Eşimle konuşmuyoruz

Sizin bulduğunuz işi neden istemiyor.400 tl fark olduğu için mi?
Bir anne için vardiyalı işte dayatmak nedir..
Açıklamanızı yaparak kesin bir dille reddedin kararlılığınızı görsün.

Otomotiv fabrikasında vardiyada çalışacağını düşündüğü biri ( eminimki evde temizlik yemek çocuk bakımı film sizde olacak aynı zamanda) dağları deler.

Bırak evede gelmezse gelmesin. Siz size uygun işi bulun. Paraysa para, ne istiyo daha!!

Sizin bulduğunuz işi neden istemiyor.400 tl fark olduğu için mi?
Bir anne için vardiyalı işte dayatmak nedir..
Açıklamanızı yaparak kesin bir dille reddedin kararlılığınızı görsün.
İstemediğimi defalarca söyledim hatta sinir den ağladım ama cevap bile vermedi

Çocuğu da özellikle bırakmış

Gece annemlerde kalır demek için

Yalnız makul işi beğenmeyip vardiyalı işe git demesinin sebebini bulmak lazım
Aradaki 400-500 lira farktır.

Kadınlar eşşek nede olsa, her yükü yükleseler hepsinin altından kalkar.

Bugün çok sinirliyim galiba herşey aşırı sinirlendiriyo beni.

Çalışmayı istemiyorsan seni zorlayamaz nasıl bir insan bu ya

Konusmamasi daha hayirli gibi bosver. Güzellikle olcak isi tehditle yaptircak akli sira.

Kadınin kendini sosyal ve kültürel ortamda gelistirebilmesi icin ben de calismasindan yanayim ama bu ülkede kadin nie evlenio aklim hayalim almio. Evde calis cocuga bak yemek utu bulasik temizlik işe de git para kazan. Eee niye evlenio hepsini tek basina yapabiliosa?

Esinizin kafasina birseymi dustu?? Kadinlari robot zanneden klasik erkek tipi esiniz. Kadin is yapsin yemek yapsin cocuk baksin, eve para getirsin... Sakin kabul etmeyin! Siz sonuna kadar haklisiniz. Birde utanmadan vardiyali is bulmus, utanmadan birde zorluyor pesssss

Çalişmak gibi zorunlulugunuz zaten yok ama madem maddi anlamda calismaniz lazim neden eşiniz gece de calismaniz gereken bir iş icin israrci onu anlamadim.
Calisacak olan sizsiniz karar vermek sizin hakkiniz. Eve gelmemesi de tuhaf.. Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…