Eşimle konuşmuyoruz

Borcunuz ödenene kadar idare edemez misiniz? Emrivaki olması doğru değil ama belli ki eşiniz de çok zor durumda kalmış...

Sırf böyle davrandığı için bile çalışmak istemez insan.
Sana güvenerek mi borç yapmış. Bu tarz adamlara uyuz oluyorum.
Taviz vermeyin. Kesinlikle haklısınız! Nerede mutluysanız orada çalışmalısınız bu sizin kişisel en büyük hakkınız.

İstemediğimi defalarca söyledim hatta sinir den ağladım ama cevap bile vermedi
Hadi ordan ne olacakmis o cocuk ne gunduz ne aksam belli bir hafta alisacak hop ote hafta tekrar duzeni degisecek bir hafta hic gormeyecek sizi neredeyse sabah 8 aksam 6is bul calisayim yada ayni emrivakide devam et onuda calismayayim surunuruz tercih senin evede ister gel ister gelme sen bilirsin istersen bosanmaya kadar gider bu is der cekilirim kenara
Ay sinir oluyorum soyle odunlara ya

Evet hayat musterek kadin calismali ama cocuklu kadina sanayide 3vardiya is birde zorlama emrivaki nedir ya borc ne borcu merak ettim

Çok mu borcunuz var. Çaresizlikten mi böyle yapıyor. Hoş hiçbir şekilde böyle zorlamaya hakkı yok ama. Bu zihniyette ki bir adam bu işte çalışmazsanız size dünyayı zindan eder.

Sabahı akşami belli bir iş olsa hadi neyse ama bu tür vardiyalı işler evli insana göre pek değil.
Sağlığım ve psikolojim çalışmaya müsait değil diyorsunuz belki eşiniz size iyi grlir kafanız dağılır diye buldu ama tarzı da yanlış. Bence eşiniz eve geldiğinde sakince konuşsanız olmaz mı durumunuzu yüz yüze konuşun anlatın. Böyle kestirip atmasın

Tek tek yazamıyorum kusura bakmayın annemlerdeyim kız kardeşim sözlendi bugün ama eşim gelmedi ve hala konuşmadık bu gece annemlerde kalacağım

Bu da karisini zorla çalıştırmaya çalışan erkek igrencligi.
Hayat müşterek evet ama bu kadın da evde yan gelip yatmiyor. Karisi da çalıştığı halde evde yemek yapmaya, sofra toplamaya,çocuğun ihtiyaçlarını karşılamaya, gece gerekirse kalkip mamasini hazirlayip yedirmeye, ev temizligine, camasira,ütüye ve bunun gibi sayamadığım tüm işlere ortak yardim etmeyen bir erkek de hayat müşterek sen de çalışacaksın ben de zırvalığı yapmasın. Türkiye de maalesef çoğu erkek böyle hem iş sahibi kadın olsun hem de tüm evden o sorumlu olsun diye düşünüyor.
Ayrıca vardiyalı çalışmak çocukla zaten olacak iş değil.

Bir anne için vardiyalı çalışmak bana hiç uygun gelmedi, bunun teklif edilmesi bile tuhafıma gitti benim, benimki olsa hayatta müsade etmez

Sizi kışkırtmak değil niyetim ancak bu şekilde ağır şartlara sahip işte çalışmaya zorlanmak büyük zorbalık ve eğer bu şartlarda calisabiliyirsaniz size bu şiddeti gösteren adamla evli kalmanın manası yok.
Şiddet bu tam anlamıyla evet en ağırlarından.

Üstelik sizin bulduğunuz işi de begenmeyerek kendi bulduğu işe zorluyor.

Sonuna kadar kabul etmeyin. Borç ödemek için ya sizin sartlarinizi kabul etsin ya da terk edilmeye hazır olsun.

Hiç böyle bişey duymadım küçük çocuğu olan kadın vardiyalı falan çalışamaz,bulduğun iş gayet makul, ona kesin ailesi akıl verdi burda 500 daha fazla alacak bak çocuğada gece biz bakarız demişlerdir,Allah'lım küçük hesaplar yapanların ayaklarına dola o hesapları

Tek tek yazamıyorum kusura bakmayın annemlerdeyim kız kardeşim sözlendi bugün ama eşim gelmedi ve hala konuşmadık bu gece annemlerde kalacağım

Önce evden git sonra kardeşin sözüne gelme,millet sormuştur Tabi,nr yapmaya çalışıyo bu adam yaa etek giysin o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…