Eşimle konuşmamız

Inan simdi buraya "fake paranoyasiyla bir konu sahibini daha mi harcadiniz" yazacaktim, yorumunu gordum.
Biktim ben bu her 3 konudan birinde 10 sayfa fake bagirtilarindan. Fake olacak bir sey yok.

Yok mesela kadının hissizmiş tavrı

Herkes çünkü tez şu ifadeden koymak zorunda ayrılırken - :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Herkesin bireysel tepkisi farklı. Kimi şok olur tepki veremez. Kimi dağıtır ağlar sızlar.

Yok sonra 1.5 yaşındaki bebek gece uyanmazmış.

Senin bebeğin uyanmıyordur, başkasınınki uyanıyordur

Ne kadar dar çerçevelerden bakıyorlar dünyaya hayret ediyorum :ukala:

Çok sıktı bu dedektifçilik son günlerde (bir de başarısız dedektifçilik!!)

Ortada sosoyoloji sınıfındayım, deney yapıyorum tadında bir konu da yok yani

Yine aynı şey yapılıyor, üye fake mi değil mi bilinmeden itham edip konuyu sabote ediyorsunuz.
Fake'se bildirirsiniz ki bildirim yapılmış, yönetici inceler fake'se gerekeni yapar, şu anda bilmem farkında mısınız ama konu/üyelik gerçekse sıkıntısı olan bir kadını birde fake değilim diye kendini ispata zorluyorsunuz.

Konu inandırıcı değilse yazmama özgürlüğünüzü kullanırsınız.

Neden boyle bir konuda fake diyorsunuz fake olan insan boyle konu mu acar? Bu tur olaylar hic yasanmiyor mu? Demekk sizin hayatiniz toz pembe ki cok utopik geliyor size.

Elinde degilmis asik olmus konusu vardi. Onda da fake fake fake dediniz kadin uyeligini iptal ettirdi sonra ne oldu gazeteye cikti demekki gercekmis. Bosuna kadini uzdunuz küsturdunuz.

Zaten kadin uzgun yeter fakeyse siz yazmayin kardesim biz yaziyoruz. Dusene bir tekme de siz atmayin

Size guluyorum .Tezimi çürütmek için ben sadece yorumunda bağıran ve gücünü kelimelerle değil ünlemlerden almaya çalışan bi kadın görüyorum .

Eksik ifade etmiş olabilirim .1.5 yaşında keser demek istemedim. 1.5 yaşına gelmiş bi bebek için artık 2 yaşına yaklaşıyor nasıl ayiracagim diye düşünülmeye başlanır .Kocasi durduk yere terkeden acılı bi kadın için kocasından için iki kelam etmezken konuyu acindırmak için sanki kundakta süte muhtaç bi bebek varmış gibi yazması gibi ayrıntılara dikkat çekmek istedim ben .

Ki şuan üye son yorumları ile de köşeye sıkıştığı için kendini ele veriyor .Hala inandırıcilik sağlamak için bebeğim uyuyor diyor .Bebeğin var nasıl yazıyorsun diyenler olur diye de o uyudugu için ben yazıyorum demek istiyor .Ekliyor telsiz var elimde ..Oysa kimse bebek ile ilgili birşey sormuyor.Ve üstüne ekliyor şimdiye 40 kez uyanırdı oysa bilmiyor 1.5 yas bi bebek 40 kez uyanmaz sut icin .Küçük bebekler bile ay geçtikçe uyanmaksızın uyuma süreleri artar .

2 çocuk büyüttum herşey de yanıldım diyelim .Üye son mesajlar da inandiricilik için bebekten bahsediyor.Oğlum emziriyorum şimdi.sonra oğlum uyudu ve ama hala koca ile ilgili bi yorum yok . üretimi durdu kaçması lazım zaten hepi topu yazdıkları belli bi iki birşey daha belirtti ve iyi kocam yatti ben de uyuyorum dedi ve gitti.Oysa profilinde hala aktif .

Konu açan kişi belki ilk hesabı ama benim için rahat konu kesinlikle sahte .İlk defa bi konu için bu şekil yorum yaptım okudum konu ssahte ama sütten vurarak insanları o anlıkta üzdüğü için yemin ederim dayanamadim
Söylediklerin mantıklı fakat ya fake değilseyi düşünerek daha sakin olmanı tavsiye ederim .

Konu sahibindeki soguk kanlilik sanirim mesleki dezenformasyon. Eski konusuna bir baktim. Konu sahibi ve esi polismis. Normal yani sogukkanli bir bicimde yaklasmasi olaya.

Biz burada yorum yapanlar film izler gibi izliyoruz konuyu. Cunku yasayan biz degiliz. Merak ediyoruz sadece. Ceken biliyor sadece ne yasadigini. Allah sabir versin.. insallah isler istedigi gibi gider ve aylar sonra bugunu dusunce gecti gitti diyebilir...

Konu sahibi eşin olacak kişi seni aldatmış belli. Bence anlaşmalı boşanma. Aldattığını öğren, çekişmeli dava aç, nafakanı tazminatını al, mal paylaşımını da mahkeme yapsın. Bu yaptığı yanına kalmasın. Zaten biraz daha sakinleşince daha mantıklı düşünürsün. Allah yardımcın olsun.

Önceki konunuzu okudum da mesleğinizi anladım ordan. Acaba eşinizin cemaatle falan bağlantısı var da açığa çıkarım diye korkup sizi ve çocuğunuzu mu korumaya çalışıyor diye bi düşünce oluştu kafamda. Belki de aldatma falan değil bu tip bisey var ve oyuzden boşanmak istiyor ve kestirip atıyordur.

Yine aynı şey yapılıyor, üye fake mi değil mi bilinmeden itham edip konuyu sabote ediyorsunuz.
Fake'se bildirirsiniz ki bildirim yapılmış, yönetici inceler fake'se gerekeni yapar, şu anda bilmem farkında mısınız ama konu/üyelik gerçekse sıkıntısı olan bir kadını birde fake değilim diye kendini ispata zorluyorsunuz.

Konu inandırıcı değilse yazmama özgürlüğünüzü kullanırsınız.
O oooo mune aplam saygılar :KK52: iki haftadır banlamadin beni ,hayır olsun :rolleyes:

Ben yazdıklarını yaşamış gibi hissettim konu sahibi.
Neden bilmiyorum ama sanki o avmde, o evde yaşadıklarını hissettim okurken ve çok üzüldüm.
O hissi almayabilirdin de just, benden çok daha iyi bilirsin mesleğin gereği, bazen insan beklemediği bir olay karşısında sanki o anı yaşayan kendisi değilmiş gibi tuhaf bir duygu karmaşası içine girer, herkes olayı yaşadığı anda kendini yerlere ata ata ağlayamayabilir veya soğukkanlı olması gereken bir anda panik olabilir.

Konu çok ziyaretçi çekiyorsa illa fake olması gerekmiyor, şimdi başka bir bölüme gidelim Google'da sorunları veya bilgi amaçlı kelime tags aratan ve aradığını KK'de bulup okuyan ziyaretçiler bulabiliriz.

Neden boyle bir konuda fake diyorsunuz fake olan insan boyle konu mu acar? Bu tur olaylar hic yasanmiyor mu? Demekk sizin hayatiniz toz pembe ki cok utopik geliyor size.

Elinde degilmis asik olmus konusu vardi. Onda da fake fake fake dediniz kadin uyeligini iptal ettirdi sonra ne oldu gazeteye cikti demekki gercekmis. Bosuna kadini uzdunuz küsturdunuz.

Zaten kadin uzgun yeter fakeyse siz yazmayin kardesim biz yaziyoruz. Dusene bir tekme de siz atmayin
Canim konuyla alakasi yok ama gazeteye cikan konu ney soylermisin netten bakayim rica etsem merak etiim konu sahibi buraya yazdi sonra gazeteye cikti nasil anladiniz peki o olduguni:KK57:

O hissi almayabilirdin de just, benden çok daha iyi bilirsin mesleğin gereği, bazen insan beklemediği bir olay karşısında sanki o anı yaşayan kendisi değilmiş gibi tuhaf bir duygu karmaşası içine girer, herkes olayı yaşadığı anda kendini yerlere ata ata ağlayamayabilir veya soğukkanlı olması gereken bir anda panik olabilir.

Konu çok ziyaretçi çekiyorsa illa fake olması gerekmiyor, şimdi başka bir bölüme gidelim Google'da sorunları veya bilgi amaçlı kelime tags aratan ve aradığını KK'de bulup okuyan ziyaretçiler bulabiliriz.

Sen de biliyorsun işte Mune ablacım
İnsan kendinden kopmuş hissediyor (disosiyasyon-araştırsın meraklı dedektifler)
Çok büyük acı, travma karşısında nasıl tepki vereceğini bilemeyebiliyor insan

Ama ben anladım çünkü bana da oluyor
Ne oluyor şimdi şeklinde tuhaf bir ruhsuzluk, şok hali oluşuyor insanda

Bence ziyaretçilerin çoğu çevrimiçi durumunu saklayan ya da siteye giriş yapmaya üşenenler falandır :110:

Başka biri var.

Birincisi hiçbir erkek başkası yokken sevmiyorum diyip düzeni bozmaz.

İkincisi mahkemede uzatırsan pisleşirim diyip saldırganlaşmış pislik herif.

Tabi önündeki engellerin bir an önce kalkmasını istiyor. :kızgın:

Sen de biliyorsun işte Mune ablacım
İnsan kendinden kopmuş hissediyor (disosiyasyon-araştırsın meraklı dedektifler)
Çok büyük acı, travma karşısında nasıl tepki vereceğini bilemeyebiliyor insan

Ama ben anladım çünkü bana da oluyor
Ne oluyor şimdi şeklinde tuhaf bir ruhsuzluk, şok hali oluşuyor insanda

Bence ziyaretçilerin çoğu çevrimiçi durumunu saklayan ya da siteye giriş yapmaya üşenenler falandır :110:

Babamın vefatında o acıyı sanki ben yaşamıyormuşum gibi olmuştum ilk saatlerde, o yüzden bu duyguyu biliyorum.
Konudaki gelişmeleri tam okuyamadım, hala şokta olduğunu düşünüyorum.

Yok mesela kadının hissizmiş tavrı

Herkes çünkü tez şu ifadeden koymak zorunda ayrılırken - :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Herkesin bireysel tepkisi farklı. Kimi şok olur tepki veremez. Kimi dağıtır ağlar sızlar.

Yok sonra 1.5 yaşındaki bebek gece uyanmazmış.

Senin bebeğin uyanmıyordur, başkasınınki uyanıyordur

Ne kadar dar çerçevelerden bakıyorlar dünyaya hayret ediyorum :ukala:

Çok sıktı bu dedektifçilik son günlerde (bir de başarısız dedektifçilik!!)

Ortada sosoyoloji sınıfındayım, deney yapıyorum tadında bir konu da yok yani

Kesinlikle katılıyorum. Kendi gördüğünün, kendi yaşadığının dışında en ufak bir şey görünce inanamayıp burada milleti fake olmakla, kandırmakla suçlayacak kadar dar bakış açıları. Saçma sapan verilerden fake çıkarımı yapıp, burada tüm konuları katledip akıllı geçinen tiplerden cidden bıktım. Kaç yıldır buradayım, gittikçe ayyuka çıktı bu cıvıtmalar.

Back
X