Eşimle sabah kavgalarımız

x_muhendis_anne_x

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
276
232
18
Merhaba kk üyeleri
Eşimle gayet güzel vakit geçirir, anlaşırız. Genel olarak büyük bir sıkıntımız yok. Ancak son 2 aydır çözüm bulamadığım bir konuyu sizle paylaşmak istedim. Belki bir çıkar yol bulabiliriz beraber diye :KK49:
şöyle ki 2 ay öncesine kadar eşim başka bir yerde çalışıyordu ve biz evden farklı zamanlarda çıkıyorduk ben servisle, o arabasıyla mutlu mutlu gidiyorduk işlerimize.:halay:bu arada onun işi 9'da benimki 8.30'da başlıyor. sonrasında onun iş yeri arabasıyla gidemeyeceği bir yere taşındı. servisle gitmeye başladı. bende kızımızı kreşe götürdüğüm için arabayla gitmeye başladım. Benim koca kişisi rahata ve şimdiye kadar arabasız hiçbir yere gitmemeye o kadar alışmış ki servise binmek istemedi. benimle beraber gelip ordan otobüsle 5 dk.da iş yerine geçebiliyordu. ancak sorun şu ki eşim bir türlü evden çıkmayı bilmez. oyalanır da oyalanır. hal böyle olunca sürekli işe geç kalmaya başladım. 8 buçuktaki işe 9da gidince mutlu olacak hale geldim erken geldim diye onun yüzünden. tamam iş yerinden bir sıkıntı yapmıyorlar ama ben kendim çok rahatsız oluyorum içeri girerken utanarak giriyorum resmen. ben kendimi hazırlarım, kızımı hazırlar bişeyler yediririm o benimle aynı zamanda uyanmasına rağmen bir traş olup giyinip çıkamaz. ve bu beni gerçekten sinir ediyor.
her yolu denedim güzelce anlattım olmadı, kavga ettim olmadı, dırdır ettim o da olmadı. :ukala::ukala: en sonunda o da benim hadi demelerime taktı ve sen hadi dedikçe ben yavaşlayacağım diye bir de inat ediyor. sabahları bişey de diyemiyorum artık :kızgın:
sizce bu durumu nasıl değiştirebilirim daha başka ne yapabilirim? var mı öneriniz??

Güncelleme: kızlar eşimle konuştum. bu sabah geç kalmamla alakalı olabileceğini düşündüğüm bi olay olmuştu. bunu ona kesin öyleymiş gibi biraz da abartarak anlattım. :KK62: o da tamam sen belirlediğin saatte çık ben yetişirsem gelirim yetişemezsem 1 dk bile bekleme dedi :KK71: galiba bazen olayları abartmak işe yarıyor :) teşekkürler fikirleriniz için sizin gazınızla başladım konuşmaya böyle oldu şöyle oldu yeter artık fln kaptırdım gitti :KK54: oda beyaz bayrağı çekti sonunda :KK31::21:

Son düzenleme:
İyide otobüse bindiği yerle işin arası 5 dk diyorsunuz. E o yine arabasıyla gitsin o zaman. Niye gidemiyor ki? Yada siz servisle gidin. Kızınızı eşiniz bıraksın, arabayıda güvenli bi yere park etsin. Dönüşte kızınızı da arabanızı da alsın gelsin madem..

Siz servisle gidin, kızınızı kreşe eşiniz bıraksın. Bana en mantıklısı bu geldi. 2 aydır yola gelmeyen adam başka nasıl gelir bilmiyorum.
kızımın kreşi benim iş yerimin orda o yüzden ben götürüyorum. bir de geç çıktığı için kızımın kahvaltı saatini kaçırtır aç kalır kuzu diye güvenemiyorum da :)

İyide otobüse bindiği yerle işin arası 5 dk diyorsunuz. E o yine arabasıyla gitsin o zaman. Niye gidemiyor ki? Yada siz servisle gidin. Kızınızı eşiniz bıraksın, arabayıda güvenli bi yere park etsin. Dönüşte kızınızı da arabanızı da alsın gelsin madem..

arabayı park edecek yer sorunu olduğu için arabayla gidemiyor. dönüşte de eşim 6 da çıkıyor ama kreş 5 buçukta kapanıyor. bıraksa bile alamaz. ama bırakmasına da pek güvenemiyorum kahvaltı saatini kaçırtır çocuğun diye

kızımın kreşi benim iş yerimin orda o yüzden ben götürüyorum. bir de geç çıktığı için kızımın kahvaltı saatini kaçırtır aç kalır kuzu diye güvenemiyorum da :)
Al merdaneyi indir kafasına :sinirli: Ya bu adamlar niye böyle :sopa:

Önerim iş yerinden uyarı aldığınızı söylemeniz. Siz nasıl olsa bir şey demiyorlar diye düşünmüyorsunuz amaA belli ki eşiniz düşünüyor. İş yerinde sorun olduğunu duyarsa daha dilkatli olabilir, yok olmuyorsa da servisle gidiversin.

benim de aklıma geldi bu.:işsiz: galiba en mantıklısı işin içine minicik bir yalan kondurmak

Hazırlanın ve beklemeden çıkın. Evden çıkış saatiniz belliyse, kendini ona göre hazırlasın. 3 yaşındaki kızım kreşe gitmek için biliyor böyle bir sorumluluğu olduğunu. Koskoca adamı hadi hadi diye harekete geçirmeye çalışacağınıza, yaptığının ceremesini çeksin, belki akıllanır. Akıllanmıyorsa da kendi bileceği iş.

Hazırlanın ve beklemeden çıkın. Evden çıkış saatiniz belliyse, kendini ona göre hazırlasın. 3 yaşındaki kızım kreşe gitmek için biliyor böyle bir sorumluluğu olduğunu. Koskoca adamı hadi hadi diye harekete geçirmeye çalışacağınıza, yaptığının ceremesini çeksin, belki akıllanır. Akıllanmıyorsa da kendi bileceği iş.

Neden is yerinden sorun çıkarttılar, patron bugün çağırıp konuştu, bu böyle olmaz dedi vs demiyorsunuz ki..

doğru diyorsunuz bu bir sorumluluk ve 30 yaşındaki adama sorumluluk öğretmeye kalkmak can sıkıcı... ilk önce sıkıntı oldu iş yerinden deyip düzelmezse bir gün bırakıp gitmeyi düşünüyorum :KK62:

Neden şimdiye kadar bekleyip geç kaldınız ki

Çıkış saati belirli işe gidiliyor gezmeye değil

Hani o gün ekstra olur 2-3 dakika geç çıkılır da ertesi gün saatinde çıkılır

Siz hazırlanın ve çıkın o da servisle gitsin size yetişemiyorsa

Kendi işim var ama evden çıkış saati Şaşmaz daha gün doğmadan çıkıyoruz evden

Yanımda çalışan birisi eşim geç hazırlanıyor diye sürekli geç kalsa bu durumu hoş göremem herhalde

Neden şimdiye kadar bekleyip geç kaldınız ki

Çıkış saati belirli işe gidiliyor gezmeye değil

Hani o gün ekstra olur 2-3 dakika geç çıkılır da ertesi gün saatinde çıkılır

Siz hazırlanın ve çıkın o da servisle gitsin size yetişemiyorsa

Kendi işim var ama evden çıkış saati Şaşmaz daha gün doğmadan çıkıyoruz evden

Yanımda çalışan birisi eşim geç hazırlanıyor diye sürekli geç kalsa bu durumu hoş göremem herhalde

2-3 dk ne ki ben ona razıyım bugün 20 dk geç çıktık tabi bin bir söylenme, tartışma eşliğinde. :KK11: işe de 45 dk geç geldim!
haklısınız hoş görülecek bir durum da değil zaten. :KK43:

2-3 dk ne ki ben ona razıyım bugün 20 dk geç çıktık tabi bin bir söylenme, tartışma eşliğinde. :KK11: işe de 45 dk geç geldim!
Hangi isyeri bole 45 dakika gec gelmelere birsey demiyor hergun hergun merak ettm dogrusu,
Ayyyyy benim calistigim yerde 5 dakika gec.gidince hemen uyari aliyorduk :)
Cok iyimis wallaha :KK73:

Hangi isyeri bole 45 dakika gec gelmelere birsey demiyor hergun hergun merak ettm dogrusu,
Ayyyyy benim calistigim yerde 5 dakika gec.gidince hemen uyari aliyorduk :)
Cok iyimis wallaha :KK73:

bizim iş yerinin yanında kreş olduğu için ve genelde burdaki anneler çocuklarını oraya gönderdiği için çocuklu kadınlara biraz müsamaha gösteriyorlar ve ben bu durumu akılsızlık yapıp eşime söylemiştim 8.45te gitsem sorun olmaz diye :kızgın: ama o 8.45 bana oldu 9-9.15. çok rahatsızım bu durumdan çok......

Ayy siz çok sabırlısınız iki aydır bekleyip bir de anlatıyorsunuz üstüne yüzü var gibi birde tartışıyor mu. Hadi demenize taktıysa kuralı baştan koyun şu saatte evden çıkıcam. hazır olursan sende gelirsin benimle olmazsan servisle gidersin deyin. Hiçbir şekilde uyarmayın zamanınınz gelince biz hazırız geç kalıcam çıkıyorum deyip bırakın evde.Servisle gitmek zorunda kalınca aklı başına gelir. Hayır bir de bunu çekme mecburiyetiniz de yok yani servis var eşiniz sırf kendi rahatı için sizi huzursuz ediyor. Biraz fazla yüz bulmuş gibi geldi.

bizim iş yerinin yanında kreş olduğu için ve genelde burdaki anneler çocuklarını oraya gönderdiği için çocuklu kadınlara biraz müsamaha gösteriyorlar ve ben bu durumu akılsızlık yapıp eşime söylemiştim 8.45te gitsem sorun olmaz diye :kızgın: ama o 8.45 bana oldu 9-9.15. çok rahatsızım bu durumdan çok......
Cok gec kaldigim icin sadece 10 15 dakikayi, suaistimal ettigim icin uyari aldim.
Cok moralim bozuk ve hakli olduklari icin kendimi savunamadim de :))

Back
X