cnm önce bi sakın olmaya çalış,eşinin hem iyi hemde kötü yönlerini ayrı ayrı tart, ona seinile gelemesi gereken yerleri gerekçeleri ile anlat,neden gelmesi gerektiğini senin bu durumdan nasıl rahatsız olduğunu falan..mutlaka defalarca konuşmuşsununzdur ama bu sefer ona karşı daha net ol..eğer sen bole devam edersen ben bole hissdiyorum ve sonuçta bu olacak de..kendince neden ve sonuç ilişkileri kur..güzellikle konuşi olmuyosa tavır yap artık sende bir değişim olduğunu anlasın biraz panik moduna geçmesini sğla derim ben..seni kaybetmek korkusuyla yeniden dolamaya başlar etrafında..allah yardımcın olsun...karnındaki bebeğede ole bakma bence allahın lütfü..ole düşün..kimlerler neler çekiyo
Önce şunu anlamanızda fayda var:
Düzelmek dediğiniz 'sizin istediğiniz ölçüde davranması.'
Ama bir insan değişmez ki...
Onu ya o şekliyle kabul edeceksiniz ya da o diyardan gideceksiniz...
Ayrıca madem mutsuzdunuz keşke 2. bebeğe hamile kalmasaydınız...
Kendinize bağlamak için yaptıysanız boşuna
Hiç bir erkek çocuğu oldu diye eşine aşık filan olup dizinin dibinde oturmaz.
Kusura bakmayın, alınmayın ama hata sizde.
ıkıncı bebegı ıstememdekı tek neden,kızımın yanlız kalmamasıydı.
cnm peki sen onun istediği her yere olunla gidiyomusun? eğeer oyleyese gitme bundan sonra sen bana ne zaman eşlik etmeyi öğrenirsin o zaman senile gelirim falan de..ha eğer sende onunla eşinin istediği yere gitmiyosan..durum ozaman çok daha farklı...önce sana saygı duyması lazım çünkü aranızda bence eksik olna şey bu
Bazı davranışlarda mantık aramak hata oluyor.
Siz muhteşem bir hayat yaşamıyorsunuz ki tek derdiniz kızınızın yalnızlığı olsun.
Daha mutlu bir yuvada yaşasın varsın kardeşi olmasın,aklımın sınırlarını zorluyorum ,anlayamıyorum.
Zeka kapasitem yetmiyor.
ayrıca bu kadar bunalımlı haliniz gebelikten de olabilir,Hamile kalmadım hiç ama hep duyuyorum böyle gergin daha hassas haller yaşandığını..
ama söylediğinize göre mutsuz bir evliliğiniz var ve sırf kızınız için 2. çocuğu yapmışsınız
evliliğinizin ilk anından itibaren mi böyle
keşke onusuz bir yere gitmeseydiniz
sen gelmezsen benim ne işim var gibi...
Bir insan 7' de neyse 70' de de odur malesef ki. :26:
Kızınız yalnız kalmıyor bir kardesi olacak peki ya sonra?? :44:
ya aynı yasamaya devam,yada ıkı cocukla baska bır hayata...
ewet.bu kadar sorun ıcınde kızımın yanlızlıgını da dusunuyordum.cunku sureklı kızının ıkı cocugunu savunan bı babanne ve o ıkı kardesın en ufak bırseyede kızımı dılayıp kardesını tutması,ve kızımın buna cok uzulmesı,burada bır tane bıle arkadası olamaması,ileride derdını anlatacak konusacak kımsenın olmaması evet...onun yanlızlıgı...ben boyle buyumesını ıstemedım cunku.herzaman ben olmadıgım yerdebabadan da cok bırsey beklemedıgım ıcın,ona destek olabılecek bırının olması,sdace sımdı ıcın degıl yıllar sonrası ıcınde..bu hemen aldıgım bır karar degıldı zaten uzun uzun dusundum ve bana en mantıklısı bu geldı..dogru veya degıl zamanla yasayıp gorucem sımdı.
uc aylık hamıleyım ve bes yasında bır kızım var.ve ben acayıp bunalmıs durumdayım artık.evımen nefret edıyorum.geldıgımden berı buradan nefret ettım.altı yıldır evlıyım ama evlılıgımızın basından berıesım o kadar guzel becerdıkı kendınden sogutmayı.cok severek evlendık ama ask ve cahıllık bırarada gozum bırsey gormedı.gelecegı goremedım.herseye olur dedım.gormezden geldım ama sımdı ıste bunları cekıyorum belkıde.esım sorumsuz.maddı anlamda falan degıl.evıne bakmakla degıl.esım benı sahıplenmıyor.bıryeremı gıdılecek sen annenlerle gıt dıyor hep.bı dogumgunu bırsey olsun,gıdılmesı gerek sonucta,gelmez ben gıderım ve mıllete bahaneler uydururum sureklı.bıryere zorla gotursem bıle o da bınde bır gelır surat bır karıs oturur herkesın ıcınde benı mahcup eder.aıleme karsı benı sahıplenmez.ben esımın arkasındayım yanındayım havası vermedı hıcbırzaman .cunku yanımda yokkı.aılem de herseyın farkında ama bırsey de dıyemıyorlar kı sonucta.evım dag basında bıryerde.tamam ulasım ımkanı var ama etrafımda ne bı czane var ne bı möarket.anca dolmusla gıdılebılıyor.ve ben burdan nefret edıyorum.evımden de.canım ısyapmak bıle ıstemıyor.duvarlar bıle ustume gelıyor sankı.asagıda kayınvalıdemler var.ve aramız pek ıyı degıl.ıkı gorumcem le zaten hıc konusmayız.kendılerını bırsey sanarlar ve esım herseye ragmen onlara hıcbırsey olmamıs gıbı davranır.benı onlara karsı yıne sahıplenmez.kavga etsek karısmaz.kardesıne yengene ne bıcım konusuyorsun sen demez.esım temızlıgıne de dıkkat etmez.asırı sıgara ıcer ve heryerı sıgara kokutur.artık kıyafetlerını toplarken bıle mıdem bulanıyo sıgara kokusundan.bunu da bırturlu anlamıyor.ve ben artık ne yapacagımı gercekten bılmıyorum.bunları ozellıkle benım yanımda olmamasını hakedecek bırı degılım benn.cok farklı buyudum babamın evınde.bızım aılede karıkoca yanyana olur hep.ama ben herkese karsı tek.mahcup oluyorum bu nasıl koca anlamıyorum.duzelır dıyrum.buna gelmez dıgerıne gelır ama degısen bırsey yok.anca soyledıgı ne ısım var orda ben ıstemem sen gıt.hep boyle.
dayanamıyorum artık bunlara.su an tek ıstedıgm bunu bırakıp gıtmek.ama kızıma kıyamıyorum.ve en kotusude artık bu bebegı ıstedıgımden emın degılım ne yazıkkı.cesaretımı toplayamıyorum ama.kafamın ıcınde hersey donup duruyor sadece...ne olacak boyle nasıl devam eder.ne kadar devam eder.
haklıyım demıyorum ki ben.su an ki durumuma cozum arıyorum sadece.evet ıkıncı cocugu esım de ıstedı ve maddı olarakta buna yeterlı oldugumuzu dusundum.en azından burda aılesı bıze maddı anlamda destek oluyorken..vs.ama bunları dusunmem hata belkıde.şimdi şunu dusunuyorum sadece,zararın neresınden donersem kar.ama bırde su var,ya pısmanlık duyarsam..size şu anda mantıklı gelmiş.Bence hiç mantıklı değil.
Bir çocuğa destek olsun diye diğer çocuğu doğurmak zaten düyaya bir insan getirmek için geçerli bir sebep de değil.şöyle bir sebep olabilir mesela..
eşim çok sever çocukları evimize çok bağlı,eli hep benim ve evladımın üstündedir ,bende ikinciyi doğurmaya hazırım,maddi olanaklarımız da iyi sayılır,evladım da daha geniş bir aile olmak kardeş sahibi olmak istiyor mutlu bir yuvamız var evet doğurmalıyım..
Görümceleriniz 3 doğursa onlar 3 kişi benim 2 çocuğumu dışlıyorlar diyip 3. mü doğurcaksınız?
Hatalar domino taşı gibi arkadaşım biri diğerinin sebebi. sen haklıyım diyorsa haklısındır. ben ne diyebilirim ki.. ama şunu iyi bil aman doğurucam işte hata mı yaptık doğru mu yaptık yaşayıp görürüz denilebilecek birşey değil "çocuk" siz bir hayata yaşayıp göreceğim diyorsanız hayata bakışınızda büyük hatalar var demektir.
dağın başında da otursanız devletin hasteneleri vardır elbet.
psikolojik yardım alın..
adam sizi eve esir etmiş,siz de esaretinizi kalıcı kılmak için elinizden geleni yapıyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?