Evettt...
Yine geldi o kisi.. yabancı kisi.. soğumuş bir kişi..
Valizini hazırladı. Yarın yine il dışı görevi var. 2 günlük. Asıl baklayi ağzından çıkardı. Açık açık sordum. Ben seni asla aldatmadım. Asla dedi biliyorum dedim.
En can yakıcı yer.. ya o hep göz önünde takım elbiseli ve kalabalık üst düzey bir yerde çalışıyor .. ben hep bayanların olduğu yerdeydim. bana kaç mektup geldi biliyor musun .. yuzlerce numara beni ara diyenler. Ama ben bı kez bile açıp bakmadım dedi y. .İçim çok kötü oldu be.. vicdansız
Etkilendim diyemedi ama ben dedim. Hayır dedi ama etkilenmiş işte. Ben artık free bı adamım bundan sonrasını bilemem dedi .. hale bak . Haklı da. Bu böyle mı söylenir be adam. İçimi dagladi ama bı nebze de olsa gerçeği öğrendim. Oh .
Çok şey var içimde şuan da bana yakışmaz kızlar .. gelgit neye uğradığımi sapittim ama bunu başkasına da söylemem böyle böyle olmuş diye. Artık daha da güçlüyüm en azından sebebini biliyorum valizini aldı gitti. Yine de Allah a emanet ol dedim .. dedim de bu yaptığı ahhh.. bı an önce gitsem .. herkes rahatlasin..
Allah akıl fikir versin Free ye ne diyim. Ben gelene kadar hallet herşeyi dedim. Ben caliscam senin gibi izinde olmucam dedi . Bende ben çocuğuma annelik yapicam Free değilim ya dedim. Sustu.. sussun artık . Yatiyorum kızlar sabah okurum. Sizde rahat uyuyun bosverin ..
Tek isteğim oğlumla bana dua edin hayırlı kapılar açılsın önümüze bundan sonra güzel olsun