Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Aldatinca uzulmuyor musunuz? Baska kadinlari opup koklayinca?

Ay bu konudan bildirim almayı nasıl kapatabiliriz? Ben zira gerçekten kendini ikinci sınıf insan moduna sokan bir kadin olmasına çok üzüldüm.
Açık evlilik yasasanız daha fazla saygı duyabilirdim ama bu hareket ataerkilliğin dibi ve savunuluyor hoşgeldin yeni ülkem…. Belki artık açık açık insanlar yapacak bunu belki resmiyete dökülecek ne acı….

Çok cirkinlesiyorsunuz
Lütfen yapmayın herkesin başına gelebilir yarın kimin neolcagi belli olmaz
Neyi çirkinleşiyor?
Kendiyle beraber tüm kadınları ikinci sınıf yerine koyuyor konu sahibi.
Hepimiz aldatilabiliriz ama bunu pervasız a savunmanın ötesinde bir çirkinlik yok ortada.

Genelde böyle çok övünenin kocası yemediği halt kalmayandır. Umarım yanılıyorumdur. Hadi sana iyi eğlenceler:)
Ya sürekli yazıyorum ama yazmadan da duramıyorum. Bir insan bu kadar mantıksız olabilir mi? Kadın kocasıyla övünmüyor, normal bir evlilikten bahsediyor. Normal bir evlilikte karı koca sevişir. Araya 3. girmez. Koca gelip yüzlü yüzlü senden başkalarıyla sevişiyorum demez. Anlayabiliyor musunuz? Bu normali. Normal. Övgü yok. Sizinkisi anormal. Kırıcı. Aşağılayıcı

Genelde böyle çok övünenin kocası yemediği halt kalmayandır. Umarım yanılıyorumdur. Hadi sana iyi eğlenceler:)
Normal olanı söyleyince övünmek oluyor. Yahu evlilik kelimesi içinde sadakati de barındırıyor. Olması gereken zaten aldatmaması. Sizinki aldatıyor ve bunj açıkça size söylüyor. Yamuk olan adam. Bunj koruyup herkes yapıyor diye olağan hale getirmeyin. Sıradan olan aldatmaması zaten

Sizin övündüğünüz şey ne? Kocanızın çok seçkin kadınlarla sizi aldatması ve evliliğinizde saygının zirvede olup aldatsa bile buna engel olmaması mı? Aman ne övünülecek şey. Gurur yerlerde maşallah

Sizin yaşadıklarınız bana bir arkadaşımın Annesinin hayatını hatırlattı. Arkadaşımın annesi lisede öğretmendi babası da müteahhitti baya durumları iyiydi annesi o kadar naif ve kibar bir kadındı kadın sürekli çocuklarıyla yurt dışı tatilleri yapardı yalnızda giderdi seyahatlere ar baya lüks yaşıyorlardı arkadaşlar arasında hiçbirimizin öyle imkanları tabi yoktu hayrandık annesine ve arkadaşımızın yaşantısına (kıskançlık değildi belirteyim de hayranlıktı bizimkisi o yaşlarda ) arkadaşım çok sonra anlattı babasının annesini sürekli aldattığını. Bende o zamanlar olsun yine de hepinizin çok güzel hayatı var demiştim.

Tabi yıllar geçti büyüdük hepimiz arkadaşım ve kardeşleri evlendi bu arada arkadaşımın annesinin gezmediği ülke kalmadı diyebilirim dışarıdan sürekli mutlu gözüküyor annesi emekli oldu babası 75 yaşında vefat etti babasının vefatından sonra annesi ağır depresyona girdi Birgün arkadaşım ben annesi alkol aldık annesinin kafası dağılsın sohbet edelim diye. Kadının içinde neler birikmiş neler çekmiş o naif kibar kadın seyahat dönüşleri evden kadın takıları iç çamaşırları toplardım diyor daha neler neler e neden o zaman öldüğüne bu kadar üzüldün depresyonlara girdin dedim ben öldüğüne değil kendime üzülüyorum giden gençliğime zamanında neden ayrılmadığıma üzülüyorum yaşayamadığım kadınlığıma üzülüyorum keşke gençken ayrılsaydım başkasıyla evlenirdim sevip sevilseydim demişti. Yani o bize dışardan güzel gelen hayatın içinde ne acılar varmış Ogün anladım. Sizde çok genç siziniz kariyeriniz ve paranız var umarım kendiniz için mutlu olacak en iyi yolu seçersiniz.

Kime göre? 3. Kişi olmadığını yada sizin 3. Kişi olmadığınızı nerden biliyorsunuz? Neyse uzatmaya gerek yok. Hepinizin kocası pırlanta asla aldatmaz.

Ha açıkça söylemiyorsa adam doğrudur yani? Neyse dediğim gibi umarım eşiniz dediğiniz gibidir

Verdiğiniz cevaplar, takındığınız tavır... Belli ki hazmedemiyorsunuz. İstediğiniz kadar diğer özelliklerini övün, sizi cinsel açıdan arzulamaması, evdeki kedi gibi görmesi sizi üzüyor. Yorum yapanlara bu şekilde saldırmanızın sebebi de çaresizliğiniz. Belki de kötü davranmasını göstere göstere aldatmasına tercih ederdiniz. Belli duygular körelmiş, uçkur başkasına çözülmüş bir kere. Bunun manevi anlamda telafisi de yok çaresi de. İçten içe gittikçe tükenecek, saldırganlaşacaksınız. Şimdi sindirmeye çalışıyorsunuz ama ihanet demir leblebi gibidir. Yutup sindiremezsiniz. Tabii eşinizi gerçekten seviyorsanız.

Neyi çirkinleşiyor?
Kendiyle beraber tüm kadınları ikinci sınıf yerine koyuyor konu sahibi.
Hepimiz aldatilabiliriz ama bunu pervasız a savunmanın ötesinde bir çirkinlik yok ortada.
Yazılan bazı şeyler çok seviyesizce..
Zaten içinde bulunduğu durum çok normal yada içinde bulunduğu durumdan çok mutlu olsa gelip burda paylaşmaz.
Maşallah herkesin herseyi mükemmel...

Kime göre? 3. Kişi olmadığını yada sizin 3. Kişi olmadığınızı nerden biliyorsunuz? Neyse uzatmaya gerek yok. Hepinizin kocası pırlanta asla aldatmaz.
Abla 3. kişi olduğunu bilsem boşarım. Anlıyor musun? Senin gibi benim kocam beni seçkin insanlarla aldatır diye savunmam. Boşarım.
Benim kocam bilir boşayacağımı. Ne aldatır ne de gelir seni aldattım diye anlatır. Seninki seni o kadar umursamıyor ki gelip bi de anlatıyor.

Biraz detay istesene kız neresinde yapıyorlarmış mesela evlerin? Mutfakta falan da mı yoksa sadece yatakta mı? Ön sevişme oluyor muymuş? Ne kadar sürüyormuş? Belki seninle daha uzun sürüyordur da ona tutunup daha iyi savunursun kocanı.

PES

Zaten içinde bulunduğu durum çok normal yada içinde bulunduğu durumdan çok mutlu olsa gelip burda paylaşmaz.
Ben takmıyorum sende takma :) emin ol kurcalasalar neler çıkar hepsinin hayatı ve kocası 10 numara onların:)

Seviyesiz olan eşi.
Gözüne sokuyor kadının. İnstagramda ayrı hesapta kadınlarla yazışıyor karısına sen karışma sana maddi açıdan yetmezsem o zaman söyle dşyor. Senden sıkıldım diyor. Bu ne pekş?
Çocuk yok, maddi anlamda kendine yetecek bir kadın sadece şartları daha iyi diye bu saygısızlığı çekip oturuyorsa seviyesizlik tam budur.

Milletten detay isteyeceğine bence sen kocandan iste. Malum boşarım asarım keserim diyorsun ya :) belki boşayacağını bilen kocan başka yerlerde takılıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…