Eşimle konuşmamız

Ankarada nerdesiniz? E Eylulm çocuğunuzu vermeyin kv'ye getirin ben ücret almadan bakarım. Ya da size güvenilir bakıcı öneririm. Öğretmenim şuanda ücretsiz izindeyim. Hatta derdinize ortak olurum verin adres geleyim yanınıza. Yaşadıklarınızda hayatın akışına uymayan bişeyler var ama belki de buraya kendinizi açıkca ifade edemiyorsunuz.
Ankara'da şuanda polisler 12/12 çalışıyor yoğunlar ama derdinizi anlatsanız size izin vermeyecek amir tanımıyorum olamaz. Siz hangi şubedesiniz? Eşim daha önce Ankara'da çalıştı tanıdıkları vardır mutlaka yardımcı olalım.
Ben de bu konuda sadece bu sorulara cevap verilecek mi diye takipteyim.

özelden yazacak belki.. bunlar çok önemli bilgiler farkındaysanız :KK57::KK57:
Arkadaş ince ayrıntı gerektiren sorular sormuş petunya. Ben fakeden anlamam da yerine oturmayan bir şeyler var yalandır da diyemem. Bu tür konuların yalan olması ve ya gerçek olması bizlerden bir şey götürmez fakat ben o çok üzülen arkadaşların duyguları sömürülüyorsa o zaman çok kızarım. O yüzden özelden de olsa umarım soruyu soran arkadaş ile bir şeyler paylaşır konu sahibi.

Hem sevgim bitti diyor hem de sarılıp öpüyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Ben gerçekten açık aramak için değil,destek olmak isterim,üzüldüm halinize. Parktaymış mesela ya da bi cafede. Derdini paylaşabilir ya da paylaşmaz,ister ya da istemez. Avukat arkadaşım var gerekirse onunda numarasını verebilirim. Kayınvalidesine nasıl güvensin ya çocuğunu alır vermezse. Ben korkardım açıkcası. Kadın sonuçta çocuğa alışmış o bakıyor,bunlar boşanacak ben torunumu vermem diyebilir. Hem illa bana getir demedim güvenilir bakıcı da bulabilirim size. İzin almanızda yardımcı da olabilirim. @Eylulm tamamen iyi niyetli olduğumu biliniz. Van'da sınıf öğretmeniyim. Bebeğimin alerjik durumu için buradayım,Ankaradayım. Bu sıkıntılı günlerinizde destekçi olmak isterim. Özelden de görüşebiliriz. Güvenebilirsiniz bana kesinlikle.

Evet siz de haklısınız. Buranın sanal olduğunu bilerek giriyoruz. Doğru ya da yanlış bilemeyiz. Doğru olduğunu kabul ediyoruz sadece.
Yoneticiler ozelden kisinin gercek olup olmadigini teyit edebilir sadece. Buradan kimseye ince ayrintilari vermedi diye yuklenemeyiz bence;)

kimi sessiz kalır.
kimi de ben ve ailem gibi telefonda ağlayan kardeşimin yanına ertesi gün uçakla gideriz.

aynı düşünmüyoruz davranmıyoruz da, boşver şunu bunu deyip konudan kovmak nedir?

fake demedik tarzı benziyor. o hava var dedim.

bu arada özelden mesaj atmış ama gerek yoktu.
görmek istemeyen engeller.

bu arada bana atılmış özel mesaj yok.

Arkadaş ince ayrıntı gerektiren sorular sormuş petunya. Ben fakeden anlamam da yerine oturmayan bir şeyler var yalandır da diyemem. Bu tür konuların yalan olması ve ya gerçek olması bizlerden bir şey götürmez fakat ben o çok üzülen arkadaşların duyguları sömürülüyorsa o zaman çok kızarım. O yüzden özelden de olsa umarım soruyu soran arkadaş ile bir şeyler paylaşır konu sahibi.
Hadi bana soruyu soran arkadaşın fake olmadığını kanitla ?
Sapik olmadığını nerden biliyorsunuz, belki bilgilerine ulaşacak tanıdığım var ayağına?
Konu sahibi fake olmadığını ispatlayıp bilgilerini versin ama karşısındakilerin gerçek /fake/ sapik olup olmadığının önemi yok!
Pes...

Hadi bana soruyu soran arkadaşın fake olmadığını kanitla ?
Sapik olmadığını nerden biliyorsunuz, belki bilgilerine ulaşacak tanıdığım var ayağına?
Konu sahibi fake olmadığını ispatlayıp bilgilerini varsın ama karşısındakilerin gerçek /fake/ sapik olup olmadığının önemi yok!
Pes...
Siz konular arasında iyice kafa bulanıklığı yaşıyorsunuz sanırım. Ben soruyu soran arkadaşa fakedir diye bir yorum yapmadım.Konuyu açan arkadaş için fakedir yorumu yapanlar için dedim belki soruyu soran arkadaşla irtibata geçerse birşeyler yerine oturur mayetinde. Anlamadan kılıç kalkan kuşanmanın gereği var mı.

Siz konular arasında iyice kafa bulanıklığı yaşıyorsunuz sanırım. Ben soruyu soran arkadaşa fakedir diye bir yorum yapmadım.Konuyu açan arkadaş için fakedir yorumu yapanlar için dedim belki soruyu soran arkadaşla irtibata geçerse birşeyler yerine oturur mayetinde. Anlamadan kılıç kalkan kuşanmanın gereği var mı.
arkadaşda onu diyor zaten
konuyu açanın fake olma ihtimali varsa soruyu soranın fake olma ihtimali de var. sanal bi ortamdayız sonuçta.
niye bilgilerini versin?

Konu sahibi isteğini belirtmiş.Kendi üzerimizden de olsa yorum yapmanın gereği yok sanırım.

Back
X