Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Sanırım sizin kocalarınız kendiniz çalışıp kendiniz yiyin diyor. Bence sizin durum daha vahimmiş.
Hayır tatlım evlendik evleneli aramızda senin paran benim param mevzusu hiç konuşulmadı ama senin yazdığın şeyi gözüme sokula sokula aldatılmaya tercih ederdim.

Teyze hep ağzında sadakat bilmem ne. İnsan kendinde olmayandan çok bahsedermiş biliyor musun?
Aramızda sadece üç yaş var hanımefendi teyze demeniz komik oluyor. Herkes kendinde olmayandan çok bahsetseydi ayrıca sizde en çok onur gurur demeniz lazımdı. Demediğinizi göre gerçek değil.
Benim için evlilikte sadakat ve saygı çok önemlidir.

Ben sizin Khomyuk 'u kıskandığınızı düşünüyorum net bir şekilde. O profil resmi onun değil. Siz büyüksünüz ondan. Teyze demeniz herhangi bir etki yaratmıyor onda
Yok üç yaş büyüğüm kendisinden abla diyebilir sorun yok. Oğlumun arkadaşları zaten teyze dediği için alışkınım onlarda 6 yaşındalar gerçi 34 yaşında bir kadının teyze demesi komik geldi sadece

Ah canım kıyamam ya, sen kocanla bu harcama meselesini konuş. Burada bana sarma. Sadece ilk mesajda eşimin durumu iyi olduğundan bahsettim. Sonrakiler kendi durumumla ilgilidir. Tabi sen seni ilgilendiren koca parası kısmına odaklanmışsın :)

Kadının eşinin yaptığı normal dgl.
Fkt herkes kadina birden saldırmış buda hoş dgl.
Sadece kadının eşinin yaptığı anormal değil kadının kendisi de anormal. Adam gözünün içine baka baka aldatıyor o da parası için kabul ediyor. Evlilik böyle bir şey değil. Neyin duyarını kasıyorsun sen. Utanıyorum bu zihniyetten.

sende başka biri ile ilişkin varmış gibi yap. başka hesap aç ordan biriyle konuşuyor gibi yap. süslen püslen dışarı çık onun göreceği vakitlerde. dağ evleri falan kirala tek kal ama o başkasıyla geçirdiğini düşünsün. Onun anlayamacağı kendine hediye al bir erkek göndermiş izlemi yap. ona ikinci hayatın varmış hisiyatı yaşa. erkekler elindekinin alınmasından hoşlanmaz. bu durum onları sinirlendirir ve bütün özel hayat ilgisini üstünüze yoğunlaştırır. Ona vazgeçe bileceğinizi gösterin o elimde zaten gibi kafasında olduğu için size ilgi göstermiyor. sizde başka erkekler tarafından ilgi gördüğünüzü gözüne sokun. ama bazı şeyleri kendi bilgisayar ve kartlarınızla yapmayın. yazılımcı olduğu için gerçeği öğrenmek zor olmaz bir arkadaşanızdan yardım alın. ama dağ evi kiralama falan onun kartıyla yapa bilirsiniz. birde erkek eşyaları satın alın kartıyla ama ona vermeyin. sizin değerinizin farkına varsın. buraya yazmışsanız bu durum canınızı sıkıyor demektir. siz aslında kendinizi bu tarz söylemlerle kandırıyorsunuz. bundanda vazgeçin. kabul etmeye çalışmayın

6 yaş hmmmm. Algı seviyesiyle bir alakası olabilir gibi geldi. Sonuçta tüm kocalar aldatır yani onunki en azından kaliteli kişilerle aldatıyor

Çok cirkinlesiyorsunuz
Lütfen yapmayın herkesin başına gelebilir yarın kimin neolcagi belli olmaz

Khomyuk kocası karşısına geçip "senden sıkıldım başkasıyla seks yapıyorum" diyebilecek genişlikte değil.
Bir de bu nasıl başımıza gelecek ki? En fazla aldatılırız o zaman da boşanırız yani. eşimizin metresine kucak açmayız

Cevabı kendim buldum.adam az zenginmiş imalar onu gösteriyor.

Bak yine sadakat :) senin sadakatle ilgili ciddi sorunun var eminim.

Evet demiyorum, çünkü ihtiyacım yok :)
Ben sizin Khomyuk 'u kıskandığınızı düşünüyorum net bir şekilde. O profil resmi onun değil. Siz büyüksünüz ondan. Teyze demeniz herhangi bir etki yaratmıyor onda
Sorma ya öldüm kıskançlıktan burada. Keşke benim öyle kocam olsa falan diyorum hatta

Yazılan bazı şeyler çok seviyesizce..
Zaten içinde bulunduğu durum çok normal yada içinde bulunduğu durumdan çok mutlu olsa gelip burda paylaşmaz.
Maşallah herkesin herseyi mükemmel...

Mutluymuş ya. Kocası parasını eksik etmiyormuş, kaliteli kadınlarla korumalı seks yapıyormuş. Derdi yok yani. siz bu kadar dertlenmeyin konu sahibi yerine

Görünen o ki, buradaki herkes başına gelmeyen konularda ahkâm kesmekte 1 numara. Boşarım, şunu yaparım bunu yaparım. Meşhur bir söz vardır, ergene kadın boşamak kolay gelirmiş.
Eee kardeşim biz mi sana konu açtırdık.millet kendi düşüncesini yazıyor.eee sen demişsin ne yapsam diye ? Çok memnunsan neden konu açtın ki ?

Bak yine sadakat :) senin sadakatle ilgili ciddi sorunun var eminim.

Evet demiyorum, çünkü ihtiyacım yok :)

Sorma ya öldüm kıskançlıktan burada. Keşke benim öyle kocam olsa falan diyorum hatta
Konu sadakatle ilgili çünkü
Aldatılıyorsun ya hani.
Aldatılma üzerine yazışıyoruz
Ya ne diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…