- 25 Eylül 2022
- 120
- 25
- 13
- 32
- Konu Sahibi damlatutuk0
-
Sakladigi için bende iyice merak ediyorum zaten şifresini bilsem niye bakıyımŞüphelenmekte çok haklısınız.Ben de telefonumun karıştırılmasından hic hoşlanmam ama eşimle ikimiz de birbirimizin telefonunun sifrelerini biliriz.
Eşim 3 ay önce boşanmak istemişti şuanda çok iyi değiliz telefon tek sorun degil yaniAileniz ne alaka?
Diğer konumda ses kayıt cihazı önerdiler ama bilememdmŞu anda ailenizle konusacaginizbir konu yok.supheleniyorsaniz önce bu durumun doğru olup olmadığını öğrenin
Bu kadar dedektifliğe gerek yok bence işin sonunda paranoyak olursunuz yapmayınDiğer konumda ses kayıt cihazı önerdiler ama bilememdm
Şifre yüz okumaŞifreyi girer girmez gorebilme ihtimaliniz varsa öğrenin derim farkettirmeden yani.
Madem aldatıyorsa öğreninki boşanma davasında delil olsun.
Bedavadan boşanip gitmesin yani.
Şifre yüz okumaYillardir boyle biseyi olmayan adamin simdi boyle seyleri cikmasi? Bence esinize artik sormayi birakin. Gizlice sifreyi ogrenmeye calisin. Ve gizlice bakin. Suphelenmekte haklisiniz.
Yuz okuma girilmedigi zaman 2. Secenek normal sifreyi istemiyor mu?Şifre yüz okuma
Fotoğrafını çek aynı şekilde. Telefon ekranından okutmayı dene. Yada fotoğrafı bastır.. belki işe yarar.Şifre yüz okuma
Sizce kim kabul eder yapsa kac kere sordumHayatında başka biri olabilir, yaptığı hareketler çok şüphe uyandırıcı hareketler . Açık açık konuşup sorun bence bu tarz dedektifcilik oynamaya gerek yok.
Onu benim yanımda hiç girmiyor işteYuz okuma girilmedigi zaman 2. Secenek normal sifreyi istemiyor mu?
Seninle bir ömür evlide kalsam nasıl bır tabir :/Arkadaşlar merhaba yine ben eşimle olan sorunlarımı diğer konuda yazmıştım 5-6 aydır telefon şifresini vermiyor ve bu konuda ısrarcı gecen gün özelim dedi başka bir gün laf arasında seninle bir ömür evlide kalsam telefonu karıştırmazsin dedi. Geç gelmeler, bizim sonumuz yokmuş falan. 10 yıldır birsey yoktu bu arada. Sorum şu sizce ailemle konuşuyum mu bu konu hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?