Eşimle küstük aramadı bile

ben konunuzu okudum ve maalesef hakliyken, haksiz duruma düsmüssünüz. Esinizin yaptigi da dogru degil ama siz KVye resmen firsat vermissiniz. Bence esinizle iliskinizde bir sorun yoksa esinizi arayin ve iyilikle kirildiginizi anlatin.
Belki adama bambaska seyler anlatildi. Tabi benimkisi sadece bir fikir..

Arayamam o arasın o akşam defalarca aradım açmadı son haftam çarşambadan gitmem lazım iş yerinde bu kadar süre rapor kullanmamı hoş karşılamıyacaklar

senin kayınvalıden arızalımı ne eski dünürle hala görüşüyor .zaten karsı tarafta pek akıllı sayılmazki misafirlige geliyorlar .hani diyorsun ya esimin yanında benle iyi konuşuyor eşim yokken laf sokuyor .e sende yap görsün gününü akıllımı o .sen ara eşini işime göre aradım de napıcam budurumda sole .konu konuyu acar lafı onun ve annesinin yaptıgı yalnış üzerine getir .gece gece taksıye binip gitmektense kalıp onlara meydan okurdun daha iyi olurdu .böle sebepten evlilik bitmez eşin seni suclu buldugu icin aramıyor ola bilir

Evet doğru söylüyorsun ama o an sağlıklı düşünecek durumda değildim. 15 gün nasıl aramaz sesini duymadan bir gün duramam diyen adam

eşinin bir suçu yokmuş ki aslında.daha ne olup bittiğini bile söylemeden evi terk etmişsin.

k.validen çok fenaymış ama..eski dünürleri gelecek diye sana temizlik falan yaptırıp bir de sen içeride dur görünme diyor.ne terbiyesizce laflar bunlar.onlar eski dünürüyse sende yeni gelinlerisin.sanki bilmiyorlar mı eşinin evlendiğini?

eşinle aranız ne olur bilmem ama o kadından uzak dur derim.değişik bir tipleme belli.

sana odadan cıkma dediyinde girseydin mutfaga kapagını kaldırır yemegin de cayında içine tükürseydin kaynananın gözü önünde ortalıgı elinden geldigi kadar pisletseydin sorada girip odanda otururdun .ben öle yapardım acıkcası

Yok artık ya hem eski dünürlerini çağarıyor hemde işleri sana yaptırıyor yüzsüz.. Eşinin bir suçu yok evet ama o da benim eşimi neden bu duruma soktunuz diye size tepki vereceğine ailesine vermeliydi..Tabi ne yaşandığını biliyorsa..

Ben bu evliliğini devamı için ümitli değilim. Adam hem eşinin aramalarına ve mesalarina donmuyor sonrada arayıp bagiriyor. Ilk eşinden de ayrılmış yani uzgunum ama bosanma konusunda sabikali. Bir suru fedakarlikla evlenince ne yazikki kıymetiniz bilinmez aksine kolay kavustugu icin size daha az deger verir. Kişisel gorusum bu kusura bakmayin. Esiniz sizi cok seviyor ayrılmak istemiyor olsa da eger devam edecekseniz de ailesiyle bir daha görüşmek istemediginizi esinize kesin bir dille ifade edin.

Kayınvalidenizin eşinizin eski eşinin anne-babasının gelecegini son anda söylemesi
gerçekten kabul edilemez bence de...

Ben çok farklı bir şeye takıldım.

Madem akrabalar ve evlilik bitse dahi görüşüyorlar ki bence bunda sakınca yok,
(evlatların anlaşamayıp boşanmasının faturası anne-babalarına kesilemez)
ancak neden davet ediyor, zira siz ordasınız,
hadi davet etti neden size son anda söyleyip, geldiklerinde odadan çıkma görünme diyor.

Sakladıkları bir şey mi var?

Açıkçası ben olsaydım bu durumda hemen sorardım neden böyle bir şey söylediğini...
Yeterli açıklama yapamasaydı da gelenlere eski eşin anne-babası olarak degil de,
normal bir misafir olarak bakardım...

Eşinizi defalarca aramışsınız açmamış. Artık o arayıncaya kadar aramayın.
Bunun için sizi 1 kalemde silecek adamdan hayır gelmez...

Son düzenleme:
aradan 15 gün geçmesi kötü olmuş ama bu herşeyin sonu değil.
bence eşine yine de bi mesaj at mail at.
hani sesimi duymadan yaşayamazdın beni çok seviyordun de.
sakinlikle olayın nasıl geliştiğini anlat.
annen beni istemedi baştan bunu biliyorum ve anlamaya çalışıyorum
ama biz artık evlendik
o gün neden beni misafirlerin görmesini istemedi anlayamadım de.
ben buraya gelirken sana haber verdim. ablam ameliyat olacak o nedenle geldim de.

yani biraz alttan al. çünkü eşini seviyorsun.
kv aynı evde yaşamıyorsunuz. bu da büyük bir nimet.
evine döndükten sonra da artık araya mesafeyi koyarsın.
gerekirse kv ile otur konuş durumu anlat.

anne bana eşim yokken laf sokuyorsun o varken iyi davranıyorsun eğer böyle olacaksa
ben onunla gelir onunla çıkar giderim. burada 1 dk durmam de.

tabi önce eşinin kazan
eşin hatalı bu konuda tamamen.
ama sen de çok haklı değilsin çekip giderek. o gün eve gelmesini bekleseydin,
ayılınca konuşsaydın durum daha farklı olurdu.
hakkında hayırlısı olsun canım. dua et. gönlünü ferah tut. seven adam sana döner.

Tavrınızda haklısınız kv niz büyük ayıp etmiş eşinizi de belli ki doldurmus artık ne dediyse sizi aramamıs ama bekleyin elbet arayacaktır,ilk arayan siz olmayın derim.

son anda söyliycek tabi, başta söylese işleri yapmayacağını biliyor,

seni çekemediği, yollamak istediği, sen evdeyken onları çağırmasından belli, dengesiz kadın,

arkadaşım dediğin gibi bencede git öğretmen evine, eşine durumu arayıp anlatmanda fayda görüyorum, eğer mantıklı biriyse sana hak verecektir, yok ama annesi gibiyse işin zor,

Allah yardımcın olsun..

bende keşke o gece evden çıkmasaydın eşini bekleseydin diye düşünüyorum belli ki ailesi eşini dolduruşa getiriyor erkek milletinde de akıl yok zaten hiç düşünemezler15 gün az bir zaman değil.umarım eşin hatasını anlar seni arar canım

o kadar işi ve hazırlığı yaptıktan sonra kaynanamın inadına ben şıkır şıkır giyinir,misafirleri karşılar ve bir güzel hizmet ederdim ki cümle alem insanlık görsün

bende olsam senin yaptığını yapar kv evinden çeker giderdim, keşke ablana gitmek için eşinle düzgünce konuşmayı sorununuz halletmeyi bekleseydin, adam sarhoş kafayla seni anlamamış tartışmadan dolayı evi terkettiğini sanmış sanırım, sen gidince meydan kv e kaldı tabi doldurdukça doldurmuştur.

birde zaten kv ile aran iyi değilmiş eşin dışarıya arkadaşlarına gidiyor sen neden kv ile tek başına kalıyorsun ki evinde dursaydın eşin yokken hiç gitmeseydin keşke ( bunlar yazıldımı bilmiyorum aradaki yorumları okumadım çünkü )

kötü bi durumdasın ama eşinin aileside ok yanlış yapmış. hatta eşinde çok yanlış yapmış. o akşam çıkmasaydın o eveden keske eşini bekleseydin gelnice anlatsaydın ondan sonra hepsine birden koysaydın tepikini. şimdi annesi doldurmuştur eşini giden sen olduğun içinde suçlu duruma düşmüssün. bence ara ve durumu anlat aramakla olmaz eninde sonunda döneceksin oraya yada işi bırakıp gitmeyeceksin iki side zor bi durum ama bence ara böyle bitmesin bence.....

Başkalarını bilemem ama bende olsam senin yerinde senin gibi davranırdım çıkıp gitmen fevri bir davranış ama o an insan bunu düşünemez sanırım.Hem odadan çıkma da ne demek bütün suç k.v den de.Eşinde telefonlarını açmayarak ve seni dinlemeyerek ve 15 gün boyunca aramayark suçlu.Bende senin yerinde olsam aramazdım ama eşini ve ailesinide en iyi sen tanıyorsun adımlarını ona göe atarsın

Benim takildigim noktada ,esin neden bosanmis
Ailesi sadece akrabalarinin kizi oldugu icinmi seni disliyor
Yoksa esin senin icinmi bosandi
Yani eger oyleyse firsattan istifade esine vicdan yaparlar

bu kv olayları ne kadar arttı bu aralar..
sanki oğlunu boşayıp sevaba girecekler..vicdansızlar.

Eğer benim kızım eşinden boşanmış olsa, yakın akraba bile olsam o kişilerle görüşmezdim. Selamlaşma vs olur ama eve gidip gelme bence abartılı bir medeniyet...Üstelik bu insanlar köyde oturuyorlar, boşanmak burada daha farklı...Acaba seninle arası kötü ve biz eski gelinimizi istiyoruz mesajımı veriyorlar? Kayınvaliden çok hatalı; kötü!!!Böyle kesin yargıyla konuşmayı hiç sevmem ama yazını okuyunca o kadar sinir oldum ki...Sen herkesin davranacağı şekilde davranmışsın; sen evin gelini olarak nasıl odada bekleyeceksin? Bende olsam giderdim. Eşin sanki dolduruşa gelmiş, yoksa 15 gün aramaması imkansız. Canım bence o aramıyorsa sen ara ve buluş, konuş. Böyle bir insan için evliliğini tehlikeye atma; seviyorsan ara...Kayınvalidenle de daha mesafeli olmaya çalış, sen oradayken misafir seçimine bir zahmet dikkat etsin. Kayınvaliden pek iyi niyetli gözükmüyor bence; zaten önemli olan eşin kaynanan değil. Eşinin neden böyle davrandığını anlamalısın. Eşin senin evi terketmeni!(dogal bir sonuç) ve annesinin dolduruşuyla böyle davranıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…