Eşimle konuşmamız

Eşim dün eve gelince karşı koltuğa geçti bende oğluma biseyler yedirmeye çalışıyorum sirinlik yapıyor sipam da kuzum benim bu an suratı düştü eşimin noldu bitanem basın mı ağrıyor dedim yok bişey dedi ensesini kasıyor bı taraftan şöyle ne oldu dedim bı sıkıntı mı var başladı işte anlatmaya ben seninle anlasamiyorum. Tartismalarimizda hep sen haklı olmak istiyosun diyor ama biz son 3 ay da belki 2 kez bile saçma sapan küçük tartışmalar yaşadık hatırlamıyorum bile. Evime geldiğimde mutsuzum dedi ailesine de beni surati asık karşılıyor demiş şok oldum . Whatsupp konuşmamızı atsam sizde sok olursunuz ben eşimi iş dönüşü pencere de bekleyen bir kadınım. Servisten indiği anda çocuk gibi elimi sallayarak heycanlaniyordum ama o tamamen farklı söylemiş gösterdim kv me bak anne mesajlara diye yakın olduğunda çağrı at pencereye çıkayım diye ..
ya peşpeşe yazıyorum ama eşinle aran çok mu iyiydi, hani nazarlık diyeceğimiz kadar?
yani çevrede örnek sevgi dolu bir aile olarak anılır mısınız?
belki de nazara geldiniz, birileri dolduruşa getirdi eşini?

eğer öyleyse kendine, eşine, evladına, evine bol bol nazar duaları oku.

canı istedi evlendi, canı istedi baba oldu.
şimdi de canı bekar yaşamak istiyor.
sana pislik yaparım diyerek, ailesine sizi silerim diyerek baskı yapıyor.

ben olsam ona kolay lokma olmadığımı gösterirdim.
aynı yöntemleri denerdim üzerinde.
mesela, çocuk sende kalacak. ben de gencim güzelim günümü gün edeceğim evleneceğim vs. derdim.
veya ailesine ve ona çocuğumun yüzüne hasret kalırsınız diyerek misilleme yaparım ve boşanma aşamasında onu yıpratmak için elimden geleni yaparım.
ben bir ağlarsam onu on ağlatırım gibi gibi.

ya da her şeyi kabullenip ailenin yanına tayin istersin içinde acabalarla.

son seçenek olarak da aldatma yoksa işin içinde psikolojik destek alması ve aynı evde yaşamak şartıyla boşanmayı kabul ederim. bu arada eşler arası muhabbeti artıran dualar okurdum. misal evde sürekli bakara suresi okunması, dinlenmesi gibi.
Ben cirkef değilim ki o da beni tanıyor . Bana yakışanı yapar ailemin yanına giderim evladimla .. evet dediğinizi soylucem eğer dinlerse piskolojik destek alirim derse tamam bosanalim diycem

ya peşpeşe yazıyorum ama eşinle aran çok mu iyiydi, hani nazarlık diyeceğimiz kadar?
yani çevrede örnek sevgi dolu bir aile olarak anılır mısınız?
belki de nazara geldiniz, birileri dolduruşa getirdi eşini?

eğer öyleyse kendine, eşine, evladına, evine bol bol nazar duaları oku.
Mesaj atamadım size bı ekran görüntusu aticaktim evet nazar değecek resmimizi göstermek istemiyorum bile dedi bana on gün önce

Ben cirkef değilim ki o da beni tanıyor . Bana yakışanı yapar ailemin yanına giderim evladimla .. evet dediğinizi soylucem eğer dinlerse piskolojik destek alirim derse tamam bosanalim diycem

Bence iyi bir psikolog ya da cift terapisi bulun. Ona 2 ay devam etme sartıyla bosanmayı kabul edin bence. Sebebini sorarsa da ileride ogluma ben elimden geleni yaptım demek istiyorum dersiniz. Itiraz edecek olursa da bunu oğluna borçlusun gerekirse amirine kadar herkese senin ne kadar sorumsuz rezil bir baba oldugunu anlatirim falan de bence.

Ya da ilk once siz bir psikolog ayarlayin acilinden gidin danışın. Bir yol haritası çıkarın

Eşim dün eve gelince karşı koltuğa geçti bende oğluma biseyler yedirmeye çalışıyorum sirinlik yapıyor sipam da kuzum benim bu an suratı düştü eşimin noldu bitanem basın mı ağrıyor dedim yok bişey dedi ensesini kasıyor bı taraftan şöyle ne oldu dedim bı sıkıntı mı var başladı işte anlatmaya ben seninle anlasamiyorum. Tartismalarimizda hep sen haklı olmak istiyosun diyor ama biz son 3 ay da belki 2 kez bile saçma sapan küçük tartışmalar yaşadık hatırlamıyorum bile. Evime geldiğimde mutsuzum dedi ailesine de beni surati asık karşılıyor demiş şok oldum . Whatsupp konuşmamızı atsam sizde sok olursunuz ben eşimi iş dönüşü pencere de bekleyen bir kadınım. Servisten indiği anda çocuk gibi elimi sallayarak heycanlaniyordum ama o tamamen farklı söylemiş gösterdim kv me bak anne mesajlara diye yakın olduğunda çağrı at pencereye çıkayım diye ..
Sizde çalışmıyor muydunuz ? İşten dönüşü bekliyorum dediniz.

Siz beni anlamadınız ben dünü sormuyorum geçmiş nasıl tanıştınız mesela ?

Neden durduk yere eşiniz böyle bi çıkışta bulundu ki ? Erkekler böyle şeyler yapmaz hani ne kadar tartışsanız da üstünde durmaz hele hiç bi sebeb yokken.

Ben size İnanmıyorum demiyorum.

Ama işte bi aması var sizin konunuzun.

Watsap yazışmanızı numarayı kapatıp buraya atabilirsiniz.

Hani somut şeyler olursa daha iyi anlarız. Tercih sizin yinede.

Neden size konuşmuyor eşiniz inatla her seferinde başkalarına anlatıyor değişik bi tip.

Ayrılırkende konuşup anlaşmak gerekir.

Sizde çalışmıyor muydunuz ? İşten dönüşü bekliyorum dediniz.

Siz beni anlamadınız ben dünü sormuyorum geçmiş nasıl tanıştınız mesela ?

Neden durduk yere eşiniz böyle bi çıkışta bulundu ki ? Erkekler böyle şeyler yapmaz hani ne kadar tartışsanız da üstünde durmaz hele hiç bi sebeb yokken.

Ben size İnanmıyorum demiyorum.

Ama işte bi aması var sizin konunuzun.

Watsap yazışmanızı numarayı kapatıp buraya atabilirsiniz.

Hani somut şeyler olursa daha iyi anlarız. Tercih sizin yinede.

Neden size konuşmuyor eşiniz inatla her seferinde başkalarına anlatıyor değişik bi tip.

Ayrılırkende konuşup anlaşmak gerekir.

Bugünde 12de çıkıp kv'ye gitmesinden benim anladığım süt izni nedeniyle yarım gün çalışıyor sanırım.

Bugünde 12de çıkıp kv'ye gitmesinden benim anladığım süt izni nedeniyle yarım gün çalışıyor sanırım.
Bilmem ki çocuğu da büyük aslında süt izni zamanı geçmemişmidir ki acaba bunun süreci nedir bilmiyorum açıkcası ?

Koca çocuk sağıp bırakabilir zaten bi çok gıdayı yiyebiliyordur artık

eşiniz dürüstmüş en azından. insanların duyguları bitebilir.

sizi aldatadabilirdi. aldatıp aldatıp sırf karısının maaşı var diye boşanmayan o kadar çok erkek var ki.

hakkınızda hayırlısı olsun.

Üyeligimi iptal ettirmistim konunuzu gorunce geri actirdim...okurken ilk aklima gelen aldattigi oldu malesef insallah yaniliyorumdur

Esinize rahat batmış başka bir açıklaması olamaz yaşattıklarinin..
Asil olmak kadar yeri geldiğinde asi olmak da gerekiyor..
Sizi bir dakika içinde bu derece yok sayabilen bir adama karsi fazla asilsiniz..
Eve almayın,anlaşmalı boşanmayin siz gelince evden çıkan adama da o sözde çok sevdiği "çocuğunun"yüzünü denk gelmedikce göstermeyin..
Şuan iyi niyetiniz sadece size zarar..
Bi karar alıp sizi bu duruma getirdiyse önce kaybettikleri ile cezalandırın onu "yoksaymak"ne kadar kolay önce onun bir tadına varsın.
Ekmeğine yağ sürmeyin daha ilk günden lütfen rica ediyorum!

Yok hayır süt iznim çoktan bitti bugün iş yerinden izin verdiler dayanamayip ağladım için. Ben karşılıklı çalışıyorum bi gün diğer bayan arkadaşım gidiyor diğer gün ben

çocuk 16 aylık.
belki bugünlük mazeret izni kullanmıştır.

Hayır regl döneminde yım şuan. . ne dusuncegimi sasirdim
Ayni yerde mi calisiyorsunuz samimi arkadaslarina sorsaniz hali tavri degismis mi yani bunalima falan girmesin Allah korusun sonucta is yerinde daha fazla zaman geciriyor insan bi farklilik var mi davranislarinda acaba

Aldatmiyor olabilir ama baskasina asik olmus. Belki platonik dahi olabilir. Ama duzgun giden bi evlilikte pat diye sevgim bitti olayi mumkun degil.

Yine aynı şey yapılıyor, üye fake mi değil mi bilinmeden itham edip konuyu sabote ediyorsunuz.
Fake'se bildirirsiniz ki bildirim yapılmış, yönetici inceler fake'se gerekeni yapar, şu anda bilmem farkında mısınız ama konu/üyelik gerçekse sıkıntısı olan bir kadını birde fake değilim diye kendini ispata zorluyorsunuz.

Konu inandırıcı değilse yazmama özgürlüğünüzü kullanırsınız.

Hatırlatma yapayım istedim. Kız bir de fakesin laflarıyla mücadele etmesin lütfen.

sizin enerjiniz eşinize nazaran çok yüksek olabilir ve size yetişemeyip yorulduğunu hissedebilir anlattığınız kadar bıcır bıcır bir bayansınız

Kv mi aradım dün kurutemizlemeye ceketlerin i vermiştik. Onu unutmasin diye hatirlattim. Esimde basım catliyor diye ağrı kesici alıp uzanmış uyuyor dedi ya benim içim neden yanıyor. Güçlü ve dik olan arkadaşlar kesin gurursuz diyecekte ağlıyorum ya tshirt u var kokusunu içime çekiyorum neden hala bu kadar güzel kokuyor o benden nefret ederken ben nasıl koksunua agliyrm

Kv mi aradım dün kurutemizlemeye ceketlerin i vermiştik. Onu unutmasin diye hatirlattim. Esimde basım catliyor diye ağrı kesici alıp uzanmış uyuyor dedi ya benim içim neden yanıyor. Güçlü ve dik olan arkadaşlar kesin gurursuz diyecekte ağlıyorum ya tshirt u var kokusunu içime çekiyorum neden hala bu kadar güzel kokuyor o benden nefret ederken ben nasıl koksunua agliyrm
elbette ağla.
yaşadığın hiç kolay değil.

Back
X