Eşimle konuşmamız

Allah Allah,fake olmasını istediğim nadir konulardan biri,
Öyle bir olayda kendimi düşündüm ve gözlerim doldu,allah korusun.
Hiç mi sinyal vermedi?
Hiç mi şikayet etmedi?
Başkası hayatında olsa şikayet eder,dar ederdi dünyayı size.
Aklında varsa başkası ve aldatmak istemiyorsa ayrılalım demiş olabilir.

Düşünmekten korkuyorum ama herkes aynı şeyi yazmış ..Başka biri.. ben sizi bıraktıktan sonra hayatım hep kötü olcak zaten dedi depresyonda mı desem ama bilemiyorum yattım bebeğimin yanına kapıyı dinliyorum inşallah gelir

Allah Allah,fake olmasını istediğim nadir konulardan biri,
Öyle bir olayda kendimi düşündüm ve gözlerim doldu,allah korusun.
Hiç mi sinyal vermedi?
Hiç mi şikayet etmedi?
Başkası hayatında olsa şikayet eder,dar ederdi dünyayı size.
Aklında varsa başkası ve aldatmak istemiyorsa ayrılalım demiş olabilir.
Belki de böyle düşünüyor haklısınız çünkü eşim gerçekten düzgün bi adamdı bilmiyorum başkasına gönlü kaymış olabilir ve bu yüzden bizi harcıyor olabilir tek aklıma gelen seçenek bu

Yarın da işe gitmem gerek arabayı ben kullanıyorum bebegimle onu bırakıp işime geçiyorum muhtemelen araçla gitti gelmesi gerek offf. Hep burayı okuyordum ve bu cümleyi kurmaktan korkuyordum ama benim başıma da geldi ya

Düşünmekten korkuyorum ama herkes aynı şeyi yazmış ..Başka biri.. ben sizi bıraktıktan sonra hayatım hep kötü olcak zaten dedi depresyonda mı desem ama bilemiyorum yattım bebeğimin yanına kapıyı dinliyorum inşallah gelir

İnşallah tek sebep mesleğinden kaynaklı depresyondur.
Olabilir de elbette.
Gelişmeleri yazın muhakkak..

İnşallah tek sebep mesleğinden kaynaklı depresyondur.
Olabilir de elbette.
Gelişmeleri yazın muhakkak..
Yazarım elimde telwfo
inşaallah ama arkadaşIm da kalcam vs durup dururken cinsel bir sorun varsa aranızda ondan da olabilir tabi aklı karışIk olup seçimini yapabilir biri var sa
Hayır aramızda cinsel anlamda da bu sorun yoktu hatta ben çok sevdiğimi söylerim bugün bile gelirken araba da dedim ya seni çok seviyorum iyi ki varsın diye şimdi düşündükçe daha çok üzülüyorum

Sana sarılması falan sanki vicdan azabından.hiç bir erkek sevgisi bittiği için boşanmaz,heleki çocuk varsa,onlar genelde mantığı ön plana çıkarır.yani sevgim bitti hadi ben gideyim demez.sanki hayatında biri var ve aldatmak istemediği için bu yolu seçti.

Eğer aklında biri varsa ama henüz aldatmamışsa eyleme dökmeden sizden ayrılırsa doğrusunu yapmış olacaktır. Amaa çoktan hayatına başka birini alıp şimdi vicdan yapıyorsa sevmiyorum yalanının arkasına sığınıyorsa allah onu bildiği gibi yapsın. Üzüldüm inanın gelişmeleri yazın lütfen depresyondur umarım sadece

Cok uzuldum :( galiba baskasini seviyor
Soylesin sebebini madem neden kacip gitti

Eğer aklında biri varsa ama henüz aldatmamışsa eyleme dökmeden sizden ayrılırsa doğrusunu yapmış olacaktır. Amaa çoktan hayatına başka birini alıp şimdi vicdan yapıyorsa sevmiyorum yalanının arkasına sığınıyorsa allah onu bildiği gibi yapsın. Üzüldüm inanın gelişmeleri yazın lütfen depresyondur umarım sadece
Dediginiz gibi olabilir aklıma gelen tek şey bu ..

Gitmeyi aklina koyduysa gider ama donerse nasil guveneceksin bilmem
Aklımdaki tek düşünce bu .. eğer dönerse de devam edersek ben depresyon daydim derse ben nasıl inanicam ona bana sarıldığında ya sahteyse yine dersem

Back
X