Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Çocuk neden yok düşünmediniz mi olmadimi

Bu konu fake mi? Sapanca da bungalov geyiği bana biraz fake geldi

Eve gelecek kuma sonucunda kocanın açacağı boşanma davasını bekleyin o zaman.

Ciddi şekilde soruyorum o zaman neyi tam olarak dert ettin de konu açtın ? Başlıktan anlaşıldığı üzere cinselligin olmamasını değil mi?
E zaten maddi imkanı iyi birisin ama cinsellik de yoksa bu adamı niye çekiyorsun ki ? Seni sevecek her gün sex yapacak daha ilgili birini bulabilirsin.
Bence cevap yaşlı ve cirkin olman. Galiba bundan sonra kimse benimle evlenmez diye düşünüp evliliğini bitirmiyorsun. Bu mudur ?

Siz de sevgili yapin takilin bari ne hayatlar var yahu allah uzak etsin

Mutluluk nedir ? İnsan sevdiğinin başka vücutlara ilgi duymasından nasıl mutlu olabilir? Sevgi sadece doğum günü kutlamak hediye almak mıdır ? Bu konu gerçek ise kadinlara çok acıyorum

Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi.
Adam sizin ihtiyacınız olarak sadece parayı görüyor. Siz sırf para var rahatım yerinde diyerek, adam ne halt yerse yesin beni aldatsın umrumda olmaz ben mutluyum diyorsanız kime ne?
Ha hiç benlik değil bu durum. Ben sevdiğim adamı başkalarıyla paylaşamam, başkalarıyla konuşan, sevişen adama da saygı sevgi duyamam. Kendi kendimi yer bitiririm huzurum falan kalmaz. Para beni bir yere kadar mutlu eder. Doğru düzgün cinsellik yaşayamayacaksam, eşimle birbirimize aşkla bakamayacaksam, birlikte bir şeyler yapamayacaksam yalnız başıma o para ve rahat benim hiçbir işime yaramaz.

Ne karı koca ilişkiniz yok, evlilik değil yaşadığınız şey. Eşinizin pişkinliğine de pes dedim başta ama sonradan anladım ki siz vermişsiniz bu rahatlığı. Sırf rahatınız bozulmasın, maddi gücünüz elinizden gitmesin diye gayet kabullenmişsiniz durumu. Bana kalırsa çok çirkin bir durum, ikinizin yaptığı da. Yapılacak şey belli ama yapacağınızı hiç düşünmüyorum

Bir gün bir kadın ortaya çıkar aşık olurlar sana bir baybay derler olmayacak olay değil ozaman neyapacaksın arkadaşım. Kendine gel ..

Çocuk neden yok düşünmediniz mi olmadimi
Yurt dışına gidip geliyoruz sürekli iş gereği. O yüzden bunu erteledik hep.
İşte burada bazılarının anlamadığı şey bu. Kadın olarak kadınların halini anlaması gerekenler cazgırlık yapıyor. Neden bu konuyu açtığımı bilsem zaten açmazdım dimi?

Yani 34 yaşındayım yaşlı olduğumu düşünmüyorum. Güzellik görecelidir bu konuda herkes kendisini güzel görür. O yüzden benim bişey demem olmaz ama güzel olduğumu söylerler. O konuda da yani güzel olduğumu kendim de düşünürüm.

Dediğinizin sevgili versiyonu olan tanıdığım vardı kafalar pırıl pırıl
Seçili kadınlar mıydı onlarda?
Konu sahibi diyor ya, kocam seçicidir, her önüne gelenle birlikte olmaz diye.
Zengin,evli erkeklerle birlikte olan seçilmiş kadınlar var demek ki onu anladımnbu konudan.

Ee paran zaten varsa, durumun iyiyse neden bu adamı çekiyorsun? Bu evlilik değil ki, ev arkadaşlığı. Hiç rahatsız etmiyor mu adamın 2-3 gün ortadan yok olması?

Bir gün bir kadın ortaya çıkar aşık olurlar sana bir baybay derler olmayacak olay değil ozaman neyapacaksın arkadaşım. Kendine gel ..
Gideni kimse tutamaz. Bunu buradaki aklı başında olan herkes biliyordur sanırım. Bi gün öyle olması gerekirse zaten kırmadan kırılmadan bitirilir

Tamam sorun nedir o zaman çok mu aşıksın ondan mı bırakamıyorsun ?
Lütfen bunu kendine yapma

Bari rakiplerinden önce çocuğu ilk sen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…