Eşimle konuşmamız

Yani son mesaja baktım yalan söylediğini düşünmüşler arkadaşlar bana inanmayan varsa Ankara da yaşıyorum özel mesaj atsın çalıştığım kuruma gelsin yarın
İyi misiniz? Eşinizle konuşabildiniz mi?

Pardon görmemişim açıklamanızı.
Sıcak bişeyler için biraz şu sakinliği şok halini atmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Kızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
Sebep neymiş

Kızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
Yemiş kafayı canım.
Ileride dank edecektir ama geçmiş ola o zaman da.
Insanı öldürmeyen güçlük,onu güçlü kılar.
Neler yaşadık,yaşıyoruz her birimiz. Atlatacaksın sen de. Dik dur nolur,güçlü ol..

Bir arkadaşımın da başına geldi aynısı. Ortada hiçbir şey yokken, kavga dahi etmiyorken, her şey gayet normal giderken, bir akşam eşi geldi ve ben artık seni sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi. 1 hafta sonra tek celsede anlaşmalı boşandılar. Arkadaşım şok oldu tabi, ama biraz araştırdı fln ve başka bir kızla görüştüğünü , mesajlaştığını öğrendi evliliğinin son zamanlarında. Ciddi değildi kızla ama flört, mesajlaşma fln hoşuna gitti herhalde adamın, boşanıp rahat rahat bunları yapmak istedi. Sabır diliyorum canım, umarım en kısa sürede atlatırsın.

Daha pislik olurum derken ne demek istedi çok merak ettim?? Nereye istiyorsa çeksin gitsin. Malın derdine mi düştü hemen. Herşeyi bırakıp gitsin. Ev bark, mal mülk çocuğun güvencesi olsun. Bu işin aslını astarını öğrenmeden hiç bir yere gitme. O gitsin. Ve bunları okuduktan sonra eminim ki başkası var.

Kesin birisi var artık bu çok belli.. Üzgünüm ama böyle.. Daha pislik olurum ne demek?

Dediğiniz gibi başka birine gönlü kaymış sanırım ve boşanıp rahatca yaşamak istiyor ben mutlu olmak istiyorum dedi. Sen başkasıyla evlenirsen oğlumu ezdirme dedi bile aptal . Yani kendisi düşünüyor. Nasıl sevistin benimle o zaman dedim tiksinmedi n mı hiç diye sordum ne alaka diyor . Annemlere bırakmaya devam et ben en kısa zamanda avukata gitcem dedi ya inanmıyorum bitiyor yani ve başka biri yüzünden sanırım

artık seviyorum geri dön deme lütfen. bide sende gurur yok mu demiş.. gurur hı?!
madem o öyle kabaca bitirebiliyor, artık sen de önüne bakmalısın. herşeyi ikiye bölün. hatta daha fazla ne alabiliyorsan.
canın acıyor, acıyacak da uzun bir süre evet, ama geçecek canım benim. o adamınsa hiç geçmeyecek. o bitti dediği sevgiyi de hayatı boyunca da bulamayacak.

Yazdiklarim çarpıtılmış.
1.5 yaşında gıda alan bi çocuk için sutum mu kesiliyor diye yazmakta ki tek sebep teselli için birilerini yazdırmak.Küçük bebek olsa anlarim.Göğsüm sizliyor sutum mu kesiliyor yazması konu ile bile hiç bilgisi olmadığı gösteriyor .Konulardan esinlenilmis. Anne bile değil derken bırakın çocugu olmasını evli bile değil demek istedim.

Ayrıca ben sadece bi örnek verdim.Kayınpederle mesajlaşma ayrı bi komik.Kocası ile ilgili hiç bi detay yok.Avm ile ilgili bile daha çok detay var.Tamamen hissiz .Böyle naif sessiz seven bi kadını terketmek için erkeğin sulalesini arkasına toplamasi neden kadın azılı bela mı arkasindan is cevrilecek.(Yorumlar da tayin konusu mal paylaşımı var ama asıl mesele koca yok)

Hiç birşeye gerek yok konu ilk okuyunca anliyor insan.
Neyse konu sahibi amacına ulaştı sayfa rekora gider kendisi de güle güle eglenir.Değerli vaktimi böyle saçma sapan harcadığım için kızgınım şuan kendime.
heh böyle detaylı yaz canımı ye. ilk yazdıgın gercekten cok kırıcı ve aşagılayıcıydı.
ben bir anne değilim ama benim bile canımı yakmıştı.

Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.

25 sayfayi tek tek okudum, Allah akıl fikir versin eşinize pes diyorum..
Açıklaması da beni benden aldı,belli ki üzülmeye değecek biri yok karşınızda..
Güçlü olun..

Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
Suanda nerde?
Ah be arkadasim keske sorsaydin baskasi mi var diye çekişmeli bosanirdin

eh madem böyle dedi sana da saygı duymak düşer. geçmiş olsun.

heh böyle detaylı yaz canımı ye. ilk yazdıgın gercekten cok kırıcı ve aşagılayıcıydı.
ben bir anne değilim ama benim bile canımı yakmıştı.
Ne yazdı arkadaş görmedim . Benim oğlum 15 aylık 16 ya girecek hala beni emiyor sgece bile anni meme diye uyanıyor içimde bir ateş var şuan gogsumden boynuma doğru içimdeki acı nasıl bişey bilmiyorum

Dediğiniz gibi başka birine gönlü kaymış sanırım ve boşanıp rahatca yaşamak istiyor ben mutlu olmak istiyorum dedi. Sen başkasıyla evlenirsen oğlumu ezdirme dedi bile aptal . Yani kendisi düşünüyor. Nasıl sevistin benimle o zaman dedim tiksinmedi n mı hiç diye sordum ne alaka diyor . Annemlere bırakmaya devam et ben en kısa zamanda avukata gitcem dedi ya inanmıyorum bitiyor yani ve başka biri yüzünden sanırım
başka biri varsa hemen boşama. mal paylaşımı yap. ne var ne yoksa almaya bak. bir an önce duygusal boyuttan çıkıp gerçekçi düşünmeye çalış. en azından şimdilik.

Sende boşanmışsın biraz empati yapamaz mısın.
Belki haklısın ama ya değilsen? Yazık değil mi.
hayır oda boşanmış bir kadın.
düzeltme arkadaşım sende boşanmış kadınsın empati yap yazmışsın ben yanlış okumuşum.

Ne demeli hiç bilmiyorum tek bildiğim çok pişman olacak o herif. Kafasını taşlara vuracak, en azından bunun için dua edeceğim.
Su an üzüntünü canı gönülden hissettim. Hayal kırıklığını, yaşadığın şoku o kadar net hissettim ki.
Sadece dua et. Başka hiçbir şey çare olmayacak derdine çünkü.
Allah belasını versin o koca denilen şahsın, ne kolay ya sevgili ol evlenmeye ikna et ailesinden kopsun bambaşka şehre gelsin kadın senin için çocuk dogursun sen şak diye sevgim bitti. Sevgin batsin sevgin. Yerin dibine girsin o sevmeye yarayan organın. Bir daha kimseyi sevemez inşallah. Kahrolur pişmanlıktan. Adı yaratık..

Back
X