- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
+10000Adam gel deyince gidilmesimi gerekiyor canini yakmis kadinin ustune kufur ediyor sonra niye teli acmadin oluyor kapiyi kitledi diye tokat yiyor ama kadin ustune gitmis oluyor..kuserim konusmam kapiyida kitlerim ama bana gelip bir fiske vurmaya kufur etmeye hakki olamaz bu evlilik boyle gider saygi kalmamis kotu olmus
İkinizde de suç var arkadaşım. Ne o öyle kolum acıdı diye eşine vurmalar. Kolumu acıtıyorsun kibar olur musun de (Ayyy Türk filmlerinde ki gibi oldu) Konuşmak için geleceğini biliyorsun birde kapıyı kilitliyorsun... Eşinde sonra geliyor saçından tutuyor tokat atıyor falan.. Bence artık evcilik oynamayı bırakın.. Her şeyi kaçarak vurarak değil de ciddi anlamda konuşarak halledebilirsinizGünaydın arkadaşlar size dün olanlardan bahsedeceğim. 2 yıllık evliyim. Eşimle mişanlılık dönemimizde ve evliliğimizin başında çok tartışmalar kavgalar yaşadık , birbirimize vurmuşluğumuz bile oldu. Son bir yıla yakındır çok iyiydik. Eşim bana karşı çok ilgilidir, hep benimle zaman geçirmek ister, bana karşı tavırlarında bir sorun yok yani. Yalnız ben hiç sevmediğim halde kötü kelimeler kullanır küfür eder bu yüzden çok konuştum tamam yapmayacağım dedi yine yaptı. Birkaç gün önce bir kamu kurumuna atandım. Dün öğlen eşimle sohbet ederken atandığım kurumdan uzaktan bir tanıdığı olduğunu onu arayıp bilgi almamı söyledi. Bende onu meşgul etmeye gerek yok hem zaten benide tanımıyor kurumu arar soracaklarımı sorarım dedim. Eşim çok ısrar etti. Aramayacağımı söyledim. Sonra insan ilişkilerin ne kadar kötü dedi. Israr etmeye devam ettti ve ısrarından çok sıkıldım hadi sen işe gitmiyor musun dedim iş saati gelmişti. Tamam gideceğim yanıma bi gel dedi gelmeyeceğim moralimi bozdun hadi git sen dedim. Kolumdan tutup yanına çeki kolum çok acıdı ve bende canımın acısıyla eşimin koluna vurdum. Sonra küfür etti ve kapıyı çarpıp gitti. Küfüür etmesine çok üzüldüm. Bir saat sonra dört kere aradı açmadım. Akşam gelince aradım niye açmadın dedi. Moralimi bozdun canım açmak istemedi dedim. Özür dilemek için aramıştım dedi. Sonra diğer odaya gittim ve yanıma gelmesin diye kapıyı kilitledim. Geldi kapıyı çaldı açmadım. Kapıyı yumruklamaya başladı en sonunda açtım ve açınca geldi saçımdan tutup koltuğa attı ve tokat attı. Sonra evden gitti. Arkasından bende birkaç eşya alıp ailemin yanına gitmek için evden çıktım. Ailem 6 saat uzakta. Otogara gittim saatlerce orada oturdum. Aradı açmadım. Ve en sonunda açtm bu kadar küçük bir şeyde böyle yapacaksan boşanalım dedi tamam boşanalım dedim. Sonra birkaç kere daha konuştuk geldi beni aldı eve geldim. Eşime karşı şuan o kadar soğuğum ki anlatamam. Eşimlr normalde aramız çok iymdir sadece bu küfmr ve tokat yüzünden ayrılmalı mıyım bilmiyorum. Sende öğlen koluma vurdun diyor ama ben canım acıdığı için vurdum. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?