Eşimle Kavgamız

sen paramızı iyi degerlendiremiyorsun dolar aldın bak dolar düşüyor gibisinden birşey demiş. ailesi de onaylamış evet haklısın altın daha iyi diye. adam da kendini kötü hissetmiş. :)
boyle konuları aile icnde değil kendi aranızda konuşun esiniz kucumsendigini hissetmis bence tabi o bunu size söyledikleri için haklı çıkarmaz ama erkekler ailesinin yanında bu duruma dusmekten hoslanmazlar keşke konuya onların yanindayken hiç müdahil olmasaydiniz veya aman aşkım sen de bilemezsin neyin ne kadar karlı olacağını her şey her gün değişiyor sağlık olsun bir dahakine daha dikkatli oluruz deseydinuz

canım tek dediğim şu gayet gülerek "" aa valla dolar düşüyor, bak zarara giriyoruz, dolar olarak birikim yapmasak mı acaba dedim, bir gün öncede mevzusu açılmıştı annesi demişti bence altın alın koyun diye. ailenin siyasi görüşünden dolayı dolar almamızı istemiyor olabilirler, ondan mı gerildi anlamadım ki? sohbet bu yani, insan her şeyi konuşur, fikir belirtir sonra hangisi mantıklıysa o yapılır.

iyi değerleniremiyorsun diye bir cümle çıkmadı ağzımdan :) aa dolar düşmüş iyice düşerse birde dedim yalnızca :)

Bence otel iyi bir fikir degil arkadaşım.ailenin yanına git bir sure oldugu gibi anlat.cekinilecek birsey degilki bu.tamam üzülürler ama anne baba olmak bunu gerektirir uzecegim diye saklarsın zamanla sen daha cok üzülürsün.bu kadarcık şeyden yuva yıkılır mı diye diye daha büyükleriyle karşılaşıp yıllarca hayatı kendine zehir etmiş biri olarak yazıyorum.annen baban seni ne zor büyüttü kim bilir kocanda olsa ezdirme kendini

aynen bende ailesine anlatsam asla inanmaz, dışarıdan herhangi biride inanmaz, çocugu delirtmişsinde ondan yapmıştır falan derler.

haksız değilsiniz sadece zaman ve mekan yanlış evinizde ve tek basinizayken soyleseydiniz hiçbir şey olmazdı kV lerin yanında ben hiçbir konuya girmem herşeye He der geçerim kendi evimizde karşılıklı istişare yaparız sonuçta o dakikada gidip dolar alacak değil ya esiniz

yani yuvamı yıkmak gibi bir düşüncem yok ama artık kendi hatalı davranışlarını anlasın istiyorum.

evlenmeden önce de böyle kalas mıydı?
kocan kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın. ne ağlıyorsun sen de ver ağzının payını susup kaçıyorsun bir de. yaptığı terbiyesizliğin önde gideni. benim eşim annemin yanında az sesini yükseltsin kıyameti kopartırım.. kimse kimseyi kimsenin yanında böyle rencide edemez müsaade etme.
konuşma derim ben. burnu sürtsün belli ki insan gibi konuşmak yaramıyor.

adam ezık ustunde ego tatmın edıyor musade etme nasıl baslarsa oyle devam eder bu sekılde alısmasına musade etme ananın evıne de gıtme gelınce hakkını ara nırdaha anangılın yanında byle yaparsan senı onların yanında rezıl ederım laflarının altında kalmam cevap verırır bundansnrabana buna gre davran de , bana cemkırecegın zaman sana aynı sekılde davranacagımı bılerek cemkır de

Ya niye hep ağlıyorsunuz ki? O sizi bozuyorsa siz de onu bozun. Nasıl hissettiğinize dair azıcık empati yapsın.

Terbiyesiz. "Bu yaşıma geldim ne konuşacağımı senden öğrenecek değilim" deseydin keşke. Sen evine dön, o kendi ailesi ile kalsın ayrı kalmak istiyorsa.

iyi değerleniremiyorsun diye bir cümle çıkmadı ağzımdan :) aa dolar düşmüş iyice düşerse birde dedim yalnızca :)

hmm o benim yorumum değil diğer arkadaş yazmış o cümleyi
o cumleyi ben yazdımn ama olayı anlattgıında ben direkt küçük düşmüş bir koca proflili gördüm.

konu sahibi arkadaşım kelimesi kelimesine ne dediysen sen biliyorsun.lakin ne dediysen, adamın zoruna gitmiş ve kendini küçük düşürülmüş hissetmiş. olayın özü bu.
ve sonrada kırılıp sana sarmış. evet agır sarmış hatalı o konuyu tartışmıyorum
adam ne kadar hatalı ise yanlış yerde yanlış şeyi söylediğin için sende hatalısın.
örnekleeyim - empati kuralım:
kocan senin ailenin yanındaveya cok sevdigin evli bir arkadaşının yanında : hayatım sende temizlik işlerini fazlaabartıyorsun, bak bu kimmem kim evini cok güzel temizliyor. sende böyle yap. dogrusunu bu dese ?
ailen veya arkadaşın evet dogrusu bu sende boyle yap dese
ne düşünürsün ?

Varya hicccc uğraşma. Senin koca ağzınla kuş tutsan , vurup ceneni kırar. Gitme sende ailesine. Birde biraz dişli ol. Böyle ağlamaklı olmak hoş değil. Karşında kadın ruhundan anlayan, bir damla göz yaşına dünyaları yikan bir adam değil. Sert olcam diye uğraşan ,karsina söz geçiriyor modeli vermeye çalışan biri. Hiç üzülme.

Belki ailesi uyarıda bulunursa biraz düzelir .

Seninki ailesinin yaninda adamligini gostermeye calismis cok yanlis guzel bir diille biradaha bu harekerleri olmamasini soyle sizin kalbinizi kirmis ustine gonlunuzu alacaginna agliyorsunuz diye yine triplenmis yontulmasi lazim

Zaten bir kendilerinin anneleri var bir onların annesi sıkıntı eder ve hasta olur
Sen 6 aylık evlilikte annenin yanına gittiğinde acaba senin annen ne hissedecek
Bencil herif
İyice dersini ver
Madem istemiyor sende gitme ohh

aynı benim eşim ailesi samimi değil yabancı gibiler birbirlerine karşı ben orda nsl davranacağımi bilemiyorum öyle saçma ki geriliyorum ve inanın ki sırf bunlardan dolayı ondan da soğudum keşke ailem gibi olsalardı fln diyorum adam bir gergin ki ben de afalliyorum

Bence bu duygusal zayıflığınız eşinizin size saygı duymasına engel oluyor. Biraz güçlü olmalısınız, sizi azarlıyorsa siz de ona karşılık verin olsun bitsin. Kalbinizi kırmasına izin verirseniz, daha çok ağlarsınız benden söylemesi. İş hayatında da izin vermeyin, evlilikte de.

Canım bi kere gitmeyi onu öğretirsen her kafasına estiğinde git ailene demeyide öğretmiş olacaksın.yeri gelecek gece bile dicek bunu sana. Sen keyfine bak valla gir bi duş al kendini iyi hisset yemeğini yiyiosa katsın tabağa yesin otur dizilerini izle al eline kahveni hayat sana güzel sakın yatağınıda sen ayırma gitmek istiyosa koltuk onu bekler en fazla 2 gün tahammül eder koltuğa ama o ev senin unutma erkek her yerde barınır ama kadın her yerde barınamaz. Otele gitmeyi hele hiç düşünme haklıyken haksız duruma düşersin ailenide üzersin duyulduğunda.sevgiler ve huzurla arkadaşım.

Eve git arkadaşın dediği gibi o yokmuş gibi davran yemek ye duş al kahveni iç al bilgisayarını film izle kendini bir böcek gibi hissedecek ben yaptım böyle bir şey eşim evden çıktı araçla gezmeye gitti beş dakika sonra geldi sarılıp ağladı nerdeyse takma ve güçlü dur ilk sen konuşma o konuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…