Eşimle kavgamız (:

Özet geçeyim sonradan gelenler için;

''ben prensesim, her şey benim istedigim zamanda istedigim gibi olsun yhaaa :s :s :s herkes benim kölem olsun ama yhaa :s :s :s bütün dünya benim etrafımda dönsün ama yhaaa :s :s :s'' falan...

Koskocaman kadına şu cümleleri hiç yakıştıramadım . Eşiniz tabi ki babanız gibi olamaz.
Siz korunup kollanmaya muhtaç mısınız?
Numara silmek engellemek çok çocukça değil mi?

Çalışan ve yetişkin bir birey olarak kendi başınızın çaresine bakamayacak olmanız bence eşinizi engellemenizden daha kötü.. Allah korusun eşiniz ayağını kırsa siz yandınız o zaman.. Hem öfkenizi kontrol edin hem de böyle durumlar için bir B planınız olsun.. Herşey için kafanızda bir plan daha yaparsanız bu kadar öfkelenmezsiniz de..

Arabayı çalıştırmaktan bile acizim

Ben bu Şehre yeni geldim ve taksi numarası bilmiyordum, gece uyuduğu zaman mesaj atabilirdi sabah başının çaresine bak diye...
Gece uyuduğunda sabah uyanamayacagini bilemediğinden atmamış olabilir mi? Şehri bilmiyorsanız bu konuda daha temkinli olmalıydınız. Yaptığınız şeylerde hakliliktan ziyade şımarıklık gördüm. İnsanlık hali, siz hiç uyuyakalmadiniz mi?

Nõbettey
Adam sabaha kadar nobet tutup uyuyakalmis bundan daha dogal ne olabilirki insanlik hali yani bi de sucluymus gibi senden õzür dilemis sen bu adami õp de tepene koy lutfen abartma canim ve uzatma küslügünü

Eşim benim bu huylarımı bilerek evlendi, kimseden bi şey saklamadım ben.

O kadar o kadar Haklısınız ki... Ailemde el bebek gül bebek büyüdüm, başım sıkılınca hep babamı aradım...o hep çözdü olayları hep imdadıma yetişti. Ama elin adamı öyle değil... Gelen velilere hep diyorum çocuklarınıza sorumluluk verin diye. Inanın hal ve hareketlerimden hiç memnun değilim ama olmuyor işte.

Arkadaşlar zaten abartıp abartmadığımı sormuştum, özrümü diledim, artık gelmeyin Üstüme yahu :))))

Ben bu Şehre yeni geldim ve taksi numarası bilmiyordum, gece uyuduğu zaman mesaj atabilirdi sabah başının çaresine bak diye...
Bu kadar bağımlı olmayın yinede. Google'dan bile bulunur taksi telefonu, büyüterek ve herşeyi eşinizden bekleyerek yıpranırsınız ki eşinizde gece nöbetteymiş, desenizki gezdi gec geldi anlayacağım ama işi dolayısıyla uyuyakalmış.

Yok adamdan Kartı aldım zaten. Ben ya taşınmalıyım, ya araba kullanmalıyım böyle olmayacak.

Ben bazen numarasını siliyorum, bir hafta falan öyle duruyor, hala engelli telefonumda.

Geçen utanmaya davet ettiğim eşimi bugün kahrolmaya davet ediyorum.

Ulan harcandım bee, dünya tatlısı pamuk gibi bayanım.

Kapris nedir bilmem sesim sadece haksızlıkta çıkar.
Bir özür dile iki adım at, yanaş pişmanlığını göreyim anında eririm.

Yine de fena olan benim..Bana fena diyorlar ayol!
Harcandım vallahi yazık bana

Üzgünüm sizin için ne diyeyim :)

Üzgünüm sizin için ne diyeyim :)

Ben de eşiniz için üzgünüm doğrusu.
Çocuk gibi numara silmeler, engellemeler.
Basit bir arkadaşımız yapsa batar, eşin yapması çok kötü olsa gerek.

Yalnız bu gereksiz abartı kaprisleri de çekmenin bir sınırı vardır diye düşünüyorum.
Kendinize çeki düzen vermezseniz eşiniz bıkabilir..

Gördün yakınımda bizzat. Yarattığınız öküze bakıp ağlarsınız sonra.

Sen bu gazla sinirle araba kullanmalısın.Allahııım nineler kullanıyo niye hem kendine hem adama eziyet ediyon .Ben bigün sabahın 5 inde hastane önünde hasta çocukla yağmurda dolmuş bekledim di arabada evin önünde eşim uçağa yetişecek aaah ah .O günden sonra kimse alamadı arabayı elimden hadi bacım herbişeyi hallettinde arabamı kullanamıycan.Güven kendine.Kimseye muhtaç olmazsın.

Haklısınız, önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım...

Belki de konu sahibi gibi olmanın vakti gelmiştir. Bi dene bakalım belki seninkine böyle yaranılıyordur Sonucu buraya yaz sonra

Yok böyle devam etmeyecek zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…