Eşimle konuşmamız

Eger başkası varsa çok pişman olacak emin ol bir süre sonra dua et pişman bir şekilde kapına gelsin Allah yardım eder sadece içten samimi yalvar Allaha

Bu konuyu okurken hep aklimdaydi
Adamin aklında buyuk ihtimal başkası var
Ki kadın da büyük ihtimal devlet memuru memuriyet tehlikeye girmesin diye böyle bir sey yaptilar

Günaydın herkese. . oğlumu bıraktım babanesine. Eşim salonda uyuyordu. Bizde eşimin kardeşinin odasına geçtik orda emzirdim kuzumu.. kv dem bugün gitcek misin kızım. Sorun olmazsa pazar a kadar yani gidene kadar burda kal. Oğlum orda evinizde kalsın tek kalma dedi. Bisey demedim. Halasini çok sever oğlum o daha uyuyordu. Lise son sınıf bugün okula gitmicek mis. Biraz olsun sevindim çünkü beni hiç aramaz o varken.

Evden çıkarken oğlum farketti. Mizirdayan başladı. Sonra AA baba nerde annem bak bakalım dedim oyuncakları salondaydi. Halası tuttu elinden salona girdiler eşim hemen kalktı oğlumu görünce. Bana bakmak için kafasını cevirirken hemen kaçtım. Çıktım .. öyle işte ..

İş yerindeyim en zor süreç başlıyor.. herkese hesap vermek dua edin aglamayayim.. ağlamak istemiyorum..

Günaydın herkese. . oğlumu bıraktım babanesine. Eşim salonda uyuyordu. Bizde eşimin kardeşinin odasına geçtik orda emzirdim kuzumu.. kv dem bugün gitcek misin kızım. Sorun olmazsa pazar a kadar yani gidene kadar burda kal. Oğlum orda evinizde kalsın tek kalma dedi. Bisey demedim. Halasini çok sever oğlum o daha uyuyordu. Lise son sınıf bugün okula gitmicek mis. Biraz olsun sevindim çünkü beni hiç aramaz o varken.

Evden çıkarken oğlum farketti. Mizirdayan başladı. Sonra AA baba nerde annem bak bakalım dedim oyuncakları salondaydi. Halası tuttu elinden salona girdiler eşim hemen kalktı oğlumu görünce. Bana bakmak için kafasını cevirirken hemen kaçtım. Çıktım .. öyle işte ..

İş yerindeyim en zor süreç başlıyor.. herkese hesap vermek dua edin aglamayayim.. ağlamak istemiyorum..
Ağlama arkadaşım. ..YARAMDAN DEGIL SORANDAN BIKTIM derler...iki gündür okuyorum ve yazmaya elim varmiyor uzuntuden. ..insan neler atlatır neler. ..ben dibe vurdum ötesi yok dediğim günler yaşadım ...aylarca ne usudum ne acıktım. ..uzuntuden 48 kilo verdim. ..ama benim ki ölüm du. ..severken kaybettim....bir nevi sizinki de öyle değil mi?Inanin geçecek bu günler sadece sizisi kalacak. ...Rabbim geçmeyecek acı vermez....kaldiramiyacagimiz yük vermez. ..çok TILSIMLI bir kelimem var hayata karşı. ..Bana güç verir daima; OLABİLİR! ...Bu kelime ye inanirsaniz ve o da bir insan nihayetinde derseniz eşiniz için belki daha geniş bir açıdan bakarsınız olanlara. ...sevgiler yolluyorum size...

Lutfen konu sahibo arastirin ben esinizin kotu bir insan oldugunu dusunmuyorum ve bunu inananrak butun kalbimle soyluyorum

Bu konuya ilk defa yorum yapiyorum.bu adam sizi seviyor.sizden ve oglundan ayrilmak istemiyor ama sakladigi gizledigi birseyler var ailesi de biliyor olabilir ondan rahat da olabilirler.asil sebebin ne oldugunu ogrenmeden aklinda hep bi soru isareti kalacak gitmeyi ertele ne oldugunu ogren.

Keske 3.ncu kisilerle hemen paylasmasaydiniz bu durumu. Belki gelip gecicidit depresyon gibi bir durumda olabilir.
Böyle bi durum depresyon olabikiyor mu dalga geçmiyorum yanlış anlamayın ciddi soruyorum erkeklerde böyle depresyon olabiliyor mu öğrenmek için soruyorum ....

kac gundur okuyorum konuyu cok uzuldum agladim rabbim sana dayanma gucu versin
ben senin yerinde olsam dayanamazdim heralde
senin kadar dik duramazdim insallh oglunla ileride guzel bi hayatin olur bu gunleri unutursun

Ben adamın bazı arkadaşların dediği gibi bir sıkıntısı olduğunu aslında iyi bir insan olduğunu falan düşünmüyorum boşanırken sorun cikarmasin diye böyle yapıyor başka biri var bence.. yok bir daha evlenmeyecegim falan hikaye eylul işi zora sokmasin bir an önce bitsin yoluma bakiyim derdinde adam. Bıraktığı şeylerin farkında bile değil. Erkekler öyle karmaşık yapıya sahip değiller düz mantik.derdi olsa söylerdi başka bişey olsa onu da söylerdi bence

derdi varsa, depresyondaysa dr a gitsin.
niye boşanıyor?
boşanmak bir tedavi yöntemi mi?
biliyor ki karısı uzak bir şehire gidecek, evladından ayrılacak.
karısını sevmiyor diyelim evladını da mı sevmiyor?
nasıl bu kadar çabuk oldu bittiye getirip gönderiyor evladını?

Lutfen konu sahibo arastirin ben esinizin kotu bir insan oldugunu dusunmuyorum ve bunu inananrak butun kalbimle soyluyorum

Ben de basta oyle düşünüyordum ta ki konu sahibi kocasinin salonda pc oyunu oynagini soyleyene kadar... Yuvası dağılırken karısı mahvolurken o gidip pc oynayabiliyorsa bunun bencillikten baska aciklamasi olamaz. Olgunlasmamis ve ergenlikten çıkamamış bir çocuk sadece...

E Eylulm sen bu adami cok sevmissin
.Belki de ona her seferinde nasil askla baktigini gormus kocan.Demis ki karim bana cok asik napsam da gitmez.Bu yüzden de iyice sacmalamis.Ne olursa olsun esim bana geri doner diyor.Malesef bi iliski de kim daha cok severse o daha cok yuk almis oluyor.Yanlis anlama ben de oyleyim cok asigim esime.Ama inan senin basina gelen benim basima gelse bu kadar metanetli olamazdim.Keske senin cok yakin bir arkadasin olabilseydim.Sana sarilip teselli etmeyi cok isterdim.Bu arada soylemeden gecemeyecegim o telefonla konustugun arkadasini da hayatindan cikar bence.Esinin de artik eve girip cikmasina izin verme.Hakkinda hayirlisi canım benim

Konu sahibinin esinin aldattigina inanmiyorum. Gercekten sevgisi bitmistir. Zaten bundan ote bir aciklama da olamaz. Sevginin olmadigi yerde evlilikleri sürse bile eylul zaten hic mutlu olamaz. Adam kafasinda ve kalbinde bitirmis. Sadece vicdanini rahatlatiyor. Iyi davranmakla. Sanırım evlilik sorumlulugu agir gelmis. Uzun sure evlenecegini de sanmam. Bekar hayati yasar. Zaten olan oluyor Rabbim herseyede dayanma gucu veriyor. Sen cok gencsin. Bunu atlatirsin. Ama cocugun icin haklarini al. Onu da dusunme. Seni sevmeyen istemeyen bir adamla ayni evde olunca daha mi mutlu olacaktin. Boyle dusun. Sana rol yapan seni umursamayan adam bugun bunu yapmasa yarin baska acilar yasatirdi sana. Sadece oglunu ve kendini dusun. Sağlıklısın, işin var, gençsin. Daha ne hersey koca degil bu hayatta. Sen doğruysan duzgunsen gerisini bosver. Insanlarin kalbindeki aci huzne donusur belli bir sure sonra, ama hüzünler hic bitmez. Bunu da kabullenmek gerek zaten. Seni sen yapan da bu huzunler oluyor. Kendine zaman ver. Atlaticaksin. Allah katlanamiyacagi dert vermezmis insana. Sevgilerimle.

Bitti dedi. Boşuna ağlama konuşma bitti geri dönüşü yok ...

Pijama aldı deodarant parfüm dış fırçasını şarj aletini bı poşete koyup gitti... Gözünden çıkarmış konuşmaya çalıştım sus dedi konusturtmadi halbuki ben ne düşünmüştüm aptal pencerede karsiladigim kocamı yabancı bir adam gibi yine kucağımda oğlumla pencereden uğurladık.. bide kaldırdı kafasini bize baktı.. arabayı bıraktım babam alcak dedi. En kısa sürede hayatımı düzene sokucam dedi giderken annem kız kardeşime de söylemiş onunla konuştuk az önce aradı .. kahrolmus sesinden belli herkesi üzdüm
canım adam . diş fırçası parfüm gibi kişisel bakım eşyalarını almış. yani perişan olan sensin. başkası değil. keşke yalvarmasaydın diye düşündüm bi an.
çok zor durumun . Allah yardımcın olsun. ama adamın aklında başka bi şey var . ailesini silecek kadar hemde. erken evlenme falan değil sıkıntısı. başka biri var kesinlikle.

niye sürekli başka kadın deyip üzüyorsunuz kadını. varsa bile ne yapabilir, daha çok üzülür. olsa hissederdi bence.
başka kadın olmadan boşanan çok insan gördüm. benim bi arkadaşımda sebepsiz yere boşanmıştı. adam 3 sene sonra görücü usulu evlendi. bazen erkeklere oluyo böyle psikolojik mi bilmiyorum.

O arkadasinizin esi 3 sene sonra gorucu usulu evlenmis olabilir. Bu onun baska bir kadin icin bosanmadigi anlamina gelmezki.
Benim dusuncem bu. Konu sahibi zaten yeteri kadar uzuldu bari bastan butun ihtimallere karsi hazirlikli olsunda ilerde oyle birsey ogrenirse tekrar yikilmasin

Back
X