arkadaşlar yaklaşık 5-6 aylık evliyim ama evliliğim tam bir fiyasko.eşimi önceden tanımama rağmen çokkk farklı huylarını keşfettim.çok huzursuzuz bu aralar.azıcık kavga edelim ya da canı sıkılsın hemen alkol alıyo.eve geç geliyo..sanki kavga günlerimiz onun geç gelme ve alkol günleriymiş gibi.geç gelip bi yerlere gitmiyo eminim ama alkol alan arkadaşlarıyla içip geliyo.bu konuda ben çok hassasım ve sürekli kavga ediyoruz.çıkarken ailesine hiç düşkün olmayan insan şimdi ailemde ailem diye tutturdu.istiyorki klasik gelin olayım onların önünde olayım hep.hiç saygısızlığım hürmetsizliğim olmadı zaten ama aslaaa tatmin olmuyor.ben hergün gideyim gözü görmez.kardeşigil bi gün gider onu başıma kalkar.eşimle aramız iyiyken benden iyisi yok benden hoşu yok.ama aramız kötüyken sanki o insan ben değilmişim gibi benden kötüsü yok.yoruldum yıprandımm.çok fevri öfke kontrolü yok gibi.sinirlenince gözü bişeyi görmüyo.buyüzden her kavgamız bizi dahada yıpratıyo.ben napıcam bilmiyorum çok mutsuzum
arkadaşlar yaklaşık 5-6 aylık evliyim ama evliliğim tam bir fiyasko.eşimi önceden tanımama rağmen çokkk farklı huylarını keşfettim.çok huzursuzuz bu aralar.azıcık kavga edelim ya da canı sıkılsın hemen alkol alıyo.eve geç geliyo..sanki kavga günlerimiz onun geç gelme ve alkol günleriymiş gibi.geç gelip bi yerlere gitmiyo eminim ama alkol alan arkadaşlarıyla içip geliyo.bu konuda ben çok hassasım ve sürekli kavga ediyoruz.çıkarken ailesine hiç düşkün olmayan insan şimdi ailemde ailem diye tutturdu.istiyorki klasik gelin olayım onların önünde olayım hep.hiç saygısızlığım hürmetsizliğim olmadı zaten ama aslaaa tatmin olmuyor.ben hergün gideyim gözü görmez.kardeşigil bi gün gider onu başıma kalkar.eşimle aramız iyiyken benden iyisi yok benden hoşu yok.ama aramız kötüyken sanki o insan ben değilmişim gibi benden kötüsü yok.yoruldum yıprandımm.çok fevri öfke kontrolü yok gibi.sinirlenince gözü bişeyi görmüyo.buyüzden her kavgamız bizi dahada yıpratıyo.ben napıcam bilmiyorum çok mutsuzum
anlattım defalarca anlattım güzelikle çokkk uyardım.üzüldüğümü dile getirdim.tamam diyor zaten içmiyorum ki çok az içiyorum oda canım çok sıkılınca diyor.ama artık içmiycem diyor amaaa taa ki bidahaki tartışmamıza kadar.bi tartıştıkmı yine aynı.eve gelmek istemiyorum canım sıkkınken napayım o yüzden geç geliyorum diyor.önceden sadece biz kavgalıyken içerdi geçende işinde sorun olsu ondada içti.anlayacağınız her sıkıldığında içecekse ben napıcam bilmiyorum(ailem çokk ama çok dindardır.bilseler değil bidaha eve geri dönmek.onu kapımıza dahi yaklaştırmazlar.üzülürler..oyüzden diyemiyorum benim ailem başka şehirde onun ailesi aynı şehirde.doğal olarak ailem biraz dışta kalıyo gibi hep onun ailesi onun ailesi.bende aileme düşkünüm göstermeye çalışıyorum ama başka şehirde olunca bi yerde tıkanıyosun.bunada çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?