Eşimle kavgamız

şiddetin hiçbir bahanesi ve haklı tarafı olamaz.
ama çocuk gibi odaya gidip kapıyı kitlemek ne ya

tabi ki kapıyı kitlemen sana vurmasını normalleştirmez ama sen de yapma yani abuk sabuk hareketler... keşke otogara gideceğine darp raporu alıp karakola gitseydin de şikayetçi olsaydın. en azndan attığı tokadın bir bedeli olurdu...

Tam birbirinize göresiniz boşanmayın. İtiş kakış, tekme tokatla gül gibi geçinip gidersiniz. Boşanırsanız gidip başka başka kişilerin hayatını karartacaksınız. O nedenle boşanmayın.

Kac yasindasin 13 mu 14 mu....insani cileden cikarmissin tamam siddeti onaylamiyorum ama sen kaybedersin boyle cilve yaparsin tamamda seyini cikartmissin resmen blof yapiyorsun adama birgun otogarda sabaha kadarda otursan arayan olmaz soyleyeyim benden sana a

Şiddet asla normal değil ama siz de biraz zorlamışsıniz yani. Özür dileyince hâlâ kapı kilitlemek filan. Kusura bakmayın da ikiniz de evlilik olgunluğda değilsiniz gibi geldi bana. Çok çocukça tavırlar.

Adam gel deyince gidilmesimi gerekiyor canini yakmis kadinin ustune kufur ediyor sonra niye teli acmadin oluyor kapiyi kitledi diye tokat yiyor ama kadin ustune gitmis oluyor..kuserim konusmam kapiyida kitlerim ama bana gelip bir fiske vurmaya kufur etmeye hakki olamaz bu evlilik boyle gider saygi kalmamis kotu olmus

+10000

İkinizde de suç var arkadaşım. Ne o öyle kolum acıdı diye eşine vurmalar. Kolumu acıtıyorsun kibar olur musun de (Ayyy Türk filmlerinde ki gibi oldu) Konuşmak için geleceğini biliyorsun birde kapıyı kilitliyorsun... Eşinde sonra geliyor saçından tutuyor tokat atıyor falan.. Bence artık evcilik oynamayı bırakın.. Her şeyi kaçarak vurarak değil de ciddi anlamda konuşarak halledebilirsiniz

biri dayak atmaya alışmış biri dayak yemeye alışmış.

adam biliyor yani evi de terketseniz geri dönüyosunuz. niye dövmesin ki?

Eşiniz sanırım olay uzamasın diye o gün hemen çözmek istemiş fakat sizin tamamen kendinizi kapatmanız onu çok öfkelendirmiş. Eşiniz çabuk sinirlenip çabuk yatışıyor ve hemen iletişim kurmak istiyor, sizde ise bu aşamalar daha farklı ilerliyor kırgınlığınızı onu yok sayarak gösteriyorsunuz.

Evlilik bu yüzden zor sanırım çünkü tepkiler farklı. Ve çiftler bu farklı tepkileri tölere edemediğinde bunlar oluyor. Eşiniz öfkesini kontrol etmeyi öğrenmeli siz de yok saymamayı öğrenmelisiniz. Bu şekilde görmezden gelmeniz eşiniz gibi insanları çok daha hırçın yapar.

Eşinizin yaptıkları tabi ki doğru değil ama bu yaptıkları da sizin yersiz tepkilerinizden kaynaklanmış .
Gel diyor gitmiyorsunuz
Arıyor açmıyorsunuz
Özürdilicektim diyor kendinizi odaya kitliyorsunuz gerek varmı ? Çok yersiz ve hemen eşyaları toplayıp ailenizin yanına gitmeye kalkmalar herşeyi ailelere yansıtmak ne kadar doğru bilemiyorum .

Tokat atması kabul edilir bişey değil ama keşke sende okadar çileden çıkarmasaydın.ikinizde çok hatalısınız

Niyetim asla sizi küçük görmek değil ama bizim okulun bahçesinde tenefüste koşturan çocuklar var onlar daha olgun davranıyorlar sanırım sizden hem eşiniz hem siz bence çekidüzen verin kendinize

Esiniz siddet konusunda haksiz olabilir ama sizde simariksiniz.nisanlilik doneminde ayrilicaktiniz madem.ne bekliyosunuz anlamiyorum kapiyi kilitle yanina gitme koluna vur erkek ayaginin altindaki tozumu yalasin.iyi gecinmek birbirnin kusurlarini bazen alttan almakla olur.sen almissin adami hamur gibi yeniden sekillendirmeye calisiyosun.

Simdi herkes benim üstüme geliyor falan diyeceksiniz ama bende sizi haksız buldum. Ailesiniz sonuçta en ufak bi kivilcimi tutusturacak ne var anlamiyorum kaçan kovalanir yapmışsınız ama zararli cikmissiniz adam yaklaşmış sen tepmissin oda hakliyken haksiz duruma düşürmüş kendisini(tokat atarak). Davranışlarinizi. Duzeltmeniz lazim yoksa boyle devam etmez

tokat dışında kocan haklı.
hadi kızdın telefonları açmadın. kapı kilitlemek nedir?
kocanla sen, inatlaşmak yerine düzgünce konuşmayı öğrenmelisiniz.

Arkadasım kusura bakma ama adamı resmen sana tokat atmaya zorlamışsın bu neyin kaprisi tribi anlamadım evlilikler ne hale geldi yazık yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…