- Konu Sahibi talimterbiye
-
eski eşi bekarmı evlendimi bunu merak ettim nedense..
Hayır bekar evlenmedi uzaktan akrabalar
şu an evli değil sevgili olsaydık kapımın önünden ayrılmazdı. Ben gelinlik bile giymedim elimden tuttu nikah masasına oturttu kimse yoktu her şey bu kadar basit demek ki
Kusura bakma ama gelinlik giymemek onun sorunu değil senin sorunun.
Aldıracaktın ne demek masaya oturttu silah zoruyla mı arkadaş
bence kayınvalideyi bir kenara bırakın eşinizi bir yana bırakın siz evliliğinizde mutlu muydunuz? kendi duygularınızı bir derinlemesine araştırın. ona göre karar verin çevredeki etmenlere çok takılı kalıyorsunuz düzen önemlidir ama o düzende siz neredesiniz o önemli. üstüne düşmeyin ve siz aramayın derim ulaşmak isteyen bir yolunu bulur. kendinize değer biçin. mutluluk sizinle olsun
arama bence durumu anlatan mesaj yada mail at. nasıl sana ev temizletip odaya kapan diyebilmişler? günler çuvala mı girmiş sen oradayken görüşüyorlar.. ablanın ameliyatı sebebiyle gittiğini ama onun seni yalnız bıraktığını bu kadar fedakarlık yapmışken bu davranışları haketmediğni yaz. bırak sonra o arasın. aramazsa da senin bu fedakarlığını göremeyen insandan ne kadar hayır gelir o da tartışma konusu. hiçbirimiz aşağılanmak için gelmedik dünyaya lütfen önce kendi kıymetimizi bilelim.
Evet olabilir baştan böyle bir şey yapsaydım on beş gün geçti bu saatten sonra mesaj atmak bilmiyorum nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?