Eşimle olan sorunum

damlatutuk0

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
120
25
13
32
Arkadaşlar merhaba yine ben eşimle olan sorunlarımı diğer konuda yazmıştım 5-6 aydır telefon şifresini vermiyor ve bu konuda ısrarcı gecen gün özelim dedi başka bir gün laf arasında seninle bir ömür evlide kalsam telefonu karıştırmazsin dedi. Geç gelmeler, bizim sonumuz yokmuş falan. 10 yıldır birsey yoktu bu arada. Sorum şu sizce ailemle konuşuyum mu bu konu hakkında

Şüphelenmekte çok haklısınız.Ben de telefonumun karıştırılmasından hic hoşlanmam ama eşimle ikimiz de birbirimizin telefonunun sifrelerini biliriz.

Aileler asla evliliklere müdahil olmamali. Yetiskin insanlarsiniz. Bir sorun varsa beraber cözmelisiniz. Cözemiyorsaniz bosanirsiniz. Aileyi dahil etmek zarardan baska bir sey vermez. Bir yorumda esim 3 ay önce bosanmak istemisti demissiniz. Ne sebeple bunu istedi?

Şifreyi girer girmez gorebilme ihtimaliniz varsa öğrenin derim farkettirmeden yani.
Madem aldatıyorsa öğreninki boşanma davasında delil olsun.
Bedavadan boşanip gitmesin yani.

Hayatında başka biri olabilir, yaptığı hareketler çok şüphe uyandırıcı hareketler . Açık açık konuşup sorun bence bu tarz dedektifcilik oynamaya gerek yok.

Yillardir boyle biseyi olmayan adamin simdi boyle seyleri cikmasi? Bence esinize artik sormayi birakin. Gizlice sifreyi ogrenmeye calisin. Ve gizlice bakin. Suphelenmekte haklisiniz.

Seninle bir ömür evlide kalsam nasıl bır tabir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…