Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Sizin gibi gurursuz değiliz demek isterdim ama neyse büyük de konuşmayalım açık evlilik olmuş sizinki takılın işte kafanıza göre

Tamam sorun nedir o zaman çok mu aşıksın ondan mı bırakamıyorsun ?
Lütfen bunu kendine yapma

Tam olarak bu işte. Anlayan birisi çıktı. Evet aşığım. Çünkü gerçekten tanımadan burada insanlar yargılıyor. Evet yaptığını bende onaylamıyorum. Bazıları kalkmış parası için bilmem ne demiş. Üstte yazdım paraya ihtiyacı olan birisi değilim. İkimizde oldukça varlıklıyız. Ama işte o saygısı, bakışı, sevgisi, anlayışı yani tüm bunları yapan o evet ama böyle şeyler yapmasına rağmen kocalığını bir gün ihmal etmedi. Bir gün olsun üzmedi. Böyle bir adamı neden bırakayım?

Ve emin olun burada o ahkam kesenler var ya, onların kocalarından kat be kat ilgilidir eşim. Onların kocalarından görmediği en romantik en özel şeyleri yaşatmıştır bana. Kocaları el altından yemediği halt kalmayan bunları evde uyutup kırmadığı ceviz kalmayanların eşleri gelmiş burada ahkam kesiyor

Yani neyine aşıksınız ki? Aşk böyle bir şey değil. Size aşık değil ki onla bunla geziyor. Bana aşık değilse ben aşık olamam mesela.
Adam eve geliyor mesela başkalarıyla öpüşmüş sevişmiş ben sevemem

Begonvil birden fazla var sitede begonvil00 mı dediğin? Onun da kocası zengin ve yazılımcıydı konu sahibiyle yaşları, evlilik yılları ve çocukları olmaması detayları tutuyor. Bence de o olabilir. ben fake değilim inanmıyosanız şikayet edin diyodu. Şikayet edildiği günden beri banlı

Züğürt tesellisi??

Yahu arkadaşım anlamıyorsunuz bol keseden sallıyorsunuz. Her gün gidip önüne gelenle yatıp gelmiyor.

Para!! Sen nelere kadirsin. Demek ki para olunca ask sevgi kıskançlık kendine saygı gurur puff olup ucuyormus

Ne saygısı ya?
Kocanız size iğnenin ucu kadar saygı duymuyor, sevmiyor da zaten.
Adam sizi o kadar hafife alıyor ki, yaptığı pislikleri saklama gereği duymuyor. Siz saklamamasini da iyi bır şey sayarsınız şimdi.
Siz kendisini bir aldatan bakalım ne oluyor?
Resmen kadinim ve ikinci sınıfım diyorsunuz.

Linc yemenin sebebi içinde bulunduğun durumu savunuyor olman. Sen bulunduğun durumdan memnun olduğunu düşünüyorsun ama memnun olsan bu konuyu açmazdın. Bence hislerini sen de tahlil edemiyorsun. Bir psikologdan yardım alsan iyi olur. Çünkü sen de gerçekten seviyor olsan bu durumu ölsen kabul etmezdin. İyi bir insan olmak bir insana aşık olmak için aşık kalmak için yetmez ki. iyi insana aşık olup hatalarını görmezden geliyorsan çocukluğundan kalma travmaların var demek ki.
Uzmandan yardım al.
Ya da içinde bulunduğun durumdan isen konu açmana gerek yok

Teyze belli ki senin kuyruk acın var. Kendin çal kendin oyna, sana laf anlatamam çünkü öyle bir niyetin yok
34 yaşındasınız ve bana teyze mi diyorsunuz Bu arada kocam benden de seks hayatımızdan da sıkılmadı, birbirimizle sevişmeye devam ediyoruz senden sıkıldım başkalarıyla yapıyorum demiyor.

34 yaşındasınız ve bana teyze mi diyorsunuz Bu arada kocam benden de seks hayatımızdan da sıkılmadı, birbirimizle sevişmeye devam ediyoruz senden sıkıldım başkalarıyla yapıyorum demiyor.

Umarım dediğin gibidir. Dikkat et de güvendiğin dağlara kar yağmasn

Halinizden memnunsanız ne diye konu açıyorsunuz? Amacınız kaos ortamı yaratıp ona buna hakaret etmek mi? Gidin ne yaşıyorsanız yaşayın sadakatsizlik size göre normalse bizde mi normalleştirelim

Umarım dediğin gibidir. Dikkat et de güvendiğin dağlara kar yağmasn
Yağarsa da yapıyor ama kaliteli güzle kadınla yapıyor diye avunmam koyarım kapıya.
Bir fıkra vardır bilirsiniz kadının biri bizim metres daha güzel der sizin de o hesap
Kocanızın yattığı kadınların kalitesine kullandığı kondomla övünüyorsunuz

Tencereeeee dibin karaaaaaa
Burada saçma sapan linçleyen kadınlardan 10 tanesinin en az 3 ünün kocası el altından birileriyle görüşmüyorsa ben bişey bilmiyorumdur. İlla yüz yüze değil. Sosyal medya olsun bilmem ne olsun. Yani kimse kendininkinden emin olmadan ahkam kesmesin

Hıhı yaparsın. İki gün sonra başına gelince görürüm o kapıya koyanı ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…