Sen bisey ima etmeye çalışıyorsun belli. Esin demek ki tek kisi ile özel bir kişi ile aldatıyor seni. Sevgili yapmış kendisine yani. Bak bu çooook daha fenaYahu arkadaşım anlamıyorsunuz bol keseden sallıyorsunuz. Her gün gidip önüne gelenle yatıp gelmiyor.
Hıhı yaparsın. İki gün sonra başına gelince görürüm o kapıya koyanı ben.
Yaşlı ve çirkin olsa kocasi boşar ztn niye birlikte evli kalsınlar ki.Yurt dışına gidip geliyoruz sürekli iş gereği. O yüzden bunu erteledik hep.
İşte burada bazılarının anlamadığı şey bu. Kadın olarak kadınların halini anlaması gerekenler cazgırlık yapıyor. Neden bu konuyu açtığımı bilsem zaten açmazdım dimi?
Yani 34 yaşındayım yaşlı olduğumu düşünmüyorum. Güzellik görecelidir bu konuda herkes kendisini güzel görür. O yüzden benim bişey demem olmaz ama güzel olduğumu söylerler. O konuda da yani güzel olduğumu kendim de düşünürüm.
Gelmez gelmez sen rahat olHıhı yaparsın. İki gün sonra başına gelince görürüm o kapıya koyanı ben.
O kadinlardan 3tanesinden 2 tanesi bunu farkedince boşanıyor 1si de maddiyattan bosanamiyor sen o grupta bile değilsin senin durumun daha fena yaniBurada saçma sapan linçleyen kadınlardan 10 tanesinin en az 3 ünün kocası el altından birileriyle görüşmüyorsa ben bişey bilmiyorumdur. İlla yüz yüze değil. Sosyal medya olsun bilmem ne olsun. Yani kimse kendininkinden emin olmadan ahkam kesmesin
Karı koca yemek yiyor. O sırada masaya yaklaşan heykel gibi güzel bir esmer, adamı selamlayıp geçiyor. Adamin karısı soruyor: - "Kim bu afet?" Adam: - Eğer mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim! Kadın: - Bir de bu kadar pervasızca söylüyorsun. Boşanıyorum senden! Adam: - Yani Etiler'deki apartmanı, Kandilli'deki yalıyı, Göcek'teki tekneyi ve Nice'deki villayı bırakıyorsun... Uzun bir sessizlik olur. Çift yemeğini çatallarken kadın birden sorar: - Şu arkada oturan Fuat değil mi? Yanındaki kadın kim? Adam: - Fuat'in metresi. Kadın: - Ay bizimki çok daha güzel!
Dediğim fıkra bu. Aa aynı siz
O kadinlardan 3tanesinden 2 tanesi bunu farkedince boşanıyor 1si de maddiyattan bosanamiyor sen o grupta bile değilsin senin durumun daha fena yani
Çok cirkinlesiyorsunuz34 yaşındasınız ve bana teyze mi diyorsunuzBu arada kocam benden de seks hayatımızdan da sıkılmadı, birbirimizle sevişmeye devam ediyoruz senden sıkıldım başkalarıyla yapıyorum demiyor.
Bunla mi avunacaksın gerçekten? Hayır her erkek aldatmıyor konu sahibi. Gerçekten seven, sevdiği insana gerçekten saygı duyan çok erkek var.Kendini bununla teselli ediyorsan üzülürüm adına.Ah canım :) umarım seninki öyle yapmazve umarım yapmıyordur
Adam kibar bir şekilde, terbiyesizlikte ve şerefsizlikte çığır açmış.bir de kibar kibar kendini ifade ediyor(!) Maşallah. Elit bir beyKızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Siz kendi sadakatsiz kocanız öyle diye aldatılmak normal sanıyorsunuz sanırım ama o durum öyle değil.Burada saçma sapan linçleyen kadınlardan 10 tanesinin en az 3 ünün kocası el altından birileriyle görüşmüyorsa ben bişey bilmiyorumdur. İlla yüz yüze değil. Sosyal medya olsun bilmem ne olsun. Yani kimse kendininkinden emin olmadan ahkam kesmesin
Eee seni de ihmal ediyormuşBegonvil?
En azından gizli saklı bişey yok
gizli saklı yapmasındansa beni ihmal etmesindense neden kızayım?
Kırma, kırılma olayı zaten çoktan geçmiş bitmiş ortada ilişkiye dair birşey kalmamışki. Üzülmeni istemem kendin için en iyi seçimi yapmalısınGideni kimse tutamaz. Bunu buradaki aklı başında olan herkes biliyordur sanırım. Bi gün öyle olması gerekirse zaten kırmadan kırılmadan bitirilir
Ama senin duyuyor. Adamın seni ne duruma soktuğunun farkına var lütfen ya inan duymaması bilerek pişkince yapmasından daha doğru bir hareketFarkedince :) emin ol çoğunun ruhu bile duymuyordur.
Yoo aldatılma herkesin başına gelir. Bunu kocası yüzüne söylediğinde hala oturmaya devam edip savunacak kadın azdır. Bunj yapan kadına da her şey denir.Çok cirkinlesiyorsunuz
Lütfen yapmayın herkesin başına gelebilir yarın kimin neolcagi belli olmaz
3 doğum yaptım gayette güzel ilişkimiz bunun vajina genişliğiyle alakası yok adam içindekini çıkarmışDoğumdan sonra vajina genişlediği için erkekler pek zevk alamıyormuş zaten öyle çok duyum aldım.Doğum yaptınız mı kaç çocuğunuz var
Ya arkadaşlar kadına parlıyosunuz ama belki çoluk çocuk var iki dklık zevk için bozmuyo yuvasını
Herkesin başına gelebilir diye aldatan kocayı savunan kadını mı savunmalıyız bu durumda?Çok cirkinlesiyorsunuz
Tam olarak neresi çirkinleştiği yer?Çok cirkinlesiyorsunuz
Yoo aldatılma herkesin başına gelir. Bunu kocası yüzüne söylediğinde hala oturmaya devam edip savunacak kadın azdır. Bunj yapan kadına da her şey denir.
Bu kadın kocasının taktığı boynuzlarla oturuyor. Bu yeterince çirkşn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?