- Konu Sahibi permanganat
-
Koskocaman kadına şu cümleleri hiç yakıştıramadım . Eşiniz tabi ki babanız gibi olamaz.Ya öyle de, öyle bir babaya sahibim ki... Kimseye Muhtaç etmeyen, her şeye Hızır gibi yetişen, koruyan kollayan.. Eşim onun gibi olamadı, babamın eksikliğini hissediyorum(((((((( kimse baba gibi olamıyormuş, onu anladım ...
Arabayı çalıştırmaktan bile acizimSürerek öğreneceksin başka yolu yok, pazar günü sabah 7'de al anahtarı çık trafiğe yollar zaten bomboş olur, önce kısa mesafeler mesela bir cadde boyunca git gel, kavşak filan varsa oralardan dön, dönüş çalış, boş yerlere park et, bu işi ancak kendine güvenerek çözebilirsin. Sürekli bu şekilde çalış, sonra yavaş yavaş normal saatlerde çık. Zamanla çözersin bu işi, korkarak olmaz.
Gece uyuduğunda sabah uyanamayacagini bilemediğinden atmamış olabilir mi? Şehri bilmiyorsanız bu konuda daha temkinli olmalıydınız. Yaptığınız şeylerde hakliliktan ziyade şımarıklık gördüm. İnsanlık hali, siz hiç uyuyakalmadiniz mi?Ben bu Şehre yeni geldim ve taksi numarası bilmiyordum, gece uyuduğu zaman mesaj atabilirdi sabah başının çaresine bak diye...
NõbetteyKızlar eşimle küsüz. Kavga sebebimiz şu: bugün okulda nöbetçiydim, dün de eşim hastahanede nöbetçiydi. Sabah beni almaya gelecekti gelmedi, uyuyakalmış. O kadar aradım, uyandıramadım. Burda tanıdığım kimse yok, taksiyle gittim okula. Çok sinirlendim, akşam o kadar tembih ettim. Bi de müdür yardımcısına sinir oluyorum zaten, kimseden laf duymak istemiyorum. Ehliyetim de var ama panik atağım var, araba kullanmayı beceremedim, ders aldım ettim olmadı. Okulun yanında da ev yok. Haliyle mecburen okula uzak bi ev tutmak zorunda kaldık. Eşimin numarasını engelledim bugün bi arkadaşından arayıp özür diledi ama özrü kabahatinden büyük oldu. Gelmediyse gitmeseymişim okula, bana rapor alırmış. Sanki okula değil güne gidiyorum. Eve gelince de atıştık şimdi küsüz. Sizce ben abartıyor muyum????
Adam sabaha kadar nobet tutup uyuyakalmis bundan daha dogal ne olabilirki insanlik hali yani bi de sucluymus gibi senden õzür dilemis sen bu adami õp de tepene koy lutfen abartma canim ve uzatma küslügünüKızlar eşimle küsüz. Kavga sebebimiz şu: bugün okulda nöbetçiydim, dün de eşim hastahanede nöbetçiydi. Sabah beni almaya gelecekti gelmedi, uyuyakalmış. O kadar aradım, uyandıramadım. Burda tanıdığım kimse yok, taksiyle gittim okula. Çok sinirlendim, akşam o kadar tembih ettim. Bi de müdür yardımcısına sinir oluyorum zaten, kimseden laf duymak istemiyorum. Ehliyetim de var ama panik atağım var, araba kullanmayı beceremedim, ders aldım ettim olmadı. Okulun yanında da ev yok. Haliyle mecburen okula uzak bi ev tutmak zorunda kaldık. Eşimin numarasını engelledim bugün bi arkadaşından arayıp özür diledi ama özrü kabahatinden büyük oldu. Gelmediyse gitmeseymişim okula, bana rapor alırmış. Sanki okula değil güne gidiyorum. Eve gelince de atıştık şimdi küsüz. Sizce ben abartıyor muyum????
Eşim benim bu huylarımı bilerek evlendi, kimseden bi şey saklamadım ben.Özet geçeyim sonradan gelenler için;
''ben prensesim, her şey benim istedigim zamanda istedigim gibi olsun yhaaa :s :s :s herkes benim kölem olsun ama yhaa :s :s :s bütün dünya benim etrafımda dönsün ama yhaaa :s :s :s'' falan...
Ego tavan yapmışEşim benim bu huylarımı bilerek evlendi, kimseden bi şey saklamadım ben.
O kadar o kadar Haklısınız ki... Ailemde el bebek gül bebek büyüdüm, başım sıkılınca hep babamı aradım...o hep çözdü olayları hep imdadıma yetişti. Ama elin adamı öyle değil... Gelen velilere hep diyorum çocuklarınıza sorumluluk verin diye. Inanın hal ve hareketlerimden hiç memnun değilim ama olmuyor işte.Çalışan ve yetişkin bir birey olarak kendi başınızın çaresine bakamayacak olmanız bence eşinizi engellemenizden daha kötü.. Allah korusun eşiniz ayağını kırsa siz yandınız o zaman.. Hem öfkenizi kontrol edin hem de böyle durumlar için bir B planınız olsun.. Herşey için kafanızda bir plan daha yaparsanız bu kadar öfkelenmezsiniz de..
Bu kadar bağımlı olmayın yinede. Google'dan bile bulunur taksi telefonu, büyüterek ve herşeyi eşinizden bekleyerek yıpranırsınız ki eşinizde gece nöbetteymiş, desenizki gezdi gec geldi anlayacağım ama işi dolayısıyla uyuyakalmış.Ben bu Şehre yeni geldim ve taksi numarası bilmiyordum, gece uyuduğu zaman mesaj atabilirdi sabah başının çaresine bak diye...
Yok adamdan Kartı aldım zaten. Ben ya taşınmalıyım, ya araba kullanmalıyım böyle olmayacak.Bu kadar bağımlı olmayın yinede. Google'dan bile bulunur taksi telefonu, büyüterek ve herşeyi eşinizden bekleyerek yıpranırsınız ki eşinizde gece nöbetteymiş, desenizki gezdi gec geldi anlayacağım ama işi dolayısıyla uyuyakalmış.
Ben bazen numarasını siliyorum, bir hafta falan öyle duruyor, hala engelli telefonumda.
Üzgünüm sizin için ne diyeyim :)Geçen utanmaya davet ettiğim eşimi bugün kahrolmaya davet ediyorum.
Ulan harcandım bee, dünya tatlısı pamuk gibi bayanım.
Kapris nedir bilmem sesim sadece haksızlıkta çıkar.
Bir özür dile iki adım at, yanaş pişmanlığını göreyim anında eririm.
Yine de fena olan benim..Bana fena diyorlar ayol!
Harcandım vallahi yazık bana
Üzgünüm sizin için ne diyeyim :)
Sen bu gazla sinirle araba kullanmalısın.Allahııım nineler kullanıyo niye hem kendine hem adama eziyet ediyon .Ben bigün sabahın 5 inde hastane önünde hasta çocukla yağmurda dolmuş bekledim di arabada evin önünde eşim uçağa yetişecek aaah ah .O günden sonra kimse alamadı arabayı elimden hadi bacım herbişeyi hallettinde arabamı kullanamıycan.Güven kendine.Kimseye muhtaç olmazsın.Kızlar eşimle küsüz. Kavga sebebimiz şu: bugün okulda nöbetçiydim, dün de eşim hastahanede nöbetçiydi. Sabah beni almaya gelecekti gelmedi, uyuyakalmış. O kadar aradım, uyandıramadım. Burda tanıdığım kimse yok, taksiyle gittim okula. Çok sinirlendim, akşam o kadar tembih ettim. Bi de müdür yardımcısına sinir oluyorum zaten, kimseden laf duymak istemiyorum. Ehliyetim de var ama panik atağım var, araba kullanmayı beceremedim, ders aldım ettim olmadı. Okulun yanında da ev yok. Haliyle mecburen okula uzak bi ev tutmak zorunda kaldık. Eşimin numarasını engelledim bugün bi arkadaşından arayıp özür diledi ama özrü kabahatinden büyük oldu. Gelmediyse gitmeseymişim okula, bana rapor alırmış. Sanki okula değil güne gidiyorum. Eve gelince de atıştık şimdi küsüz. Sizce ben abartıyor muyum???? Edit büdüt: eşimden özür dileyip barıştım, Yapıcı yorumlara çok teşekkür ederim.
Haklısınız, önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım...Ben de eşiniz için üzgünüm doğrusu.
Çocuk gibi numara silmeler, engellemeler.
Basit bir arkadaşımız yapsa batar, eşin yapması çok kötü olsa gerek.
Yalnız bu gereksiz abartı kaprisleri de çekmenin bir sınırı vardır diye düşünüyorum.
Kendinize çeki düzen vermezseniz eşiniz bıkabilir..
Gördün yakınımda bizzat. Yarattığınız öküze bakıp ağlarsınız sonra.
Geçen utanmaya davet ettiğim eşimi bugün kahrolmaya davet ediyorum.
Ulan harcandım bee, dünya tatlısı pamuk gibi bayanım.
Kapris nedir bilmem sesim sadece haksızlıkta çıkar.
Bir özür dile iki adım at, yanaş pişmanlığını göreyim anında eririm.
Yine de fena olan benim..Bana fena diyorlar ayol!
Harcandım vallahi yazık bana
Yok böyle devam etmeyecek zaten...Sen bu gazla sinirle araba kullanmalısın.Allahııım nineler kullanıyo niye hem kendine hem adama eziyet ediyon .Ben bigün sabahın 5 inde hastane önünde hasta çocukla yağmurda dolmuş bekledim di arabada evin önünde eşim uçağa yetişecek aaah ah .O günden sonra kimse alamadı arabayı elimden hadi bacım herbişeyi hallettinde arabamı kullanamıycan.Güven kendine.Kimseye muhtaç olmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?