Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Ben takmıyorum sende takma :) emin ol kurcalasalar neler çıkar hepsinin hayatı ve kocası 10 numara onların:)
Buna takmıyorsan gerçekten üzülürüm sana. Sevgiyi hiç yaşamamışsın. Hiç gerçekten değer görmemişsin. Yazık sana. Şu durumda duruyorsun.

Yazılan bazı şeyler çok seviyesizce..
Zaten içinde bulunduğu durum çok normal yada içinde bulunduğu durumdan çok mutlu olsa gelip burda paylaşmaz.
Maşallah herkesin herseyi mükemmel...
Mükemmel değil tabi ki.
Ama kocam gözümün içine baka baka beni aldatıyor, günlerce eve gelmiyor, başka kadınlarla düşüp kalkmaktan ama öyle de harika biri, beni çok seviyor, sizler neler yaşıyorsunuz haberiniz yok, kadınlar konusunda seçici... bunlar sizi rahatsız etmiyor da verilen cevaplar ediyorsa, kendisiyle empati yapacak noktalar buluyorsunuz demektir o kısmı beni aşıyor tabi.

Kondom kullandığından bile emin. Nasıl bayağı çirkin bir şey bu.

Koca olarak hic uzmuyormus kendisini
Aldatıldığı halde üzülmüyorsa değil kocası dünyada kimse üzemez o halde hanımefendiyi. Her şekilde mutlu olur. Adam resmen bana hesap sorma ne yaparsan yap modunda. Bence bu saygı değil tam tersine eşe saygısızlık. Sevgide kalmamış saygı da. Yani bariz açık ilişki denilen şeyi yaşıyorlar bu evlilikte.
Ben maddi gücü, işi iyi olan güçlü kadınların neden bu duruma katlandığını anlamıyorum. Yeni bir hayat kurabilirler, yeniden aşık olup o güzel duyguları yaşabilirler.

Evet ben de onu anlamadim. Uzmesi icin ne yapmasi lazim acaba? Saygisizlik yapmiyormus, daha nasil yapacak? Kendini nasil kandirmis inandirmissa konu sahibi, yazik.

çok seçici olduğu için önüne gelenle düşüp kalkmadığından eminim
Evet çok seçici olduğu belli seçe seçe seni seçmesinden. İki gündür fena Trolleniyoruz bence ama yine de yok mu senin gibi kadınlar var tabi. Malesef azınlıkta da olsanız sizin yüzünüzden toplumun gözünde kadınları paragöz erkeği kullanan gurursuz tipler diye kodluyorsunuz. Utanıyorum sizle aynı cins olmaktan.

Milletten detay isteyeceğine bence sen kocandan iste. Malum boşarım asarım keserim diyorsun ya :) belki boşayacağını bilen kocan başka yerlerde takılıyordur.
Sanıyor ki evlilikler sadakatsizlik üzerine kuruluyor.

Tamam abla seninki en azından seçip aldatıyor en iyi koca seninki. Kondom parasına sponsor ol. Bir iki taktik de ver. Sen anlarsın kadın dilinden. Ha benim kocam zaten işini bilir diyorsan taktik falan gerek yok tabii. Abimizin pek ihtiyacı da yok gibi zaten. Mutluluklarrrr

Adam benle sevişmiyorda dedin parayada ihtiyacın yok.. nedir bu evlilikte ki motivasyonun

Siz olsanız napardınız?
gururumu ayaklar altın alan bu adamdan boşanırdım.

Şimdide bizemi pislik atmaya çalışacaksın.sen o atmak istediğin pisliklerinde kendin yasa oldumu..
Bir bayansin
Bayan olarak içinde bulunduğu durumu yazmış.bazi yorumlar oldukça seviyeli.
Bazıları çok seviyesiz.. İnsan üzülür. Ztn çok mutlu normal görse buraya yazmazdı dertleşmek istemezdi.

Kadın savunuyor kocasını. Herkesinki aldatıyor benimki en azından seçip aldatıyor diyor. Siz iyi misiniz? Duyar kasmak için girdi yazıyorsunuz. Lütfen biraz mantık

Siz de mi aldatilip sineye cekiyorsunuz?

Ah canım ya siz zannediyorsunuz ki herşey para içindir. Yukarıları bi zahmet oku. Parayla derdim olmadığını iyi bir gelirim ve birikimim olduğu, mesleğiminde iyi olduğunu belirtmiştim. Parayla işim yok be kuzum herkes kendine lazım olanı diline doluyor işte :)

Ne yazmıs kocam beni saygın kadınlarla aldatıyor benle yatmıyor ama beni cok seviyor cok zengin neden bosanayım diyor.. ne dertleşmesi tam olarak? Ne seviyesi acabaa hangi seviye böyle bi konuda kim kalkıp ayy canım sen cok haklısın yuvanı yıkma der bikaç secilmiş üye dısında
Sanki karsımızda magdur olmus siddet görmüş ekonomik olarak bagmlı bi eş varda bizde düşene bi tekme atıyorz

Kocam şöyle zengin böyle şirketi var diye girersen konuya başka ne anlayacağız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…