- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
Meraba kizlar. Ben 1 senedir evliyim. Iyi bi evliligim var mutluyum ama her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz oluyo. Benim eşim vardiyali çalışıyo 1 hafta sabah gidiyo 1 hafta gece 1 haftada öğlen 3 te gidip gece 1 de geliyo. Benimde sorunum bu vardiya işte.. bu zamana kafar vardiylarda eşim hiç karışmasdi ister kaynanama gittim istersem annemgile gittim. Simdi ise yeni eve tasindim kaynanam ve annemgilin tam ortasinda evin yani çok yakiniz. Anneme dahada yakin evim balkondan bakinca her odasi görünüyo o kadar yakiniz. Neyse ben bu ara annemlere çok gittim eşim 3 te gidip 1 de geliyo aslında evde kalabilirim korkmam ama annemgil bırakmıyor sürekli ariyolar cagiriyolar. Babam kaynanangile çok gitme buraya gel diyo oysa orayada gitmem lazim. Geçen gün evimde oturuyum dedim hem kocama hazirlanir süpriz yaparim diye düşündüm yine 3 te gidip 1 de geldiği vardiya bi baktim annemle babam çıktı geldi oysa 3 gündür ordaydim zaten ve eşimin gelmesine 20 dakka kala gittiler hazirlanamadim eşime bile. Yani bu hep böyle... bugünde eşim annengile çok gidiyosun birazda evde otur dedi surekli oraya gitmek zorundamisin gelmeyecem de dedi gitsen bile gecenin 1 ine kadar durma aksam yemeginden sonra gel dedi daha önce böyle şeyler söylemezdi hatta evde tek durma git derdi biraz tartıştık arada kaldim. Çok sıkıldım bu vardiyadan ne yapacagim bilmiyorum. Aslında bi çocuğum olsa onla otururum o da olmuyor