Eşimle konuşmamız

Sizin yorumlarınız beni benden alıyor
bazen cok ciciklemeden durumu kabul etmek gerekir.
adam demiş. pis olursan pis olurum. cocgumu göster-mal paylaşımı yapalım.
ki ben başka kadın oldugunu düşünmüyorum. farklı birşey var. ayruca konu sahibinin bir önceki konsunada baktım. kolay kolay aldatma olamaz gibi geldi.,
ve bazen erkekrler ve ya kadınlar gercekten elle tutulur bir şey yokken bile birbirinden soguyabilir.
veya cook başka bir konu sebebi ile boşanmak istyebilir.
ve ister kabul ister etmeyin normal olan da budur= karşındakine saygı duymak zorundasın.

Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
Şu durumdan daha pislik olamaz inanın.. Mutlu olmak istiyormuş ya he olur olur beklesin olur.. Annemle babam ayrıldıktan sonra annemin ahı biiiiir biiir tuttu.. Dükkanına hırsız mı girmedi yangın mı çıkmadı daha neler neler.. Karısı yerin dibine de soksa gıkını çıkaramaz.. Ama kuyruğu dik tutar hep sürünüyo aslında.. O yüzden senn rahat ol.. O 1 buçuk yaşındaki bebeğin hakkını Allah ondan alır hiç merak etme..

Kızlar isim var çok şükür ailemin durumu da iyi. Ben onunla aldığım kıyafetlerimi bile almam almicam da yarın konuşsun avukatla çalıştığım kurum da bende gorusucem ilgili yerlerle. Ama nasıl ya. Nasıl yani kime izah edicem bide ben hala inanmıyorum nasıl anlticam. Oğlum uyandı emziriyorum şuan bi yandan da içimi topalrayip yazmaya çalışıyorum

Kızlar isim var çok şükür ailemin durumu da iyi. Ben onunla aldığım kıyafetlerimi bile almam almicam da yarın konuşsun avukatla çalıştığım kurum da bende gorusucem ilgili yerlerle. Ama nasıl ya. Nasıl yani kime izah edicem bide ben hala inanmıyorum nasıl anlticam. Oğlum uyandı emziriyorum şuan bi yandan da içimi topalrayip yazmaya çalışıyorum
Gayet yarın avukata gidip durumu izah ediceksin nafakayı istemeyi sakın unutma.. Durumun iyi de olsa o nafakayı ödesin.. Sal ipini gitsin..

Oğlumu tekrar yatırdım bende uyumaya calisicam iyi olmak zorundayım yüzüm gülmeli evladıma karşı ama nasıl olcak yarın aileme de anlticam. Boşanma hakkında hiç bişey bilmiyorum bide yarın öğrenirim yazarım keşke böyle bişey olmasaydı yani söyleyecek hiç biseyim yok Rabbim güç versin ki oğluma yetebileyim hayırlı geceler

Bana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
Benim yaptigim buyuk 1 adilik olurda gelirsem bu adiligimi unutma
Ufff bu eski numara laflari soylemeye luzum yok deseydin.

Ben elimde kizimin esylari olan minik bir canta ile ayrildim
Butun evi kendim yaptigim halde bir cop almadim
Nafakada almadim.
Ama ben cok iyi her seyi karsilayan babayim diye dolaştığıni duydukca keske alsaydim dedim.
Gurur yapma al nafakani koy cocugunun adina bir hesaba.
Eger esinin hayatinda birisi var ise aldatilan kadin konumuna düşmeden zamaninda bitti diye dua et

Allahım Rabbim kimseye yasatmasin bu durumu. İnsan sevmedigiyle nasıl sevişir ? Nasıl aynı evde zaman geçirir ? Mesajalrinizdan ben hissettim o acıyı. Rabbim yardımcınız olsun. Eşinize saygı duyamadım. Çünkü ben zor sever zor vazgeçerim. Bitti gitti sevgim vs diyecek yapıda olmadığım için. Ayrıca gayet kırıcı konuşmuş en son, ne demek pislik çıkarma vs. Sizi üzmek istemiyorum ama birisi var sanırım. Ya da gözü kaymış. Ancak bu devirde uzaktan yani hiç iletişim kurmadan sevmek vs olacagini sanmıyorum. Günahını almayayım ama aldatmayayim diye ayrılmak istiyor durumu değil bence. Aldatıyor olabilir diye düşündüm, günahını almiyim. Bence bir avukatla görüşün . Gerekirse dedektif tutun. Ankara'da vardır böyle bir yer. Varsa bir durum en azından nafakayı tazminatı alır diğer kadını rezil edersiniz. Bundan sonra bahtiniz gülsün inşallah

Oğlumu tekrar yatırdım bende uyumaya calisicam iyi olmak zorundayım yüzüm gülmeli evladıma karşı ama nasıl olcak yarın aileme de anlticam. Boşanma hakkında hiç bişey bilmiyorum bide yarın öğrenirim yazarım keşke böyle bişey olmasaydı yani söyleyecek hiç biseyim yok Rabbim güç versin ki oğluma yetebileyim hayırlı geceler
Bi uyu uyan , daha sağlıklı düşünürsün elbet. Hakkında Hayırlısı olsun

Back
X