Eşimle konuşmamız

Günaydın herkese. . oğlumu bıraktım babanesine. Eşim salonda uyuyordu. Bizde eşimin kardeşinin odasına geçtik orda emzirdim kuzumu.. kv dem bugün gitcek misin kızım. Sorun olmazsa pazar a kadar yani gidene kadar burda kal. Oğlum orda evinizde kalsın tek kalma dedi. Bisey demedim. Halasini çok sever oğlum o daha uyuyordu. Lise son sınıf bugün okula gitmicek mis. Biraz olsun sevindim çünkü beni hiç aramaz o varken.

Evden çıkarken oğlum farketti. Mizirdayan başladı. Sonra AA baba nerde annem bak bakalım dedim oyuncakları salondaydi. Halası tuttu elinden salona girdiler eşim hemen kalktı oğlumu görünce. Bana bakmak için kafasını cevirirken hemen kaçtım. Çıktım .. öyle işte ..

İş yerindeyim en zor süreç başlıyor.. herkese hesap vermek dua edin aglamayayim.. ağlamak istemiyorum..
oğluna kv bakıyo anladığım kadarıyla onlar da mı hiçbişey demiyo yavrum kızım diyo da niye böyle olduğunu konuşmuyolar mı anlamıyorum ben nasıl bu kadar kolay olur herşey bi de çocuk varken ağzımı bozmak istemiyorum pazarı bile bekleme bence işten izin al annenlere git ne iş yapıyosun bilmiyorum ama ailenin yanında düzenini kur bence canım kendini yıpratma böyle bi adam sizi asla haketmiyo

hakkınızda hayırlısı olsun.Allah önünüzde yeni kapılar açsın
Belki daha iyi olur sizin için

Şu dunyaya erkek olarak gelecekmişsin.
Konu sahibesi lütfen eşinize hakkınızı helal etmeyeceginizi söyleyin hem de asla.
Yansın içi, aklına gelin sürekli.
Tek laf ama çok şey anlatır.
''Hakkım helal degil ne yaşattıysan bin mislini yaşa ''
Bitti.

yemın ediyorum ağladım bu yazdınızıa umarım hakkını helal etmez.

Ya neden hala konum kapanmiyor Allah kahretsin bide k ndimi aklamaya çalışıyorum @Mune ye mesaj attım kapatır mısınız lütfen
sen neden yalan diyenlere cevap yazıyorsun. bırak inanmayan inanmasın.
belki bi faydamız olur sana. yazar rahatlarsın. inanmayanları yok say.

Bunun altından bi kadın cıkmazsa bende hiçbişey bilmiyorum
Bir adam sevgim bitti deyip ailesini kolayca harcıyosa bebeğini bile gozu gormuyosa ya başka biriyle beraberdir ya da aşıktır sadece ama bi kadın var yuzde 90

Kv den de hic bisey demiyor sevgisi bitti nedir ortada hic birsey yokken.Ergenler gibi..sana bitti sevgisi diyelim çocuğa olan sevgisi de kalmamis.o kadar gözü kara..
Ne var acaba işin içinde bilmediğin evinden gittikten sonra hic muhatap olma bu süper zekaliyla sonra yeniden aşık oldum sevgim geri geldi der.
İnsallah cok mutlu olursun.

Günaydın herkese. . oğlumu bıraktım babanesine. Eşim salonda uyuyordu. Bizde eşimin kardeşinin odasına geçtik orda emzirdim kuzumu.. kv dem bugün gitcek misin kızım. Sorun olmazsa pazar a kadar yani gidene kadar burda kal. Oğlum orda evinizde kalsın tek kalma dedi. Bisey demedim. Halasini çok sever oğlum o daha uyuyordu. Lise son sınıf bugün okula gitmicek mis. Biraz olsun sevindim çünkü beni hiç aramaz o varken.

Evden çıkarken oğlum farketti. Mizirdayan başladı. Sonra AA baba nerde annem bak bakalım dedim oyuncakları salondaydi. Halası tuttu elinden salona girdiler eşim hemen kalktı oğlumu görünce. Bana bakmak için kafasını cevirirken hemen kaçtım. Çıktım .. öyle işte ..

İş yerindeyim en zor süreç başlıyor.. herkese hesap vermek dua edin aglamayayim.. ağlamak istemiyorum..

Günaydın E Eylulm
Canım benim ben seni de yaşadıklarını da çok iyi anlıyorum.
Sakin ol arkadaşım.
Allaha sığın canım.
Bizim en büyük dostumuz o,inan bana.
Eşinin sevgisinin bittiğine inanmıyorum,büyük ihtimalle depresyonda kendisi.
Arada kavga,gürültü,soğukluk olmadan niye bitsin ki sevgisi?
Sen sakin ol,bakalım Mevlam ne eylerse güzel eyler.

canım benim. iyi yapmışsın. eşin seni kaybetmenin korkusunu yaşasın. eğer s ürekli yalvarırsan bu korkuyu yaşamaz . daha çok boşanmaya inat eder.

üstlerinden de ağlamaktan çekinme. ağlamak kötü bi şey değil . ne hissediyorsan yap. ağla . bence ağlamak ayıp değil. inşallah hayat sizin için çok güzel olsun. Rabbim yardımcın olsun. senin gibi güzel yürekli birine bunu nasıl yapar . Allah şaşırtmasın .

nasipte varsa öğretmenliği de okur bitirirsin. kim demiş yapamazsın. yaparsın elhamdülillah

İki gündür buraya seni merak ettiğim için giriyorum canım çok üzüldüm bana bitmiycekmis gibi geliyor ,hayatında başkasımi olmalı illa sevgisinin bitmesi için ?bence hayır

Sen hicmi fark etmedin davranışlarından beğenmediği huyların vardır onları tolere etmeni istemiştir belki umursamadın ,belkide kendini bakamadın is ,ev çocuk derken saldın ? Bunlari düşündünmü hic

Bak ben eşimle 5 yıl çıktım 1 yıllık evliyiz 3 aylık kızım var ,evde ikimizden başka da kimse yok bazen duş a istediğimiz zaman giremiyoruz ,temizliği mi istediğimde yapamiyorum ,kişisel bakim çok onemli 2,3 gün duş almadi diye dişlerini fırçalamadan yattı yatağa ,ben söylemeden ev isine yardim etmedi diye ,ondan soğuyordum neredeyse ,hani senin için önmli olmayan onun için olabilir canım

Git bugün bir kuaföre kendini tepeden tırnağa bakıma sok ,sende kimsin hayat devam ediyor deve göster bunu ,inan sanada iyi gelicek

eşin çok pişman olacak kapında bekleyecek. Ama o döndüğünde sen güçlenmiş, toparlanmış olacaksın ve istemeyeceksin. Umarım her şey gönlünce olur sen ve evladın için.

Canım dünden beri okuyorum. Allah yardımcın olsun. Her şerde bir hayır vardırüzülme. Senin gibi naif bir kadın o meslekte nasıl dayanıyor umarım öğretmenliği bitirir KPSS'yi de geçer atanırsın sınıf öğretmenliği sanki daha senin gibi şevkatli insanlar için. Kocan duyarsız biri gibi yoksa malı mülkü düşünmez pisleşirim gibi konuşmazdı. Oğlunu hayırlı bir evlat olarak yetiştireceksin bundan eminim ama kendini de düşün bu süreçte yıpranma.

yemın ediyorum ağladım bu yazdınızıa umarım hakkını helal etmez.
Ağlamayın lütfen değmez bu tip kişiler için diyecegim ama aglıyor insan.

Ben helal edemezdim gerçekten

Düşünsenize baba evinden gelinlikle çıkıp, mutlu huzurlu bir yuva hayali ile bilmedigin bir hayatın ortasına atıyorsun kendini.

Oluyorsun da mutlu hatta bir çocukta ekleniyor bu mutluluguna.

İyi günde kötü günde diyorsun.

Kötü günler de geliyor kimi zaman ama sabrediyorsun, seviyorsunya bir de çocuk(ların) varsa kişi sayısına göre bölünüp çogalmaya çalışıyorsun yetebilmek için.

Sonra...

Gün geliyor ''ben sıkıldım, sevgim bitti, ayrılalım ''

Sebebini bile dogru düzgün açıklamıyor sana..

Teori üretiyorsun..

-Acaba hasta mı ?

Ulan gebereksen bile en azından yanında olayım evladımla birlikte ben iyi gün dostu muydum, karı koca degil miydik biz ?

-Acaba başka kadın mı var ?

Bunu da yüzüme söyleyemecek kadar erkek degilse eger kimseyi sevmesin bu adam kardeşim, her sevdigi insan bir gün ölmeye mahkum çünkü..Katil bu adam ! seviyorum dedigi evladının sevgisi bile onun başka bir kadına meyletmesine engel olamamışsa s.... öyle sevgiye, atsınlar içeri, müebbet versinler..

Duygu katili olmanın cezası yoktu ama degil mi ?

-Acaba yüklü miktarda borç altında mı ?

Peki bana borçlu oldugu bir hayattan daha mı fazlaydı meblağ ?

Bla bla bla uzer gider liste..

Teori üretmeye görsün insan öyle şeyler kurarki o kafada kırk yıllık senaristlere taş çıkarır.

İşte tam da bu sebebten etmem hakkımı helal..

Bana ne yaşattıysa bin mislini yaşasın isterim..

Kolay mı öyle beni bir evladımla bu hayatta bir başına bırakıp bekâr hayatı yaşamak ?

ALLAH sorar..

Yarına kalır ama yanına kalmaz.

Sorsun Allahım eylulun kocasındanda benim kindende bizim içimizi yakanın ciğeri yansın 2 ufak cocukla beni ortada bıraktı bnm koca musvettesi ben ona hayatımı verdim kalbimi ona oyuncak etti oynadı canı sıkılınca attı koseye şimdi yeni oyuncağıyla meşgul olsa gerek
Gençliğimi en güzel yaşlarımı yıllarımı harcadı şimdi yeniden doğmuş gibi bekar takılıyo bu hakmı Allahtan
Ben ne yaptım Allahımda niye bu kadar kötü kader yazdın bana

Düşünsenize baba evinden gelinlikle çıkıp, mutlu huzurlu bir yuva hayali ile bilmedigin bir hayatın ortasına atıyorsun kendini.

Kötü günler de geliyor kimi zaman ama sabrediyorsun, seviyorsunya bir de çocuk(ların) varsa kişi sayısına göre bölünüp çogalmaya çalışıyorsun yetebilmek için.

Sonra...

Teori üretiyorsun..

-Acaba hasta mı ?

Ulan gebereksen bile en azından yanında olayım evladımla birlikte ben iyi gün dostu muydum, karı koca degil miydik biz ?

Bunu da yüzüme söyleyemecek kadar erkek degilse eger kimseyi sevmesin bu adam kardeşim, her sevdigi insan bir gün ölmeye mahkum çünkü..Katil bu adam ! seviyorum dedigi evladının sevgisi bile onun başka bir kadına meyletmesine engel olamamışsa s.... öyle sevgiye, atsınlar içeri, müebbet versinler..

Teori üretmeye görsün insan öyle şeyler kurarki o kafada kırk yıllık senaristlere taş çıkarır.

Kolay mı öyle beni bir evladımla bu hayatta bir başına bırakıp bekâr hayatı yaşamak ?

ALLAH sorar..

çok güzel yazıp anlatmışsınız ,

birde şuna takılıyorum ( bende bir anneyim bu arada ) bu çocuklar neden boşanırken annelrın üzerine yük olarak kalıyor baba bekar başına keyfine bakıyor kadın çocuklarım çocuklarım derdinde , hayatını zindan ediyor yıllar geçiyor adam hayatını yaşamış bir gun çocugunun karşına çıkıp ben senın babanım , ne babası iskele babası olursun sen sadece ,

çocukta hopplaaa bu benım babam tabiki görmek için senden izinmi alacam boşanırken babamı sordun deyip çıkıyor anneye ,
o yıllar işte ozaman o kadına koyuyor,

Sabah konunuzu okudum gerçekten çok derinden etkilendim kendimi sizin yerinize koydum. En içten dualarımla Allah yardımcının olsun güçlü olmaya çalışın..

Sonra...

Teori üretiyorsun..

-Acaba hasta mı ?

ALLAH sorar..

Allah sorar , insan evladına kıyamazken, Allah kuluna bu yapılanları bırakacak mı
Sorsun Allahım eylulun kocasındanda benim kindende bizim içimizi yakanın ciğeri yansın 2 ufak cocukla beni ortada bıraktı bnm koca musvettesi ben ona hayatımı verdim kalbimi ona oyuncak etti oynadı canı sıkılınca attı koseye şimdi yeni oyuncağıyla meşgul olsa gerek
Gençliğimi en güzel yaşlarımı yıllarımı harcadı şimdi yeniden doğmuş gibi bekar takılıyo bu hakmı Allahtan
Ben ne yaptım Allahımda niye bu kadar kötü kader yazdın bana
Öyle deme , herkesin imtihanı farklı farklı. Kimi eşinden kimi evladından kimi ana babasından çekiyor, gerçekten dertsiz insan var mı, ben sanmıyorum. İmtihan dünyası.
Allah sağlıkla sınamasın, evladına sağlık versin

dünden beri takip ediyorum. hep dua ediyorum sizin için. bu adamdan bişey olmaz daha size. aklını esince sıkıldım olmuyor diyen adamdan size daha hiiiç bir şey olmaz. sevgi bitti tamam da o çocuğa nolacak..neden onun düzenini bozuyorsun.. canım benim sen hep dik dur. eli ekmek tutan kadınsın. onun sadece sevgisine ihtiyacın vardı onu da senden esirgiyorsa kendi derdine yansın. elbet üzüleceksin.. yuva yıkmak kolay değil ama zamanla kendine geleceksin. o hayatına üzülsün. bu işler oyun değil. olmadı tamam bitti demekle olmaz.. ama gelişmemiş insanlar işte..
kayınvaliden de farklı tepki vermeliydi bence.. üzüldüm ağladım olmaz bu işler. bi kualğını çekmek lazımdı.
sen hep dik duracaksın. oğlunla zor ama güzel bir hayatın olacak.. emin ol!

Back
X