- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
boyle konuları aile icnde değil kendi aranızda konuşun esiniz kucumsendigini hissetmis bence tabi o bunu size söyledikleri için haklı çıkarmaz ama erkekler ailesinin yanında bu duruma dusmekten hoslanmazlar keşke konuya onların yanindayken hiç müdahil olmasaydiniz veya aman aşkım sen de bilemezsin neyin ne kadar karlı olacağını her şey her gün değişiyor sağlık olsun bir dahakine daha dikkatli oluruz deseydinuzsen paramızı iyi degerlendiremiyorsun dolar aldın bak dolar düşüyor gibisinden birşey demiş. ailesi de onaylamış evet haklısın altın daha iyi diye. adam da kendini kötü hissetmiş. :)
eşinin yaptığı büyük saygısızlık ama merak ettim acaba ailesinin yanında onu küçük düşürecek bir şey mi söyledin farkında olmadan yani ne dedin de esin sana böyle davrandı açık açık anlatır misin bir sakıncası yoksa
boyle konuları aile icnde değil kendi aranızda konuşun esiniz kucumsendigini hissetmis bence tabi o bunu size söyledikleri için haklı çıkarmaz ama erkekler ailesinin yanında bu duruma dusmekten hoslanmazlar keşke konuya onların yanindayken hiç müdahil olmasaydiniz veya aman aşkım sen de bilemezsin neyin ne kadar karlı olacağını her şey her gün değişiyor sağlık olsun bir dahakine daha dikkatli oluruz deseydinuz
benim eski eşim boyleydı
dısarıda herkes ona hayrandı
bosamaya yakın annesı ıle konustum , annesi dedi ki: kımbılır ne yaptın da oğlumu delirttin dedi.
ne yapsanız da anlamaz malesef. yapısı boyle demekkı , üzgünüm ama değişmez.
olan size olur.
haksız değilsiniz sadece zaman ve mekan yanlış evinizde ve tek basinizayken soyleseydiniz hiçbir şey olmazdı kV lerin yanında ben hiçbir konuya girmem herşeye He der geçerim kendi evimizde karşılıklı istişare yaparız sonuçta o dakikada gidip dolar alacak değil ya esinizcanım tek dediğim şu gayet gülerek "" aa valla dolar düşüyor, bak zarara giriyoruz, dolar olarak birikim yapmasak mı acaba dedim, bir gün öncede mevzusu açılmıştı annesi demişti bence altın alın koyun diye. ailenin siyasi görüşünden dolayı dolar almamızı istemiyor olabilirler, ondan mı gerildi anlamadım ki? sohbet bu yani, insan her şeyi konuşur, fikir belirtir sonra hangisi mantıklıysa o yapılır.
Bence otel iyi bir fikir degil arkadaşım.ailenin yanına git bir sure oldugu gibi anlat.cekinilecek birsey degilki bu.tamam üzülürler ama anne baba olmak bunu gerektirir uzecegim diye saklarsın zamanla sen daha cok üzülürsün.bu kadarcık şeyden yuva yıkılır mı diye diye daha büyükleriyle karşılaşıp yıllarca hayatı kendine zehir etmiş biri olarak yazıyorum.annen baban seni ne zor büyüttü kim bilir kocanda olsa ezdirme kendini
hmm o benim yorumum değil diğer arkadaş yazmış o cümleyiiyi değerleniremiyorsun diye bir cümle çıkmadı ağzımdan :) aa dolar düşmüş iyice düşerse birde dedim yalnızca :)
bilmiyorum, ona göre ben hatalıyım kırk yılın başı gitmişim ve suratımı asmışım bu olanlar gideceğimiz gün oldu öncesinde hiçbir şey olmadı. kendi yaptıklarının farkında değil. artık ciddi ciddi bende mi sorun var demeye başladım. kendini görmüyor. ve artık olayları iyi analiz etmesi gerektiğini bilsin istiyorum. böyle her olayda hata bende. kendi çıkışlarının farkında değil.
yıkma kuzum ama yinede biraz cezalandir eve gitme bence bir süreyani yuvamı yıkmak gibi bir düşüncem yok ama artık kendi hatalı davranışlarını anlasın istiyorum.
canım tek dediğim şu gayet gülerek "" aa valla dolar düşüyor, bak zarara giriyoruz, dolar olarak birikim yapmasak mı acaba dedim, bir gün öncede mevzusu açılmıştı annesi demişti bence altın alın koyun diye. ailenin siyasi görüşünden dolayı dolar almamızı istemiyor olabilirler, ondan mı gerildi anlamadım ki? sohbet bu yani, insan her şeyi konuşur, fikir belirtir sonra hangisi mantıklıysa o yapılır.
iyi değerleniremiyorsun diye bir cümle çıkmadı ağzımdan :) aa dolar düşmüş iyice düşerse birde dedim yalnızca :)
o cumleyi ben yazdımn ama olayı anlattgıında ben direkt küçük düşmüş bir koca proflili gördüm.hmm o benim yorumum değil diğer arkadaş yazmış o cümleyi
Kızlar, uzatmadan konuya girmek istiyorum. Eşimle olan sorunları yakınlarıma anlatmak istemediğimden ve tarafısz bakış açısına ihtiyacım oldugundan buraya yazıyorum.
Haftasonu Kayseri’ye eşimin ailesine gittik, aile yapılarımız farklı, ne yapacağımı şaşırıyorum oraya gidince. Gülsem mi, sussam mı, konuşsam mı ne yapsam bilemiyorum. Kendim gibi olamıyorum. Onlar sıcak insanlar ama eşim ailesinin yanında çok gergin, beni de geriyor. Bir konu üzerinde konuşurken ben fikrimi belirttim ailesi de beni destekledi ve bu kalkıp “boş boş muhabbet açma, “ben biliyorum ne yaptıgımı bu zamana kadar yanlış bir şey yaptım mı” diye çıkıştı. Benim de kalbim kırıldı tabii, gözlerim doldu birden çıkışınca, lavaboya gittim ailesi görmesin diye arkamdan geldi, “ne geldin şimdi buraya, mal mal konuşuyorsun” falan dedi, ben tabii tutamadım kendimi ağlıyorum, ne yapayım sohbette mi etmeyim senin gibi dedim, etme sus otur falan dedi.
Neyse ailesi anladı tabii, gözlerim kırmızı aglamışım, annesi biz giderken “ iyi geçinin küslük olmaz” vs. gibi şeyler söyledi bende tebessüm ettim. Dünden beri hiç konuşmuyorduk, az once msjla kavga ettik, işte sen yaşlı insanları üzdün, kadının kafasına takılmış, bundan sonra o eve giremeyecksin seni bayramdan bayrama götürcem, kırk yılın başı gittin onda da suratını astın falan dedi.Ya dedim beni azarladın bende tutamadım kendimi agladım dedim.
Kime ne saygısızlıgım olmuş? Kime ne demişim? Bir sürü laf, öfkeden deliriyor, çünkü annesi aramış gece uyuyamamış, hasta kadını üzdün diyip duruyor, ya dedim sen arkamdan geldin laf ettin. Laflarına dayanamayıp ağladım dedim. Birde bana diyorki gelme sen 2 hafta annenlerde kal, şeytan diyor gitme eve. Adam kendini haklı görüyor bu olayda bile, aglaya aglaya bir hal oldum. Her zaman kendi haklı, asla kendinde hata aramıyor. Ailesinin yapısını bilmediğim için nasıl davranacağımı bilemiyorum ve sanki hep benim konuştuklarımdan rahatsız oluyor gibi hissediyorum. Benim ailem çok rahat abimin eşi gelir babamın yanagını bile sıkar, onlarınkini bilmediğim için geriliyorum, bana yardımcı olmuyor, suratını asıp telefonla ilgileniyor.
Gerçekten şimdi akşam ne yapmalıyım? Akıl verin lütfen. Şimdiden teşekkürler. (daha yeni evliyiz bu arada.)
Bence bu duygusal zayıflığınız eşinizin size saygı duymasına engel oluyor. Biraz güçlü olmalısınız, sizi azarlıyorsa siz de ona karşılık verin olsun bitsin. Kalbinizi kırmasına izin verirseniz, daha çok ağlarsınız benden söylemesi. İş hayatında da izin vermeyin, evlilikte de.insanların içinde eşimden böylesine bir çıkış alınca kalbim kırıldı, keşke kendime hakim olabilseydim ama yapım bu ağlak bir insanım, iş yeri, aile ortamı neresi olursa olsun kalbim kırılınca tutamıyorum gözyaşlarımı. bende sevmiyorum bu huyumu ama böyleyim. bu benim olgun bir insan yapmıyor mu? eşimi sevip sayıyorum ama artık onunkinden şüphe duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?