Eşimle konuşmamız

Canim cok üzüldüm:KK43: ama sevgisi biten biri neden aglasin baska bisey olabikirmiki?
Geride 1 kadın 1 bebek bırakıyo vicdan azabından olabilir ya da biri var arada sıkışıp kalmanın verdiği rahatsızlıkla karışık vicdan azabı hele birde eşinin bunu hak etmediğini biliyosa ağlasın tabi rezil gebersn

Geride 1 kadın 1 bebek bırakıyo vicdan azabından olabilir ya da biri var arada sıkışıp kalmanın verdiği rahatsızlıkla karışık vicdan azabı hele birde eşinin bunu hak etmediğini biliyosa ağlasın tabi rezil gebersn
Bence evliyken baska kadinla gorusen ve bu kadin icin esini birakan birinde vicdan olmaz birakmak zorundami kaldiki diyorum ama yaptigi affedilir bisey degil tabiki

He evet de işte demesi kolay ortada 1 yuva 1 bebek ne cok emek kaç sene var

Evet canım emek var çocuk var ama o çocuğun sevgisiz bir ailede büyümesinden daha iyidir boşanmak.. ve dünyanın sonu değil her şey insanlar için elbet üzülecek ama dediğim gibi değmiyor.

Eşi cinsel yolla geçen bir hastalığa kapılıp eşine ulaştırmamak ve konuyu açmamak için kaçıyor kuşkusu oluştu hernedense bende

Canim cok üzüldüm:KK43: ama sevgisi biten biri neden aglasin baska bisey olabikirmiki?
Ben evi terk eden arayan herkese karimi seviyorum diyip aglayan birini taniyorum. Bosanalim teklifinin de ondan geldigi birini... mahkemede aglayan durusmadan cikinca kahkahalarla gulen birini... o yuzden sasirmiyorum.

Ben evi terk eden arayan herkese karimi seviyorum diyip aglayan birini taniyorum. Bosanalim teklifinin de ondan geldigi birini... mahkemede aglayan durusmadan cikinca kahkahalarla gulen birini... o yuzden sasirmiyorum.
Bir narsistlemi evliydin sende

aglasa ne kii yanı bugun yarın ayrılalım da dıyebılır sorun neymıs bunu demeden once sebebını soylemesı gerekıyor yazık gercekten bence o demeden arayıp benı sevmeyen bırıyle bırlıkte olamam ayrılalım derdim ben zor durum allah kolaylık versın.

ANlamadığım arabayı neden alıyorlar bu kadın oğlunu k.validesine araba ile bırakıp işe gitmiyor mu? Ailenin de parmağı var ya da herşeyi biliyorlar. Allah sorsun

bu konu çok aklıma takıldı. kız arkadaşıma anlattım bugun. bana şöyle dedi: Sedef babam bana şunu söylemisti bir kere... kızım, bir erkek karısını aldatırsa ve seçim yapmak zorunda kalırsa, çoğu zaman karısını secer... demiş.
Aklıma şu da geldi. Acaba erkekler den mi hoşlanıyor artık? olur ya... :KK12:

Hatırlayamadım nickini ama biri vardı bir kaç senelik evlilerde diş hekimiydi sanırım eşi böyle terketmişti hatta çok sakin yazıyordu eşide istediği zaman eve girip çıkıyordu ailesinde bekle sabret değişecek vs diyorlardı o kadına da fake falan dediler hesabını kapattırmıştı. Kocası onu sen çok mükemmelsin iyisin vs die terketmişti hatta yurtdışıma tatile çıkacaklardı.ama onun çocuğu yoktu

Evet ilginç bir konuydu o, benim de aklımda kalmış...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-yakinimken-en-uzagim-olmasi.948907/

Cok merak ettim ne oldu acaba..
Allah yardimcisi olsun ne zor bir durum..
bir de cocuk var, cocuk olmasa eminim bayanlarin bir cogu kapiyi carpar gider ardina bakmadan da iste insanin elini kolunu bagliyor evlatlar..
babasiz buyutmek kolay olmasa gerek..
Az biraz guclu olunsa yapilamayacak altindan kalkilamayacak hicbir sey yok ama biz bayanlar bu gibi durumlarda hemen kolumuz kanadimiz kiriliveriyor.. ne yapacagimizi bundan sonra nasil yasayacagimizi dusunmekten ileriyi goremiyoruz gelecegimizi mahvediyoruz..
Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun ins. tek dilegim köpek gibi pisman olup dayansin kapina ins....

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm. Allah yavrunun da senin de hakkında hayırlısını versin.
Allah uzak etsin ama o adama öyle güzel bir ders vermeli ki. Yerinde olsam bırakırım işi gücü alırım evladımı yanıma çeker giderim. Kimseye de gittiğim yeri söylemem. Gerekirse kadın sığınma evinde kalırım. 1 ay 2 ay. Köpek gibi sürünsün, meraktan ölsün isterim. Sandığı gibi eşinden ve çocuğundan öyle kolay kopamayacağını, umursamamazlık yapamayacağını farkeder, şuanda sadece siz gözü önündesiniz,istediği zaman geliyor,görüyor,konuşuyor ya içi rahat. Karısı hala onu düşünüyor ne de olsa. Görsün bakalım siz ortada yokkende böyle rahat edecek mi? Versin bakalım mahkemeye bulabilecek mi seni.
O adamı öyle bir perişan ederim ki. İş yerinde rezil ederim. Sanmam depresyonda olsun ya da sağlık problemi olsun. Rahatlık batar böylelerine. Ailesi de destek zaten. Sen biraz kafanı dinle oğlum derler, belki düşünüp pişman olup geri döner sanırlar ama o da yaptığım onaylanıyo demekki diye düşünür.
Allah akıl fikir versin bu adamlara. Evli adamların peşinde olan hemcinslerimizden de korusun.

Merak ettim valla. Allah yardımcın olsun.
Bnmde kuzenimin eşi işten çgle yemegine geliyo. Yiyip gidiyo. 1 saat sonrada msj atıyo ben sıkıldım artık kendi hayatımı yaşıcam boşanalım diye. Bu kdr basit yani erkekler için. Ama kadın dik durmak zorunda katlanmak zorunda anne cünki kadın.
Yazık yaa. Valla şaşırmıyorum artık

Back
X