- 8 Kasım 2018
- 5.885
- 14.307
- 248
Aldatinca uzulmuyor musunuz? Baska kadinlari opup koklayinca?Tam olarak bu işte. Anlayan birisi çıktı. Evet aşığım. Çünkü gerçekten tanımadan burada insanlar yargılıyor. Evet yaptığını bende onaylamıyorum. Bazıları kalkmış parası için bilmem ne demiş. Üstte yazdım paraya ihtiyacı olan birisi değilim. İkimizde oldukça varlıklıyız. Ama işte o saygısı, bakışı, sevgisi, anlayışı yani tüm bunları yapan o evet ama böyle şeyler yapmasına rağmen kocalığını bir gün ihmal etmedi. Bir gün olsun üzmedi. Böyle bir adamı neden bırakayım?
Neyi çirkinleşiyor?Çok cirkinlesiyorsunuz
Lütfen yapmayın herkesin başına gelebilir yarın kimin neolcagi belli olmaz
Ya sürekli yazıyorum ama yazmadan da duramıyorum. Bir insan bu kadar mantıksız olabilir mi? Kadın kocasıyla övünmüyor, normal bir evlilikten bahsediyor. Normal bir evlilikte karı koca sevişir. Araya 3. girmez. Koca gelip yüzlü yüzlü senden başkalarıyla sevişiyorum demez. Anlayabiliyor musunuz? Bu normali. Normal. Övgü yok. Sizinkisi anormal. Kırıcı. AşağılayıcıGenelde böyle çok övünenin kocası yemediği halt kalmayandır. Umarım yanılıyorumdur. Hadi sana iyi eğlenceler:)
Koca olarak hic uzmuyormus kendisiniEe paran zaten varsa, durumun iyiyse neden bu adamı çekiyorsun? Bu evlilik değil ki, ev arkadaşlığı. Hiç rahatsız etmiyor mu adamın 2-3 gün ortadan yok olması?
Normal olanı söyleyince övünmek oluyor. Yahu evlilik kelimesi içinde sadakati de barındırıyor. Olması gereken zaten aldatmaması. Sizinki aldatıyor ve bunj açıkça size söylüyor. Yamuk olan adam. Bunj koruyup herkes yapıyor diye olağan hale getirmeyin. Sıradan olan aldatmaması zatenGenelde böyle çok övünenin kocası yemediği halt kalmayandır. Umarım yanılıyorumdur. Hadi sana iyi eğlenceler:)
Sanmıyorum canım yaBununla daha önce karşılaşan oldu mu?
Sizin övündüğünüz şey ne? Kocanızın çok seçkin kadınlarla sizi aldatması ve evliliğinizde saygının zirvede olup aldatsa bile buna engel olmaması mı? Aman ne övünülecek şey. Gurur yerlerde maşallahGenelde böyle çok övünenin kocası yemediği halt kalmayandır. Umarım yanılıyorumdur. Hadi sana iyi eğlenceler:)
Sizin yaşadıklarınız bana bir arkadaşımın Annesinin hayatını hatırlattı. Arkadaşımın annesi lisede öğretmendi babası da müteahhitti baya durumları iyiydi annesi o kadar naif ve kibar bir kadındı kadın sürekli çocuklarıyla yurt dışı tatilleri yapardı yalnızda giderdi seyahatlere ar baya lüks yaşıyorlardı arkadaşlar arasında hiçbirimizin öyle imkanları tabi yoktu hayrandık annesine ve arkadaşımızın yaşantısına (kıskançlık değildi belirteyim de hayranlıktı bizimkisi o yaşlarda ) arkadaşım çok sonra anlattı babasının annesini sürekli aldattığını. Bende o zamanlar olsun yine de hepinizin çok güzel hayatı var demiştim.evet fazlasıyla güveniyorum.
Burada mantıklı kadınların olduğunu görmek güzel. ilk defa birisi doğru dürüst bişey yazmış.
34 yaşındayım
İTÜ işletme mühendisliği mezunuyum.
Dış ticaret biriminde kariyer sahibiyim.
Evet şuanda çalışıyorum. Bir şirketin dış ticaret sorumlusuyum.
Çocuk yok.
Kendime ait fazlasıyla birikimim mevcut. Eşimin mal varlığı harici kendimin de gerek mali gerek emlak, gerek araç yatırımlarım mevcut.
yani şuan boşanmayı düşünmeme sebebim mutluluğuma engel teşkil eden bişeyin olmaması kocamın saygısını yitirmemesi
sadece böyle bir takıntısı var işt
Ya sürekli yazıyorum ama yazmadan da duramıyorum. Bir insan bu kadar mantıksız olabilir mi? Kadın kocasıyla övünmüyor, normal bir evlilikten bahsediyor. Normal bir evlilikte karı koca sevişir. Araya 3. girmez. Koca gelip yüzlü yüzlü senden başkalarıyla sevişiyorum demez. Anlayabiliyor musunuz? Bu normali. Normal. Övgü yok. Sizinkisi anormal. Kırıcı. Aşağılayıcı
Normal olanı söyleyince övünmek oluyor. Yahu evlilik kelimesi içinde sadakati de barındırıyor. Olması gereken aksatmaması. Sizinki aldatıyor ve bunj açıkça size söylüyor. Yamuk olan adam. Bunj koruyup herkes yapıyor diye olağan hale getirmeyin. Sıradan olan aldatmaması zaten
Her gün yatmıyor ama yatıyor,öyle miYahu arkadaşım anlamıyorsunuz bol keseden sallıyorsunuz. Her gün gidip önüne gelenle yatıp gelmiyor.
Elit insanlarla yatıyormuş. Metresler kaliteli problem yok ondanHer gün yatmıyor ama yatıyor,öyle mi?
Yazılan bazı şeyler çok seviyesizce..Neyi çirkinleşiyor?
Kendiyle beraber tüm kadınları ikinci sınıf yerine koyuyor konu sahibi.
Hepimiz aldatilabiliriz ama bunu pervasız a savunmanın ötesinde bir çirkinlik yok ortada.
Abla 3. kişi olduğunu bilsem boşarım. Anlıyor musun? Senin gibi benim kocam beni seçkin insanlarla aldatır diye savunmam. Boşarım.Kime göre? 3. Kişi olmadığını yada sizin 3. Kişi olmadığınızı nerden biliyorsunuz? Neyse uzatmaya gerek yok. Hepinizin kocası pırlanta asla aldatmaz.
Ben takmıyorum sende takma :) emin ol kurcalasalar neler çıkar hepsinin hayatı ve kocası 10 numara onların:)Yazılan bazı şeyler çok seviyesizce..
Zaten içinde bulunduğu durum çok normal yada içinde bulunduğu durumdan çok mutlu olsa gelip burda paylaşmaz.
Maşallah herkesin herseyi mükemmel...
Seviyesiz olan eşi.Yazılan bazı şeyler çok seviyesizce..
Zaten içinde bulunduğu durum çok normal yada içinde bulunduğu durumdan çok mutlu olsa gelip burda paylaşmaz.
Maşallah herkesin herseyi mükemmel...
Milletten detay isteyeceğine bence sen kocandan iste. Malum boşarım asarım keserim diyorsun ya :) belki boşayacağını bilen kocan başka yerlerde takılıyordur.Abla 3. kişi olduğunu bilsem boşarım. Anlıyor musun? Senin gibi benim kocam beni seçkin insanlarla aldatır diye savunmam. Boşarım.
Benim kocam bilir boşayacağımı. Ne aldatır ne de gelir seni aldattım diye anlatır. Seninki seni o kadar umursamıyor ki gelip bi de anlatıyor.
Biraz detay istesene kız neresinde yapıyorlarmış mesela evlerin? Mutfakta falan da mı yoksa sadece yatakta mı? Ön sevişme oluyor muymuş? Ne kadar sürüyormuş? Belki seninle daha uzun sürüyordur da ona tutunup daha iyi savunursun kocanı.
PES
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?