• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kavgamız

Çocukluğundan sıkıntılıymış arkadaş yoksa çok ağır laflar hak ediyor da neyse banlanmayalım

Sen kimsin?Çocukluğum sıkıntı içeriyor olabilir ama ben sıkıntılı değildim aynı konu sahibi gibi sıkıntılı ebeveynlerim vardı.Ben de o çocuğu düşünüyorum.Sen işine bak :)

Ben aradım bulamadım siz bi zahmet yazarmısınız neymiş nisa suresindeki evlilikle ilgili Rabbimizin ve Peygamber efendimizin emirleri....nisa suresinde genelde erkeklere sesleniyor zira...

Sen aradın bulamadın?Ben bir zahmet yazayım öyle mi?Bence luzumu yok.Allahın emirlerini okumaya üşeniyorsan uygulamaya geçeceğini zaten sanmıyorum.

Sen aradın bulamadın?Ben bir zahmet yazayım öyle mi?Bence luzumu yok.Allahın emirlerini okumaya üşeniyorsan uygulamaya geçeceğini zaten sanmıyorum.
Üşenmeden tek tek okudum bulamadım o yüzden size soruyorum...uygulayıp uygulamamam kimseyi ilgilendirmez...

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak cağımızın hastalığı...ben de bulaşmayayım engin bilgilerinizden faydalanıp bi bilgi sahibi olayım dedim...ama siz bilgilendirmek yerine gereksiz bi sürü laf söylemeyi tercih etmişsiniz eyvallah...

Üşenmeden tek tek okudum bulamadım o yüzden size soruyorum...uygulayıp uygulamamam kimseyi ilgilendirmez...

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak cağımızın hastalığı...ben de bulaşmayayım engin bilgilerinizden faydalanıp bi bilgi sahibi olayım dedim...ama siz bilgilendirmek yerine gereksiz bi sürü laf söylemeyi tercih etmişsiniz eyvallah...

2012-2013 teki kızların yorumlarını okuyup kadınlarkulubune bir heyecanla üye oldum ama o eskide kalmış 2.günde pişman oldum herkes birbirine çatma derdinde.Ben Nisa suresiyle ilgili bir yorumda bulunmuşum 'ben bulamadım da bana söyleyebilir misin öğrenmek isterim 'diye insanca sormayıp aksine 'Ben aradım bulamadım siz bi zahmet yazarmısınız neymiş nisa suresindeki evlilikle ilgili Rabbimizin ve Peygamber efendimizin emirleri....nisa suresinde genelde erkeklere sesleniyor zira...' bu uslupla saçma sapan durup dururken tepki verip şimdi de aslında masumca sormuşsunuz da ben cevap vermemişim gibi konuşmuşsun.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak çağımızın hastalığıymış...onu sen kendine söyle.Engin bilgilerin diye dalga geçmen de cabası.Hat safhada sinir bozucu insanlarla dolu burası.

NİSA-34 için 40 meâl bulundu. Kadri Çelik (4/NİSÂ-34: Allah'ın bazısını bazısına üstün kılması nedeniyle ve mallarından harcamalarından ötürü erkekler, kadınlar üzerinde hüküm sahibidirler. (Ama öte yandan da) saliha kadınlar; gönülden boyun eğenler ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri (hakları), kocasının bulunmadığı zamanda koruyanlardır. Baş kaldırmalarından endişelendiğiniz kadınlara (önce) öğüt verin, (etkili olmazsa) onları yataklarında yalnız bırakın, (o da olmazsa, son çare olarak sınırları aşmamak şartıyla) onları (iz bırakmayacak şekilde, suçlu oldukları hasebiyle) dövün. Size itaat ederlerse sakın aleyhlerine yol aramayın. (Unutmayın ki) Allah (hepinizden daha) yücedir, büyüktür.)

Yazayım da utanman varsa utanırsın belki çağımızın hastalığı dediğin laflardan sonra.

Back
X