Evet baya seçiciymiş ki sizi seçmiş rahat rahat başka kadınlarla ilişkiye girebilmek için. 10 numara seçim değil de ne.Çok seçici olduğu için önüne gelenle düşüp kalkmadığından eminim
E peki sıkılıp sana geldiğinde kabul edebilecek misin?. Kocamın emin ol iyi tanıyorum bir gün elbet sıkılıp geri gelecektir çünkü kocam fazlasıyla seçicidir. Rahat olma sebebim de budur.
Prezervatifi takarken video mu attı ya da siz mi taktınız? cidden soruyorum. Bu kadar güveniyor musunuz kocanıza
Kaç yaşındasınız ?
İyi bir mesleğiniz kariyeriniz var mı ?
şuanda çalışıyor musunuz ?
Çocuğunuz var mı ?
Eğer yaşınız gençse iyi bir mesleğiniz ve kariyeriniz varsa çocuğunuz varsa ve kreş yaşına geldiyse ayrılık seçenekler arasında olabilir. Çünkü belli ki eşinizle aranızda tutku ve sevgi kalmamış Durumunuz çok iyiyse eğer ayrılmadan kocanıza belli etmeden bir ev bir araba güvendiğiniz ailenizden birinin üstüne yapın (bunu kocanız hakkediyor) ayrılırken de yüklü paralar talep edin malları bölüşün yazlık falan alırsınız yatırım yaparsınız o zaman konforunuz bozulmamış olur. Hem sizin de karşınıza biri çıkar tekrar sevip sevilirsiniz. Bu şekilde devam etmek siz takmıyorum artık deseniz de sizi çok yıpratır içten içe çökersiniz. Kocanız Birgün bu işlerden vazgeçip size yönelse bile ki yıllar sonra olur o zamanda belki siz istemesiniz keşke zamanında kendi yoluma baksaydım diyebilirsiniz.
Kabul etme, etmeme gibi bir opsiyon yok. Zaten memnunE peki sıkılıp sana geldiğinde kabul edebilecek misin?
bu son cümlenizdeki olayı tolere edebiliyorsanız tamam işte sorun yok ki. open marriage yaşayan ilk çift siz değilsiniz. sizin de canınız başkasıyla olmak isterse olur ama evliliğinize devam edersiniz.evet fazlasıyla güveniyorum.
Burada mantıklı kadınların olduğunu görmek güzel. ilk defa birisi doğru dürüst bişey yazmış.
34 yaşındayım
İTÜ işletme mühendisliği mezunuyum.
Dış ticaret biriminde kariyer sahibiyim.
Evet şuanda çalışıyorum. Bir şirketin dış ticaret sorumlusuyum.
Çocuk yok.
Kendime ait fazlasıyla birikimim mevcut. Eşimin mal varlığı harici kendimin de gerek mali gerek emlak, gerek araç yatırımlarım mevcut.
yani şuan boşanmayı düşünmeme sebebim mutluluğuma engel teşkil eden bişeyin olmaması kocamın saygısını yitirmemesi
sadece böyle bir takıntısı var işte
Canım valla aklını kullanırsan yaşarsın bu hayatı şöyle ki madem adam herseyi sunmuş sana bol bol.mucevher alıp kasana koy ama sadece sana tahsis olsun bir banka hesabı al bol bol şişir orayı 5 yıl sonra vur tekmeyi sen de hayatına bak yemin ediyorum ayrilman bile şahane olur böyle boşanma dilerim kendi adıma 3 kuruş nafaka yerden 5 yıl mahkemede sürünmek yerine banka hesabımi sisire sisire boşanmak nasip olsa keşkeKızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
bu son cümlenizdeki olayı tolere edebiliyorsanız tamam işte sorun yok ki. open marriage yaşayan ilk çift siz değilsiniz. sizin de canınız başkasıyla olmak isterse olur ama evliliğinize devam edersiniz.
ama bir gün eşiniz ya da siz başka birine kapılır giderseniz o zaman boşanırsınız
Nereden bilecek eşiniz hastalık olmadığını? Kadınlarla birlikte olmadan önce kan tahlili mi isteyecek?Sende sana yetenleri yazıyorsun ben yazınca mı suç? Tecrübeli kişi
begonvil ne ya? sitede böyle takma isimler falan mı var?
arkadaşım kocamı tanıyorum diyorum öyle önüne gelenle yatıp kalkacak öyle hastalıklı tiplere gidecek birisi değil yani ayrıntılı mı yazayım illa
Kondomları çantasına sen mi yerleştiriyorsunBiliyorum canım
Aynen bende onu düsündüm onun yaptıgını yapsa maksat yalandan denese hic söylemese kendi farkedene kadar ama söyle birsey delil tutarsa bosayabilir. Çocukları varmı bilmiyorummevcuttan memnunsanız biz ne diyelim
ama merak ettim sizinde eşinizin gizli hayatı gibi bir hayatı olsa eşiniz buna nasıl tepki verir sizde haftasonu bungalova falan gitseniz mesela
Ben de sana yardım ettiğimi sandımevet fazlasıyla güveniyorum.
Burada mantıklı kadınların olduğunu görmek güzel. ilk defa birisi doğru dürüst bişey yazmış.
34 yaşındayım
İTÜ işletme mühendisliği mezunuyum.
Dış ticaret biriminde kariyer sahibiyim.
Evet şuanda çalışıyorum. Bir şirketin dış ticaret sorumlusuyum.
Çocuk yok.
Kendime ait fazlasıyla birikimim mevcut. Eşimin mal varlığı harici kendimin de gerek mali gerek emlak, gerek araç yatırımlarım mevcut.
yani şuan boşanmayı düşünmeme sebebim mutluluğuma engel teşkil eden bişeyin olmaması kocamın saygısını yitirmemesi
sadece böyle bir takıntısı var işte
Canım kadının parası var, arabası var ama gururu yok.Canım sen manyak mısın ? resmen aldatılıyorsun ama param var arabam mı diyorsun hala ? Ne diyelim Allah daha çok versin o zaman
Uff koşullandırmaya çalışıyor bir de yorum yazanları ya.yine aklı başında bir yorum. teşekkür ederim.
zaten şuanki rahatlığım bu durumun oluşmaması. ilerde ne olur tabi ki bilemeyiz ama zaten o sevgiyi saygıyı hissetmezsem olacağı şey dediğiniz gibi kırmadan krıılmadan yolları ayırmaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?