- 16 Şubat 2017
- 317
- 168
- 33
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Dün eşim saat 11 gibi annesine gitti bende oğlanı da götür bende temizlik yapayım biraz dedim tamam dedi gittiler
Akşam 5 gibi geldi oğlum tutturmuş kalacağım diye eşimde annesine durmazsa arkadan getirirsiniz demiş
Bana kalsın bizde akşam film falan izler biraz dışarda gezeriz dedi tamam dedim
Sonra sana iş buldum dedi
1600 tl alacaksın
1hafta sabah 8 akşam 4
1 hafta akşam 4 gece 11
1 hafta gece 12 sabah 8 çalışacakmışsın dedi
Otomotiv sektöründe sanayide fabrika da çalışacakmışım
Ben de istemiyorum dedim iş yerinden aradılar az bir iş var diye bana giderken en fazla 2 saate gelirim dedi
Giderken işe girmek zorundasın dedi
Bana yarın babam seni görüşmeye götürecek diye mesaj attı
Bende istemiyorum diye mesaj attım
Telefonda tartıştık ve gece gelmedi
Bugünde hiç aramadı mesajda atmadı
Bu işi istemiyorum çünkü sağlığım da psikolojimde iyi değil ayrıca kayınvalide me çocuğumu bırakmak istemiyorum
Ne yapacağımı şaşırdım
Hadi ordan ne olacakmis o cocuk ne gunduz ne aksam belli bir hafta alisacak hop ote hafta tekrar duzeni degisecek bir hafta hic gormeyecek sizi neredeyse sabah 8 aksam 6is bul calisayim yada ayni emrivakide devam et onuda calismayayim surunuruz tercih senin evede ister gel ister gelme sen bilirsin istersen bosanmaya kadar gider bu is der cekilirim kenaraİstemediğimi defalarca söyledim hatta sinir den ağladım ama cevap bile vermedi
Malesef yokOlayın bir de perde arkası var gibi geliyor bana..
Tek tek yazamıyorum kusura bakmayın annemlerdeyim kız kardeşim sözlendi bugün ama eşim gelmedi ve hala konuşmadık bu gece annemlerde kalacağım
üstelik kocası parayı eve değil ele yediren cinslerdenmiş. o yüzden borçlanmış.Önce evden git sonra kardeşin sözüne gelme,millet sormuştur Tabi,nr yapmaya çalışıyo bu adam yaa etek giysin o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?