- Konu Sahibi islakmendil05
-
Yani mindere bu kadar üzüldüyse arabaya üzülmemiş olamaz diye düşündümGerçekten bu konuda benim yakalayamadığım birşey var diyordum şimdi oldu işte
Üslubunuz çok kötü.. Avrupa da yaşasanız ne yazar yaşamasaniz ne yazar.Öncelikle lütfen yorum yapmadan önce konuyu okuyun beni anlayacaksınız
eşimle ikinci evliliğimiz ikimizin de ama 20 yıldan fazladır evliyiz yazları türkiyede kışları ise isviçrede yaşıyoruz 20 yıldır evliyim ama eşimin köylülüğünü bi türlü törpüleyemedim hanibaksanız hiç avrupa görmüş bir insan demezsiniz sürekli uyaran ben oluyorum ve her yaptığını da uyarmaktan bıktım bugün yine yazlığımızdaydık denizden gelinmiş kumlu kumlu balkondaki koltuğa oturulmuş ıslak götü bi de minderde iz bırakmış daha yeni temizlemişim bide ben bir bağırdım bağırdım o anın siniriyle annesi beni sakinleştirmeye geldi onada bağırıp köylüsünüz işte köyünüze dönün diye bağırdım onlar da sinirlenip gittiler burada hiç tanıdığımız yok nereye gittiklerini bilmiyorum bu saat oldu gelmedilerde tek arabayı onlar aldılar çok merak ediyorum naptılar ama telefon açıp soramam da bi yerleri kalkmasın sonra
sizce ne yapayım ben bu durumda çok kötü oldum tatilimi zehir etti ikisi anaoğlan bir olup
Papucumun modern haspalı eşinizin ıslak g..tüyle oturduğu koltuk kadar değer verseydin kv ve eşine azıcık insanlıktan nasibini almış sayacaktim seni. Terbiyesiz benim ülkemin köylüsüne sen nasıl hakaret edersin yol yordam bilmez zehir akıyor dilinden kurban ol sen onlara.tavsiyeniz için teşekkür ederim MAŞALLAH konuda hereks laf atmaya gelmiş bir tane tavsiye veren yeni çıktı!!
Islak götü minderde iz bırakmış derken siz çok şehirli görgülü oluyorsunuz heralde. Hadi eşinle sorunların vardır derim de durduk yere seni sakinleştiren kadına köylüsünüz ne demek ya. Eşinin yerinde olsam yüzüne bakmam senin. İlk defa bu kadar kötü bir yorum yaptım birine..Öncelikle lütfen yorum yapmadan önce konuyu okuyun beni anlayacaksınız
eşimle ikinci evliliğimiz ikimizin de ama 20 yıldan fazladır evliyiz yazları türkiyede kışları ise isviçrede yaşıyoruz 20 yıldır evliyim ama eşimin köylülüğünü bi türlü törpüleyemedim hanibaksanız hiç avrupa görmüş bir insan demezsiniz sürekli uyaran ben oluyorum ve her yaptığını da uyarmaktan bıktım bugün yine yazlığımızdaydık denizden gelinmiş kumlu kumlu balkondaki koltuğa oturulmuş ıslak götü bi de minderde iz bırakmış daha yeni temizlemişim bide ben bir bağırdım bağırdım o anın siniriyle annesi beni sakinleştirmeye geldi onada bağırıp köylüsünüz işte köyünüze dönün diye bağırdım onlar da sinirlenip gittiler burada hiç tanıdığımız yok nereye gittiklerini bilmiyorum bu saat oldu gelmedilerde tek arabayı onlar aldılar çok merak ediyorum naptılar ama telefon açıp soramam da bi yerleri kalkmasın sonra
sizce ne yapayım ben bu durumda çok kötü oldum tatilimi zehir etti ikisi anaoğlan bir olup
Vallahi ben ıslak popocumla çatır çutur salondaki kanepeye oturuyorum.Balkon minderine oturan köylüyse ben kabilede yaşayan bir yerli oluyorum herhalde.Kızlar size bir soru soracağım denizden çıkıp evinize döndüğünüzde ıslak g*tünüzle (ben isviçre görmedim açık yazamıyorum) nerelere oturuyorsunuz hayır bende geneldeki balkondaki sandalyeye mindere otururum da sonra yıkarım kısa programda yaz günü kurur gider bende ince bi köylülük var siz neler yapıyorsunuz ?
Bile derken sizde köylüleri aşağılıyorsunuz haberiniz yok.ahahahha canim ya ilk mesajlarda da yazdim ben de sonuna kadar köylüyüm ama gocunmadim.ayrica adamin yaptığını bizim koyde koyluler bile yapmaz
canım benim sen ilke afrika kabilesinden gelmesin o zaman çok yadırgamayalım biz seniVallahi ben ıslak popocumla çatır çutur salondaki kanepeye oturuyorum.Balkon minderine oturan köylüyse ben kabilede yaşayan bir yerli oluyorum herhalde.
Efendim lütfen ev demeyin yazlık bile değil yazlığımız olacak o , yazlık ayrı kışlık ayrı yani . Vallahi ev benim minder benim g*t benim istediğim yere koyarım kumlu g*tü. Gerisi dediğiniz gibi 5 dakikada temizlenir .Kızlar size bir soru soracağım denizden çıkıp evinize döndüğünüzde ıslak g*tünüzle (ben isviçre görmedim açık yazamıyorum) nerelere oturuyorsunuz hayır bende geneldeki balkondaki sandalyeye mindere otururum da sonra yıkarım kısa programda yaz günü kurur gider bende ince bi köylülük var siz neler yapıyorsunuz ?
Övdün mü gömdün mü anlamadımcanım benim sen ilke afrika kabilesinden gelmesin o zaman çok yadırgamayalım biz seni
Onu doğru dedin istediğim yere koyarım hepsi benimEfendim lütfen ev demeyin yazlık bile değil yazlığımız olacak o , yazlık ayrı kışlık ayrı yani . Vallahi ev benim minder benim g*t benim istediğim yere koyarım kumlu g*tü. Gerisi dediğiniz gibi 5 dakikada temizlenir .
bende anlamadım dur da orayı karıştırmaÖvdün mü gömdün mü anlamadım
Kızlar size bir soru soracağım denizden çıkıp evinize döndüğünüzde ıslak g*tünüzle (ben isviçre görmedim açık yazamıyorum) nerelere oturuyorsunuz hayır bende geneldeki balkondaki sandalyeye mindere otururum da sonra yıkarım kısa programda yaz günü kurur gider bende ince bi köylülük var siz neler yapıyorsunuz ?
Ya şimdi bu kadar gömmeyelim de, denizin de bir adabı var eğer onu konuşacaksak.
Tamam deve güreşine kadar okeyim ama o kumlu ayaklar, deniz çıkışı (Halk plajı olsun misal) Belediyenin yaptırdığı duş vb. bir su kaynağı ile güzelce yıkanır, gerekirse duşunu da alırsın. Kumundan arınırsın. Dipnot, bu gibi yerlere şampuan-saç kremi götürülüp duş alınmaz, inceliktir. Sizden sonra kullanacak insanları bekletmemek artı zemini kayganlaştırarak bir kazaya mahal vermemek için.
Su kaynağı yok ise, bir şişe içme suyu satın alır, kumunuzu dizinizden aşağı akıtmaya çalışırsınız.
Yürüyerek gidip geliyorsanız, zaten çoktan kurursunuz.
Kendi aracınızla ya da toplu taşıma kullanarak gidip geliyorsanız, altınıza en azından popuşunuzdan daha kuru olan plaj havlunuzu serersiniz, toplu taşımada incelik olarak ayakta gitmeniz daha uygundur bu halde hatta.
Eve gelince, direkt banyoya giremeyecek halde iseniz ve oturacaksanız da, altınıza havlu alırsınız.
Bunlar denizde temizlik adabı, birine misafirliğe giderseniz sakın iş çıkarmayın diye annemin öğrettiği, gördüğümüz.
Tersine misafir ağırlarken de var, anlatabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?