Eşimle konuşmamız

eşinize sormanız gereken soruları sormanız lazım bir güzel konuşun sıkıntısı nedir öğrenin hayatında birisi yok gibi ama aldatmış ve bunu kendine yediremiyor da olabilir tavrı belki bundan dolayıdır , keşke aslını öğrenmeden ailelerle paylaşmasaydın durumunu zaman geliyor sen unutuyorsun birşeyleri ama karşındaki insanlar unutmuyor

Burda yorumlarda aynı konu sahibinin yaşadığı şekilde çok örnek verilmiş, o kadınlar da anlamamış bilemiyorum ki. Benim bi arkadaşımın da başına geldi ama o adam aldatmıyordu da, psikolojik olarak iyi değildi, seni istemiyorum dedi ayrıldılar. Arkadasım çok dibe vurdu ama birkaç yıl sonra başkasıyla evlendi, çocukları da oldu, Mutlu şimdi.

Benim eşim de geçenlerde "özel kuvvetlere başvurmuştum kabul edilmedim, edilsem evlenmeyecektim" dedi o geldi şimdi aklıma , bilmiyorum hayırlısı olsun konu sahibi için.

bir daha evlenmicem demiş eş kişisi, bence kafasında başka planlar var. Aileyi gözden çıkarıyor gibi..

Bakın bu akşam 'SÖZ' diye bir dizi var ;)

Geçen bölümde kız 'nişanlım asker' dedi, teyze bi içerlendi bi içerlendi, ah be kızım vs..
Eşi alkolik olsa o derece içerlenmez yani. :işsiz:
Dizi filandı senaryoydu ama utandım o teyzeden kendi adıma. (konu dışı oldu biraz hemen kapattım tamam)

bir daha evlenmicem demiş eş kişisi, bence kafasında başka planlar var. Aileyi gözden çıkarıyor gibi..

Bakın bu akşam 'SÖZ' diye bir dizi var :KK66:

Geçen bölümde kız 'nişanlım asker' dedi, teyze bi içerlendi bi içerlendi, ah be kızım vs..
Dizi filandı senaryoydu ama utandım o teyzeden kendi adıma. (konu dışı oldu biraz hemen kapattım tamam)
niye ah be demiş yani? neyse dediğin gibi başka yerlere gider bu konu.

Bakın bu akşam 'SÖZ' diye bir dizi var :KK66:

Yok konu dışı değil, benim eşimde askerdi, 2 sene Şırnak'ta ben operasyona gitmiyorum diye kandırmış beni, daha şimdi şimdi anlatıyor. Ben o yüzden izleyemiyorum o tarz dizileri ve şehit haberlerini :KK43:
Birde bana hep soğuk ve mesafeli davranırdı, eğer ona bişey olursa ayaklarımın üstünde durabileyim çok bağlanmayım diyeymiş

E Eylulm canım, burda konunu okuyup etkilenen arkadaşlar çok ama ben okadar derinden hissediyorum ki şuan yaşadıklarını. Ben boşanmanın üstünden 4 ay geçmiş olmasına rağmen hala neden sorusunun cevabını ne aldım ne de bulabildim. Burda herkes nedensiz olmaz diyorya hiç şaşırmıyorum elbet vardır bi neden ama bazen ortaya çıkmıyor işte. Sadece gerçekten bunda da bir hayır olduğunu düşün. Bana kimse tek bir teselli cümlesi kuramadı sorun olmayınca ne çözüm ne de tesellisi olmuyor. Sadece kayınvalidem hala sen bunu haketmedin der ağlar telefonda. Ama gerçekten geçiyor, bebeğin var birazcık daha zor olabilir ama şuan hissettiğin duygular yerini çok farklı şeylere bırakacak. Allah yardımcın olsun, kendini çok üzme bu duygular gidince sonra pişman oluyorsun. Zamana ihtiyacın var. Beni aynı şeyleri yaşamış bir arkadaşın olarak düşün ve sonunda geçtiğini yeni hayatında da mutlu olabileceğini hayal et lütfen. Senin için dua edicem

Herkes anlaşma li boşanma demiş ama benim oğluma babanesi bakıyor ve eşim orda kalcak mecbur karşılaşırız, tayinimin çıkması için bi an önce anlaşmalı olması gerek bı arabamız var zaten onu da paylaşırız dedi . 3 ay önce oğluma hesap actirmistik ikimizin maaşından kesiliyordu anlamıyorum bi anda hayatım değişiyor
Malların ikiye bölünmesi size mantıklı geliyor mu gerçekten?
Eşiniz bunu istiyorsa çok da vicdanlı değildir, anlaşmalı boşanın madem, arabayı siz alın.
Feragat etsin bir zahmet bazı haklarından.
Araba çocuklu bir kadın olarak size mi lazım, yalnız bir erkek olarak ona mı?

Burda yorumlarda aynı konu sahibinin yaşadığı şekilde çok örnek verilmiş, o kadınlar da anlamamış bilemiyorum ki. Benim bi arkadaşımın da başına geldi ama o adam aldatmıyordu da, psikolojik olarak iyi değildi, seni istemiyorum dedi ayrıldılar. Arkadasım çok dibe vurdu ama birkaç yıl sonra başkasıyla evlendi, çocukları da oldu, Mutlu şimdi.

Benim eşim de geçenlerde "özel kuvvetlere başvurmuştum kabul edilmedim, edilsem evlenmeyecektim" dedi o geldi şimdi aklıma , bilmiyorum hayırlısı olsun konu sahibi için.
Aynen benim eşim de polis olsaydım evlenmezdim Dedi asker oldu hemen evlendik :) Bu meslekte nöbetlerden birbirlerini göremiyorlarsa bunlar birikmiş birikmiş patlak vermiş olabilir.Benim eşim de polis,hemşire,asker olsaydın evlenmezdim seninle diyor hala daha...Malesef ki asker ve polislerde bu stresten midir yada üniforma havasından Mıdır bilmem aldatma olayları çok oluyor.Başka bir sebep olacağını sanmıyorum.Çocuk bir de hemen olduğundan birden sorumluluk yüklenince bekar hayatlarını özlüyorlar.

Malların ikiye bölünmesi size mantıklı geliyor mu gerçekten?
Eşiniz bunu istiyorsa çok da vicdanlı değildir, anlaşmalı boşanın madem, arabayı siz alın.
Feragat etsin bir zahmet bazı haklarından.
Araba çocuklu bir kadın olarak size mi lazım, yalnız bir erkek olarak ona mı?
Aynen, 2/3 ünü anne ve evladı almalı en azından. Madem rahatının, bekar günlerinin peşinde, azıcık karşılığı olsun bari.

adama niye bu kadar tepki verildiğini anlamadım dürüstçe söylemiş
aldatsa ikili hayat sürse ya da sevgisi bitti diye kadına sürekli zarar verse daha mı iyiydi
siz de daha fazla yalvarmayın bence
kabul edin anlaşmalı yapar bütün haklarınızı alırsınız

Herkesten Allah razı olsun .. üzülmeyin desem de bende çok etkilenirdim. Oğluma fırında köfte yaptım yedi kuzum çok şükür sabah kahvaltı yapmamış öğlende ben gittiğimde yemedi sadece emdi. Gelince uyutmustum. Her neyse

Ben gece yatınca eşimi uyku tutmamış söz diye bi dizi var çok etkilendim güzel demişti arkadaşlar yazınca farkettim. Biz eşimle okulda tanıştık o zamanda özel harekat a başvurmak istemişti ama benden ve ailesi yüzünden vazgeçmişti de şimdi o mı sebep .. yani vatan evet herşeyden daha değerli de biz ne yapicaz.. dua edin kurban olayım nolursunuz hepiniz ,hamile arkadaşlarım .

Kv mi aradım dün kurutemizlemeye ceketlerin i vermiştik. Onu unutmasin diye hatirlattim. Esimde basım catliyor diye ağrı kesici alıp uzanmış uyuyor dedi ya benim içim neden yanıyor. Güçlü ve dik olan arkadaşlar kesin gurursuz diyecekte ağlıyorum ya tshirt u var kokusunu içime çekiyorum neden hala bu kadar güzel kokuyor o benden nefret ederken ben nasıl koksunua agliyrm
kiyamam yaa cok üzüldüm :KK43: ama benzer bi olayi yakindan gözlemledigim icin biliyorum eğer eşin bu şekilde devam eder bu iş ayrılığa kadar giderse bi süre sonra sende kizacaksin hatta belki nefret noktasına gelecek zamanla da soguyacaksin... Ama insallah eşin yaptığınin büyük bir hata olduğunun farkina varip tekrar size ve cocuguna sıkıca tutunur.

insalar huzurlu bi evlilik yapabilmek cocuk sahibi olabilmek icin cabalar durur, buna kolayca sahip olan da kiymetini bilmez :KK43:

adama niye bu kadar tepki verildiğini anlamadım dürüstçe söylemiş
aldatsa ikili hayat sürse ya da sevgisi bitti diye kadına sürekli zarar verse daha mı iyiydi
siz de daha fazla yalvarmayın bence
kabul edin anlaşmalı yapar bütün haklarınızı alırsınız
Eger sadece sevgisi bitti diye ayriliyorsa bunda adama kizmak yersiz. fakat baska biri varsa eger ve kilif olarak sevgim bitti diyorsa o zaman tabiki hemcinsim icin uzulurum. Biz varsayimlar uzerine kiziyoruz ki erkekler kendilerini garantiye almadan kurulu duzenlerini kolay kolay bozmuyorlar. Konu sahibi gercegi ogrenir ya da ogrenemez orasini bilemeyiz ama su saaten sonra yapacagi tek bir sey var o da yavrusuna siki siki sarilip onune bakmak.
Malesef oyle bir duruma geldik ki artik aldatmayana madalya takicaz yakinda yani

Bugün De Ne Geldi Ne De Aradı.
Yanmaya Yandı,
Ciğerime Sanki Bıçak Saplandı.

Küskün Müsün Anlamadım
Bir Gittin, Bir Daha Aramadın
Çok Çabuk Gözden Çıkardın
Sanma Helaldir Sana Hakkım…

Gel Gönülsüz De Olsan,
El Yerine Koysan,
Ölür Müsün Bir Hatır Sorsan?
Kork Be Allah’tan.

Sevsin Bırak Yüreğim Uzaktan…
Yüksünmem, Yanmaktan.
Nasıl Vicdanın Rahat
Kork Be Allah’tan.
Kork Be Allah’tan…

Bugun bu sarkiyi dinlerken aklima konu sahibi geldi
Sanki sizin icin yazilmis

İlk baslarda baskasi var sandim ama ailesine ben daha evlenmem demesi, size de evlenirsen oglumuza iyi bak vs demesi, bir uye de yazmis ya esim ozel harekata basvurmus kabul edilsem evlenmezdim diye
Acaba bu olabilir mi sebep. Ama oyle olsa mallari esit paylasalim da demezdi heralde
Yine de anlayamiyorum bu tavrini
Ortaya cikar yakinda
Konu sahibi cocuga sen bakacaksin o yüzden mallarin 100/80 senin olsun

Herkes anlaşma li boşanma demiş ama benim oğluma babanesi bakıyor ve eşim orda kalcak mecbur karşılaşırız, tayinimin çıkması için bi an önce anlaşmalı olması gerek bı arabamız var zaten onu da paylaşırız dedi . 3 ay önce oğluma hesap actirmistik ikimizin maaşından kesiliyordu anlamıyorum bi anda hayatım değişiyor
Çok mal mülk yokmuş zaten ve tayin için senin boşanma işini hemen bitirmeye ihtiyacın var anlıyorum.
Anlaşmalı boşanmada şartlar siz nasıl anlaşırsanız öyle olur. Herşeyi eşit paylaşırsınız.
Çocuğun velayeti sende olacak. Görüş için şunlar önemli bak dikkat et: Mutlaka belli bir aralık olsun, istediği zaman gibi bir ibare bulunabiliyor mu bilmiyorum ama olabiliyorsa da asla kabul etme. Ve mutlaka sen her neredeyse gelip orada görsün, yatılı kalacaksa gelsin kendi götürsün. Kendi çeksin yani eziyetleri anlayabiliyor muyum?
Ve çocuğun için nafaka al. Sen çalıştığın için gerek yok diyeceksin ama var. Çocuk ikinizi de sevecek, baba deyip sayacak onu ama her türlü sorumluluğunu sen çekeceksin. Sana çocuğu doğurtup sonra zor gelince başına atıp kaçmasını biliyor. Yok öyle yabancı gibi ayda bir gelip sevip kaçmak. Çocuğa nafaka mutlaka versin. Bu şartlar olmadan kesinlikle kabul etme anlaşmalı boşanmayı. Bunları kabul ediyorsa tamam.
Çocuğunun bütün haftasonlarını ona verme, gerçekten gelip alacak olursa (bence varlığını bile unutacak ama) çok canın acır. Zaten çalışıyorsun çocuğunla bir haftasonun var onu da o sperm donörü (baba diyemem bu adama) çalacak. Ayda bir, iki üç haftada bir gibi bir düzen belirleyin.
Mutlaka avukatla görüş. Hatta hemen git görüş. Anlaşmalı boşanmanın incelikleri konusunda yardım etsin sana.

Mesleğinde ilerlemeyi düşünüyorsa bunu açıkca söyler izlediği diziye bağlamayın olayı , bir kaç kişi de yazmış böyle şeylerin olabileceğini inşallah kolay atlatırsınız .
Karşısında güçlü durun ezilip büzülmeyin siz bir annesiniz evladınızın size ihtiyacı var.

İnsan hayatı beklemediği anda nasıl alt üst oluyormuş, resmen iliklerime kadar hissettim .:KK42: Allah ins gönlünüze göre versin,eğer boşanma olursa da ins evladınızla sağlıklı,huzurlu bir hayatınız olsun.Dualarım sizinle,tüm kalbimle...

Herkesten Allah razı olsun .. üzülmeyin desem de bende çok etkilenirdim. Oğluma fırında köfte yaptım yedi kuzum çok şükür sabah kahvaltı yapmamış öğlende ben gittiğimde yemedi sadece emdi. Gelince uyutmustum. Her neyse

Ben gece yatınca eşimi uyku tutmamış söz diye bi dizi var çok etkilendim güzel demişti arkadaşlar yazınca farkettim. Biz eşimle okulda tanıştık o zamanda özel harekat a başvurmak istemişti ama benden ve ailesi yüzünden vazgeçmişti de şimdi o mı sebep .. yani vatan evet herşeyden daha değerli de biz ne yapicaz.. dua edin kurban olayım nolursunuz hepiniz ,hamile arkadaşlarım .
Bak inançlısınız sanırım ikiniz de o yüzden söylüyorum bunu. Nolur de şu adama son söz olarak, kucağına çocuk verip sonra başından attığın karının ahı bulmazsa babasız bıraktığın evladının ahı bulur seni de. Şimdi seviyorsun onu ama boşanırken artık kızıyor olacaksın. Beddua olarak değil. Onun içine öyle otursun kalsın. Ondan diyorum. Nolur de böyle bir şey. Çıkaramasın aklından. O bekar arkadaşlarıyla eğlenirken gelsin aklına. Sevgili edinirken gelsin.
Zamanında ailesi için özel harekata gitmeyen adam şimdi bir de çocuk varken hiç gitmezdi ben meselenin o olduğunu sanmıyorum.

Back
X