eşimle ne yapıcam hiç bilmiyorum

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
arkadaşlar yaklaşık 5-6 aylık evliyim ama evliliğim tam bir fiyasko.eşimi önceden tanımama rağmen çokkk farklı huylarını keşfettim.çok huzursuzuz bu aralar.azıcık kavga edelim ya da canı sıkılsın hemen alkol alıyo.eve geç geliyo..sanki kavga günlerimiz onun geç gelme ve alkol günleriymiş gibi.geç gelip bi yerlere gitmiyo eminim ama alkol alan arkadaşlarıyla içip geliyo.bu konuda ben çok hassasım ve sürekli kavga ediyoruz.çıkarken ailesine hiç düşkün olmayan insan şimdi ailemde ailem diye tutturdu.istiyorki klasik gelin olayım onların önünde olayım hep.hiç saygısızlığım hürmetsizliğim olmadı zaten ama aslaaa tatmin olmuyor.ben hergün gideyim gözü görmez.kardeşigil bi gün gider onu başıma kalkar.eşimle aramız iyiyken benden iyisi yok benden hoşu yok.ama aramız kötüyken sanki o insan ben değilmişim gibi benden kötüsü yok.yoruldum yıprandımm.çok fevri öfke kontrolü yok gibi.sinirlenince gözü bişeyi görmüyo.buyüzden her kavgamız bizi dahada yıpratıyo.ben napıcam bilmiyorum çok mutsuzum

Kayınvalide meselesini boşver de alkol çok büyük bir sorun bence.
Alkolikse,tedavi olmaya yanaşmıyorsa boşanmalısın.
Gençliğine yazık olur.
Ne demek 6 aylık tazecik gelini evde yalnız bırakıp içmeye gitmek?

aşk evliliği miydi mantık evliliği mi?

5-6 ayda bu hale geldiğinize göre bana pek arada sevgi varmış gibi gelmedi de

yok sarhoş olmuyor.bir tane iki tane içip geliyormuş.evdede sarhoş halleri yok ama onun o kokusu bile benim midemi bulandırıyor.hatalı olunca bile aynı.sorunu çözüp özür dileyeceğine.her seferinde aynı

güya aşk evliliği bizimki.güya diyorum evet dediğiniz gibi olanlara bakınca aşktan eser yok

Sarhoş olup olmaması önemli değil ki.
Seni evde yalnız bırakıp giderken düşünmemesi.
Nefret ediyorum sorumsuz erkeklerden kusura bakma.
Madem öyle bekar kalsaymış.

aranızın iyi olduğunda alıp karşına hem alkolü hemde böle zamanlarda eve geç gelmesini ve diğer rahatsız olduklarını güzel bir dille anlat.
erkeklerin genelini böle bişrşeyi var sanırım: evlenince hatırlıyorlar anne baba kardeş sahibi olduklarını.

böylesiyle de zor, hele bu dönemler evlilik de baskınlık kurma dönemleri oluyor. Allah yardımcın olsun.

merhaba arkd. benim esimde ayni senin anlattigin gidiydi eve hep sarhos geliyordu haftada iki kez icki iciyordu bir sene sonunda aileme gittim (bu arada ben yurtdisinda evliyim)gelmicem dedim ve aileme durumu anlattim telde de olsa esim beni ikna etti ve tekrar dondum gercektende esim daha duzeldi 3 aydir esim ay da bir 2 haftada bir iki bira icip geliyo fakat saat 12 gecirmiyo dahada iyi olucam diye soz verdi zaman ver bana birden degisemem dedi simdilik iyi gidiyor tabiki temkinliyim herihtimale karsi..

ne yapıcam bilmiyorum.ailemle paylaşamıyorum.ailem onu okadar çok seviyoki.gözlerinden bir düşerse bir daha asla toplayamaz.ve bende buna dayanamam.ailem çok önemli benim için.onun ailesiyle paylaşma konusundada kararsızım.daha doğrusu çözüm olacağını sanmıyorum.çünkü içmeği kafasına koyan insan kimi dinler ki...hangi bir huyunu değiştirsem bilmiyorum.sinirlenince bana düşmen gibi davranıyo.aramız iyiyken de prenses gibi.ben yıprandım.çok yıprandımmmmmne yapmalıyım dua ediyorum sadece başka çözüm yolu nedir bilmiyorum

Alkol bir huy değil alışkanlıktır,ilerisi de bağımlılıktır.
Ailenin gözünden düşsün zaten bence böyle bir adam.
Adam seni sahipsiz görüp tepene çıkmış, görmüyor musun?
Allahım korusun bu adam ileride seni döver bile!!!
Hiç mi korkmuyorsun sana bişiy yapar diye?

anlattım defalarca anlattım güzelikle çokkk uyardım.üzüldüğümü dile getirdim.tamam diyor zaten içmiyorum ki çok az içiyorum oda canım çok sıkılınca diyor.ama artık içmiycem diyor amaaa taa ki bidahaki tartışmamıza kadar.bi tartıştıkmı yine aynı.eve gelmek istemiyorum canım sıkkınken napayım o yüzden geç geliyorum diyor.önceden sadece biz kavgalıyken içerdi geçende işinde sorun olsu ondada içti.anlayacağınız her sıkıldığında içecekse ben napıcam bilmiyorum(ailem çokk ama çok dindardır.bilseler değil bidaha eve geri dönmek.onu kapımıza dahi yaklaştırmazlar.üzülürler..oyüzden diyemiyorumbenim ailem başka şehirde onun ailesi aynı şehirde.doğal olarak ailem biraz dışta kalıyo gibi hep onun ailesi onun ailesi.bende aileme düşkünüm göstermeye çalışıyorum ama başka şehirde olunca bi yerde tıkanıyosun.bunada çok üzülüyorum

Evlilik te ilk sene huzursuz geçiyor sanırım genelde. .dua et ve sabret cnm inşallah düzelir:--(

yok sahipsiz olmadığımı ailemin arkamda olduğumu hep bilirr hep anlar.ama aileme söylersem boşanırım kesinlikle çünkü ailem bidaha onun yüzüne bakmaz.ve bende buna dayanamam.ailemi atamam.kızlar karmaşadayım resmen.güya sorunlarımız dışarıya yansıtmayacağımıza birbirimize söz verdik.oda hiç yansıtmıyo.oyüzden onun ailesine dersem bile iyice arsızlaşacağından korkuyorum.her kavgamızda onunda aynısını yapacağından rahatsız oluyorum

Ne diyeyim bilemedim ki.
Adam içip içip geliyor,senin kalbini kırıyor,ailem duysa yüzüne bakmaz diyorsun.
Madem ailen arkanda sen de yüzüne bakma bu adamın.
Yani niye katlanıyorsun bir anlasam.
Tedavi olsun diyorum sanırım ona da yanaşmıyor.
Seviyorum dersin şimdi de.
O zaman böyle bir adamı sevmeye ve ona katlanmaya devam edeceksin.
Başka ne diyeyim. Allahım kolaylık versin inşallah.

guzelim koksuna katlanabilrsen ickinin sende onla takil baskalariyla takilacagina senle takilsin.bir kerelik tabi.belki icinizi dokersiniz birbirinize.ben her zaman aynalama yontemini tercih ederim her zaman ise yarar

Daha inceden nasil biriydi ? Kac yil yada ay birlikteydiniz ? Evlenmeden once cok mu farkliydi ?

bişey sorucam eşiniz önceki altı yedi yıllık sevgilinizmi?

Çok alıştık kk hatunları olarak hemen ''boşanmalısın'' demeye. Bu neya. Daha ilk yorumda pat diye boşanmalısın. Boşanmak öyle kolay bişeymi.

Yapıcı yorumlar yapalım bence biraz. Hemen 1 sebepten dolayı ''boşan'' denmezki. Ozaman ortalıkta evli çift kalmaz.

Yorum yapmak için yorum yapılmasın lütfen.

İnsan hayatınca nice sorunlar yaşıyor, evet alkolde bi boşanma sebebi olabilir ama alkol alan adam karısını çoluğunu çocuğunu dövüyorsa, evine bakmıyorsa, yada alkolün getirdiği tamir edilemez sorunlar varsa alkol boşanma sebebi olur.

''Alkol alıyomuş, boşan'' daha 6 aylık evli kadının aklına hemen boşanak sokulmamalı bence.

Evet tedaviye yanaşmıyorsa boşan diyorum hala ben.
Alkolik bir adamı çekmek zorunda değil.
Hiç bit bağımlılık tek başına kendi kendine düzelmez.
Uzman desteği şarttır.
Bugün bağıran adam, yarın küfreder,öbür gün döver.
Bunu bile bile vebal alıp da "aman çek canım ne olacak,sesini çıkarma,bırak içsin,eve geç gelsin,sen keyfine bak" demem ben.

o dışarda içiyosa sende evde iç sarhoş olduğundada bağır çağır nasılsa sarhoş olan o değil bşe yapamaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…