Eşimle konuşmamız

Hayatında başkası olabilir.

Erken evlenmişsiniz gözü açılmış evlilik ağır geliyo olabilir.

Sen o ailesini arıyosunda o ailede iş yok eve alıyolarsa bitmiştir .

Kesinlikle katılıyorum. Eve almamali, evine git demeleri lazım. Çok da yanında değiller konu sahibinin. Umarım yanına aileden biri gider de çok yalnız bırakmazlar kızı.

Bu adam ailesinin evine mi gitti şimdi.?

Bakın bir kız, bir de erkek çocuk annesiyim. Büyük konuşmayayım ama benim oğlum durduk yere böyle ailesini terk edip gidecek, masum torunumu gelinimi böyle boynu bükük bırakacak yemin ederim açmam evimi, almam evime oğlumu. Gitsin ne hali varsa görsün. Böyle vefasız evlat olmaz olsun. Burnu sürtsün derim, anasına babasına güvenmesin. Gelinime de tembih ederim sen de sakın kabul etme diye. Bak o zaman kuyruğunu kıstırıp nasıl dönüyor yuvasına.

Ş.....siz.

O kadar doğru söylediniz ki.. Bi tanıdığımız kendi oğluna aynı şeyi yaptı. Oğlu evlendi, evlendiği kıza karşı adam müthiş sorumsuzdu, 3 ay sonra da ortada hiçbir şey yokken evi-kızı terk edip gitti. Adamın annesi, abileri herkes adama sırt döndü. Annesi reddetti gibi bi şey oldu. Ama o gene de dediğinde diretti, evine dönmedi. Aradan belki de 4 sene geçti ama sorumsuz adam ne eşine döndü ne de kendi ailesine. Hala nerede ne yaptığını doğru dürüst kimse bilmez.

Malesef çok üzücü ama erkekler işte böyle çok vicdansız ve umursamaz. En çok da nankörler! Yapılan tüm iyilekleri tek seferde silip atarlar öyle ki senin yıkadığın, ütülediğin elbiselerle seni aldatabilecek kadar! Onları ise bu hale malesef önce kendi aileleri sonra da biz kadınlar getiriyoruz.

Umarım konu sahibi hakkında her şeyin hayırlısı olur..

Okudum yazdiklarinizi. Yarın eve tekrar gelicek takımlarını alması gerek iş için. Geldiğinde farkli bı oadaya gecicem dediğiniz i yapmak zorundayım. Benim ilk sorumlulugum anne olmak. Yarın hava biraz daha iyi parka gideriz inşallah. Oğlumu emziriyorum uyumak üzere bende yatmak uyumak istiyorum dün gece bi gram uyku uyumadim .

Hiç normal bir durum değil, bir sebep göstermemiş çok saçma gerçekten. Başka biri olduğuna inanmıyorum, kesin depresyonda eşiniz.

Okudum yazdiklarinizi. Yarın eve tekrar gelicek takımlarını alması gerek iş için. Geldiğinde farkli bı oadaya gecicem dediğiniz i yapmak zorundayım. Benim ilk sorumlulugum anne olmak. Yarın hava biraz daha iyi parka gideriz inşallah. Oğlumu emziriyorum uyumak üzere bende yatmak uyumak istiyorum dün gece bi gram uyku uyumadim .

canım bencede artık yuzune bıle bakma hatta eger 10 gun falan ızın alabılırsen gıt bı aılenı zıyaret et onlada gorusme bu sure ıcınde hem kafana takmazsın hemde bıraz durulur belkı esın o surede sen sert yapınca hatasını anlar ama bana sorarsan uzaklasman en ıyısı bu donemdede kesınlıkle gorusme geldıgınde sakın kafayla oturur konusursun bosanma falan nasıl olacak dıye. yada devam mı edeceksınız

Dün gece uyuyamadım aklımdan çıkmadınız.Ocağı da açık koymuşum tüm yorumları okuyacağım diye.Bir süre izin alıp ailenizin yanına mı gitseniz biraz kafa dinlersiniz.Uzaklaşmak iyi gelir.Sonra da duruma göre boşanırsınız

ve bir sebepsiz ayrilik daha... bir narsist... once yukarilara cikarmalar, prenses gibi davranmalar, sonra da sebepsiz terk etme... isi bitti. simdi baska kurban bulur kendine. genelde de pasifize edecegi tipkeri secerler. uyumlu boyun egenleri...
ruh hastasi adam... bu tipler ne tedaviyi kabul eder ne hastaligini. onlara gore hasta olan hep karsi taraftir.

Hatta o eve gelmeden siz çıkın. Ararsa getir göreyim diye de "suan gelemeyiz daha sonra görürsün cok umrundaysa" falan diye umursamaz konuşun.

Artık dik bir duruş gösterin.

Yanınıza destek birini cagirabilir misiniz?

ve bir sebepsiz ayrilik daha... bir narsist... once yukarilara cikarmalar, prenses gibi davranmalar, sonra da sebepsiz terk etme... isi bitti. simdi baska kurban bulur kendine. genelde de pasifize edecegi tipkeri secerler. uyumlu boyun egenleri...
ruh hastasi adam... bu tipler ne tedaviyi kabul eder ne hastaligini. onlara gore hasta olan hep karsi taraftir.
bir de o kadar yumuşak davranıyor ki "boşanmazsan pisleşirim" lafı bile arada kaynıyor. kadın nerede hata yaptım diye kafayı yerken, beyefendi günlük rutinine devam ediyor eşofman, şarj aleti ve diş fırçasıyla.
normalde evi terkeden adam, tüm eşyalarını toplar gider bir otele yerleşir.
adamdaki rahatlığa bak ki, acil lazım olmayan 3-5 şeyi alıp, arabasını karısına bırakmak yerine babasına aldırıyor.

bu kadar utanmazlık, pes doğrusu.

Eşinize rahat batmış,yakinda burnu surtup döner size sakin affetme bu adami.
Eşden önce bir baba o evladı var.öyle kafasına estiğinde gidemez..

bir de o kadar yumuşak davranıyor ki "boşanmazsan pisleşirim" lafı bile arada kaynıyor. kadın nerede hata yaptım diye kafayı yerken, beyefendi günlük rutinine devam ediyor eşofman, şarj aleti ve diş fırçasıyla.
normalde evi terkeden adam, tüm eşyalarını toplar gider bir otele yerleşir.
adamdaki rahatlığa bak ki, acil lazım olmayan 3-5 şeyi alıp, arabasını karısına bırakmak yerine babasına aldırıyor.

bu kadar utanmazlık, pes doğrusu.
konu sahibi travma yasiyor. yaptiklari normal. guzel bir evliligin bitmesini kabullenemiyor. sokta. o yuzden nasil davranacagini kestiremiyor.
adamin hayatinda muhtemelen biri var. o kisiyi garanti edince gidiyorlar. ha evlenir mi o kisiyle? hayir genelde bu tipler evlenmez. bir daha sorumluluk altina girmez. gununu gun edip gider. o bitince baskadiyla devam eder. arada bir eski esi de yoklar. bu tipler boyle. adam yuzsuz. su an yuzune tukurseniz de adamin umurunda olmaz. cunku onun ayaklari yerden kesilmis durumda. biran once bu is bitsin ister.
tek yapilacak sey cekismeli bosanip bosanmanin bu kadar kolay olmadigini gostermek. ve icin kan aglasa da guclu gorunup adami arayip sormamak. adam su an yularindan kopmus it gibidir ne deseniz kar etmez.

Bütün mesajları okumadım detayları atlamış olabilirim bu ne demek ya bi tane evladı var bırakıp gitmek de ne oluyo kişiliği oturmamış eşinizin boşanmak mi istiyomus yani amacı neymiş o çocuğa ve size yazık kime guvenesin bu devirde eşim diye sariliyosun evlat veriyosun ona ama o seni yarı yolda birakiyo Allah akıl fikir versin şu insanlara

Bütün mesajları okumadım detayları atlamış olabilirim bu ne demek ya bi tane evladı var bırakıp gitmek de ne oluyo kişiliği oturmamış eşinizin boşanmak mi istiyomus yani amacı neymiş o çocuğa ve size yazık kime guvenesin bu devirde eşim diye sariliyosun evlat veriyosun ona ama o seni yarı yolda birakiyo Allah akıl fikir versin şu insanlara
kisiligi oturmamis degil. bu bir kisilik bozuklugu.

konu sahibi travma yasiyor. yaptiklari normal. guzel bir evliligin bitmesini kabullenemiyor. sokta. o yuzden nasil davranacagini kestiremiyor.
adamin hayatinda muhtemelen biri var. o kisiyi garanti edince gidiyorlar. ha evlenir mi o kisiyle? hayir genelde bu tipler evlenmez. bir daha sorumluluk altina girmez. gununu gun edip gider. o bitince baskadiyla devam eder. arada bir eski esi de yoklar. bu tipler boyle. adam yuzsuz. su an yuzune tukurseniz de adamin umurunda olmaz. cunku onun ayaklari yerden kesilmis durumda. biran once bu is bitsin ister.
tek yapilacak sey cekismeli bosanip bosanmanin bu kadar kolay olmadigini gostermek. ve icin kan aglasa da guclu gorunup adami arayip sormamak. adam su an yularindan kopmus it gibidir ne deseniz kar etmez.
üstelik ayrılalım diyor ama bu ev, eşyalar senin demiyor karısına, çocuğunun annesine.
muhtemelen karısının tayin isteyeceğini düşünüyor ve ev eşyaların bir kısmı kendisine kalsın diye plan yapıyor.

Bu nasıl iş anlamadım. Flört ve sevgililik döneminde kalbini fethetmek için kim bilir ne uğraşlar verdi. Şimdi bir ayrılık konuşmasını bile çok görüyor. Sevgi bitti tamam ama bir sonraki adım nefret midir?!! Bu konuda birşeyler kaçırmışım gibi hissediyorum.

Hangi vesileyle olursa olsun biran önce söylemesi(artık ne kadar bir an önce bilemeyiz tabi) sizin için çok daha iyi zaman geçtikçe daha da üzücü olabilir.
Fakat neden söylediği konusu çok kafa karıştırıcı umarım birini hamile bırakmamıştır başkasına aşık olsa size ilgi gösteremez aşk olmadan bişeyler yaşıyorsa heyecanını kaybettiyse ancak size böyle ilgili kalmaya devam edebilir
Şanslısınız önünüze bakmanız için herşey sarpa sarmadan bildirmiş bu dönemde vicdan yapmayın nolur
Her açıklamasını ya w app vs yazıyla ya da ses kaydıyla almaya çalışın ,inanın lazım olabilir,

Hayatta herşey ama herşey olabilir önemli olan en az zararla atlatmanız...Sakin kalabilirniz umarım..

Sevgiler,sabırlar..

Onun eve gelecegi vakit cek git...adam ne yaptigini bilmiyor aile gel oglum durumlarinda..onceden haberleri bile vardi belki...herkes biran once bitsin gitsin durumuna girmis..
Aman dislerini fircalasin dis fircasini falan alsin tabi curur disleri Allah korusun
Sende icini curutme bak adam dis fircasinin falan derdine dusmus senin ic dunyan evladin daha kiymetli disleri dokulesiceden

Ailen ne zaman gelir? Bu moral ve yalnizbasina kotu olacak..gelecek insallah birileri yanina?
Boyle dumduz konusuyoruz diye kizma cunku esin sonucta duygusal davranip sonra uzulme diye..

Yoksa cok zor ne yapsan hakkin..biliyorum
..

Back
X