Hala sorulmadıysa, neden çocuk?Evet istiyorum artık katlanamiyorum ama ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bunları bilmiyorum sadece bana da kızıma da asla değer vermez ne bir güzel söz ne bir hediye diyorum ya eve aldığı bir ekmeğin parasını ister ayrılalım diyince de kızımı benden ayırırsan kara toprağa sokarım seni diyor
Düğün videolarimiz var esimin ailesinin evinde bunun dışında bende 5 senedir çalışıyorum ve dedim ya asla para harcatmaz ne kazandiysam 1 kuruşuna dokunmadan eşime verdim hep ev alcaz araba alcaz diye şimdi de arabayı kullandirmiyor evi de almam diyor altinlar benim ben biriktirdim diyor ortak birikimle alalım madem evi dedim o zamn da kendi birikimini ayırdı sadece benim takilarim ve Düğün takilariyla alalım diyor ama ev ortak diyorDüğün videonuz yok mu? Ordan takılan takılar tespit edilebiliyor.
Tek derdi para yani para harcayinca gözü dönüyor resmen kriz geçiriyor bizim evde asla gereksiz yere para harcanmaz asla kızıma güzel bir elbise alayım kış geldi bot alayım demez sen kendin al ben karışmam diyor alınca da kavga çıkarıyor küsüyorYazıklar olsun onlara,bir kadın ancak bu kadar yalnız bırakılır.Lütfen iyi bir avukatla görüşüp gereğini yapın.Bu herifin resmen gözü dönmüş.
Düğün videolarimiz var esimin ailesinin evinde
Hep böylemi idi?Tek derdi para yani para harcayinca gözü dönüyor resmen kriz geçiriyor bizim evde asla gereksiz yere para harcanmaz asla kızıma güzel bir elbise alayım kış geldi bot alayım demez sen kendin al ben karışmam diyor alınca da kavga çıkarıyor küsüyor
Ilk başlarda böyle değildi severek evlendik evet cimrilik vardı ama tutumluydu sadece harcardik az da olsa gezer yer içerdik ama çocuk olduktan sonra çok degisti arabayı en baştan beri kullandirmadi bende ustelemedim ama tayin sebebiyle yerimiz degisti ve araba kullanmam gerekti fakat yine vermeyince sorunlar daha büyüdü verirsin vermezsin bana yeni alalım yok almam e ben niye çalışıyorum madem dedim böyle diyince paraları ayırdı git kendin biriktir al dedi ve şuan son durum bu işteHala sorulmadıysa, neden çocuk?
Başta bu kadar değildi her zaman hesapliydi ama çocuk olduktan sonra cimrilik boyutu arttı arabayı baştan beri vermedi zaten çarparsın bir yere 150 bin liralık arabayı sana mı versem dedi Başta ses etmedim tamm binmem dedim ama bende çalışıyorum ve şuan çalıştığım yere dolmuşla gidip geliyorum ben araba isteyince sorunlar iyice büyüdüHep böylemi idi?
Cidden okudukça gerildim.Anladığım kadarıyla ikiniz de memursunuz doğru mu?Başta bu kadar değildi her zaman hesapliydi ama çocuk olduktan sonra cimrilik boyutu arttı arabayı baştan beri vermedi zaten çarparsın bir yere 150 bin liralık arabayı sana mı versem dedi Başta ses etmedim tamm binmem dedim ama bende çalışıyorum ve şuan çalıştığım yere dolmuşla gidip geliyorum ben araba isteyince sorunlar iyice büyüdü
Evet ikimiz de öğretmenizCidden okudukça gerildim.Anladığım kadarıyla ikiniz de memursunuz doğru mu?
Bir de herkese karşı böyle değildir dışarıdan baksanız ne kadar iyi ne kadar çocuğuna bağlı dersiniz dışarıda herkesle güler sohbet eder ağzı iyi laf yapar neden araba kullanmiyon diye bana sorsalar alcaz ona da faln der ben başkasına araba kullandirmiyo bana falan desem kiyametleri koparır neden beni başkasına kötülüyor diye ama evde sürekli kavga sürekli küfür sürekli yüzü asık özellikle son 1 senedi ilk başlarda böyle değildiHep böylemi idi?
Aslında baştan beri böyleymiş de, siz sesinizi çıkarmadığınız için dişlerini göstermemiş o da. Düğün takılarını alıp kendi adına kasaya koyan adam niyetini belli etmiş aslında. Neyse olan olmuş, sizi tehdit de ediyor okuduğum kadarıyla. Aman kavga etmeyin bu adamla. Bir avukatla görüşün, bu tehditlerinden de bahsedin. Sessiz şekilde bir hazılığınızı yapın. Çok çirkinleşecek gibi. Allah yardımcınız olsun.Ilk başlarda böyle değildi severek evlendik evet cimrilik vardı ama tutumluydu sadece harcardik az da olsa gezer yer içerdik ama çocuk olduktan sonra çok degisti arabayı en baştan beri kullandirmadi bende ustelemedim ama tayin sebebiyle yerimiz degisti ve araba kullanmam gerekti fakat yine vermeyince sorunlar daha büyüdü verirsin vermezsin bana yeni alalım yok almam e ben niye çalışıyorum madem dedim böyle diyince paraları ayırdı git kendin biriktir al dedi ve şuan son durum bu işte
Hemen bir avukatla görüşün, bir şekilde düğün videosunu kayınvalidenizin evinden alın ya da kopyasını çıkartın. Eger sizi msj veya telefonda tehdit ettiyse ses kaydı yaparak şikayet edin ve uzaklaştırma kararı alın. Bunları yapana kadar özellikle msj yarışmalarında onun yaptıklarını anlatan konuşmalar yapın ( siz kesinlikle hakaret etmeyin ve kötü bisey söylemeyin) . Evden uzaklaştırma kararı süresi bitmeden boşanma davası acin , ortak yaşadığınız konutun size ve kızınıza özgülenmesini isteyin. Böylece ortak konuta giremez. Girmeye kalkarsa hapis cezası ile karşılaşır. Davayı açarken mutlaka avukata altınları söyleyin, banka kasasında olması çok iyi aslında, bankaya yazı yazılarak dava bitene kadar altınları tedbir konulmasını isteyebilirsiniz. Biraz kararlı olmanız gerekiyor. Yıllarca ezilmeye ve hor görülmeye alışınca kendi bireyseliginizi ve kişiliğinizi kaybetme noktasına gelmişsiniz. En çok kızınız için kararlı olun , çünkü şu an kesinlikle farkediyor yaşadıklarınızı, ve annesini böyle kötü davranışla büyüdüğünü gördüğünde inanın aynı davranışı kendine layık görecek. Annem gibi değersizim, kişiliğim yok, ezilmeye ve hor görülmeyi hakkediyorum düşüncesi öle büyümesin kızınızIlk başlarda böyle değildi severek evlendik evet cimrilik vardı ama tutumluydu sadece harcardik az da olsa gezer yer içerdik ama çocuk olduktan sonra çok degisti arabayı en baştan beri kullandirmadi bende ustelemedim ama tayin sebebiyle yerimiz degisti ve araba kullanmam gerekti fakat yine vermeyince sorunlar daha büyüdü verirsin vermezsin bana yeni alalım yok almam e ben niye çalışıyorum madem dedim böyle diyince paraları ayırdı git kendin biriktir al dedi ve şuan son durum bu işte
Eğer bankadaysa boşanırsanız mahkeme kararı ile bunu ortaya çıkarabilirsiniz. Kocanız uyanık altınları bilerek vermiyor muhtemelen sizde kuyumcudan alındığına dair fiş fatura şu an yok oda bunu biliyor ya ayrıca bile ortak eşyalar ikiye ayrılıyor ya onları kendi alıcak. Size iki yol öneririm birincisine eşiniz pek yanaşmıyor ama zorlasanız olur altınların üzerine ekleyip ev almanız evlilik Birliği içinde olduğu için ikiye bölünür boşanınca.Altınları kasaya koydu asla bana vermez ki nasıl ispatlarim bilmiyorum hepsi bankada kasada duruyor sadece kendi gidip alabiliyor ortak hesap olsun dediğimde kabul etmedi ayrıca ailem destek olmuyor sabret çocuğun var arada kalmasın diyorlar
Hayati paylasmadiktan sonra ne anlamı var kiBen 6 senelik evliyim 2 yaşında kızım var çalışıyorum. Benim eşim çok bencil ve paraya düşkün. Bana asla bisey aldırmaz kızıma da. Birikim yapıp araba aldık bana kullandirmiyor bana alalım 1 tane de dedim başta aldırmadı. Sonra kısıtlı bir para verdi en son kavga büyüyünce aileler devreye girince git istediğini al ben karışmam diyor. Bugüne kadar birikimimiz vardı yine ev alalım dedim ben senle evlenmeden önceki paramı vermem diyor bu para takintisindan yoruldum artık şuan parayı ayırdı ne alirsa ortak ödüyoruz ama kendime bsey alayım yine kavga çıkarıyor sonra bana itaat etmiyorsun diye küsüyor 1 hafta konuşmuyor. Ayrılmak istiyorum ona da yanaşmıyor yani anlicaniz kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi çekip gidemiyorum kızım var eşim sonrasında olacaklara karışmam diyor tamam duzelelim diyorum ona da yanaşmıyor lütfen bana akıl verin bu arada tüm altınların birikimim eşimde bana ayrılırsan bsy alamazsın diyor
Evet ayrılmıyor da düzelme yoluna zaten hiç gitmiyorEğer bankadaysa boşanırsanız mahkeme kararı ile bunu ortaya çıkarabilirsiniz. Kocanız uyanık altınları bilerek vermiyor muhtemelen sizde kuyumcudan alındığına dair fiş fatura şu an yok oda bunu biliyor ya ayrıca bile ortak eşyalar ikiye ayrılıyor ya onları kendi alıcak. Size iki yol öneririm birincisine eşiniz pek yanaşmıyor ama zorlasanız olur altınların üzerine ekleyip ev almanız evlilik Birliği içinde olduğu için ikiye bölünür boşanınca.
İkincisi o altınlar bankada olmayabilir uyanık biri sizi kekleyip öyle boşanma işine girişebilir aileleri işin içine katın o zaman daha farklı yol olur. çocuğumun geleceği için ev yapalım araba alalım falan diyin destek görürürsünüz altınları alın mutlaka.
Birde eşiniz o kadar uyanık ki size psikolojik baskı yapıyor küserek ne ayrılmaya geliyor nede barışmaya bildiğin yıldırma politikası bu dikkatli olun.
Altinlar bankada buna eminim ailem biliyor onlar sürekli sabret ev araba diyip durma kavga çıkarma işine git gel kızına bak diyor zaten ailem biraz arkamda olsa bu kadar ezemez bende onlar üzülmesin diye hep senelerce sustum ama artık katlanılmaz bir boyut aldi bu cimriligi ve bencilligiEğer bankadaysa boşanırsanız mahkeme kararı ile bunu ortaya çıkarabilirsiniz. Kocanız uyanık altınları bilerek vermiyor muhtemelen sizde kuyumcudan alındığına dair fiş fatura şu an yok oda bunu biliyor ya ayrıca bile ortak eşyalar ikiye ayrılıyor ya onları kendi alıcak. Size iki yol öneririm birincisine eşiniz pek yanaşmıyor ama zorlasanız olur altınların üzerine ekleyip ev almanız evlilik Birliği içinde olduğu için ikiye bölünür boşanınca.
İkincisi o altınlar bankada olmayabilir uyanık biri sizi kekleyip öyle boşanma işine girişebilir aileleri işin içine katın o zaman daha farklı yol olur. çocuğumun geleceği için ev yapalım araba alalım falan diyin destek görürürsünüz altınları alın mutlaka.
Birde eşiniz o kadar uyanık ki size psikolojik baskı yapıyor küserek ne ayrılmaya geliyor nede barışmaya bildiğin yıldırma politikası bu dikkatli olun.
İsterseniz onu ikna etmeden de boşanma davası açabilirsiniz. Evlilikten sonra edinilmiş malları paylaşmak zorunda kalacağını için boşanmak istemiyordur. Boşanırsanız çocuğa nafaka da vermek zorunda kalacak parası gidecek tabi ki boşanmak istemezBen 6 senelik evliyim 2 yaşında kızım var çalışıyorum. Benim eşim çok bencil ve paraya düşkün. Bana asla bisey aldırmaz kızıma da. Birikim yapıp araba aldık bana kullandirmiyor bana alalım 1 tane de dedim başta aldırmadı. Sonra kısıtlı bir para verdi en son kavga büyüyünce aileler devreye girince git istediğini al ben karışmam diyor. Bugüne kadar birikimimiz vardı yine ev alalım dedim ben senle evlenmeden önceki paramı vermem diyor bu para takintisindan yoruldum artık şuan parayı ayırdı ne alirsa ortak ödüyoruz ama kendime bsey alayım yine kavga çıkarıyor sonra bana itaat etmiyorsun diye küsüyor 1 hafta konuşmuyor. Ayrılmak istiyorum ona da yanaşmıyor yani anlicaniz kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi çekip gidemiyorum kızım var eşim sonrasında olacaklara karışmam diyor tamam duzelelim diyorum ona da yanaşmıyor lütfen bana akıl verin bu arada tüm altınların birikimim eşimde bana ayrılırsan bsy alamazsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?