Eşimle konuşmamız

Mesajına cevap verdi mi ?

kv evde görümce falan var mı? hani ne bileyim, suan sana ne konustuklarına dair tüyo verecek , msj atacak birisi var mı?

Evliliğiniz nasıldı, yani 3-4 ay öncesine kadar? herşey yolunda gibiydi öyle mi?

burda onlarca konu okudum ; canımın yandıgı , tuylerımın dıken dıken oldugu ender konulardan biri.
Biraz sabredin, nedir ne değildir açıklığa kavuşacaktır.
Allah yardımcınız olsun.
Aynen çok duygulandim.. Sanki film izliyorum güzel bi aile var biri vuruluyo ya da kaza yapıyolar veya biri kötü bi hastalığa yakalaniyor gibi hissettim...
İnşallah mutlu sonla biter...Rabbim yardımcınız olsun..Sabır zaman herseyin ilacıdır..Bi de vardır bi hayır fazla takmayın gelecek yıllar belki daha güzel olacak...

Yani bişey sorabilir miyim onda bittiyse zaten bitecek de ben nasıl severken ayrilcam ailemin yanına giderim inşallah tayinim çıkar da işte evladım daha yeni baba demeye başlamıştı off.. çok kötüyüm rüya gibi herşey.

Allah yardımcın olsun, hayırlısı neyse o olsun.
Yalvar yakar olmanı tavsiye etmem. Israrla dönecekse hiç dönmesin. 3 gün sonra yine vazgeçer veya sen istedin kaldım der. Serinkanlı, gururlu duruşunu bozma. Sevgini ve çocuğunun ihtiyacını hissettir ama peşinden koşma derim nacizane.

Yani bişey sorabilir miyim onda bittiyse zaten bitecek de ben nasıl severken ayrilcam ailemin yanına giderim inşallah tayinim çıkar da işte evladım daha yeni baba demeye başlamıştı off.. çok kötüyüm rüya gibi herşey.
En güzel şey vicdan rahatlığıdır biliyor musunuz..
Siz kuş gibi hafif olacaksınız,o ise bin ton yük taşıyor gibi olacak sırtında.. Hatta geri dönmek bile isteyebilir yaşadığını yaşadıktan sonra.
Siz ne mi yapacaksınuz? Tabii ki önünüze bakacaksınız,çok mutlu olacaksınız,yepyeni bir hayatınız olacak..

İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..

Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..

Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.

Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.

Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
Baska biri mi varmis sordunuz mu oyleyse yapacak bir sey yok ailelerin araya girmesi ise yaramayabilir keske hemen ailesine yansitmasaydiniz anlik bir seyse dallanip budaklanmasina neden olabilir bu.Cok uzucu gercekten Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin

Sakın ol ve bekle canim hakkında hayırlısı olsun geldiğinde yada biraz sakinlestiginizde enine boyuna konuş sebebini sorun öncelikle.

Baska biri mi varmis sordunuz mu oyleyse yapacak bir sey yok ailelerin araya girmesi ise yaramayabilir keske hemen ailesine yansitmasaydiniz anlik bir seyse dallanip budaklanmasina neden olabilir bu.Cok uzucu gercekten Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin

eşi zaten gitmiş annesinin evine

Adam şu an kendi ailesine anlatıyormuş zaten, kayınvalidesi bizde demiş

Keske sorsaydiniz baska biri mi var diye sinir oldum hesap vermeden cekip gitmis ya of

kv evde görümce falan var mı? hani ne bileyim, suan sana ne konustuklarına dair tüyo verecek , msj atacak birisi var mı?
Kayinoederime mesaj attım o da okudu cevap vermedi ya off eşimin küçük kardeşine de yazdım o da gormedi mesaji

Back
X