Eşimle küstük aramadı bile

talimterbiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
272
1
26
Ankara
Evleneli nerdeyse bir buçuk yıl oldu. İlk evlendiğimizde kendi evimizde ailelerden uzak yaşıyorduk. Kredi çekip ev bile almıştık. Eşimin babası hastalandı, annesi de eşinden dolayı panik atak gibi birşey oldu. Buradaki bütün düzenimizi bozduk, evi sattık onların olduğu ile gittik. Ailesi bulunduğumuz ilin köyünde oturuyor. Eşim burada bir arkadaşıyla ortak işyeri açtılar. Burada çevresi geniş olduğu işleri iyi gidiyor. Ben tayin yaptırdım burada bir kurumda memurum. Ben çok isteyerek taşınmadım ama eşimi kırmak istemedim. Eşimin ailesi benim için bir şey ifade etmiyor çünkü evlenmemizi istemediler zaten hiçbirşey güzel başlamadı beni hiçbir zaman kabullenmediler. Buna rağmen iki üç günde bir eşimle ailesinin yanında kalıyorum. Bana oğlunun yanında çok iyi davranıyor ama her fırsatta dolaylı yollarla sarfettiği sözlerle beni yıprattı. Kabullenmeme sebebi ise eşimin ilk evliliği ailesi boşanmayı istemediği halde bir yıl sonra boşanmış ve aileler uzaktan akraba aynı köyde yaşıyorlar v.s. asıl sorunumuza geleyim yine ailesinin yanına köye gitmiştik. Eşim arkadaşlarıyla yemeğe dışarı çıkmıştı. Bana yine laf sokmaya başladı. Misafir gelecek diye evi süpürelim dedi. Ben yapayım dedim sonra mutfakta birşeyler hazırladık. Akşama doğru misafirlerin seni görmesi hiç iyi olmayacak falan demeye başladı. Neden dedim gelecek olan kişiler meğer eşimin ilk eşinin annesi babası falan. Sabahtan beri niye söylemiyorsun da akşamın kör vakti nasıl sinirlendim eşim yok. Sen odadan çıkma dedi bana. Gerek yok dedim ben gidiyorum dedim vurdum kapıyı çıktım. üstümde az bir para vardı araba eşimde köy yerinde bir taksiye bindim eve gittim. Eşimi defalarca aradım hep meşgula attı mesaj attım cevap yok. Eve geldim o sinirle ablamı aradım ablam yoktu telefona eniştem çıktı ablamın o gün yapılan bir tetkik vardı doktor ameliyat demiş morali bozuktu. Ben geliyorum dedim. Sabah yola çıkarım diye hazırlandım. Eşim en sonunda aradı eve gelemeyecek kadar sarhoş telefonda tartıştık durup durup sen nasıl bilmediğin insanların arabasına binersin beni rezil ettin diyip durdu. Sarhoş anlamıyor beni ablama gideceğim dedim o evden .ıkarsan bu iş biter dedi. Sabah çıktım gittim. On beş gün oldu ne aradı sordu sanırım bitirdi neler oldugunu bile sormadı. Raporumun bitmesine bir hafta var işe başlamam lazım. Ben de aramadım o da aramadı böyle bir şey oldu ne yapayım bilmiyorum.

hiç mi haber almadın niye aramadı ki

ewet sana akşam oldugunda söylemeleri hiç hoş degil ama gece vakti taksiye atlayıp evden çıkmanda hoş olmamış

keşke eşini bekleseydin seni haklı görecekti sen haklı olacaktın şimdi onların dili uzadı artık bol bol doldurmuşlardır eşini

hazırki konuyu halletmeden bride evden çıkmış gitmişsin eşin gelseydi güzellikle konuşup çıksaydın evden daha iyi olmazmıydı

onu hiç takmamışsın diye baya gurur yapmıştır şimdi inaşşalh düzelir herşey canım

Ne yapmayı düşünüyosun bilmiyorum ama bence ara 15 gün olmuş ne düşündüğünü öğrenir ona göre davranırsın ailesi falan da aramadı mı insan merak eder ne olursa olsun

devlet memuru olunca böyle oluyo ya..evi terkediyosun ama iş için tekrar o şehre dönmek zorundasın. ben olsam aramazdım.saygısızlık yapmışlar sana bir kere..birde eşinin eski eşinin akrabalarıyla halen niye görüşüyolar ki anlayamadım, bitmiş gitmiş,küs olmaları gerekmez mi sonuçta kızlarını boşamış eşin..arama o senin arayacağını biliyor onun için bekliyor...doldurmayla seni boşayacak adamsa zaten boşver şimdi değil sonra başka bir olayda gene doldururlar...raporun bterse git öğretmenevi vs veya arkadaşlarında kal mutlaka..onla hata etmişler sen değil.kaynananın dediğini yapıp evi temizleyip sonrada diğer odada oturup senin dedikodunu etmelerini mi dinleseydin..iyi etmişsin

Sen haklısın yaptıkları hoş değil ama keşke başka odaya geçip otursaydında evden çıkmasaydın..nedeni ise orda durup bekleseydin eşin gelince herşeyi anlatırdın ve sen haklı çıkardın..sen evden çıkmışsın ve kim bilir arkandan kv den eşine neler söylediki eşin seni aramadı..bence sen eşini ara ve herşeyi anlat..eşin çok fazla doldurulmuş bence..raporum bitince gidecelsin mecburen bence gitmeden önce ara ve herşeyi anlat..umarım herşey düzelir..

senin yerinde olsam ben de aynı şeyi yapardım insan o anda bunun sonucunu düşünemez ama bundan sonrası çok önemli eğer ki bu evliliği kurtarmak istiyorsan sanırım araman lazım ama ben olsam aramazdım sanırım tabi uzaktan ne desem boş

15 gün de az değil ya.. Kesin doldurmuşlardır eşini. O da arar mı hiç.. Merakta mı etmiyo bu nasıl iştir..
Kayınvalidenin yaptığı hoş değil.. Sen odadan çıkma bilmem ne diye.. Ama öyle yapsaydın keşke.. Eşin anlattığında da haklı olduğunu gösterirdin. Sonuçta burda eşinin suçu yok. O da bilmiyormuş onların geleceğini zaten dışardaymış.. Olan olmuş.. Şimdi ara dicem eşin şimdi mi aklın başına geldi falan diyip laf sokucak belki.. Aramasan da bi garip.. Valla eşini en iyi sen tanırsın, vereceği tepkileri falan.. İşin zor..

Bir hafta sonra mecbur iş başı yapacağım öğretmenevine falan giderim diye düşündüm. O aramadıkça aramayı düşünmüyorum

Aslında hepimiz böyleyiz.. O aramadan aramam düşüncesi karşı tarafta aynısını söyler.. Bir inat başlar günler geçer gider böyle.. Sonra ele ne geçer; bir hiç.. Konuşmadan uzlaşmak olmaz çünkü.. Bence ara ama hesap sor.. Aramamak kuru bir inat malesef

senin o şehre tekrar döneceğini bildii için aramıyor..
nasıl olsa gelecek diyor ve senden bekliyor..
kv eşini doldurmuş belli
yanlız anlamadığım şu neden hala eski dünürleriyle görüşüyor kv??
eski geliniylede görüşüyormu??
ya ne bilim aklıma kötü kötü şeyler geldi

Ben sürekli alttan aldım ama en sonunda dayanamadım patladım o aramadan aramıyacağım mecbur d,neceğimi düşünüyor ama eve gitmem bir kurum evinde falan kalmayı düşünüyorum

Ben sürekli alttan aldım ama en sonunda dayanamadım patladım o aramadan aramıyacağım mecbur d,neceğimi düşünüyor ama eve gitmem bir kurum evinde falan kalmayı düşünüyorum

bende 1 aydır babamgildeyim benide esim geldim geleli aramadı beni bırak cocugunu bile arayıp sormadı üstüne üstlükde dün kapıma polis yollamıstı cocugu göstermiyor diye sikayet etmiş bence ortada büyük bi sorun yok yinede sen bilirsin akıl vermek gibi olmasında kendin arayabilirsin

nasıl babalar varya 1 ay nasıl dayanır bir baba evladını görmeden
birde polis göndererek babalık taslıyor..

Öfkeyle kalkarsanız sonuçlarına katlanırsınız. Ailesinin yaptığı gerçekten büyük terbiyesizlik ama adamın ne günahı var? Durumdan haberi bile yokken evi terketmişsiniz.

Eski eşinin ailesiyle akrabalıkları olduğu için görüşüyorlarmış mecbur

Keşke en azından eşinizin gelmesini bekleseydiniz, ablanıza gitme kararını verene kadar
şimdi dönün, imkanınız varsa öğretmen evi gibi yerde kalın öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…