- 23 Ağustos 2020
- 4.791
- 9.160
- 108
- 35
Sizin gibi gurursuz değiliz demek isterdim ama neyse büyük de konuşmayalımKızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Tamam sorun nedir o zaman çok mu aşıksın ondan mı bırakamıyorsun ?
Lütfen bunu kendine yapma
Yani neyine aşıksınız ki? Aşk böyle bir şey değil. Size aşık değil ki onla bunla geziyor. Bana aşık değilse ben aşık olamam mesela.Tam olarak bu işte. Anlayan birisi çıktı. Evet aşığım. Çünkü gerçekten tanımadan burada insanlar yargılıyor. Evet yaptığını bende onaylamıyorum. Bazıları kalkmış parası için bilmem ne demiş. Üstte yazdım paraya ihtiyacı olan birisi değilim. İkimizde oldukça varlıklıyız. Ama işte o saygısı, bakışı, sevgisi, anlayışı yani tüm bunları yapan o evet ama böyle şeyler yapmasına rağmen kocalığını bir gün ihmal etmedi. Bir gün olsun üzmedi. Böyle bir adamı neden bırakayım?
Begonvil birden fazla var sitede begonvil00 mı dediğin? Onun da kocası zengin ve yazılımcıydı konu sahibiyle yaşları, evlilik yılları ve çocukları olmaması detayları tutuyor. Bence de o olabilir. ben fake değilim inanmıyosanız şikayet edin diyodu. Şikayet edildiği günden beri banlıBegonvil?
Züğürt tesellisi??Ve emin olun burada o ahkam kesenler var ya, onların kocalarından kat be kat ilgilidir eşim. Onların kocalarından görmediği en romantik en özel şeyleri yaşatmıştır bana. Kocaları el altından yemediği halt kalmayan bunları evde uyutup kırmadığı ceviz kalmayanların eşleri gelmiş burada ahkam kesiyor
Yani neyine aşıksınız ki? Aşk böyle bir şey değil. Size aşık değil ki onla bunla geziyor. Bana aşık değilse ben aşık olamam mesela.
Adam eve geliyor mesela başkalarıyla öpüşmüş sevişmiş ben sevemem
Para!! Sen nelere kadirsin. Demek ki para olunca ask sevgi kıskançlık kendine saygı gurur puff olup ucuyormusKızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Teyze belli ki senin kuyruk acın var. Kendin çal kendin oyna, sana laf anlatamam çünkü öyle bir niyetin yokZüğürt tesellisi??
Ne kadar da bir birileriyle yatınca sorun olmuyor? Ayda bir düşüp kalkınca ok herhaldeYahu arkadaşım anlamıyorsunuz bol keseden sallıyorsunuz. Her gün gidip önüne gelenle yatıp gelmiyor.
Ne saygısı ya?Tam olarak bu işte. Anlayan birisi çıktı. Evet aşığım. Çünkü gerçekten tanımadan burada insanlar yargılıyor. Evet yaptığını bende onaylamıyorum. Bazıları kalkmış parası için bilmem ne demiş. Üstte yazdım paraya ihtiyacı olan birisi değilim. İkimizde oldukça varlıklıyız. Ama işte o saygısı, bakışı, sevgisi, anlayışı yanibunları yapan o evet ama böyle şeyler yapmasına rağmen kocalığını bir gün ihmal etmedi. Bir gün olsun üzmedi. Böyle bir adamı neden bırakayım?
Linc yemenin sebebi içinde bulunduğun durumu savunuyor olman. Sen bulunduğun durumdan memnun olduğunu düşünüyorsun ama memnun olsan bu konuyu açmazdın. Bence hislerini sen de tahlil edemiyorsun. Bir psikologdan yardım alsan iyi olur. Çünkü sen de gerçekten seviyor olsan bu durumu ölsen kabul etmezdin. İyi bir insan olmak bir insana aşık olmak için aşık kalmak için yetmez ki. iyi insana aşık olup hatalarını görmezden geliyorsan çocukluğundan kalma travmaların var demek ki.Tam olarak bu işte. Anlayan birisi çıktı. Evet aşığım. Çünkü gerçekten tanımadan burada insanlar yargılıyor. Evet yaptığını bende onaylamıyorum. Bazıları kalkmış parası için bilmem ne demiş. Üstte yazdım paraya ihtiyacı olan birisi değilim. İkimizde oldukça varlıklıyız. Ama işte o saygısı, bakışı, sevgisi, anlayışı yani tüm bunları yapan o evet ama böyle şeyler yapmasına rağmen kocalığını bir gün ihmal etmedi. Bir gün olsun üzmedi. Böyle bir adamı neden bırakayım?
34 yaşındasınız ve bana teyze mi diyorsunuzTeyze belli ki senin kuyruk acın var. Kendin çal kendin oyna, sana laf anlatamam çünkü öyle bir niyetin yok
Önüne gelenle yatmıyormuş, seçiciymiş kocası. Kaliteli bir aldatma stili varmısNe kadar da bir birileriyle yatınca sorun olmuyor? Ayda bir düşüp kalkınca ok herhalde
34 yaşındasınız ve bana teyze mi diyorsunuzBu arada kocam benden de seks hayatımızdan da sıkılmadı, birbirimizle sevişmeye devam ediyoruz senden sıkıldım başkalarıyla yapıyorum demiyor.
Tencereeeee dibin karaaaaaaUmarım dediğin gibidir. Dikkat et de güvendiğin dağlara kar yağmasn
Yağarsa da yapıyor ama kaliteli güzle kadınla yapıyor diye avunmam koyarım kapıya.Umarım dediğin gibidir. Dikkat et de güvendiğin dağlara kar yağmasn
Burada saçma sapan linçleyen kadınlardan 10 tanesinin en az 3 ünün kocası el altından birileriyle görüşmüyorsa ben bişey bilmiyorumdur. İlla yüz yüze değil. Sosyal medya olsun bilmem ne olsun. Yani kimse kendininkinden emin olmadan ahkam kesmesinTencereeeee dibin karaaaaaa
Yağarsa da yapıyor ama kaliteli güzle kadınla yapıyor diye avunmam koyarım kapıya.
Bir fıkra vardır bilirsiniz kadının biri bizim metres daha güzel der sizin de o hesap
Kocanızın yattığı kadınların kalitesine kullandığı kondomla övünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?