Eşimle maaş kartı sorunu

Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor

Ev arkadasi gibi olmanizi istemiyorsa cozum basit, kendi kartini size versin. Ya da ortak hesap acin.

Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Sakın kabul etme bir kere o kartı verirsen onun egemenliğine girmiş olursun.Bizim öğretmen bir komşumuz vardı.Maaş kartı hep kocasında dururdu,evin tapusu kocasının üstüneydi sonra Adamla bir boşandılar.Ev Adamda kaldı, Adam para falan biriktirmiş.Bizim komşu kirada şimdi bir birikimide yok.Para yönetimi tamamen erkeğin eline bırakılmaz sen nereden bileceksin o paranın bir kısmını eşine dostuna yedirmeyeceğini ? O yüzden kartı kaptırma sonra üzülürsün

Kart için mi evlenmiş noolur ev arkadaşı olalım de.

Benim bir kuzen bu sebepten ayrıldı. Uzun süre ikisi de maaş kartını bana ver kavgası yaptı. Ikisi de birbirine vermek istemiyordu. Bu sebepten artık boşandılar. Kimi erkekler de bilerek çalışan kadın alıp oh iki maaş gelir mantığıyla evleniyorlar. Ne güzel iş. Bi anda maaşın iki katına çıkıyor. Hem de evde bedava hizmetcin oluyor yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan, gece de koynuna giren. Günümüz erkekleri de az çakal degil.

Madem kari koca boyle olunmuyor onun maas karti da sizde dursun. Kari kocalik maas kartiyla mi oluyormus. Sakin maas kartini verme. Evin gereksinimlerini aranizda paylasin. Mesela faturalar, kira birinizde olsun, digerinde mutfak masraflari. O karti verdiginde kolelige imza atmis oluyorsun haberin olsun.

O zaman o sana versin. Ev arkadaşı değil karı koca olursunuz.

18 senelik öğretmen ve 16 senelik evli bir ablan olarak diyorum ki sakın kartını verme.Ailenin seni nasıl okuttuğubu düşün..Ehliyetim yok,panik atak yüzünden araba kullanamıyorum daha doğrusu denemedim bile.Evimizi arabamızı her şeyi ortak aldık..Eşim arabamızla işe gider ben minibüsle.Nöbet günlerimde lütfedip bırakır..En son araba değiştirirken memurlar için krediler daha uygun aşkım dedi..' Asla' dedim.Yine paramız ortak giderlerimiz çok zaten.Ama maaş kartım bendedir.O kartı kaptırırsan kendini 10 lira harçlık isterken bulacaksın.Ona çalışacağına git ailene çalış güzelce bak onlara.

Bence izin verme herkesin kartı kendinde olsun küs kal

Arkadaşım ev kredisi ödedikleri bahanesiyle kartını kocasına verdi. Adam kocaman ayda kadına 200 lira nakit para veriyor. Kız o ay kredi kartından iki kazak almissa esktre gününde kavga ediyorlar. Ve adam devamlı kadını musrif olmakla suçluyor.
Kartını kocaya vermek= paranla rezil olmak
Sakın sakın yapmayın.
Çok ev arkadaşı gibi olmak istemiyorsa o size versin. Neticede kadinsiniz, evi çekip cevirensiniz

Madem öyle sen bana ver ben bakayım bu işlere de. Allah Allah. Sende durunca ev arkadaşlığı, adamda durunca evlilik... akla bak

Böyle tipler karısının parasını da yemez normalde. Ay en sinir olduğum erkek tipi ya. Gidin kartı iptal ettirin çalındı diye yenisi gelsin. Yeniyi de vermeyin şifresini falan söylemeyin.

Back
X