Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Çok seçici olduğu için önüne gelenle düşüp kalkmadığından eminim
Evet baya seçiciymiş ki sizi seçmiş rahat rahat başka kadınlarla ilişkiye girebilmek için. 10 numara seçim değil de ne.

Hastalık mastalık kaparsın açık görüşlü, modern hanımefendi

Prezervatifi takarken video mu attı ya da siz mi taktınız? cidden soruyorum. Bu kadar güveniyor musunuz kocanıza

evet fazlasıyla güveniyorum.

Burada mantıklı kadınların olduğunu görmek güzel. ilk defa birisi doğru dürüst bişey yazmış.

34 yaşındayım
İTÜ işletme mühendisliği mezunuyum.
Dış ticaret biriminde kariyer sahibiyim.
Evet şuanda çalışıyorum. Bir şirketin dış ticaret sorumlusuyum.
Çocuk yok.
Kendime ait fazlasıyla birikimim mevcut. Eşimin mal varlığı harici kendimin de gerek mali gerek emlak, gerek araç yatırımlarım mevcut.

yani şuan boşanmayı düşünmeme sebebim mutluluğuma engel teşkil eden bişeyin olmaması kocamın saygısını yitirmemesi
sadece böyle bir takıntısı var işte

bu son cümlenizdeki olayı tolere edebiliyorsanız tamam işte sorun yok ki. open marriage yaşayan ilk çift siz değilsiniz. sizin de canınız başkasıyla olmak isterse olur ama evliliğinize devam edersiniz.
ama bir gün eşiniz ya da siz başka birine kapılır giderseniz o zaman boşanırsınız

ah canım ya burası hep senin gibi hayalperestlerle mi dolu?

birde bir kaç senin gibi olanlar var, yok o konuyu okudum yok bu konuyu okudum diyorlar. Ya bu kadar mı işsizsiniz? bu kadar mı ilgisiz alakasız kaldınız da buradaki tüm konuları okudunuz? istediğine inanabilirsin kuzum çünkü sizin kafalar pırıl pırıl maaşallah

Milleti kışkırtmak için mi açtın konuyu? Yorumlarında ayrı felaket.
Memnunmuşsun yaşanan rezillikten niye bize soruyorsun?
Böyle devam et eşin bir gün birine aşık oldum seni istemiyorum diyene kadar.

Canım valla aklını kullanırsan yaşarsın bu hayatı şöyle ki madem adam herseyi sunmuş sana bol bol.mucevher alıp kasana koy ama sadece sana tahsis olsun bir banka hesabı al bol bol şişir orayı 5 yıl sonra vur tekmeyi sen de hayatına bak yemin ediyorum ayrilman bile şahane olur böyle boşanma dilerim kendi adıma 3 kuruş nafaka yerden 5 yıl mahkemede sürünmek yerine banka hesabımi sisire sisire boşanmak nasip olsa keşke

yine aklı başında bir yorum. teşekkür ederim.

zaten şuanki rahatlığım bu durumun oluşmaması. ilerde ne olur tabi ki bilemeyiz ama zaten o sevgiyi saygıyı hissetmezsem olacağı şey dediğiniz gibi kırmadan krıılmadan yolları ayırmaktır.

Nereden bilecek eşiniz hastalık olmadığını? Kadınlarla birlikte olmadan önce kan tahlili mi isteyecek?

mevcuttan memnunsanız biz ne diyelim
ama merak ettim sizinde eşinizin gizli hayatı gibi bir hayatı olsa eşiniz buna nasıl tepki verir sizde haftasonu bungalova falan gitseniz mesela
Aynen bende onu düsündüm onun yaptıgını yapsa maksat yalandan denese hic söylemese kendi farkedene kadar ama söyle birsey delil tutarsa bosayabilir. Çocukları varmı bilmiyorum

Ben de sana yardım ettiğimi sandım e senin herseyin varmis sen böylesi aşağılık bir adam için hala takıntısı var saygısı bitmedi nasıl diyebiliyorsun? Çünkü sen kendine saygı duymuyorsun üzüldüm

Uff koşullandırmaya çalışıyor bir de yorum yazanları ya.

Para için haysiyetinizden vazgeçmişsiniz bunun tercümesi bu. Istediginiz kadar yorum cımbızlayıp kendinizi rahatlatmaya çalışın. Kendiniz de biliyorsunuz bunun ne olduğunu. O kadar aklınız başınızdaysa azıcık gururunuz olsun da para için aldatılmaya göz yummayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…