Çocuk neden yok düşünmediniz mi olmadimievet fazlasıyla güveniyorum.
Burada mantıklı kadınların olduğunu görmek güzel. ilk defa birisi doğru dürüst bişey yazmış.
34 yaşındayım
İTÜ işletme mühendisliği mezunuyum.
Dış ticaret biriminde kariyer sahibiyim.
Evet şuanda çalışıyorum. Bir şirketin dış ticaret sorumlusuyum.
Çocuk yok.
Kendime ait fazlasıyla birikimim mevcut. Eşimin mal varlığı harici kendimin de gerek mali gerek emlak, gerek araç yatırımlarım mevcut.
yani şuan boşanmayı düşünmeme sebebim mutluluğuma engel teşkil eden bişeyin olmaması kocamın saygısını yitirmemesi
sadece böyle bir takıntısı var işte
İnternetten toptan alıyordur bittikçe de kocası Alışveriş listesine ekliyorsa bilir tabii kadınKondomları çantasına sen mi yerleştiriyorsun
Gene de güvenme sana taktım der takmaz
Eve gelecek kuma sonucunda kocanın açacağı boşanma davasını bekleyin o zaman.Kızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Ciddi şekilde soruyorum o zaman neyi tam olarak dert ettin de konu açtın ? Başlıktan anlaşıldığı üzere cinselligin olmamasını değil mi?evet fazlasıyla güveniyorum.
Burada mantıklı kadınların olduğunu görmek güzel. ilk defa birisi doğru dürüst bişey yazmış.
34 yaşındayım
Çocuk yok.
Kendime ait fazlasıyla birikimim mevcut. Eşimin mal varlığı harici kendimin de gerek mali gerek emlak, gerek araç yatırımlarım mevcut.
yani şuan boşanmayı düşünmeme sebebim mutluluğuma engel teşkil eden bişeyin olmaması kocamın saygısını yitirmemesi
Siz de sevgili yapin takilin bari ne hayatlar var yahu allah uzak etsinKızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Dediğinizin sevgili versiyonu olan tanıdığım vardıKadınları sen seç bence ya.
Oturup beraber kararlaştırın kimle sevişsin kocan.
Hatta arada sende katil. İyice renklensin hayatınız.
Sen kocan ve metresleri mutlu, kocaman bir aile olun.
Kocası zengin yahu ne kuması pis fakir gibi komşu villayı alır yenisine deEve gelecek kuma sonucunda kocanın açacağı boşanma davasını bekleyin o zaman.
Adam sizin ihtiyacınız olarak sadece parayı görüyor. Siz sırf para var rahatım yerinde diyerek, adam ne halt yerse yesin beni aldatsın umrumda olmaz ben mutluyum diyorsanız kime ne?Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi.
Yurt dışına gidip geliyoruz sürekli iş gereği. O yüzden bunu erteledik hep.Çocuk neden yok düşünmediniz mi olmadimi
İşte burada bazılarının anlamadığı şey bu. Kadın olarak kadınların halini anlaması gerekenler cazgırlık yapıyor. Neden bu konuyu açtığımı bilsem zaten açmazdım dimi?Ciddi şekilde soruyorum o zaman neyi tam olarak dert ettin de konu açtın ? Başlıktan anlaşıldığı üzere cinselligin olmamasını değil mi?
E zaten maddi imkanı iyi birisin ama cinsellik de yoksa bu adamı niye çekiyorsun ki ? Seni sevecek her gün sex yapacak daha ilgili birini bulabilirsin.
Bence cevap yaşlı ve cirkin olman. Galiba bundan sonra kimse benimle evlenmez diye düşünüp evliliğini bitirmiyorsun. Bu mudur ?
Seçili kadınlar mıydı onlarda?Dediğinizin sevgili versiyonu olan tanıdığım vardıkafalar pırıl pırıl
Ee paran zaten varsa, durumun iyiyse neden bu adamı çekiyorsun? Bu evlilik değil ki, ev arkadaşlığı. Hiç rahatsız etmiyor mu adamın 2-3 gün ortadan yok olması?evet fazlasıyla güveniyorum.
34 yaşındayım
Çocuk yok.
Gideni kimse tutamaz. Bunu buradaki aklı başında olan herkes biliyordur sanırım. Bi gün öyle olması gerekirse zaten kırmadan kırılmadan bitirilirBir gün bir kadın ortaya çıkar aşık olurlar sana bir baybay derler olmayacak olay değil ozaman neyapacaksın arkadaşım. Kendine gel ..
Yurt dışına gidip geliyoruz sürekli iş gereği. O yüzden bunu erteledik hep.
İşte burada bazılarının anlamadığı şey bu. Kadın olarak kadınların halini anlaması gerekenler cazgırlık yapıyor. Neden bu konuyu açtığımı bilsem zaten açmazdım dimi?
Yani 34 yaşındayım yaşlı olduğumu düşünmüyorum. Güzellik görecelidir bu konuda herkes kendisini güzel görür. O yüzden benim bişey demem olmaz ama güzel olduğumu söylerler. O konuda da yani güzel olduğumu kendim de düşünürüm.
Tamam sorun nedir o zaman çok mu aşıksın ondan mı bırakamıyorsun ?Yurt dışına gidip geliyoruz sürekli iş gereği. O yüzden bunu erteledik hep.
İşte burada bazılarının anlamadığı şey bu. Kadın olarak kadınların halini anlaması gerekenler cazgırlık yapıyor. Neden bu konuyu açtığımı bilsem zaten açmazdım dimi?
Yani 34 yaşındayım yaşlı olduğumu düşünmüyorum. Güzellik görecelidir bu konuda herkes kendisini güzel görür. O yüzden benim bişey demem olmaz ama güzel olduğumu söylerler. O konuda da yani güzel olduğumu kendim de düşünürüm.
Bari rakiplerinden önce çocuğu ilk sen yapYurt dışına gidip geliyoruz sürekli iş gereği. O yüzden bunu erteledik hep.
Yani buna da kırılmıyorsanız bence kolay kolay bitmez sizin iş ya.Gideni kimse tutamaz. Bunu buradaki aklı başında olan herkes biliyordur sanırım. Bi gün öyle olması gerekirse zaten kırmadan kırılmadan bitirilir
Buna kırılman gerekiyorGideni kimse tutamaz. Bunu buradaki aklı başında olan herkes biliyordur sanırım. Bi gün öyle olması gerekirse zaten kırmadan kırılmadan bitirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?