Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

O zaman daha acıklı. Ne için bunu sineye çekiyorsunuz?
Para değil, çocuk da yok, ne için tam olarak?
Koca bulamam başka diye mi?
Bu saygısızlıkla yaşayacağıma bekar ölürüm.

Sen yaşa deyince yaşarım tabi hay hay.
Ortada bir dertleşme değil kadınları ikinci sınıf görme var. Ama bunu anlamakta bir mesele.
Sen dertleş kendisiyle millete laf atacağına.

Al ilk msjın

Bütün bunlara sahipsen neden kocan sana kredi kartı ve araba verdi ve dahi "senin geçiminden kısmadığım sürece bana bulaşma" dedi? Kendinle çelişme beybi

Sizin yaşadığınız evlilik değil kimsenin aldatması yada aldatilmasinin garantisi yok ama en azından gururlu kadinlar bu tarz bir evliliği yürütmuyor bile bile kabullenmiyor siz aslında aşık değilsiniz rahatiniza duskunsunuz vaz gecmeyisinizin kabullenisinizn nedeni bu onun için burada beddua etmek gibi bir lüksünüz yok

Sen yaşa deyince yaşarım tabi hay hay.
Ortada bir dertleşme değil kadınları ikinci sınıf görme var. Ama bunu anlamakta bir mesele.
Sen dertleş kendisiyle millete laf atacağına.
Hayır dertleşmede yok. Kadın herkes aldatılıyor diye emin. Metres yarıştırıyor. Benimkiler elit diye hava atıyor (!)

Siz de mi aldatilip sineye cekiyorsunuz?
Oo hepiniz birden pislik atmaya geldiniz.bn bir insan olarak yazdım düşüncelerimi.bnm kocam emin olun burda ahkam kesen aldatmaz diyenlerden bile daha evine bağlı eşine sadık bir insan...esimin düzgün bir insan olması, konu sahibine buradaki seviyesiz yorumlar gbi yorum yaptirmami gerektirmiyor.

Eşi seviyesiz eşi.
Sizin eşiniz ayrı instagram açıp kadınlarla yazışsa siz söyleyince de karışma dese ne tepki verirsiniz? Yada haftasonu kaçamağına gidiyorum dese açıkça ne dersiniz tam olarak?
Onaylamayacaksanız korumayın bunu.

Eee zengin mi bu adam ? Hep bir zengin iması var konuda.haa bir de neden sizde erkek kadına para yedirmeliymiş gibi bir algı var ? ikinizde de hem de. Sizin kafada zaten çıkar ilişkisi varmış.bu şekil saçma durumların yaşanması zaten normal.sevgiye, saygıya, sadakate dayalı bir ilişki olsa ne adam ihtiyaçlarını karşılamazsam konuş cart curt der, ne de siz maddiyatım da iyi ne yapsam dersiniz. Balık baştan kokmuş zaten.şimdi de tam kokuşmuş.
Al sana zengin koca.yerin dibine batsınlar.nerede bir zengin bulsam hepsi birbirinden rezil insanlar çıktı.malla mülkle rahat olunmuyor hanımefensi. Sevgiyle, saygıyla, merhametle, vicadanla, huzurla rahat olunuyor. Siz rahat mısınız şimdi bu kalp kırıklılığıyla, seviyesizlikle, saygısızlıkla. Şu rahat yaşamak, iyi yaşamak kavramlarına da sinir oluyorum.çok çok yanlış şeyler için kullanılıyor.

Son düzenleme:
Bütün bunlara sahipsen neden kocan sana kredi kartı ve araba verdi ve dahi "senin geçiminden kısmadığım sürece bana bulaşma" dedi? Kendinle çelişme beybi

Sanırım sizin kocalarınız kendiniz çalışıp kendiniz yiyin diyor. Bence sizin durum daha vahimmiş.

Kadının eşinin yaptığı normal dgl.
Fkt herkes kadina birden saldırmış buda hoş dgl.

Benimkiler yine başladı yargı dağıtmaya
Ulan kendi kocalarınızı iki dakikalık zevk için boşamazsınız eminim burda yine löb löb en zeki benim havalarına giriyorlar ya
Zekilikle alakası ne
Bu bir duruştur kadınlarda olması gereken gururlu ve onurlu bi davranış kendine saygı ve değer verme
Siz bunu kabullenebilirsiniz iki dakikalık zevk diyip gözardı edebilirsiniz

Ama bu evlilik değil ki. Çocuk var mı? Normal bir evlilikte bu gibi durumlar olmaz.
Siz sadece maddi çıkarlarınız göz önünde bulundurarak bu duruma göz yumuyorsunuz. İnsanın kendisine saygısı kalmaz.

Kadının eşinin yaptığı normal dgl.
Fkt herkes kadina birden saldırmış buda hoş dgl.
Çünkü kadın buna göz yumuyor. Boşanması gerekirken oturuyor.
Kadının geliri yoktur çocuğu vardır ailesi arkasında değildir herkes burada destek olur. Burada çocuk yok, maddi anlamda kazancı da olan bir kadın çekip oturuyorsa tepki gelir. Kadınlık onuru denen bir şey var

Ya bi yürü git be konuya kocasının maddi durumundan giriş yapan ebem sanki. Para için ruhunu satmışsın hala bana bık bık yapıyorsun.

Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok

Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi

. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.

rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok.
Bütün konun rahatım yerinde harcamalarımı yapıyorum o yüzden göz yumuyorum üzerine. Kime neyin ayağını yapıyorsun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…