Eşimle kavgamız

En nefret ettiğim küsen erkek konu ne olursa olsun kiz gibi ne o be ben olsam küstüğünde git anayın evine barışıncaya kadar gelme derim ister bir ömür gelmesin çok şey değil yani

Siz küsün uzunca süre de barışmayın. Çekilir gibi değil. Arkadaşımın eşi de böyle 20 yıldır değişmedi. Barışma çabasına giren hep arkadaşım oluyor. Küstüğünü umarsamadığınızı yansıtın.yaşamınızı normal seyrinde devam ettirin. Küsmek bir nevi ilgi çekmeye çalışmak, umursamadığınızı görürse belki vazgeçer yavaş yavaş

Kötü bi huy kendi kendi ne mi barışıyor

Ya yazık ama ben üzüldüm napsın gurur yapmış kendince ama cidden kusulecek bisey yok
Benim esimde de var o küsme huyu ara sıra
Ama ben biraz fenayim yani kusulmesini hakeden bir insanım .
Ayagina gitme kendisi gelsin
Bu huyundan vazgeçmesi lazım ay bende akli dengesi bozuk mu ne demene gülüyorum ay esim uyancak kahkaha atiyorum
Bu aslinda psikolojik siddet ha. Karsi tarafi yalnizlastirma karsi tarafa kendini suclu hissettirme iletisim becerisi olmama .
Ciddiyim. Hic adim atma çünkü senin bir hatan yok kendince tribe girmis

Söylediğinizde alınacak bir şey yok.
Ama görevlerin çok keskin sınırlarla çizildiği ilişkilerde böyle şeyler yaşanabiliyor (öyle olmayabilirsiniz bilemiyorum. Ev hanımı olduğunuzu düşünerek söyledim).
Siz bunu söyleyince eşiniz "ev geçindirme görevi bende, demek ki yetersizim" diye düşünüp alınmış.
O size "ee x'in evinde her gün 3 çeşit yemek pişiyor, tabii doyarlar" dese siz de buna alınırdınız bence.

Ama esasında alınacak bir şey yok. Siz birsiniz, ekipsiniz. Eşinize neden alındığını sorup ekip olmanız üzerine bir konuşma yapabilirsiniz.
Çiftler arasında bu tür alınganlıklar olmaması gerekir.

ben de arada saçma alınganlıklar yapan bir insanım da bu kadarı bana bile saçma geldi.o nasıl gereksiz bir alınganlık ya

Ne demenizi bekliyormuş sorun bari. Hey Allahım ya. Parası olan gezer durum bu yani..

Değiştiremezsiniz. Umursamamaya başlarsınız sadece..
Çevremde var eşiniz gibi eşi olanlar. Artık saldılar.
Gönlünü almaya çalışmayın sonu gelmiyor çünkü..

Maddi konuları sik sık konuşan birisi misiniz? Belki laf soktugunuzu düşünmüştür. Kusmesini de takmayın. Hamile halinizle siz hassas olacağınıza siz mi onu poh pohluyosunuz. Kustugunu anlamamis gibi yapın. Bir yapar iki yapar bakiyo çokta takilmiyo bırakır o huyunu. Kus kus dolansin birkaç gün.

Kendini eksik hissetmiş demek ki, ve bir şeyler yapamamanın üzüntüsü yaşıyor besbelli.
Bizde evimizde mutluyuz, seninle sahilde birer simitle yürümeyi hiç bişeye değişmem valla kuzuuu falan gibi ne biliyim, bu tarz bir şey deseydiniz daha mı iyi olurdu sanki.

Yok bacım adamın yapısı bu ne dersen de

Oğlak alıngandır
Bende oğlağım alınganımdır bazen
Ama bu da çok fazla
İlgi mi bekliyor acaba o yüzden mi böyle yapıyor
Ben ilgi beklediğim zaman alınganlık yaparım
Birde atıyırum başka şeye kızarım içimde tutarım başka şeye patlarım böyle de yapıyorum kötü bir huy ama öyle
Değiştirmeye çalışıyorum

Küsen insan kompleeeeeee sorunlu allah bin kat sabır versin zorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…