Eşimle konuşmamız

Ne bileyim çok içim yandı benim de,ben de ilk defa bir konu okudum,takip ediyorum ve kaç gündür üzgünüm.Dünyanın sonu değil elbette,Rabbim bir kapı kapanırsa başka kapı açar,biz kadınlar aslında çok güçlüyüz,asıl zayıf olan bu erkekler... Dualarım seninle,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben de eşimden memnun değilim,ayrılmak istiyorum onu da beceremiyorum.Mutsuz bir evlilik sürdüreceğimize ayrılmak daha mantıklı..Sonuçta herşey insan için.Defalarca affettim ben de ama yine ayni sorunlar devam ediyor,çıkmazda gibiyim.Sen önce Allah'a sonra kendine güven canım,herkes birgün ettiğini bulur!

E Eylulm Duruşunuza tavrınıza sakinliğinize hayran kaldım...Allah geleceğinizi aydınlık etsin yavrunuz ile çok mutlu olun İnşaAllah

Sanki sinama filmi çeviriyor, aşkım bitti hoşcakal.bence psikolejik sorunu var,ki hayatinda biri varsa dahi sizi aldattiysa bana gore yine psikolejik sorundur.bu dunyada küçük bir çocuğun gozlerinin icine bakip gulumsemesinden daha değerli ne olabilir.

Kızlar sabah gorev için kuaföre gittim korudugum şahısla.. 2 gündür aklım sende iyi misin dedi. Pazartesi sabah çok kotuydun diye sorunca anlatmam gereken bazı seyler var efendim diyebildim. Kuruma geçince goruscegimiz i soyledi. Ama program aşırı yoğun. Henüz görüşemedik. Ekip teki abilere söyledim zorunda kaldım. Anlatırken sakince başladım ama yaa nasıl olur ne alaka daha geçen gün buraya yemeğe gelmedi mı. Soktayim dedikçe dayanamadim ağladım yine. Bi an önce işimi halledip gitmek istiyorum. Kv aradım oğlum da yemek yiyormuş. İzin alabildin mı diye sordu kv . Henüz değil annecim dedim .. düşünün...

İzin inşallah sorun olmucak gibi.. dualarinizla güçlüyüm sanki. Rabbim yardım ediyor da.. şu ya çok üzgünüm nasıl olur senin gibi birine nasıl yapar dedikleri zaman sırtıma değilde göğsüme sapliyorlar sanki biseyler i.. yazarım gelişme olunca hoscakalin

Kızlar sabah gorev için kuaföre gittim korudugum şahısla.. 2 gündür aklım sende iyi misin dedi. Pazartesi sabah çok kotuydun diye sorunca anlatmam gereken bazı seyler var efendim diyebildim. Kuruma geçince goruscegimiz i soyledi. Ama program aşırı yoğun. Henüz görüşemedik. Ekip teki abilere söyledim zorunda kaldım. Anlatırken sakince başladım ama yaa nasıl olur ne alaka daha geçen gün buraya yemeğe gelmedi mı. Soktayim dedikçe dayanamadim ağladım yine. Bi an önce işimi halledip gitmek istiyorum. Kv aradım oğlum da yemek yiyormuş. İzin alabildin mı diye sordu kv . Henüz değil annecim dedim .. düşünün...

İzin inşallah sorun olmucak gibi.. dualarinizla güçlüyüm sanki. Rabbim yardım ediyor da.. şu ya çok üzgünüm nasıl olur senin gibi birine nasıl yapar dedikleri zaman sırtıma değilde göğsüme sapliyorlar sanki biseyler i.. yazarım gelişme olunca hoscakalin
Bu da geçer....
Vardır bir hayır kardeşim

Bak burda bu kadar kadın arkandayız, güçlü ol, dualarımız seninle

Mukemmel bir dunyada yasamiyoruz ne yazikki
Şimdi ben sana o fetoculerin nasıl bir dünyada yasadigini , nelere sahip olduğunu ,kendinden olanları nasıl koruduğunu (maddi-manevi) anlatsam banlanirim. O yüzden kendin araştır ,ben susuyorum .gözümle gördüğüm şeyler de var ..

Ister izin al ister alama ama aksam eve gidrken cocugunu almaya once kuaföre git herkes demis zaten.
Sacini hic yapmadigin bir sekil makyajini yine ayni sonra evine ugra farkli giyin ve o sekilde git.
Görsün
Demek ki onsuzda kendine bakan ozguvenli bir kadin olabildigini
+100000000090005

Arada bir girip konuya bakıyorum. O halde işe gitmek ne kadar kötüdür. İştekilere anlattın mı. Dikkat et bazı insanlar işte bunu sana karşı kullanabilir. Biri sana kötü bişey derse susma. Ben adamın iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. İyi niyetli olan anasının evine gidip pc oynamaz, araba peşine düşmez. Kesin bi b.k yedi kesin. Arada yaz buraya tek başına katlanamazsın olaya

canım benim . yaşın çok genç. güzel bi kadınsın boyun posun yerinde. senin gibi birine nasıl yapar derlerken bunu da söylüyorlar aslında. herkes eli yüzü düzgün ve mesleği olan bi eş ister. sen akıllı . sakın . kibar . hoş . anne olan bi kadınsın. bulduk yerde tepiyor . ama yine sen üzülme. hiç kendini zorlama. nasipte buraya kadar anlaşılan bu evlilik. hiç bir şey bitmiş değil senin için. belki yeni başlıyor her şey .

benim annem de aldatıldı
anneme de ne zaman telefonda veya yüzyüze böyle denilse mahfoluyordu rahmetli (canım annem)
densiz insanlar laflarınızı tartın da konuşun!!
geçecek arkadaşım bu günlerde geçecek

Canım kardeşim, seni hiç tanımasam da inan derdinle dertlendim. Yanında olup konuşmak, bir nebze de olsa yüreğine su serpmek isterdim. Eşinin yaptığı çok garip ve merak uyandırıcı. Her ihtimal olabilir. Hiçbir yorum getiremiyorum. Ama bu evliliğin devamını gönülden istememe rağmen Allah'tan hakkınızda hayırlısını diliyorum. Herşey bizler için. Nasıl bir anda böyle değişiverdiğini sormuşsundur mutlaka. Yanıtı ne oldu

Şimdi ben sana o fetoculerin nasıl bir dünyada yasadigini , nelere sahip olduğunu ,kendinden olanları nasıl koruduğunu (maddi-manevi) anlatsam banlanirim. O yüzden kendin araştır ,ben susuyorum .gözümle gördüğüm şeyler de var ..

beğenince de banlanıyormuyuz.. :duduk: :KK48::KK48:

Lale Devri bitti, dağılma dönemi başladı neyse ki.. :KK66:

E Eylulm bugun aklim gep sendeydi.Ders anlatıyorum aklimdasin tenefuste aklimdasin.Bence sen cok guclu ve guzel bir kadinsin.Yikilma lutfen ayakta kal.Bu adam esek gibi pisman olacak eminim.Ondan sonrasi da sana kalmis.Her istediginde kendini ve evladini gosterme.Sanki sanal alemden biri degilsin de ailemden birisin.Sana güveniyorum atlatacaksin.

Şimdi onu anlatırken fettoştan boşalan koltuğa hangi cemaatlerin oturduğunu da yazmak lazım ki o da bana sebebi, keşke bu ortadan kaldırma tüm hacı hoca geçinenler için olsa, yoksa feto gider maho gelir maho gider halo gelir, nitekim geldi de

Back
X