Eşimle küstük aramadı bile

Bilmiyorum çok mu fevriyim ama bence haklısın... Ne demek
gelenlere ayıp olurmuş... Yaşanmış ve bitmiş. Aşamadılarsa
sorunu, bu onların problemi. Rahatsız olacak insan gelmesin
bir zahmet.

Sen oğlunun bundan sonraki yoldaşısın, tüm engellemelerine rağmen
seni seçmiş oğlu. Bir anne, evladının gönlünü hoş etmek ister. Neden
çatışmayı seçiyor ki...

Eşine de tebriklerimi sunuyorum, hem sarhoş hem eşi zor durumda
bırakılmış ama onun taktığı konu taksiye binmen... Anlayış lalesi
ilan ediyorum kendini.

Bu iş yürümez bence.
Sen ayrıl diyemem ama ben olsam yüzde bin boşardım.
Birincisi babası hasta olabilir evi barkı satıpta onların şehrine gitmeniz saçmalık ötesi
İkincisi ailesinin eski dünürlerle görüşmesi hemde sen oradayken yapması aptallığın daniskası.
Üçüncüsü eşinin içmeyi bilmesi ama sana sahip çıkmayı bilmemesi.
Böyle bir kocayı ve ailesini iyi çekiyorsun

şu an evli değil sevgili olsaydık kapımın önünden ayrılmazdı. Ben gelinlik bile giymedim elimden tuttu nikah masasına oturttu kimse yoktu her şey bu kadar basit demek ki

Lütfen kendi kendini doldurma, o haklı bu haklı şu haksız konularını kapat şu anda. Öncelikle eşinle konuşmak zorundasın, şu anda ne durumda olduğunuzu bile bilmiyorsuni iyice gerginlik olmadan eşinle konuş, döndüğünde karmakarışık bir kafayla ortada kalma. Hem dönünce neden evine gitmeyeceksin, bu inat neden, şu an evi terk durumundasın ve boşanma davası açılırsa kusurlu kabul edilirsin. Lütfen sakinleş...

annesinin yaptığı terbiyesizliğe bende kabul edemezdim
odadan çıkma da ne demek
evet evime dönerdim ama evi terketmezdim

siz konuşmuyorsunuz olan biteni bilmiyor
kim bilir ailesi eşini nasıl doldurmuştur
fırsat bu fırsat bi sürü hikaye yazıp durmuştur

eşinin genel davranışları nasıl bilemiyorum ama eğer ki bunun dışında sorununuz yoksa ben arardım

şu an evli değil sevgili olsaydık kapımın önünden ayrılmazdı. Ben gelinlik bile giymedim elimden tuttu nikah masasına oturttu kimse yoktu her şey bu kadar basit demek ki

Kusura bakma ama gelinlik giymemek onun sorunu değil senin sorunun.
Aldıracaktın ne demek masaya oturttu silah zoruyla mı arkadaş

neden hala eski eşinin akrabaları ile görüsuyolar ki anlamadım...bari senin olmadığın zaman görüşşelermiş...ben olsam ben de dayanamazdım...haklısın ama bu küserek inatlaşarak çözülmez cnm...

Kusura bakma ama gelinlik giymemek onun sorunu değil senin sorunun.
Aldıracaktın ne demek masaya oturttu silah zoruyla mı arkadaş

Haklısın ama demek istediğim onun sevdiğim için bir çok şeye katlandım onu demek istedim. Her fırsatta rencide edildim hırs yüzünden kariyer yapmakla uğraşıyorum oğlunun yanına yakışmıyormuşum. Bir meziyetim yokmuş güzelliği için evlendi diye sağda solda konuştu. Sanırım her şey birikti

ne güzel ya hem evi temizletsin sana hem de yemekleri yaptırsın bir de misafirin yanına çıkma desin. ben olsam kalır, inadına da misafirin yanına çıkardım. sonra kv bağırırsa sesini kaydeder eşime dinletirdim.

15 gündür aramaması senin evi terkettiğin için sanırım.yani sevseydi gitmezdi gitti herşey bitti düşünüyor sanırım eşin.
eğer seviyorsan ve bundan sonraki sıkıntılara göğüs gerebieceksen aramalısın.
gerçi yaptıkları hiç hoş bir durum değil.hem misafirgelecek diye evi temizlet hemde eski dünürleri diye odadan çıkma.bari baştan deseymiş kızım bugün bize gelme istersen rahatsız olursun diye.
neyse umarım hallolur

bence kayınvalideyi bir kenara bırakın eşinizi bir yana bırakın siz evliliğinizde mutlu muydunuz? kendi duygularınızı bir derinlemesine araştırın. ona göre karar verin çevredeki etmenlere çok takılı kalıyorsunuz düzen önemlidir ama o düzende siz neredesiniz o önemli. üstüne düşmeyin ve siz aramayın derim ulaşmak isteyen bir yolunu bulur. kendinize değer biçin. mutluluk sizinle olsun

arama bence durumu anlatan mesaj yada mail at. nasıl sana ev temizletip odaya kapan diyebilmişler? günler çuvala mı girmiş sen oradayken görüşüyorlar.. ablanın ameliyatı sebebiyle gittiğini ama onun seni yalnız bıraktığını bu kadar fedakarlık yapmışken bu davranışları haketmediğni yaz. bırak sonra o arasın. aramazsa da senin bu fedakarlığını göremeyen insandan ne kadar hayır gelir o da tartışma konusu. hiçbirimiz aşağılanmak için gelmedik dünyaya lütfen önce kendi kıymetimizi bilelim.

Eşim varken mutluyum ama bu olanlar beni yoruyor. Eşim aman boşver bunu mu takıyorsun kafaya sürekli böyle. Bunları ben de sorguluyorum ama mantığım hayır ona olan sevgim de evet diyor

Evet olabilir baştan böyle bir şey yapsaydım on beş gün geçti bu saatten sonra mesaj atmak bilmiyorum nasıl olur

Evet olabilir baştan böyle bir şey yapsaydım on beş gün geçti bu saatten sonra mesaj atmak bilmiyorum nasıl olur

bence sizin bir açıklama yapmanız lazım ablanızın ameliyatıyla ilgili. bundan haberi yoksa onu terkettiğinizi düşünmüştür. ondan aramayabilir. siz sitemkar bir mesaj atın bu kadar şey oldu yanımda yoksun gibi. durumu bilirse arayabilir. böyle beklemekle çözülmez bence bu sorun.

kayınvalidenizin yaptığı büyük saygısızlık ve cahillik. ama ben asıl eşinizin tavrına takıldım ve anlam veremedim. aramışsınız sürekli meşgule almış. mesajlarınıza cevap vermemiş. sonra bi zahmet size geri dönmüş ama bu sefer de azarlamış sizi. siz bir sinirle evden çıkmış olabilirsiniz, bu çok insani bir tepki. böyle bir terbiyesizlik kime yapılsa o evde durmazdı o anda. eşinizle konuştuğunuzda sarhoşmuş, hadi madem o sarhoşlukla ne dediğini bilemedi. peki ya sonra neden aramıyor? 15 gün çok uzun bir süre. bu iletişimizlik daha ne kadar devam edecek

hakliyken haksiz duruma düsmüssün
esinin haberi olmadan neden gittin o evden üstelik adamin olan bitenden haberi yok
kv ekmegine yag sürmek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…