• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlarim ve ailemin bana bağlılığı

ceylin-46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
2.732
1.499
83
30
Meraba kizlar. Ben 1 senedir evliyim. Iyi bi evliligim var mutluyum ama her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz oluyo. Benim eşim vardiyali çalışıyo 1 hafta sabah gidiyo 1 hafta gece 1 haftada öğlen 3 te gidip gece 1 de geliyo. Benimde sorunum bu vardiya işte.. bu zamana kafar vardiylarda eşim hiç karışmasdi ister kaynanama gittim istersem annemgile gittim. Simdi ise yeni eve tasindim kaynanam ve annemgilin tam ortasinda evin yani çok yakiniz. Anneme dahada yakin evim balkondan bakinca her odasi görünüyo o kadar yakiniz. Neyse ben bu ara annemlere çok gittim eşim 3 te gidip 1 de geliyo aslında evde kalabilirim korkmam ama annemgil bırakmıyor sürekli ariyolar cagiriyolar. Babam kaynanangile çok gitme buraya gel diyo oysa orayada gitmem lazim. Geçen gün evimde oturuyum dedim hem kocama hazirlanir süpriz yaparim diye düşündüm yine 3 te gidip 1 de geldiği vardiya bi baktim annemle babam çıktı geldi oysa 3 gündür ordaydim zaten ve eşimin gelmesine 20 dakka kala gittiler hazirlanamadim eşime bile. Yani bu hep böyle... bugünde eşim annengile çok gidiyosun birazda evde otur dedi surekli oraya gitmek zorundamisin gelmeyecem de dedi gitsen bile gecenin 1 ine kadar durma aksam yemeginden sonra gel dedi daha önce böyle şeyler söylemezdi hatta evde tek durma git derdi biraz tartıştık arada kaldim. Çok sıkıldım bu vardiyadan ne yapacagim bilmiyorum. Aslında bi çocuğum olsa onla otururum o da olmuyor :(

Annen baban sen yalnız kalma korkma başına bişey gelmesin güvende ol istiyorlar . Kv gitme derken de orda rahat edemeZsin diye düşünüyorlar. Ama sen haklısın mantıklı tutarlı düşünüyorsun. Annene gidecem diye eşini ve ailesini ihmal etme. Açıkla eşim böyle uygun gördü de

Kıyamam sana ... Eğer eşini ihmal etmiyorsan karışmamalı. Eşin değer görmek istiyor . Bir kere ailene gelemem de onlar da gelmesinler eşin de bunu görsün.

Hicbir erkek anne babasına aşırı bağımlı eş istemez. Kadınlar da istemez.

Evet bence de 1e kadae oturmak neden. Eve gidip mutfagi toparlycam de,gelince cay icsin bari biseyler hazirlayim yazik falan de birseyler uydur bence..sabah evi oylece biraktim daginik heryer falan de.. Acikca kocama.giyincem.suslencem deme de,uydur iste birseyler. Zaten 1hafta kendin kalsan evde ailen de alisir. Kalabiliyo iste derler..
Ben.yalniz olmayi severim mesela annemlere de gitsem.bazen.kendi odamda otururm falan.. otururDUM . Artik bebis olduguu icin pek oturamyorum biyerde sabit zaten :)
Bence senin de bebegin olsa asil o zaman depresyona girersin. Hem yalnizsin hem kocanla iletisimn iyce.azalir. hem de kaynana ve annen arasinda da surtusmeler olur torun torun diye bi de onlarla ugrasirsin. Evinde bebeginle bekletmezler kocani sana..

Annen baban sen yalnız kalma korkma başına bişey gelmesin güvende ol istiyorlar . Kv gitme derken de orda rahat edemeZsin diye düşünüyorlar. Ama sen haklısın mantıklı tutarlı düşünüyorsun. Annene gidecem diye eşini ve ailesini ihmal etme. Açıkla eşim böyle uygun gördü de
Aynen canim ben korkarim saniyolar kv de de bekâr kaynim var kayinbabada var rahat olamazsın burda rahat olursun diyolar. Ama eşimi ihmal etmiyorum da eşim biraz kendi ailesiyle benim aileme eşit gitmemi istiyor

Kıyamam sana ... Eğer eşini ihmal etmiyorsan karışmamalı. Eşin değer görmek istiyor . Bir kere ailene gelemem de onlar da gelmesinler eşin de bunu görsün.

Hicbir erkek anne babasına aşırı bağımlı eş istemez. Kadınlar da istemez.
Eşimi hiç ihmal etmem o da biliyo bunu diyor ki her gece seni annengilden almak zorundamiyim bazende geldiğim de evde görüyum seni diyor

Evet bence de 1e kadae oturmak neden. Eve gidip mutfagi toparlycam de,gelince cay icsin bari biseyler hazirlayim yazik falan de birseyler uydur bence..sabah evi oylece biraktim daginik heryer falan de.. Acikca kocama.giyincem.suslencem deme de,uydur iste birseyler. Zaten 1hafta kendin kalsan evde ailen de alisir. Kalabiliyo iste derler..
Ben.yalniz olmayi severim mesela annemlere de gitsem.bazen.kendi odamda otururm falan.. otururDUM . Artik bebis olduguu icin pek oturamyorum biyerde sabit zaten :)
Bence senin de bebegin olsa asil o zaman depresyona girersin. Hem yalnizsin hem kocanla iletisimn iyce.azalir. hem de kaynana ve annen arasinda da surtusmeler olur torun torun diye bi de onlarla ugrasirsin. Evinde bebeginle bekletmezler kocani sana..
İşte gecen gün öyle dedim akşam olunca eve gidecem evde islerim var dedim özellikle babam niye gidiyosun korkarsin filan dedi. Yaa baba gitmek istiyorum işim var işte dedim geldim. Çocuğum olsa en azindan uyku saati var derim cocuk durmuyor derim kaçar gelirim ama anlamiyolar beni

Hep eşim ailem eşimin ailesi demişsiniz de, siz ne istiyorsunuz?
İnsan evinde de oturmak ister bana kalırsa, bunun hesabını vermenize gerek mi var? Aradıklarında yoruldum bugün kimseye gitmiyorum, evde oturucam de
Tabi ki de evde oturmak da istiyorm bazen ama o zaman da onlar geliyo önceki oturdugum evde kv ye yakindi isigimi açık görünce evde yalniz olduğumu düşününce orda da o çıkıp geliyodu yalnız oturma diye artık bunaldim burda da annemler çıkıp geliyo yalniz oturmama firsat vermiyolar

Benim
Meraba kizlar. Ben 1 senedir evliyim. Iyi bi evliligim var mutluyum ama her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz oluyo. Benim eşim vardiyali çalışıyo 1 hafta sabah gidiyo 1 hafta gece 1 haftada öğlen 3 te gidip gece 1 de geliyo. Benimde sorunum bu vardiya işte.. bu zamana kafar vardiylarda eşim hiç karışmasdi ister kaynanama gittim istersem annemgile gittim. Simdi ise yeni eve tasindim kaynanam ve annemgilin tam ortasinda evin yani çok yakiniz. Anneme dahada yakin evim balkondan bakinca her odasi görünüyo o kadar yakiniz. Neyse ben bu ara annemlere çok gittim eşim 3 te gidip 1 de geliyo aslında evde kalabilirim korkmam ama annemgil bırakmıyor sürekli ariyolar cagiriyolar. Babam kaynanangile çok gitme buraya gel diyo oysa orayada gitmem lazim. Geçen gün evimde oturuyum dedim hem kocama hazirlanir süpriz yaparim diye düşündüm yine 3 te gidip 1 de geldiği vardiya bi baktim annemle babam çıktı geldi oysa 3 gündür ordaydim zaten ve eşimin gelmesine 20 dakka kala gittiler hazirlanamadim eşime bile. Yani bu hep böyle... bugünde eşim annengile çok gidiyosun birazda evde otur dedi surekli oraya gitmek zorundamisin gelmeyecem de dedi gitsen bile gecenin 1 ine kadar durma aksam yemeginden sonra gel dedi daha önce böyle şeyler söylemezdi hatta evde tek durma git derdi biraz tartıştık arada kaldim. Çok sıkıldım bu vardiyadan ne yapacagim bilmiyorum. Aslında bi çocuğum olsa onla otururum o da olmuyor :KK43:
Benim de eşim sık sık il dışına cikar bazen 1 hafta yalnız kalırım.Ama annemlere birgun kahvaltıya gittiysem bir gun de aksam yemegine giderim o kadar.Geceye zaten kalmam.Esim de ben seyehatteyken ailesiyle bu seviyede görüşür.Bence olmasi gereken de tabi.Rahatsiz olmakta haklı bence.Hele böyle alışırsa aileniz,çocuk olunca isin tadı iyice kaçar.Siz de haklısınız tabi yalniz kalmak istememekte.Biraz dozajı hafifletmek faydali olur gibi.Sevgiler.

Benim

Benim de eşim sık sık il dışına cikar bazen 1 hafta yalnız kalırım.Ama annemlere birgun kahvaltıya gittiysem bir gun de aksam yemegine giderim o kadar.Geceye zaten kalmam.Esim de ben seyehatteyken ailesiyle bu seviyede görüşür.Bence olmasi gereken de tabi.Rahatsiz olmakta haklı bence.Hele böyle alışırsa aileniz,çocuk olunca isin tadı iyice kaçar.Siz de haklısınız tabi yalniz kalmak istememekte.Biraz dozajı hafifletmek faydali olur gibi.Sevgiler.
Ne güzel yapiyosunuz valla bizimkiler gitmeyince hemen ariyolar. Hele gece tek yatmama hic razi degiller.Oraya gidince birakmiyolar ama bundan sonra bende sizin gibi yapamaya çalışacam. Teşekkürler yorumunuz için

Back
X