Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Yahu arkadaşım anlamıyorsunuz bol keseden sallıyorsunuz. Her gün gidip önüne gelenle yatıp gelmiyor.
Sen bisey ima etmeye çalışıyorsun belli. Esin demek ki tek kisi ile özel bir kişi ile aldatıyor seni. Sevgili yapmış kendisine yani. Bak bu çooook daha fena

Hıhı yaparsın. İki gün sonra başına gelince görürüm o kapıya koyanı ben.

Karı koca yemek yiyor. O sırada masaya yaklaşan heykel gibi güzel bir esmer, adamı selamlayıp geçiyor. Adamin karısı soruyor: - "Kim bu afet?" Adam: - Eğer mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim! Kadın: - Bir de bu kadar pervasızca söylüyorsun. Boşanıyorum senden! Adam: - Yani Etiler'deki apartmanı, Kandilli'deki yalıyı, Göcek'teki tekneyi ve Nice'deki villayı bırakıyorsun... Uzun bir sessizlik olur. Çift yemeğini çatallarken kadın birden sorar: - Şu arkada oturan Fuat değil mi? Yanındaki kadın kim? Adam: - Fuat'in metresi. Kadın: - Ay bizimki çok daha güzel!

Dediğim fıkra bu. Aa aynı siz

Yaşlı ve çirkin olsa kocasi boşar ztn niye birlikte evli kalsınlar ki.

Aslında eşiniz huylarını vazgeçecek olursa çocuk hayatta bambaşka bisey.bizde önce erteledik sonra olmadı.olunca evimizin havası değişti hayatımız renklendi

Sonra o gelip geçici dediğiniz kadınlardan biri gelir adamın hayatının merkezi olur size de yol görünür.

O kadinlardan 3tanesinden 2 tanesi bunu farkedince boşanıyor 1si de maddiyattan bosanamiyor sen o grupta bile değilsin senin durumun daha fena yani

Ah canım :) umarım seninki öyle yapmaz ve umarım yapmıyordur

34 yaşındasınız ve bana teyze mi diyorsunuz Bu arada kocam benden de seks hayatımızdan da sıkılmadı, birbirimizle sevişmeye devam ediyoruz senden sıkıldım başkalarıyla yapıyorum demiyor.
Çok cirkinlesiyorsunuz
Lütfen yapmayın herkesin başına gelebilir yarın kimin neolcagi belli olmaz

Ah canım :) umarım seninki öyle yapmaz ve umarım yapmıyordur
Bunla mi avunacaksın gerçekten? Hayır her erkek aldatmıyor konu sahibi. Gerçekten seven, sevdiği insana gerçekten saygı duyan çok erkek var.Kendini bununla teselli ediyorsan üzülürüm adına.
aldatmasını geçtim adam sizin gururunuzu kırmak için yaptığını da söylüyor. O kadar pervasız o kadar önem vermiyor size saklamak gereğini bile duymamış.
Ne aşk ne sevgi ne saygı var arada. Sizi parasıyla yanında tuttuğunu söylemiş size. Bu bile gücünüze gitmemiş

Adam kibar bir şekilde, terbiyesizlikte ve şerefsizlikte çığır açmış.bir de kibar kibar kendini ifade ediyor(!) Maşallah. Elit bir bey . Eee sen ona karışma, o sana karışmasın, eee arada ilişki de olmasın.o zaman birlikte kalmanın mânâsı ne ?

Siz kendi sadakatsiz kocanız öyle diye aldatılmak normal sanıyorsunuz sanırım ama o durum öyle değil.

Ayrıca aldatıldığından haberi olmayan kadınla haberi ola ola devam eden kadını bir mi tutacağız? Onların en azından haberi yok da kendilerine saygıları devam ediyor.

Sizin linçlenmenizin sebebi aldatılmanız değil. Aldatıldığınız halde parası için bırakmayıp bir de bunu marifet gibi buraya savunarak yazmanız.

Bir de hiç anlamadığım kısmı şu; memnunsanız neden bir derdim var kategorisinde başlık açtınız? Ne yapalım? Iyi ki göz yumuyorsun kız bir iki tane kuma da sen bul falan mı diyelim? Amaç ne yani

Gideni kimse tutamaz. Bunu buradaki aklı başında olan herkes biliyordur sanırım. Bi gün öyle olması gerekirse zaten kırmadan kırılmadan bitirilir
Kırma, kırılma olayı zaten çoktan geçmiş bitmiş ortada ilişkiye dair birşey kalmamışki. Üzülmeni istemem kendin için en iyi seçimi yapmalısın

Çok cirkinlesiyorsunuz
Lütfen yapmayın herkesin başına gelebilir yarın kimin neolcagi belli olmaz
Yoo aldatılma herkesin başına gelir. Bunu kocası yüzüne söylediğinde hala oturmaya devam edip savunacak kadın azdır. Bunj yapan kadına da her şey denir.
Bu kadın kocasının taktığı boynuzlarla oturuyor. Bu yeterince çirkşn

3 doğum yaptım gayette güzel ilişkimiz bunun vajina genişliğiyle alakası yok adam içindekini çıkarmış

Genelde böyle çok övünenin kocası yemediği halt kalmayandır. Umarım yanılıyorumdur. Hadi sana iyi eğlenceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…