdi okuduktan sonra daha bir güldüm eğlendim. Ama yaşattığınız çirkin olaya değil size yazılan zekice yorumlara...

Efendim lütfen ev demeyin yazlık bile değil yazlığımız olacak o , yazlık ayrı kışlık ayrı yani . Vallahi ev benim minder benim g*t benim istediğim yere koyarım kumlu g*tü. Gerisi dediğiniz gibi 5 dakikada temizlenir .

Onu doğru dedin istediğim yere koyarım hepsi benim
Övdün mü gömdün mü anlamadım
bende anlamadım dur da orayı karıştırma

Çoğumuz büyük şehirlerde doğup büyümüş olsak da hala köylü kökenliyiz. Şahsen büyük şehirde doğup büyüdüm ama köylü kökenli olmaktan hiç rahatsızlık duymadım. Islak halde sandalyeye oturmak köylülük değildir, köylülük bir hakaret cümlesi olarak da kullanılamaz. Bence çok çirkin bir konuşma tarzınız var insanlara biraz saygılı olmayı öğrenin önce, sonra eşinizi eleştirin.

Ya şimdi bu kadar gömmeyelim de, denizin de bir adabı var eğer onu konuşacaksak.
Tamam deve güreşine kadar okeyim ama o kumlu ayaklar, deniz çıkışı (Halk plajı olsun misal) Belediyenin yaptırdığı duş vb. bir su kaynağı ile güzelce yıkanır, gerekirse duşunu da alırsın. Kumundan arınırsın. Dipnot, bu gibi yerlere şampuan-saç kremi götürülüp duş alınmaz, inceliktir. Sizden sonra kullanacak insanları bekletmemek artı zemini kayganlaştırarak bir kazaya mahal vermemek için.

Su kaynağı yok ise, bir şişe içme suyu satın alır, kumunuzu dizinizden aşağı akıtmaya çalışırsınız.

Yürüyerek gidip geliyorsanız, zaten çoktan kurursunuz.
Kendi aracınızla ya da toplu taşıma kullanarak gidip geliyorsanız, altınıza en azından popuşunuzdan daha kuru olan plaj havlunuzu serersiniz, toplu taşımada incelik olarak ayakta gitmeniz daha uygundur bu halde hatta.

Eve gelince, direkt banyoya giremeyecek halde iseniz ve oturacaksanız da, altınıza havlu alırsınız.

Bunlar denizde temizlik adabı, birine misafirliğe giderseniz sakın iş çıkarmayın diye annemin öğrettiği, gördüğümüz.
Tersine misafir ağırlarken de var, anlatabilirim.

Kumlu, ıslak totişli misafirlerden nefret ederim
Kendi evimin rahatlığında tabi, arada kaçamak yapılıyor, klorlu oturuyorum hala pc sandalyemde.
Ama temizliği yeni yaptıysam, havlusuz oturanın totosunu kesebiliritem oluyor.

Cok guzel yazmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…