Eşimle kronik kavgalarimiz

Tanımadan etmeden, çocluğa çocuğa karışıp sonra da şikayet ediyorsunuz.8 yaşındakini anladık da 2 yaşında ikizler ne oluyor ? 30 küsür yaşında adama neyin taktiğini verelim size.atı alan üsküdarı geçmiş.bile bile bu adamdan bir sürü çocuk yapmışsıniz.ne diyelim şimdi ? Bu yaştan sonra kimse değişmez.çok zorluyorsa ayrılın.

Konulariniza baktim daha once bosanma konusu acmissiniz. Cift terapisi dusunmez misiniz?
Boşanma konusu açıp bebek yapanlarda bugün sonra burada sevgili bulamadim diyenlere erkek delisi diyorlar .şu iki yaşında bebeklerin affi yok valla.o yüzden bu kadar sert yorumlar aliyor konu sahibi.

Eee kız yatakta işe yarıyordur belki.en önemlisi de o zaten.yoksa neden çekilsin şu odunlar.naif kadın olacağız ya kimse itiraf etmez.niye rahatlarını bozsunlar evlenip.bir seks uğruna nelere katlanılıyor

Eee kız yatakta işe yarıyordur belki.en önemlisi de o zaten.yoksa neden çekilsin şu odunlar.naif kadın olacağız ya kimse itiraf etmez.niye rahatlarını bozsunlar evlenip.bir seks uğruna nelere katlanılıyor
Ne alakası var ayol? Herif boşansa her çocuğa 1000 er tl nafaka verip kendi 1+0 bekar evinde sabah yatacak akşam yatacak, kadın 3 çocukla uğraş dur. Şimdi en azından aynı evde birkaç işe yarıyodur.

Ne alakası var ayol? Herif boşansa her çocuğa 1000 er tl nafaka verip kendi 1+0 bekar evinde sabah yatacak akşam yatacak, kadın 3 çocukla uğraş dur. Şimdi en azından aynı evde birkaç işe yarıyodur.
Seks evliliğin yapı taşıdır, büyük kısmı sekstir diye diye bu forumda dilinizde tüy bitiyor.nasıl alakası yok . Bu arada acaba sevişmeye de üşeniyor mu ? Ayda yılda bir seks yaparak da hamile kalıniyor sonuçta.

8 yaşındaki oğlunuza üzüldüm.. aynı yaşlarda yeğenim var anlayabiliyorum onun hislerini, heveslerini.. yazık böyle bi babaya sahip olduğu için. Ama sanıyorum ki bu adam son iki yılda böyle olmadı üstüne bide ikizlerin olması.. onlarda bi tarafı eksik büyüyecekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…