- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Çalışmak mesele değil ama bu tür bi iş değil gece çalışamam oğlumu en azından akşamları görmek istiyorum gece evimde uyumak istiyorumKendisi gitsin calissin, cidden nefret ediyorum bu cins erkeklerden
Borcumuz var o yüzden istiyorGeçinmekte zorlandığınız için mi sizin çalışmanızı istiyor ? Kendisi de çalışıyor mu?
Bu işi istemiyorum bir iş buldum çay yapıp yemek dağıtacağım sabah 8 akşam 6 1200 tl maaş ama eşim o işi istemiyorÇalışmanız gerekiyormu maddi olarak? İhtiyaç varsa daha olurlu çalışma saatleri olan yerler bakın o nasıl bi vardiya öyle çocuklu kadına? Hemde istemiyorken!
Dayatma yapılarak çalıştırılan yada çalıştırılmayan kadınlara üzülüyorum. Allah akıl fikir versin bu erkeklere.
Vardiya lı bi işe dayanamamTamam deyip görüşmeye gidip, sorulan sorulara abuk subuk cevaplar vererek işe alınmamanızı sağlayabilirdiniz. Top sizden çıkmış olurdu.
Maddi olarak ihtiyacınız varsa eşinizi haklı bulurum.
O da çalışıyormuş, hayat ve geçim müşterekse, ihtiyaç da varsa sağlığı bir kenara koyuyorum ama psikolojim iyi değil, babaanneye bırakmak istemiyorum gibi söylemler bence makul değil.
Ha vardiya olayı zor olur, o ayrı.
Eger bu yuzden calışmak istemiyor ve eşinize de düzgünce açıkladıysanız çok itici bi tavır eşinizin yaptığı. Gerçi çalışmak zorundasın lafı her türlü itici bence.Çalışmak mesele değil ama bu tür bi iş değil gece çalışamam oğlumu en azından akşamları görmek istiyorum gece evimde uyumak istiyorum
Neden istemiyormuş ?Bu işi istemiyorum bir iş buldum çay yapıp yemek dağıtacağım sabah 8 akşam 6 1200 tl maaş ama eşim o işi istemiyor
Ona çok kırıldım dün gece oğlum babaannesinde kaldı ben de geceleri çok korkarım bunu biliyor gel diye çağırdım ama gelmediEger bu yuzden calışmak istemiyor ve eşinize de düzgünce açıkladıysanız çok itici bi tavır eşinizin yaptığı. Gerçi çalışmak zorundasın lafı her türlü itici bence.
Neden?Bu işi istemiyorum bir iş buldum çay yapıp yemek dağıtacağım sabah 8 akşam 6 1200 tl maaş ama eşim o işi istemiyor
YapamazmışımNeden istemiyormuş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?