- 25 Eylül 2022
- 120
- 25
- 13
- 32
- Konu Sahibi damlatutuk0
-
Ben artık bu evlilikten bisey beklemiyorum keşke gelse beni yormasaKendi ailenizle dertlesebilirsiniz. Size tavsiyem bosanma fikrine kendinizi alistirmaniz. Onceki konunuza yorum yapmistim, hatirliyorum. Siz istemeseniz bile esiniz karsiniza tekrar bosanma teklifiyle gelecek
Uyurken okumaz göz kapalı oluncaYüz okuma ise uyurken TL yüzüne tutup açabilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.
Ben artık bu evlilikten bisey beklemiyorum keşke gelse beni yormasa
kabullenediniz ayrilik fikrini. Hala telefon pesindesiniz. Esinizin ayri bir dunya kurdugunu kabullenin. Soylemesi kolay, uygulamasi zor farkindayim. Bazi seyleri kabullenmeniz ileride yasayacaklariniz karisinda daha az uzulmenizi saglar
Evet şimdi denedim kendi TL im de göz kapalı olmuyormuş.Uyurken okumaz göz kapalı olunca
Cocuklar mutsuz ortamlardan etkilenirler.Anne ve baba mutsuz ise düzen yok ise bir catı altında toplanmak aile demek olmuyor ki.Konuşmaya başladım mi sonu tartışma 9 yasinda kızım var daha çok etkilensin istemiyorum şuan suskunum
Bende kendisiyle en başta duzgnce konuştum bitecekse düzgünce bitsin düşman olmayalım diye ama kendisi konuşma taraftarı da değil ne konuscaz aynı şeyler falan diyip duruyorCocuklar mutsuz ortamlardan etkilenirler.Anne ve baba mutsuz ise düzen yok ise bir catı altında toplanmak aile demek olmuyor ki.
Cocuklar pranga degildir.Olmuyor yürümüyorsa nasıl basladiysa o sekilde saygılı sekilde bitmeli diye düsünüyorum.
Cocuk yanında konusamıyorsanız cıkarsiniz dısarıda oturur konusursunuz.Sahsen bana karsi hislerinden emin olmadigim ve evde kendini mutlu hissetmeyen evinden kacan bir es istemem.
Aileler ne alaka? Çocuk gibi velinize öi şikayet edeceksiniz? Bir sıkıntı varsa eğer aksiyon neyse karar verip alacak olan sizsinizArkadaşlar merhaba yine ben eşimle olan sorunlarımı diğer konuda yazmıştım 5-6 aydır telefon şifresini vermiyor ve bu konuda ısrarcı gecen gün özelim dedi başka bir gün laf arasında seninle bir ömür evlide kalsam telefonu karıştırmazsin dedi. Geç gelmeler, bizim sonumuz yokmuş falan. 10 yıldır birsey yoktu bu arada. Sorum şu sizce ailemle konuşuyum mu bu konu hakkında
Şikayet etmeyeceğim ayrılmak istedigimi olan problemleri anlatsam. Benim hiç sevmediğim şeydir başkalarını karıştırmakAileler ne alaka? Çocuk gibi velinize öi şikayet edeceksiniz? Bir sıkıntı varsa eğer aksiyon neyse karar verip alacak olan sizsiniz
Ben de eşimin telefonunun şifresini bilirim ama karıştırmam . O da aynı şekilde. Ama şifresini vermezse ben de ufak bi gıcık olurum. Önceki konularınızı bilmiyorum ama aileye ne diyeceksiniz ki şifresini vermiyor mu ?Arkadaşlar merhaba yine ben eşimle olan sorunlarımı diğer konuda yazmıştım 5-6 aydır telefon şifresini vermiyor ve bu konuda ısrarcı gecen gün özelim dedi başka bir gün laf arasında seninle bir ömür evlide kalsam telefonu karıştırmazsin dedi. Geç gelmeler, bizim sonumuz yokmuş falan. 10 yıldır birsey yoktu bu arada. Sorum şu sizce ailemle konuşuyum mu bu konu hakkında
Telefonundan bisey göstermez benim yanımda asla bırakmaz.banyoya bile götürürBen de eşimin telefonunun şifresini bilirim ama karıştırmam . O da aynı şekilde. Ama şifresini vermezse ben de ufak bi gıcık olurum. Önceki konularınızı bilmiyorum ama aileye ne diyeceksiniz ki şifresini vermiyor mu ?
Bence daha somut bir şey olana kadar bekleyin.
Sizin yanınızda kendi telefonunu kurcalıyor mu ? Beraber aynı telefondan bir şey izliyor musunuz ya da size bir şey gösteriyor mu kendi telefondan ?
Telefonu hep elinde ya da cebinde mi ?
Direkt sorun o zaman başka biri mi var diye ben olsam öyle yapardım herhalde .Telefonundan bisey göstermez benim yanımda asla bırakmaz.banyoya bile götürür
Yok canım sen o arkadaşa bakma. Davada öyle güzel kullanırsın ki. Bizzat kendi arkadaşım kullandı. Bununla ilgili onlarca Yargıtay kararı var. Gelip bize teşekkür edersin. Hemen paylaşma ailenle bence, boşanma yoluna girince paylaşırsın. Çünkü ihanet etmek evliyken güzel, heyecan var, adrenalin var,hazır bir ev var,ütülü kıyafetler var, var da var. Bekarken bi zevki yok ki. Kocan boşanırsa konfor alanının bozulacağını biliyor. Elinde delil olmazsa seni kafanda kurmakla suçlayacak boşamayacak. Üstteki arkadaş haklı herkese söylersen delilleri yok eder. Ama sessiz sessiz onun dediğini yaparsan açık verir. Dedektif bile tutabilirsin. İzin kullanacağı günlerde peşine birini takarsın. Sen iş yerine gidince eve ses kayıt cihazı koyarsın. Aracına takip cihazı koyarsın. Akıllı ol. Tüm delilleri al. Hatta kendin taşınma evden gönder onu. Orası çocuğunun evi. Kimse kimseye hakkını vermez. Kendi hakkın olanı alacaksınBiliyorum anlıyorum da ama davada kullanmayacağımı söyledi bir arkadaş o yüzden çok üstüne düşmedim ben eminim çünkü değişti bana karşı sadece bu konuyu ailemle paylasiyim mi
Kullanılır, ne demek kullanılamaz. Bir ömür duacısı olursun fikri verenin.Biliyorum anlıyorum da ama davada kullanmayacağımı söyledi bir arkadaş o yüzden çok üstüne düşmedim ben eminim çünkü değişti bana karşı sadece bu konuyu ailemle paylasiyim mi
Söyler mi sizce ben de sordum laf olsun diye Kim kabul ederDirekt sorun o zaman başka biri mi var diye ben olsam öyle yapardım herhalde .
Elbet çıkar ortayaBoşanmak istediyse bir bok yemiş ve o yediği boktan da çok emin olamadıgı için hayatında sizi tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?