- 8 Ocak 2019
- 276
- 232
- 18
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
Merhaba kk üyeleri
Eşimle gayet güzel vakit geçirir, anlaşırız. Genel olarak büyük bir sıkıntımız yok. Ancak son 2 aydır çözüm bulamadığım bir konuyu sizle paylaşmak istedim. Belki bir çıkar yol bulabiliriz beraber diye
şöyle ki 2 ay öncesine kadar eşim başka bir yerde çalışıyordu ve biz evden farklı zamanlarda çıkıyorduk ben servisle, o arabasıyla mutlu mutlu gidiyorduk işlerimize.
bu arada onun işi 9'da benimki 8.30'da başlıyor. sonrasında onun iş yeri arabasıyla gidemeyeceği bir yere taşındı. servisle gitmeye başladı. bende kızımızı kreşe götürdüğüm için arabayla gitmeye başladım. Benim koca kişisi rahata ve şimdiye kadar arabasız hiçbir yere gitmemeye o kadar alışmış ki servise binmek istemedi. benimle beraber gelip ordan otobüsle 5 dk.da iş yerine geçebiliyordu. ancak sorun şu ki eşim bir türlü evden çıkmayı bilmez. oyalanır da oyalanır. hal böyle olunca sürekli işe geç kalmaya başladım. 8 buçuktaki işe 9da gidince mutlu olacak hale geldim erken geldim diye onun yüzünden. tamam iş yerinden bir sıkıntı yapmıyorlar ama ben kendim çok rahatsız oluyorum içeri girerken utanarak giriyorum resmen. ben kendimi hazırlarım, kızımı hazırlar bişeyler yediririm o benimle aynı zamanda uyanmasına rağmen bir traş olup giyinip çıkamaz. ve bu beni gerçekten sinir ediyor.
her yolu denedim güzelce anlattım olmadı, kavga ettim olmadı, dırdır ettim o da olmadı.
en sonunda o da benim hadi demelerime taktı ve sen hadi dedikçe ben yavaşlayacağım diye bir de inat ediyor. sabahları bişey de diyemiyorum artık 
sizce bu durumu nasıl değiştirebilirim daha başka ne yapabilirim? var mı öneriniz??
Güncelleme: kızlar eşimle konuştum. bu sabah geç kalmamla alakalı olabileceğini düşündüğüm bi olay olmuştu. bunu ona kesin öyleymiş gibi biraz da abartarak anlattım.
o da tamam sen belirlediğin saatte çık ben yetişirsem gelirim yetişemezsem 1 dk bile bekleme dedi
galiba bazen olayları abartmak işe yarıyor :) teşekkürler fikirleriniz için sizin gazınızla başladım konuşmaya böyle oldu şöyle oldu yeter artık fln kaptırdım gitti
oda beyaz bayrağı çekti sonunda 

Eşimle gayet güzel vakit geçirir, anlaşırız. Genel olarak büyük bir sıkıntımız yok. Ancak son 2 aydır çözüm bulamadığım bir konuyu sizle paylaşmak istedim. Belki bir çıkar yol bulabiliriz beraber diye

şöyle ki 2 ay öncesine kadar eşim başka bir yerde çalışıyordu ve biz evden farklı zamanlarda çıkıyorduk ben servisle, o arabasıyla mutlu mutlu gidiyorduk işlerimize.

her yolu denedim güzelce anlattım olmadı, kavga ettim olmadı, dırdır ettim o da olmadı.

sizce bu durumu nasıl değiştirebilirim daha başka ne yapabilirim? var mı öneriniz??
Güncelleme: kızlar eşimle konuştum. bu sabah geç kalmamla alakalı olabileceğini düşündüğüm bi olay olmuştu. bunu ona kesin öyleymiş gibi biraz da abartarak anlattım.

Son düzenleme: