Hayır tatlım evlendik evleneli aramızda senin paran benim param mevzusu hiç konuşulmadı ama senin yazdığın şeyi gözüme sokula sokula aldatılmaya tercih ederdim.Sanırım sizin kocalarınız kendiniz çalışıp kendiniz yiyin diyor. Bence sizin durum daha vahimmiş.
Aramızda sadece üç yaş var hanımefendi teyze demeniz komik oluyor. Herkes kendinde olmayandan çok bahsetseydi ayrıca sizde en çok onur gurur demeniz lazımdı. Demediğinizi göre gerçek değil.Teyze hep ağzında sadakat bilmem ne. İnsan kendinde olmayandan çok bahsedermiş biliyor musun?
Ben sizinTeyze hep ağzında sadakat bilmem ne. İnsan kendinde olmayandan çok bahsedermiş biliyor musun?
Prezervatif kullanılsa bile hpv bulaşıyor.Üzüldüm adına. sanırım kötü bir anın var..
Yok üç yaş büyüğüm kendisinden abla diyebilir sorun yok. Oğlumun arkadaşları zaten teyze dediği için alışkınım onlarda 6 yaşındalar gerçi 34 yaşında bir kadının teyze demesi komik geldi sadeceBen sizinKhomyuk 'u kıskandığınızı düşünüyorum net bir şekilde. O profil resmi onun değil. Siz büyüksünüz ondan. Teyze demeniz herhangi bir etki yaratmıyor onda
Ah canım kıyamam ya, sen kocanla bu harcama meselesini konuş. Burada bana sarma. Sadece ilk mesajda eşimin durumu iyi olduğundan bahsettim. Sonrakiler kendi durumumla ilgilidir. Tabi sen seni ilgilendiren koca parası kısmına odaklanmışsın :)Ya bi yürü git be konuya kocasının maddi durumundan giriş yapan ebem sanki. Para için ruhunu satmışsın hala bana bık bık yapıyorsun.
Bütün konun rahatım yerinde harcamalarımı yapıyorum o yüzden göz yumuyorum üzerine. Kime neyin ayağını yapıyorsun sen.
Sadece kadının eşinin yaptığı anormal değil kadının kendisi de anormal. Adam gözünün içine baka baka aldatıyor o da parası için kabul ediyor. Evlilik böyle bir şey değil. Neyin duyarını kasıyorsun sen. Utanıyorum bu zihniyetten.Kadının eşinin yaptığı normal dgl.
Fkt herkes kadina birden saldırmış buda hoş dgl.
sende başka biri ile ilişkin varmış gibi yap. başka hesap aç ordan biriyle konuşuyor gibi yap. süslen püslen dışarı çık onun göreceği vakitlerde. dağ evleri falan kirala tek kal ama o başkasıyla geçirdiğini düşünsün. Onun anlayamacağı kendine hediye al bir erkek göndermiş izlemi yap. ona ikinci hayatın varmış hisiyatı yaşa. erkekler elindekinin alınmasından hoşlanmaz. bu durum onları sinirlendirir ve bütün özel hayat ilgisini üstünüze yoğunlaştırır. Ona vazgeçe bileceğinizi gösterin o elimde zaten gibi kafasında olduğu için size ilgi göstermiyor. sizde başka erkekler tarafından ilgi gördüğünüzü gözüne sokun. ama bazı şeyleri kendi bilgisayar ve kartlarınızla yapmayın. yazılımcı olduğu için gerçeği öğrenmek zor olmaz bir arkadaşanızdan yardım alın. ama dağ evi kiralama falan onun kartıyla yapa bilirsiniz. birde erkek eşyaları satın alın kartıyla ama ona vermeyin. sizin değerinizin farkına varsın. buraya yazmışsanız bu durum canınızı sıkıyor demektir. siz aslında kendinizi bu tarz söylemlerle kandırıyorsunuz. bundanda vazgeçin. kabul etmeye çalışmayınKızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
6 yaş hmmmm. Algı seviyesiyle bir alakası olabilir gibi geldi. Sonuçta tüm kocalar aldatır yani onunki en azından kaliteli kişilerle aldatıyorYok üç yaş büyüğüm kendisinden abla diyebilir sorun yok. Oğlumun arkadaşları zaten teyze dediği için alışkınım onlarda 6 yaşındalar gerçi 34 yaşında bir kadının teyze demesi komik geldi sadece
Çok cirkinlesiyorsunuz
Lütfen yapmayın herkesin başına gelebilir yarın kimin neolcagi belli olmaz
Cevabı kendim buldum.adam az zenginmiş imalar onu gösteriyor.Adam kibar bir şekilde, terbiyesizlikte ve şerefsizlikte çığır açmış.bir de kibar kibar kendini ifade ediyor(!) Maşallah. Elit bir bey. Eee sen ona karışma, o sana karışmasın, eee arada ilişki de olmasın.o zaman birlikte kalmanın mânâsı ne ?
Bak yine sadakat :) senin sadakatle ilgili ciddi sorunun var eminim.Aramızda sadece üç yaş var hanımefendi teyze demeniz komik oluyor. Herkes kendinde olmayandan çok bahsetseydi ayrıca sizde en çok onur gurur demeniz lazımdı. Demediğinizi göre gerçek değil.
Benim için evlilikte sadakat ve saygı çok önemlidir.
Sorma ya öldüm kıskançlıktan burada. Keşke benim öyle kocam olsa falan diyorum hattaBen sizinKhomyuk 'u kıskandığınızı düşünüyorum net bir şekilde. O profil resmi onun değil. Siz büyüksünüz ondan. Teyze demeniz herhangi bir etki yaratmıyor onda
Sokak serseri değilim yüksek mühendisim. Ayrıca çok seçiciyimBende yüksek muhendisten sonra okumadim
Demiyorsan ben de bi şey bilmiyorumSorma ya öldüm kıskançlıktan burada. Keşke benim öyle kocam olsa falan diyorum hatta
Yazılan bazı şeyler çok seviyesizce..
Zaten içinde bulunduğu durum çok normal yada içinde bulunduğu durumdan çok mutlu olsa gelip burda paylaşmaz.
Maşallah herkesin herseyi mükemmel...
Eee kardeşim biz mi sana konu açtırdık.millet kendi düşüncesini yazıyor.eee sen demişsin ne yapsam diye ? Çok memnunsan neden konu açtın ki ?Görünen o ki, buradaki herkes başına gelmeyen konularda ahkâm kesmekte 1 numara. Boşarım, şunu yaparım bunu yaparım. Meşhur bir söz vardır, ergene kadın boşamak kolay gelirmiş.
Konu sadakatle ilgili çünküBak yine sadakat :) senin sadakatle ilgili ciddi sorunun var eminim.
Evet demiyorum, çünkü ihtiyacım yok :)
Sorma ya öldüm kıskançlıktan burada. Keşke benim öyle kocam olsa falan diyorum hatta
O zaman konu açıp, milletin asabini bozmasin.amaç ne o zaman ?
Mutluymuş ya. Kocası parasını eksik etmiyormuş, kaliteli kadınlarla korumalı seks yapıyormuş. Derdi yok yani. siz bu kadar dertlenmeyin konu sahibi yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?