Eşimle konuşmamız

Çelişki de kaldığım çok şey takıldı aklıma fakat konu sahibiyle degil de diğer arkadaşlarla polemiğe girmemek adına sormayacağım. Şahsen her insan bu gibi bir durumda fransız romanlarında ki gibi betimlemelerle buraya girip saati saatine detaylar veremez. Konu sahibi bence de ya şokda yada beklediği bir durum olduğu için bu kadar sakin.

bir de o kadar yumuşak davranıyor ki "boşanmazsan pisleşirim" lafı bile arada kaynıyor. kadın nerede hata yaptım diye kafayı yerken, beyefendi günlük rutinine devam ediyor eşofman, şarj aleti ve diş fırçasıyla.
normalde evi terkeden adam, tüm eşyalarını toplar gider bir otele yerleşir.
adamdaki rahatlığa bak ki, acil lazım olmayan 3-5 şeyi alıp, arabasını karısına bırakmak yerine babasına aldırıyor.

bu kadar utanmazlık, pes doğrusu.

Bak reel olarak iki gundur birsey yapmayan adam yarin kosa kosa gelip oglunun arabasini alacak...oradan anla iste..pess

Ben o alacağı tüm takım zırt vırt ne varsa hepsini kapının önüne atardım ama öyle dımdızlak yani poşete ya da valize koymadan sonra kapıyı kilitleyip evden çıkar giderdim arayıp sorarsa da senin layığın hadi yoluna bak mahkemede avukatımla görüşürsün çocuğu da senede bir kere belki görürsün belki görmezsin hadi sana mutluluklar der içimin yağlarını eritirdim yeminle

Burda dün bir konu okudum. Konu sahibi eşinin 1 haftadır akşamları evde durmadığını ve takip ettiği bir gece bir kadınla mesajlaştıklarını, eşinin o kadınla birlikte olup kadının hamile kaldığını öğrenmişti falan filan... Acaba senin eşinde de böyle bişey olabilir mi. Belki bir hata yaptı ama söyleyemiyor mu acaba diye düşündüm ilk okuduğumda. Ne ise mesele Allah yardımcın olsun çok zor çok.

Ben o alacağı tüm takım zırt vırt ne varsa hepsini kapının önüne atardım ama öyle dımdızlak yani poşete ya da valize koymadan sonra kapıyı kilitleyip evden çıkar giderdim arayıp sorarsa da senin layığın hadi yoluna bak mahkemede avukatımla görüşürsün çocuğu da senede bir kere belki görürsün belki görmezsin hadi sana mutluluklar der içimin yağlarını eritirdim yeminle
Birgun elbisem bir gun corabim diye ne kadar daha gidip gelip seni de uzecek bu adam hakikaten..

Bak reel olarak iki gundur birsey yapmayan adam yarin kosa kosa gelip oglunun arabasini alacak...oradan anla iste..pess
yani.
ailesi de oğlundan yana demek ki.
tek yapabildikleri "bekle" demeleri konu sahibine.

yani.
ailesi de oğlundan yana demek ki.
tek yapabildikleri "bekle" demeleri konu sahibine.

Ben gercekten bu filmi gordum ondan bu sinirim..benim oglum dengesiz Allah senden razi olsun diye elime kapanan kadin iki gun sonra tamam ama yeni ruhda soyleydi boyleydi diye konusmaya basladi.
Cok hadise cikmasin rezillik olmadan kapansin diye suyuna gidiyorlar kizcagizin belli..

Bir de adam polis ya meslekte itibarsızlaşmasın diye soğudum sevgim bitti ayaklarına yatmaz mı yeminle ne kadar tanıdığım ortak arkadaşı amir memur varsa hepsine anlatırdım böyle böyle diye.. Aldattığını ıspatla donuna kadar alırsın takip et nerelere gidiyo

Aileni ara bence yanına gelsin. Kimsesiz sanmasın seni. Yok öyle açıklama bilmem ne yok sevgim bitti eyvallah.

İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..

Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..

Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.

Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.

Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
Canım benim ya bütün mesajları okudum ama sanki ben yaşamış gibi oldum kalbim ağrıdı allah öncelikle sana sabır versin esi Ne bu saatten sonra kesinlikle bisey söyleme bitirmiş kafada ı nasıl normal hayata devam ediyosa sende et üzüldüğünü mutsuz olduğunu belli etme ona yine neşeli güler yüzlü ol bisey olmamış gibi ona yabancı gibi davran kısa cümleler kur kendine bak mutlu et çocuk var sonuçta ondan destek al ama emin ol bir gün aklı başına gelince pişman olur ama sen sakın neseni kaybetme süslen güzel giyin seni düşünmeyeni düşünme evet zor ama yap bunlari onun seni etkilemesine izin verme ağla siz la bağır çarp ama bunları ona belli etme ama bir gün pişman olur o zaman intikamını al

üstelik ayrılalım diyor ama bu ev, eşyalar senin demiyor karısına, çocuğunun annesine.
muhtemelen karısının tayin isteyeceğini düşünüyor ve ev eşyaların bir kısmı kendisine kalsın diye plan yapıyor.
o herseyi ayarlamistir. evi baskadinin uzerine yapmistir. ben olsam muhtardan aldigim kagitla tapuya gider evin uzerine serh koydururum. satamasin diye.

naesistlerin anneleri bu olaylarda sessiz kalirlar. ne sis yansin ne kebap. aslinda ogillarindan yanadirlar. kayinvalidenim bir sey yapacagini sanmiyorum. eminim oglunun ne halt oldugunu biliyordur. oglu yoksa bu kadar kolay bu olaya cesaret edemezdi ailesinden korkardi. oysa ailesi bile umurunda degil.
yapilacak tek sey evden cikmamak ve konu sahibinin kendi ailesini cagirip bir avukata gidip ne mal varligi varsa adamin arabada dahil serh koydurmak. adam arabayi babam akacak dedigine gore kayinpederin falan herseyden haberi var. altinlarini falan verme sakin. bankada paran varsa baska hesaba yatir. onlemini al.

o herseyi ayarlamistir. evi baskadinin uzerine yapmistir. ben olsam muhtardan aldigim kagitla tapuya gider evin uzerine serh koydururum. satamasin diye.
Bildigim kadariyka evleri kira arabamiz var sadece onuda satar paylasiriz demis kocasi.

İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..

Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..

Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.

Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.

Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
Canim cok üzüldüm:( ama sevgisi biten biri neden aglasin baska bisey olabikirmiki?

naesistlerin anneleri bu olaylarda sessiz kalirlar. ne sis yansin ne kebap. aslinda ogillarindan yanadirlar. kayinvalidenim bir sey yapacagini sanmiyorum. eminim oglunun ne halt oldugunu biliyordur. oglu yoksa bu kadar kolay bu olaya cesaret edemezdi ailesinden korkardi. oysa ailesi bile umurunda degil.
yapilacak tek sey evden cikmamak ve konu sahibinin kendi ailesini cagirip bir avukata gidip ne mal varligi varsa adamin arabada dahil serh koydurmak. adam arabayi babam akacak dedigine gore kayinpederin falan herseyden haberi var. altinlarini falan verme sakin. bankada paran varsa baska hesaba yatir. onlemini al.

Bildigim kadariyka evleri kira arabamiz var sadece onuda satar paylasiriz demis kocasi.
bir de bankada ortak hesapları varmış.

Seni sevmeyen ve istemeyen biriyle işin olmasın. Hala ne diye yalvarıp bekliyosun,değmez.

Back
X