Eşimle Kavgamız

saygısızlık yaptıgını anlamasını istiyorum, nasıl anlayacak bilmiyorum. dik bir duruş sergilemek istiyorum. resmen hakaret etti çünkü.

haklısın tabiki.
o konuşana kadar aynı evde yabancı ol ona.
kendini affettirene kadar yok say.

ailesinin yapsını bilmiyorsunuz ama eşinizin yapısını biliyorsunuz
kusura bakmayın ama eşiniz çok kaba
insan eşine mal mal konusuyor der mi?

ailesinin yapsını bilmiyorsunuz ama eşinizin yapısını biliyorsunuz
kusura bakmayın ama eşiniz çok kaba
insan eşine mal mal konusuyor der mi?

işte ona göre bu laflarda bir şey yok adam beni asker arkadaşı sanıyor. bir kadınla en önmlisi karısı ile konuştugunun farkında değil ona göre bu laflarda bir şey yok. ve benim derdim nasıl öğrenecek ama dışarıda tam bir beyefendi şunları birine anlatsam asla bana inanmaz. çocugu delirtmişte ondan yapmış derler, herkese o kadar kibar ki.

Yokmuş gibi davran ciddiyim her kafası estiğinde konuşmak varken istediği gibi hakaret edemez patavatsız biraz eşiniz sizin başkalarının yanında içe kapanık olabilir zamanla düzelebilir ama bu hakaret boyutunu asmanız lazım

Erkeğin eften püften sebeplerle karısını azarlaması çok yakışıksız bir davranış. Ailesi birşeylerden rahatsız oluyorsa belirtir ona ne oluyormuş ki bir sorsaydınız? Anne baba onun olabilir ama artık sizin de kv ve kp oldular. Bir muhabbet açarken kimseden izin almayın yetişkin bir birey değil misiniz? Evetse öyle davranın. Çocuk gibi ağlayıp sızlanmak gözleri kızartmak hiç hoş davranışlar değil. Kv niz de ikinizin iletişimsizliğini ve evlilik ilişkisindeki yetersizliği hissetmiş ki ondan üzülüyor kadın uyuyamıyor. Bence evlilik için 2 altın kural:
1 - iki tarafın da birbirini sevdiğinden saygı duyduğundan emin olmak
2 - evlilik hayatı için yeterli olgunluğa ulaşmış olmak
Sizde bu ikisi var mı?

he anladım.
1- adam kendini küçük düşmüş sanmış
2- akılsız herif bak dolara yatırım yapıyorsun dolar düşüyor demişsin ve aileside onaylamış.
3-lafın, yatırım işini oglunuz hiç bilmiyora gelmiş
ayy keşke sen laf etmeseydin....
adam az haklı ama aşırı tepkisinde haksız...
yada keşke eşin o dk. karıcıgım ben paramızı iyi degerlendiremiyor muyum diye o dk tepki verseymiş.
ayrıca sen doların düşüp cıktıgına bakma. dolar dolardır. yarın bir bakarsın zirve yapmış. şaşar kalırsın. altın daha garantili bir yatırım ama onda da kaybın oluyor.
sen eşine akşam güzel davran. dedi kocacaım ben ve sen farklıyız. bu farklılıklarımız bizi güzel yapıyor. eger dun seni bilmeden kırdıysam üzgünüm. ama nacizane fikrimi belirtmek istedim. eger düşündüklerimiz yanlış ise daha nazik bir şekilde birbirimizi birbirimiz uyarıp, neden yanlış düşündügümzü birbirimize anlatsak izah etsek güzel olmaz mı ? de ve sus.
,top artık onda olsun. biraz daha küs kalmak isteyebilir. ses etme. düşünme vakti ver adama. sonra sana yanaşır zaten.

benim eski eşim boyleydı
dısarıda herkes ona hayrandı
bosamaya yakın annesı ıle konustum , annesi dedi ki: kımbılır ne yaptın da oğlumu delirttin dedi.

ne yapsanız da anlamaz malesef. yapısı boyle demekkı , üzgünüm ama değişmez.
olan size olur.

hakaret ettiğini kabul etse belki aşabiliriz ama etmiyor, prenses üzülmüş mü? küfür mü etmişim, dövmüş müyüm ne olduda agladın diyor düşebiliyor musunuz? ve ben artık bir şey olmamış gibi davranmak istemiyorum. ne yapacağım??

bana hakaret etmeseydi böyle davranabilirdim ama artık bu kadar safça uzlaşmacı olmak istemiyorum, artık yaptıgının farkına varsın. bu sohbettir, her şeyi konuşabilir insan bu demek değil ki gidip dolarları bozduralım altın alalım. birde ailesinin yanında diyorki, mal ortak çok meraklıysan kendi hakkını al bozdur, bu ne çocukça bir şey yahu sadece endişemi belirtmişim, iş ortagımıyız biz de sana bana giriyorsun. böyle demesi normal mi?

olayları dogru şekilde degerlendiremiyorusnuz. algılarınız cok farklı. olaylara cok farklı pekspektiflerden de bakıp olasıklıkları iyi hesapladıgınınızda veya degerlendirseniz aslında cok da kolay anlaşırsınız.

eşinin yaptığı büyük saygısızlık ama merak ettim acaba ailesinin yanında onu küçük düşürecek bir şey mi söyledin farkında olmadan yani ne dedin de esin sana böyle davrandı açık açık anlatır misin bir sakıncası yoksa

bence normal. neden normal. cunku ilk lafı sen ona sokmusun ( o böyle algılamış ve bunun üzerine bunları demiş )
ona göre sen başlattın. ki evet ilk lafı da sen demişsin.
ve ben kadınssam bunca yaşım gördügüm gecirdigim ttüüüm yıllar adına yazıyorum. sen bunu orada bilerek söyledin :) ve haklı oldugunu düşünerek yaptın.
şimdi de sonuclarına katlanacaksın.
üzgünüm eşin kaba ama haklı.

insanların içinde eşimden böylesine bir çıkış alınca kalbim kırıldı, keşke kendime hakim olabilseydim ama yapım bu ağlak bir insanım, iş yeri, aile ortamı neresi olursa olsun kalbim kırılınca tutamıyorum gözyaşlarımı. bende sevmiyorum bu huyumu ama böyleyim. bu benim olgun bir insan yapmıyor mu? eşimi sevip sayıyorum ama artık onunkinden şüphe duyuyorum.

Eşin Git annenlerde kal demiş sana buna hakkı yok ne o öyle kovar gibi sen git deseydin sinirlerim zıpladı.

sen paramızı iyi degerlendiremiyorsun dolar aldın bak dolar düşüyor gibisinden birşey demiş. ailesi de onaylamış evet haklısın altın daha iyi diye. adam da kendini kötü hissetmiş. :)

ben eşimee "yaa dolar düşmüş, iyice düşerse zrara ederiz acaba dolara yatırmasak mı, ne yapsak" dedim sadece sizce bu laf eşime laf sokmak mı? bir konu hakkında fikir birliğine varmak için endişelerimi belirtirim oda mantıklı bir açıklama sunar ve ben ikna olurum bu kadar basit. ben eşime bir şey demedim ki.

Eşin Git annenlerde kal demiş sana buna hakkı yok ne o öyle kovar gibi sen git deseydin sinirlerim zıpladı.

bende madem canın istediğinde göndermek o kadar kolay annene arayıp sözyleyeceğim oda bilsin madem önderdiğini dedim, blöf yapıyor aklınca. benim çözüme ihtiyacım var, ne yapmalıyım? yarım saat sonra mesaim bitiyor? tavrım ne olmalı?

bu adamı çok mu aradınız?

ilk defa mı böyle bişey oluyor? sevgiliyken nişanlıyken hiç farketmediniz mi? kesin farkettiniz ve görmezden geldiniz bence. e ne diyelim? başa gelen çekilir mi diyelim? size saygısı olmayan bi adamın peşinde... allah kolaylık versin.

bu herkesin içinde olmaz. olamaz. yanlış yerde söylemisiniz. adam da küçük düşmüş hissetmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…