- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
İnsan umursamadığı herşeyin galibir bu sözü unutmayacağımDik durarak, herşeye ağlamayarak. Sözlerini, kırıldığın noktaları saygı çerçevesinde söyleyerek... Sana yapılanı kendisine yaparak, sana hissettirdiğini kendisine hissettirerek.
Sen de düşünülmeyi hak ediyorsun. Çok naifsin, eşinin bunu kullanmasına izin verme. Bırak biraz da o düşünsün seni.
Senin yaptıkların yanlış değil, sen hep iyi olalım diye uğraşıyorsun ama bu tek taraflı birşey değil. Düşünen hep sen olursan, böyle kırılan ağlayan da hep sen olursun.
Tavrını koy asla konuşma, bırak o gelsin konuşmaya çalışsın. Hatasını anlasın
Evet bu tam paşazade ben sinirlenince ağlayan biriyim hemen gözyaşım ucunda ağlaya ağlaya içerliyorum hepYeni evlisiniz aşk evliliği yaptığınız da belli ama bazı konularda asla kendinizden taviz vermeyin ve eşiniz kendi kendine tribe girdiğinde de üstüne düşüp havalara girmesine neden olmayın.
Bazıları şımarık çocuk gibidir, ister ki her dediği olsun herkes etrafında pervane olsun, o ailesinin biricik oğluysa siz de ailenizin biricik kızısınız.
Ağlamayın da, kendi iyiliğiniz için kırılganlığınızı da biraz törpülemeye çalışın, lafı geldiğinde çat çat konuşmaktan da çekinmeyin, sonra paşazade oluveriyor bazı erkekler.
Kavga etmen lazım aslında ama tavsiye değildir.Ne yapmam lazım
Farazi konuşuyorum tabii. Her halükarda eşinizle çözmeniz gereken bir sorun. Evliliğin ilk zamanlarında sürtüşmeler küslükler normal. Önemli olan bunların nasıl aşıldığı. Halı altına süpürürseniz eşiniz istediği gibi at koşturur. Sorunların çoğu iletişim problemlerinden dolayı çözülmüyor.Sanmıyorum ama ailesinden yanlış birşey hiç görmedim insanoğlu çiğ süt emmiş asla olmazda diyemiyorum
Ahh MuneHayır sayılmaz, evlilikte bazı şeyler sakinlikle çözülür, misal ailenize gitme konusunda size direkt gitme dememiş ama döndüğünüzde triplere girmiş, içten içe gitmenizi istemiyor ama direkt de söylemiyor, siz sabah tartışırsanız haklıyken haksız duruma düşürür sizi, sana gitme demedim ki der, bir de üste çıkacak bir sürü laf sıralar siz kendinizi eşime haksızlık yaptım derken bulursunuz, bir güzel de özür dilettirir kendinden, bazı erkekler çok uyanıktır sessizce psikolojik baskıyla götürür işini.
Siz sabah gelince günaydın deyin, normal davranıp normal konuşun ammaaa uygun bir anda ağlamadan sinirlenmeden sakince konuşmak şartıyla hayatım annemlerden döndüğümde yüzün biraz asıktı bir şey mi oldu diye sorun, bakalım sözü sizin aileye getirecek mi?
Annenlere gidiyorsun vs gibi ağzında ailenizi gevelerse, anne babaların hakkı ödenmez, sen annene gitmesen ne kadar kırılır üzülür kadın, ben de anneme gitmesem üzülür, annelerimizin hakkını ödeyemeyiz, evlat olarak onları ziyaret edip gönüllerini hoş tutmak vazifemiz deyin, o mesajı alır zaten
Asla da ailenize gitmemek gibi bir şey yapmayın, gitmemeniz demek onun istediğini yapmak demek, aksine istediğiniz zaman gidin, zamanla istese de istemese de alışacak.
Valla ben bu konuyu açmasam onuda diyemez aşkım akşam ne yemeği yapayım derdim hiç birşey olmamış gibi ama en azından şuan haklı olduğumu tamamıyla biliyorumAhh Munebu ne sabır bu ne tevazu vallahi ben hiç yapamam bunları. Ben eşimin bir hatasını görsem düşman kesiliyorum taa ki gönlümü alana kadar, nerde kaldı ki suçlu olan eşime gidip hayatım akşam annemlerden dönünce suratın asıktı sebebini öğrenebilir miyim diyeyim
Aynen öyle.İnsan umursamadığı herşeyin galibir bu sözü unutmayacağımteşekkür ederim
Umursamaz davranıyorum o zaman ablalarım kız kardeşlerim güzelleirmAynen öyle.
İnsan umursamadığı her şeyin galibidir.
Ahh canımValla ben bu konuyu açmasam onuda diyemez aşkım akşam ne yemeği yapayım derdim hiç birşey olmamış gibi ama en azından şuan haklı olduğumu tamamıyla biliyorum
Yakın olduğumuzu bilsem koş gel diyicem gözlerim dolu dolu şuanAhh canım
Gerçekten böyle seni küçük bir bebek gibi sımsıkı sarasım geldi. Nasıl naifsin öyle sen
Peki deneyeceğim umarım başarırım
Bazı erkeklere sağ gösterip sol vuracaksın, konu sahibesi naif, kırılgan ve kırılınca ağlayan biri, eşi pohpohlanmış bir paşazade, kızcağız tartışsa ya ağlayacak veya eşi lafı döndürüp dolandırıp öyle bir hale getirecek ki kız suçlu çıkacak zira benim üyeden aldığım hissiyat kavga ederse doğru sözleri söylerek kendini savunamayacak, ağlayıp odasına gidecek kafasında kavgayı kurup kurup keşke şöyle söyleseydim diyecek, paşazade koca da nasılsa ben iki tavır yaparım, o da biraz ağlar ama sonra her şey istediğim gibi olur deyip sessiz direnişe devam edecek yapıda, direkt bir şey de söylemiyor uyanık, bu sebeple en güzeli kavga etmeden sakince konuşması, konuşamadığı yerde de tavrıyla tepki koyması, misal annesine gitmek istediğinde öptüm ben gidiyorum deyip gidecek, döndüğünde de adamın suratı mahkeme duvarı gibiyse kendi kendini yiyip ağlamak yerine yapacak bir kahve höpürdeterek içecek.Ahh Munebu ne sabır bu ne tevazu vallahi ben hiç yapamam bunları. Ben eşimin bir hatasını görsem düşman kesiliyorum taa ki gönlümü alana kadar, nerde kaldı ki suçlu olan eşime gidip hayatım akşam annemlerden dönünce suratın asıktı sebebini öğrenebilir miyim diyeyim
Ah Firdevs Yöreoğlu, harikasınBaşarırsın kız bence senin bolca Firdevs Hanım izlemen gerek. Bir video bırakıyorum izle ve uygula
Hemen öğretiyorum size.Ahh şu kendime dert edeceğime o dert etsin bir diyebilsem neleri başarıcam da
Başarırsın kız bence senin bolca Firdevs Hanım izlemen gerek. Bir video bırakıyorum izle ve uygula
Bence sizin asil probleminiz bu. Bu kendinizi ifade edememenize cozum bulmaya calisin. Size iyi gelen bi psikolog olur, kitaplar youtub videolari olur. Benim de buradan ogrendigim bir isim oldu tulay kok, mutfakta is yaparken onun videolarini acar oldum.Ben o kadar içli biriyim ki nasılsın davranacağımı bilemiyorum ağlıyorum resmen
Çok minnoşsun abla. Böyle hödük herife yemek hazırlamak bile çok. Yesin peynir ekmekBenim aileme 10 gidelim senin aileni yılda 1 görelimci erkek modeli olma ihtimali yüksek, böyle bir erkeğe en güzel cevap hiç gel vb demeden ben annemlere gidiyorum yemeğin hazır öptüm baaay deyip anneye gitmek.
Gelmezse gelmesin, surat asarsa da duvarlara surat assın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?