O zaman daha acıklı. Ne için bunu sineye çekiyorsunuz?Ah canım ya siz zannediyorsunuz ki herşey para içindir. Yukarıları bi zahmet oku. Parayla derdim olmadığını iyi bir gelirim ve birikimim olduğu, mesleğiminde iyi olduğunu belirtmiştim. Parayla işim yok be kuzum herkes kendine lazım olanı diline doluyor işte :)
Sen yaşa deyince yaşarım tabi hay hay.Şimdide bizemi pislik atmaya çalışacaksın.sen o atmak istediğin pisliklerinde kendin yasa oldumu..
Bir bayansin
Bayan olarak içinde bulunduğu durumu yazmış.bazi yorumlar oldukça seviyeli.
Bazıları çok seviyesiz.. İnsan üzülür. Ztn çok mutlu normal görse buraya yazmazdı dertleşmek istemezdi.
Kızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Al ilk msjınAh canım ya siz zannediyorsunuz ki herşey para içindir. Yukarıları bi zahmet oku. Parayla derdim olmadığını iyi bir gelirim ve birikimim olduğu, mesleğiminde iyi olduğunu belirtmiştim. Parayla işim yok be kuzum herkes kendine lazım olanı diline doluyor işte :)
Bütün bunlara sahipsen neden kocan sana kredi kartı ve araba verdi ve dahi "senin geçiminden kısmadığım sürece bana bulaşma" dedi? Kendinle çelişme beybievet fazlasıyla güveniyorum.
Burada mantıklı kadınların olduğunu görmek güzel. ilk defa birisi doğru dürüst bişey yazmış.
34 yaşındayım
İTÜ işletme mühendisliği mezunuyum.
Dış ticaret biriminde kariyer sahibiyim.
Evet şuanda çalışıyorum. Bir şirketin dış ticaret sorumlusuyum.
Çocuk yok.
Kendime ait fazlasıyla birikimim mevcut. Eşimin mal varlığı harici kendimin de gerek mali gerek emlak, gerek araç yatırımlarım mevcut.
yani şuan boşanmayı düşünmeme sebebim mutluluğuma engel teşkil eden bişeyin olmaması kocamın saygısını yitirmemesi
sadece böyle bir takıntısı var işte
Sizin yaşadığınız evlilik değil kimsenin aldatması yada aldatilmasinin garantisi yok ama en azından gururlu kadinlar bu tarz bir evliliği yürütmuyor bile bile kabullenmiyor siz aslında aşık değilsiniz rahatiniza duskunsunuz vaz gecmeyisinizin kabullenisinizn nedeni bu onun için burada beddua etmek gibi bir lüksünüz yokKime göre? 3. Kişi olmadığını yada sizin 3. Kişi olmadığınızı nerden biliyorsunuz? Neyse uzatmaya gerek yok. Hepinizin kocası pırlanta asla aldatmaz.
Ha açıkça söylemiyorsa adam doğrudur yani? Neyse dediğim gibi umarım eşiniz dediğiniz gibidir
Hayır dertleşmede yok. Kadın herkes aldatılıyor diye emin. Metres yarıştırıyor. Benimkiler elit diye hava atıyor (!)Sen yaşa deyince yaşarım tabi hay hay.
Ortada bir dertleşme değil kadınları ikinci sınıf görme var. Ama bunu anlamakta bir mesele.
Sen dertleş kendisiyle millete laf atacağına.
Oo hepiniz birden pislik atmaya geldiniz.bn bir insan olarak yazdım düşüncelerimi.bnm kocam emin olun burda ahkam kesen aldatmaz diyenlerden bile daha evine bağlı eşine sadık bir insan...esimin düzgün bir insan olması, konu sahibine buradaki seviyesiz yorumlar gbi yorum yaptirmami gerektirmiyor.Siz de mi aldatilip sineye cekiyorsunuz?
Eşi seviyesiz eşi.Oo hepiniz birden pislik atmaya geldiniz.bn bir insan olarak yazdım düşüncelerimi.bnm kocam emin olun burda ahkam kesen aldatmaz diyenlerden bile daha evine bağlı eşine sadık bir insan...esimin düzgün bir insan olması, konu sahibine buradaki seviyesiz yorumlar gbi yorum yaptirmami gerektirmiyor.
Sizler benden çok ilgilendiniz konuyla bana sıra gelmiyor kiSen yaşa deyince yaşarım tabi hay hay.
Ortada bir dertleşme değil kadınları ikinci sınıf görme var. Ama bunu anlamakta bir mesele.
Sen dertleş kendisiyle millete laf atacağına.
Eee zengin mi bu adam ? Hep bir zengin iması var konuda.haa bir de neden sizde erkek kadına para yedirmeliymiş gibi bir algı var ? ikinizde de hem de. Sizin kafada zaten çıkar ilişkisi varmış.bu şekil saçma durumların yaşanması zaten normal.sevgiye, saygıya, sadakate dayalı bir ilişki olsa ne adam ihtiyaçlarını karşılamazsam konuş cart curt der, ne de siz maddiyatım da iyi ne yapsam dersiniz. Balık baştan kokmuş zaten.şimdi de tam kokuşmuş.Kızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Bütün bunlara sahipsen neden kocan sana kredi kartı ve araba verdi ve dahi "senin geçiminden kısmadığım sürece bana bulaşma" dedi? Kendinle çelişme beybi
Sadakat her türlü daha önemlidir.Sanırım sizin kocalarınız kendiniz çalışıp kendiniz yiyin diyor. Bence sizin durum daha vahimmiş.
Kendi ayaklarının üzerinde durması aldatıp sineye çekmesinden daha mı vahimSanırım sizin kocalarınız kendiniz çalışıp kendiniz yiyin diyor. Bence sizin durum daha vahimmiş.
Kadının eşinin yaptığı normal dgl.Eşi seviyesiz eşi.
Sizin eşiniz ayrı instagram açıp kadınlarla yazışsa siz söyleyince de karışma dese ne tepki verirsiniz? Yada haftasonu kaçamağına gidiyorum dese açıkça ne dersiniz tam olarak?
Onaylamayacaksanız korumayın bunu.
Zekilikle alakası neBenimkiler yine başladı yargı dağıtmaya
Ulan kendi kocalarınızı iki dakikalık zevk için boşamazsınız eminim burda yine löb löb en zeki benim havalarına giriyorlar ya
Sadakat her türlü daha önemlidir.
Beraber çalışıp orta gelir bir hayat sürmeyi zengin ama boynuzlu olmaya tercih eder her onurlu kadın.
Emin degilim. Aldatildigimi bilsem bosanacagimdan eminim. Siz cok yanlis anlamissimiz. Ya da bilerek anlamaza yatiyorsunuz.Aldatılmadığından bi emin olan daha :)
Çünkü kadın buna göz yumuyor. Boşanması gerekirken oturuyor.Kadının eşinin yaptığı normal dgl.
Fkt herkes kadina birden saldırmış buda hoş dgl.
Ya bi yürü git be konuya kocasının maddi durumundan giriş yapan ebem sanki. Para için ruhunu satmışsın hala bana bık bık yapıyorsun.Ah canım ya siz zannediyorsunuz ki herşey para içindir. Yukarıları bi zahmet oku. Parayla derdim olmadığını iyi bir gelirim ve birikimim olduğu, mesleğiminde iyi olduğunu belirtmiştim. Parayla işim yok be kuzum herkes kendine lazım olanı diline doluyor işte :)
Kızlar selamlar
Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok
Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi
. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bütün konun rahatım yerinde harcamalarımı yapıyorum o yüzden göz yumuyorum üzerine. Kime neyin ayağını yapıyorsun sen.rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?