- Konu Sahibi Muallimee1
Biri vardı, ben de onunla evlensem aynısı olacaktı ama maas kartindan degilBen en son maaş kartımı istediğimde boşanmıştık. Ben de demiştim sende dursun biz bir aileyiz vs. Adam ben aldım, ben yaptım, eşime araba alacam, eşime tablet aldım vs demeye başlayınca, ben işe dolmuşla ve sadece dolmuş parasıyla giderken o ortak aldığımız sıfır arabayı bırakın bana vermeyi, binerken dahi bahane bulunca ver kartımı hesabımı ayırıyorum dedim. Kendime araba aldım. Sonra adam kaldıramadı. Boşandık. Umarım sizde böyle olmaz. Kolaylıklar dilerim. ( tabi boşanmamızın tek nedeni bu değildi gözünüz korkmasın)
Ben tek başına ev gecindiriyorum adamin maasi krediye ona buna gidiyor kendini gecindirecek kadin ariyor! Oyleleri cok maalesef, bence tamamen özgüven eksikliği...
Helal.olsun oyle babaya, gerci benim babam da sormaz etmez karismazAklın yolu bir bak herkes aynı şeyi yazmış, verme sakın..
Bizim bir akrabamız kartını kocasına verdi, k*çına don bile alamıyor sormadan.
Bende yeni atandım, babamın bana İlk nasihatı kartını ben dahil kimseye verme oldu.
Bir şey almak istesem kabul etmez hani evlat parasi yemek gibi düşünür. Kendi gururuna yediremez.
Böyle babalar varken gidip.maas karti isteyen kocaya denk geliyor bazı hemcinslerimiz de...