Eşimle konuşmamız

İçim sızladı be insafsız bu yapılır mı eylülcüm tanımıyorum seni ama konunu okudum o kadar iyi yürekli temiz kalplisin ki Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar unutma

Konuyu takip ediyordum, başlarda birkaç yorumum oldu. Yineleyip canınızı sıkmak istemem yine başka birisi olabilir diye. Artık bundan sonrası önemli sizin için, üzüldüm ve itiraf etmeliyim ki duruşunuza hayran kaldım.
Kendimi yerinize koyuyorum, bilmiyorum başa gelince nasıl tepki verilir ani ve sebepsiz görünen bir ayrılığa ama sanırım sizin kadar sakin ve metanetli karşılayamazdım.

Tek tavsiyem yokluğunuzu dibine kadar hissettirmeniz. Geri döner yahut dönmez işin bu kısmından geçersiniz muhtemelen, ama inşallah eşiniz çok ama çok pişman olur, siz de o pişmanlığı görürsünüz diyorum.

Zor, gerçekten çok zor. Allah gönlünüze ferahlık versin, dilerim okul affınız da çıkar, yepyeni, sevgi dolu bir hayata kucak açarsınız.

Başka biri var bu kesin karısını evladını durduk yere atamaz yani kafayı yemiş hafıza kaybı yaşıyor derim

Konu tekrar yoruma açılmış. Daha kafanız dingindir şuanda. Hakkınızı helal edin kırdıysam. Emin olun dün anneme de anlattım durumunuzu,annem bugün kuran kursunda da size dua istemiş bi kızımız sıkıntıda diye. Allah yar ve yardımcınız olsun. Mesaj atmıştım okumuşsunuzdur E Eylulm inşallah. Karşılıklı konuşmanızda çok iyi olmuş. Allah akıl fikir versin eşinize de ne olursa olsun ortada bi yavru var. Sırf onun hatrına en azından ara verip tekrar deneyebilirdiniz. Ama seçimini yapmışa benziyor. İnşallah yanlış birşey yapmamıştır,yapmaz da bu abuk ayrılık tez zamanda pişmanlıkla son bulur. Yeniden bir aile olursunuz. Sadece bir buhran dönemi olarak kalır. Hayırlı yolculuklar.

Biten şeyin adı sevgi olamaz bitseydi aramaz merak etmezdi. Sabrınız Allahtan ve takdir ettim sizi, duygulandım da çok, dualarım sizinle.

Ay şoklardayım o kocanın ağzını kırmak istiyorum senin gibi kadına ettiği laflara bak. Bu nasıl bir asillik nasıl bir güçlü annesin sen. Hayretler içinde okudum seni tebrik ediyorum bencede git kardeşim ailenin yanına. O adam pişman olacak arayacak seni gör bak

Allah yardımcın olsun, senin niyetin iyi olduktan sonra Allah muhakkak iyi kapılar açar , inşallah Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın, ve herşey gönlüne göre olsun. Dediğin gibi İzmir'de yaşamak belki daha hayırlıdır. Eşini de Allah'a havale et , Yolun açık olsun

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun yolunda yüreğin gibi güzel olsun inşallah çok üzüldüm İnan gözlerim doldu okurken ama sen güçlü bir kadınsın başta Allah ın izni sonrada ailen ve oğlusununda yardımıyla bu olayı kısa sürede atlatacaksın inşallah

Bu isin icinde baska baska birsey var kadin falan degil soyleyeyim size esiniz de rahatsizlik hastalik falan varni

Benimde hala aklımda Doğuya gidecek düşüncesi var, özel görev vs (eğer bir başka kadına gönlü kaymadıysa, fiili bişey Yok diyor çünkü konu sahibi )
Ben kadin oldugunu dusunmuyorum adam birsey gizliyor bunu ortaya cikarmak lazim ben diyeyim bu adam ici yana yana karisindan ve cocugundan ayriliyor

Konu fake diyen bir arkadaş vardı? Acaba okudu mu yorumları? Aralarda yorum yapmış mı gören var mı? Hani şu 1,5 yaşındaki çocuk emzirilmez diyen duygu sömürüsü yapıyor diyen zat nerelerde acaba?

Böyle ağır bir imtihan karşısındaki duruşunuz kesinlikle o imtihanın büyük güzellikler getirmesini sağlayacak buna yürekten inanıyorum siz de inanın. Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün evladınıza da mükemmel bir gelecek nasip etsin. :KK200:

Belkide esi fetocu. Evin yari parasini alip yurtdisina kacmayi planliyordur

Konu fake diyen bir arkadaş vardı? Acaba okudu mu yorumları? Aralarda yorum yapmış mı gören var mı? Hani şu 1,5 yaşındaki çocuk emzirilmez diyen duygu sömürüsü yapıyor diyen zat nerelerde acaba?
Yok yorum yapmadı, ben deli gibi tüm yorumları okudum , kız bi yakınımmıs gibi üzülüyorum
Zaten kazen in konu sahibini aradım, yıkılmış bir kadın vardı yorumundan sonra çok üzüldüm

Back
X